Laatst ook ovenfriet gemaakt, van Aviko, wat een tegenvaller was dat zeg, zo slapjes. Welke friet/patat gebruik jij dan?quote:Op donderdag 18 februari 2021 17:00 schreef Karzai het volgende:
een moot kabeljauw en ovenpatat staat er op het menu
ja er kan wat verschil tussen zitten ik gebruik opa's ovenpatat van aviko, 27 minuten in de hete lucht oven op 220. Ik gooi ze er meteen in zonder voorverwamen, dan zijn wel knapperigquote:Op donderdag 18 februari 2021 17:06 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Laatst ook ovenfriet gemaakt, van Aviko, wat een tegenvaller was dat zeg, zo slapjes. Welke friet/patat gebruik jij dan?
Hier lahmacun, met restjes shoarmavlees, sla, komkommer, citroen, paprika, tomaat, rode ui, zwarte olijven en lekkere knoflooksaus om erop te verdelen.
Oh, die had ik ook, smaakten naar rauwe aardappelen...quote:Op donderdag 18 februari 2021 17:08 schreef Karzai het volgende:
[..]
ja er kan wat verschil tussen zitten ik gebruik opa's ovenpatat van aviko, 27 minuten in de oven op 220. Ik gooi ze er meteen in zonder voorverwamen, dan zijn wel knapperig
frituur is altijd beter, maar ik heb geen buitenquote:Op donderdag 18 februari 2021 17:10 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Oh, die had ik ook, smaakten naar rauwe aardappelen...
Ik gooi de frituurpan nog niet weg in ieder geval.
Ik heb een laatst een oude wokpan bevorderd tot frituurpan, met rijstolie erin, afzuigkap op hoogste stand. Oude aardappelen met de mandoline tot minifrietjes snijden en dan enkele minuutjes in de hete olie dompelen in een metalen zeef. Werkt opperbest!quote:Op donderdag 18 februari 2021 17:11 schreef Karzai het volgende:
[..]
frituur is altijd beter, maar ik heb geen buiten
ik vind de ovenpatat best lekker, als ik echt wat moet frituren dan gooi ik ook een pan vol olie.quote:Op donderdag 18 februari 2021 17:16 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Ik heb een laatst een oude wokpan bevorderd tot frituurpan, met rijstolie erin, afzuigkap op hoogste stand. Oude aardappelen met de mandoline tot minifrietjes snijden en dan enkele minuutjes in de hete olie dompelen in een metalen zeef. Werkt opperbest!
De elektrische frituurpan kan gelukkig buiten onder m'n afdakje functioneren als dat noodzakelijk is, want binnen stinkt dat inderdaad enorm.
Anyway, geniet van je kabeljauw!
Ja, het moet altijd langer! En heter!quote:Op donderdag 18 februari 2021 17:22 schreef FranticDJ het volgende:
Ik gebruik de franse airfryer friet van aviko in de oven. oven voorverwarmd op 220 graden. En ik kijk niet naar de tijd maar naar hoe ze er uit zien. je bent wel een minuut of 20 onderweg
Behalve bij van dobben oven krokettenquote:Op donderdag 18 februari 2021 17:24 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Ja, het moet altijd langer! En heter!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |