potjecreme | donderdag 4 februari 2021 @ 20:22 |
Op YouTube zag ik bij 1 van mijn favo-vloggers ijsbrood voorbij komen. Meteen dacht ik, dit moet ik ook proberen. Je heb maar twee ingrediënten nodig. Zelfrijzend bakmeel en ijs. Ik gebruikte https://www.culy.nl/recepten/ijscake-vanille-ijs/ Bij hhb heb gebruiken ze boekweitmeel https://heelhollandbakt.o(...)lijkste-zoete-brood/ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() De smaak was ok. Textuur was ook ok. Het was leuk om eens te doen. Denk niet dat ik het nog een keer ga maken. | |
Lucky_Strike | donderdag 4 februari 2021 @ 20:55 |
Fascinerend ![]() | |
Postbus100 | donderdag 4 februari 2021 @ 20:58 |
Ze bedenken nog eens wat ![]() | |
Postbus100 | donderdag 4 februari 2021 @ 20:59 |
Het lijkt me overigens eerder een soort van cake dan brood. Geen gist, wel bakpoeder. En bestaat er ijs met ei? Dan klopt de combi helemaal. | |
potjecreme | donderdag 4 februari 2021 @ 21:24 |
Het is niet zo zoet als cake. Structuur vond ik ook kruimeliger dan cake. Ik heb ijs met "ei" gebruikt. | |
Postbus100 | donderdag 4 februari 2021 @ 21:42 |
Logisch als de verhouding niet helemaal 1-1-1-1 is ![]() | |
Yinny | zondag 7 februari 2021 @ 21:27 |
Leuk geprobeerd! Af en toe zie je idd dingen voorbij komen waarvan je afvraagt of het zo makkelijk/lekker is.. Ik ga binnenkort deze maken: https://www.jocooks.com/recipes/impossible-coconut-pie/ |