Hoe maak je die bouillon?quote:Op donderdag 18 februari 2021 21:29 schreef Myraela het volgende:
Wij deden vanavond een Chinese hotpot. Tenminste, zo noemen wij het. Normaal ligt de focus volgens mij veel meer op het vlees, maarja, dat eten wij niet. Wat dumplings, vega balletjes, eieren, lotus wortel en paksoi voor erin. En dan verschillende sausjes die ik allemaal met een berg lente-ui en koriander eet.
[ afbeelding ]
Nee, hoor, niet alleen maar vis en vlees.quote:Op donderdag 18 februari 2021 21:29 schreef Myraela het volgende:
Wij deden vanavond een Chinese hotpot. Tenminste, zo noemen wij het. Normaal ligt de focus volgens mij veel meer op het vlees, maarja, dat eten wij niet. Wat dumplings, vega balletjes, eieren, lotus wortel en paksoi voor erin. En dan verschillende sausjes die ik allemaal met een berg lente-ui en koriander eet.
[ afbeelding ]
Toffe borden!quote:Op vrijdag 19 februari 2021 18:59 schreef Doedezemaar het volgende:
[ afbeelding ]
En nu ben ik voorgoed klaar met deze constructie zo met die spiritusbrander. Eens kijken of het een volgende keer met een rechaud beter gaat
Heerlijk retro!quote:Op vrijdag 19 februari 2021 18:59 schreef Doedezemaar het volgende:
[ afbeelding ]
En nu ben ik voorgoed klaar met deze constructie zo met die spiritusbrander. Eens kijken of het een volgende keer met een rechaud beter gaat
Het doet me aan wintersportvakanties in Oostenrijk denken Helemaal ideaal voor een kaasfonduequote:Op vrijdag 19 februari 2021 22:50 schreef Lucky_Strike het volgende:
Ik heb zo'n tafelkleed in wit-rood. Ergens in de schuur bij de oude lappen.
Ik bedenk nu ik die foto hierboven zie dat het ook wel zijn charme heeft. Maar het kleed is al zeker 30 jaar gebruikt bij het verven, al toen het nog van mijn ouders was.quote:Op vrijdag 19 februari 2021 22:53 schreef Isabeau het volgende:
[..]
Het doet me aan wintersportvakanties in Oostenrijk denken Helemaal ideaal voor een kaasfondue
Met een pakje: https://www.orientalwebsh(...)p-base-hot-235g-235gquote:Op vrijdag 19 februari 2021 09:37 schreef Molo het volgende:
[..]
Hoe maak je die bouillon?
En was het lekker?
Kan ook in een gewone pan, op een theelicht (alleen voor kaasfondue, wordt niet warm genoeg voor vleesfondue) of kookplaatje.quote:Op zaterdag 20 februari 2021 09:29 schreef Barreltje het volgende:
Is er nog een mogelijkheid om te fonduen zonder fondue pan?
Precies zoals ik denk.quote:Op zaterdag 13 februari 2021 13:23 schreef Doedezemaar het volgende:
Wat is hotpotten?
Ik ben opgegroeid met de jaren zeventig vleesfondue met zo’n pannetje met olie. Ik vond het niet lekker en doodeng zo met dat hete vet op tafel. Er staat hier op zolder een fondueset van mijn echtgenoot, maar ik gok dat we die echt nooit gaan gebruiken, ik denk dat die electrisch is, maar eigenlijk heb ik geen idee.
Kaasfondue doen we 1 keer per jaar, gewoon met zo’n pakje van de Aldi of Lidl, we hebben zo’n kaasfondueset met een spiritusbfandertje en dat vind ik ook maar een eng gedoe, dus ik zit dan niet heel ontspannen aan tafel. Maar misschien doen we dat wel komende weekend, om het begin van de voorjaarsvakantie te vieren.
Dit was ook mijn tactiekquote:Op zondag 21 februari 2021 06:36 schreef Barreltje het volgende:
Goede inspiratie voor "dingen voor in de kaasfondue" lucky! Ik ga ze onthouden en gebruiken om k. vaker over te halen om de kaasfondue aan te slingeren
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |