abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_197998584
Gister kapsalonnetje geklapt, maar de smaak van de patat kan volgens mij nog wel beter als je er kruiden op doet, gelijk na het bakken, voordat het vlees erop gaat. Wat zou een lekkere mix zijn?
.
pi_197998932
Patatkruiden
pi_198002293
Ik heb eens een mengsel van zout, paprikapoeder, cayennepeper, knoflook uit de molen en een klein beetje suiker op mijn patat/friet/gefrituurde aardappelreepjes gedaan.
Ik werd niet teleurgesteld.
In de hemel is geen bier. Daarom brouwen we het hier
Het beste bier brouw je zelf.
Bier is bitter. Bier is best. Bier is beter dan de rest.
Ik heb alleen een drankprobleem als het op is.
pi_198005000
quote:
0s.gif Op zondag 14 februari 2021 13:10 schreef jameshond7 het volgende:
Patatkruiden
Dit inderdaad.

Random internetrecept:
quote:
Recept voor 450 gr aardappels
Tijd: 5 min.

Wat heb je nodig?

1,5 tl paprikapoeder
snuf zwarte peper
1/4 tl cayennepeper
1/4 tl knoflookpoeder
halve tl kerriepoeder
snufje zout
Voeg eventueel naar smaak één of meerdere van de volgende kruiden toe:

1 tl peterselie
snufje nootmuskaat
1 tl tijm
1 tl rozemarijn
Of koop ze in de supermarkt.
Spoilers!
pi_198013834
quote:
0s.gif Op zondag 14 februari 2021 12:53 schreef Fer het volgende:
Gister kapsalonnetje geklapt, maar de smaak van de patat kan volgens mij nog wel beter als je er kruiden op doet, gelijk na het bakken, voordat het vlees erop gaat. Wat zou een lekkere mix zijn?
In Belgie doen ze er meestal satekruiden op. Heerlijk. (niet te veel natuurlijk en het zout weglaten.
  donderdag 18 februari 2021 @ 21:51:02 #6
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_198084319
Een beetje saffraan lijkt me ook wel lekker
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')