quote:Op zondag 21 februari 2021 19:56 schreef 111210 het volgende:
Ik heb zelf altijd de volgende wel in huis:
- paprikapoeder
- oregano
- nootmuskaat
- tijm
Verder nog wel meer, maar deze vier gebruik ik iedere week wel eens.
quote:
quote:
Zout, peper en knoflookpoeder zijn in de basis het enige wat je nodig hebt.quote:
Knoflookpoeder als je gewoon verse knoflook kan gebruikenquote:Op zondag 21 februari 2021 20:08 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
[..]
[..]
[..]
Zout, peper en knoflookpoeder zijn in de basis het enige wat je nodig hebt.
Hierboven over dat andere bocht slaat nergens op. Knoflook geeft alles de beste smaak. Die andere shit verpest het alleen maar
Smaakt gewoon hetzelfde Enige verschil is dat verse knoflook een bite heeftquote:Op zondag 21 februari 2021 20:08 schreef 111210 het volgende:
[..]
Knoflookpoeder als je gewoon verse knoflook kan gebruiken
quote:Op zondag 21 februari 2021 20:09 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
Smaakt gewoon hetzelfde Enige verschil is dat verse knoflook een bite heeft
Dus al jouw eten smaakt hetzelfde?quote:Op zondag 21 februari 2021 20:08 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
[..]
[..]
[..]
Zout, peper en knoflookpoeder zijn in de basis het enige wat je nodig hebt.
Hierboven over dat andere bocht slaat nergens op. Knoflook geeft alles de beste smaak. Die andere shit verpest het alleen maar
alsof kruiden alle smaak geven. Slechte koks verhullen alle smaak met kruiden terwijl veel groentes al een hele lekkere smaak van zichzelf hebben als je het goed bereid.quote:
Wat is "goed bereiden" volgens jou?quote:Op zondag 21 februari 2021 20:38 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
alsof kruiden alle smaak geven. Slechte koks verhullen alle smaak met kruiden terwijl veel groentes al een hele lekkere smaak van zichzelf hebben als je het goed bereid.
Dat gaat niet altijd op, bijv de indiase keuken draait het vaak juist wel om de kruiden en specerijen. Probeer jij anders eens een linzencurry te maken zonder kruiden of specerijen, smaakt nergens naar.quote:Op zondag 21 februari 2021 20:38 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
alsof kruiden alle smaak geven. Slechte koks verhullen alle smaak met kruiden terwijl veel groentes al een hele lekkere smaak van zichzelf hebben als je het goed bereid.
hij bedoelt met "koken" dat hij af en toe wat in de magnetron gooit of een eitje bakt, niet serieus nemen, voor hem is idd peper en zout nét genoeg verantwoordelijkheid.quote:Op maandag 22 februari 2021 16:50 schreef Farenji het volgende:
[..]
Dat gaat niet altijd op, bijv de indiase keuken draait het vaak juist wel om de kruiden en specerijen. Probeer jij anders eens een linzencurry te maken zonder kruiden of specerijen, smaakt nergens naar.
Dus al die Michelinsterrenkoks die kruiden gebruiken om het eten nog lekkerder te maken zijn allemaal maar prutsers en slechte koks?quote:Op zondag 21 februari 2021 20:38 schreef Mikeytt het volgende:
Slechte koks verhullen alle smaak met kruiden terwijl veel groentes al een hele lekkere smaak van zichzelf hebben als je het goed bereid.
Ik ben genetisch benadeeld voor koriander, ik vind thais ook meestal niet lekker terwijl het er altijd zo lekker uit zietquote:Op maandag 22 februari 2021 17:23 schreef FlippingCoin het volgende:
Piment nootmuskaat laurier komijn koriander.
quote:Op maandag 22 februari 2021 18:06 schreef robber57 het volgende:
[..]
Ik ben genetisch benadeeld voor koriander, ik vind thais ook meestal niet lekker terwijl het er altijd zo lekker uit ziet
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |