abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator donderdag 18 februari 2021 @ 14:34:30 #1
163650 crew  Greys
Nee.
pi_198074625
We zijn benaderd met een leuk verzoek. Daarvoor zoeken we een aantal grote Songfestivalfans om mee te werken.

quote:
In de tweede week van mei raken veel mensen in Nederland in de ban van een vrolijk virus: het Eurovisie Songfestival. Dit jaar vieren we het massaal thuis, maar daardoor hoeft het niet minder leuk te zijn! Ons magazine portretteert en interviewt 4 fans over hun aanstaande 'thuisfeest'. (red. Aangezien we nog niet weten hoeveel (en of) er tegen die tijd mensen uitgenodigd kunnen worden kan dit uiteraard ook gewoon je eigen huishouden zijn of jij en je kat die samen gaan kijken en via whatsapp of zoom op op het forum met medefans contact houdt.)

Wat betekent het Eurovisie Songfestival voor hen? Waar verheugen zij zich specifiek op? Hoe organiseren zij het thuis kijken en hebben ze tips voor de rest van Nederland?

Nodig van Songfestivalforum:
De grootste songfestivalfans!

Portretten: Worden geschoten door een professionele fotograaf. Zij komt bij je thuis en neemt daarbij alle coronaregels in acht.

Tijdsbestek: We zoeken zo snel mogelijk mensen. Als we voor 22 februari namen kunnen hebben, zou dat fantastisch zijn! De portretten worden in de week van 22 februari of 1 maart geschoten.
Lijkt het je leuk hieraan mee te werken? Roep even in een privéberichtje of hieronder! Dan breng ik je graag in contact met de heel aardige dame die dit regelt. Dan kan je nog van alles aan haar vragen en kunnen jullie samen kijken of en hoe en wanneer.

[ Bericht 0% gewijzigd door Greys op 18-02-2021 14:49:55 ]
Koutist in opleiding.
  Eurovisie Songfestival Queen / Moderator donderdag 18 februari 2021 @ 17:36:42 #2
163650 crew  Greys
Nee.
pi_198077793
Aanvullend: heb het met haar erover gehad dat de meeste fans nog steeds op kaartjes voor een show hopen, maar 'thuis kijken' is geen vereiste voor het interviewtje! Gaat om je liefde voor het Songfestival.
Koutist in opleiding.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')