abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_198173400
quote:
De voorman van Viruswaarheid Willem Engel eist tienduizend euro terug van de partij Vrij en Sociaal Nederland, waar hij korte tijd lid van was. De Rotterdammer vertrok samen met voorzitter Anna Zeven bij VSN om een nieuwe partij op te richten: Blanco Lijst 30.
Vrij kort na de start van VSN was er al hommeles, omdat lijsttrekker Bas Filippini zich verzette tegen het plaatsen van Engel op de lijst. Hij vond hem te radicaal en te activistisch. Filippini maakte bekend dat Engel van de lijst was geschrapt en dat voorzitter Anna Zeven was opgestapt.

Engel en Zeven ontkenden dat allebei en zeiden op hun beurt dat Filippini was geroyeerd als lid. Na tussenkomst van de Raad van State ontstonden twee kieslijsten: VSN en Blanco Lijst 30. Anna Zeven is lijsttrekker van Lijst 30, Engel staat op plaats 2.

Volgens Willem Engel was de tienduizend euro gestort om VSN op te starten. Engel zegt in een persverklaring dat het geld afkomstig was van donateurs van Viruswaarheid, omdat zij wilden dat Engel en anderen de politiek ingingen. In zijn visie hoort het geld daarom nu thuis bij de nieuwe partij, Lijst 30. "Er lopen aangiftes tegen Bas Filippini, omdat hij er met het geld vandoor is gegaan."

Lees ook: Willem Engel, de rattenvanger van Hamelen in coronaland
De Rotterdamse dansleraar Willem Engel is verwikkeld in meerdere juridische procedures met Viruswaarheid tegen de coronamaatregelen. Vrijwel alle rechtszaken werden verloren, behalve die tegen de avondklok. De Haagse rechter bepaalde dat de avondklok op de verkeerde wet is gebaseerd. De zaak loopt in hoger beroep en het gerechtshof neemt daarover vrijdag een beslissing.
https://www.rijnmond.nl/n(...)-uiteenvallen-partij

Waarom heeft hij geld dat bedoeld was voor viruswaarheid naar VSN overgemaakt?
  Spellchecker dinsdag 23 februari 2021 @ 22:52:16 #2
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_198173429
_O- _O- _O- _O- _O-
** vaccination! **
pi_198173467
Creatief boekhouden kunnen ze wel die wappies

https://www.npo3.nl/opini(...)0e-ae17-ba65a26e4111
pi_198173471
Goh je verwacht het niet h
Op vrijdag 28 juli 2017 08:32 schreef Nielsch het volgende:
Geweldig hoe jij echt het simpelste van t simpelste vertegenwoordigt op FOK!
pi_198173704
Ik heb plotseling de behoefte om dansles te nemen bij Willem, lijkt me een wereldse ervaring, :D
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_198173765
Dit soort gasten missen zo'n groot stuk van de realiteit. En in dat eigen bekrompen wereldje lijken ze alles te snappen. Maar als je berhaupt niet weet dat er nog zo veel meer bestaat dan jouw zichtveld je laat zien, dan kan het natuurlijk nooit wat worden he.
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_198173768
Kon je van te voren ook wel weten bij deze types.
pi_198174047
Ooit gehoord van een scheidingsadvocaat: ‘het is zo typisch dat voor de breuk gegeven geld, ineens na de breuk een lening blijkt te zijn.’
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')