Ziet er lekker uit!quote:Op zaterdag 13 februari 2021 20:02 schreef Farenji het volgende:
Ik at vanavond gebakken tofu met aubergine (ja, alweer) in hoisin / oestersaus, met rode peper en bosui, en witte rijst.
[ afbeelding ]
Dat is best een klein dramaquote:Op zaterdag 13 februari 2021 20:23 schreef Yinny het volgende:
[..]
Ziet er lekker uit!
Ik vind het zo jammer dat mijn vriend aubergine vies vind
Ik vind ook aubergine vies, en de helft van de vegetarische maaltijden zijn met aubergine. 😟quote:Op zaterdag 13 februari 2021 20:23 schreef Yinny het volgende:
[..]
Ziet er lekker uit!
Ik vind het zo jammer dat mijn vriend aubergine vies vind
Uhm, nee hoor?quote:Op zondag 14 februari 2021 16:14 schreef Scheepskok het volgende:
[..]
Ik vind ook aubergine vies, en de helft van de vegetarische maaltijden zijn met aubergine. 😟
IK zie niksquote:Op zondag 14 februari 2021 14:49 schreef ESF1Gamer het volgende:
Gisteren Foe yang hai gemaakt:
[ afbeelding ]
Ik zie wel saus, rijst, een ei en loempia's, maar foe yong hai niet geloof ikquote:
Leuke tip! Ik heb hem even in het Kook Mee Overlegtopic gezetquote:Op zondag 14 februari 2021 17:26 schreef Knutknuttsson het volgende:
Geen Chinees, maar weet niet waar ik dit anders moet plaatsen. Ik heb namelijk een tip voor degene die in de Zweden-week een smörgåstårta wilde maken. Hier hebben ze namelijk 21 maart een online workshop.
https://www.northerndelight.nl/online-kookworkshop-zweedse-keuken-smorgastarta/
Zelf heb ik een paar weken geleden de Semla-workshop gedaan. Was erg leuk. We gaan ook met deze meedoen.
Excuus als het hier niet hoort.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |