abonnement Unibet Coolblue
pi_197646118
Post hier alle anti- lockdownprotesten wereldwijd . OF andere wereldwijde protesten .
Wij willen Vrijheid en geen onderdrukking !!
:)

quote:
Een volk dat voor tirannen zwicht,
zal meer dan lijf en goed verliezen,
dan dooft het licht.
In Berlijn is afgelopen zaterdag (29/8/20) het officiële startsein gegeven voor de wereldwijde revolutie tegen de corona-maatregelen, de overtrokken dictatoriale regels gebaseerd op gebakken lucht die de samenlevingen slopen en ontwrichten,oftewel de opmaat naar een NWO( de 4e industriële revolutie).
Honderdduizenden bezorgde burgers van alle rangen en standen kwamen bijeen om een tegengeluid te laten horen ,o.a. Robert F.Kennedy jr,en David Icke gaven een inspirerende speech weg:






Ook in andere steden zijn/ worden nu protesten gevoerd

In de US
- https://eu.usatoday.com/s(...)me-rules/5142499002/
- https://www.theguardian.c(...)-orders-video-report

Curaçao heeft protesten, tegen de lockdown en tegen de 2m maatschappij:
- https://caribischnetwerk.(...)ona-dode-op-curacao/

Libanon protesteert tegen honger en Corona:
- https://www.nu.nl/280461/(...)vaar-dan-corona.html

Brazilië
-https://www.msn.com/nl-nl(...)razilië/ar-BB12Sc13


Italië hield het financieel niet meer
-https://www.ad.nl/buitenl(...)ttps://www.bing.com/

Berlijn, Duitsland
-https://www.telegraaf.nl/(...)e-corona-maatregelen


Corona en massaprotesten; van Hong Kong tot Chili en van Algerije tot België:
quote:
[quote]Nooit waren er zoveel politieke protesten wereldwijd dan het afgelopen decennium. Ook na de coronacrisis lijkt het erop dat die stijgende trend in globale onrust zich zal voortzetten.

De afgelopen jaren heeft de wereld meer politieke opstanden gekend dan ooit tevoren. Alleen al in 2019 waren er op elk continent en in 114 landen protesten, van Hongkong tot Chili en van Algerije tot België. Volgens het Center for Strategic and International Studies (CSIS) in Washington maakt deze golf van sociale onrust deel uit van een stijgende tendens. Uit recent onderzoek van de denktank blijkt dat het aantal massaprotesten in de wereld 11,5 procent steeg per jaar sinds 2009. De auteurs van de studie menen dat het relatieve aantal demonstranten in de laatste drie jaar zelfs dat van de vredesbeweging tegen de Vietnamoorlog in de late jaren zestig en vroege jaren zeventig overstijgt.

Maar de snelle opmars van het coronavirus in december en de maatregelen die regeringen overal ter wereld invoeren om de verspreiding ervan tegen te houden, roept nu een halte toe aan de protestbewegingen die afgelopen jaar honderden tot honderdduizenden mensen op de been brachten. Voorlopig althans, zegt Samuel Brannen, directeur van de Risk en Foresight Group van het CSIS en auteur van de studie. ‘De trends die de massale protesten hebben aangewakkerd voordat we ons aan de social distancing-maatregelen moesten houden, zetten zich voort en versterken zich zelfs.’

De aanleidingen waarnaar Brannen verwijst zijn net zo divers als de bewegingen die ze hebben voortgebracht. Hoewel velen vergelijkbare thema’s delen – waaronder trage economische groei, klimaatverandering en corruptie – worden ze aangewakkerd door lokale gebeurtenissen. In Soedan was de vonk te wijten aan de prijs van brood, in India aan de prijs van uien, in Libanon aan een WhatsApp-taks en in Iran aan stijgende brandstofprijzen.

Gevolgen coronavirus
Afgelopen jaar waren de eisen die veel protestbewegingen stelden aanvankelijk bescheiden, maar vrijwel alle protesten escaleerden snel en actievoerders wereldwijd stelden hun regeringen een ultimatum om ingrijpende veranderingen door te voeren. Zo mondden de betogingen in Hongkong, naar aanleiding van een omstreden uitleveringswet die het mogelijk zou maken verdachten uit te leveren aan China, uit in een bredere strijd tegen de invloed van de Chinese regering. In Chili werden de demonstraties aangewakkerd door een stijging van de metrotarieven, maar draaiden al snel uit tot massabetogingen om een einde te maken aan de wijdverspreide sociale en economische ongelijkheid in het land.

‘Zodra het veilig is om weer de straat op te gaan, zullen mensen opnieuw demonstreren’, zegt Brannen aan de telefoon. ‘Hun gevoelens zijn versterkt door de manier waarop regeringen op Covid-19 hebben gereageerd. Ze zien nu nog meer de tekortkomingen die ze eerder hebben gezien. De landen waar we eerder de meeste massaprotesten zagen, zijn in feite de landen die nu slecht reageren op de huidige crisis.’

‘Ik verwacht dat Covid-19 de ongelijkheid op vele vlakken laat toenemen’
Dat betogers wereldwijd opnieuw de straat optrekken na de opheffing van de lockdown-maatregelen, verwacht ook Jacquelien van Stekelenburg, hoogleraar sociale verandering en conflict aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Zij doelt vooral op de economische en sociaal-emotionele gevolgen van de coronacrisis. ‘Ik verwacht dat Covid-19 de ongelijkheid op vele vlakken laat toenemen; de ene groep is toch echt wat minder veerkrachting dan de ander’, zegt ze aan Newsweek België. ‘Niet elke regering heeft daar goed op gereageerd en we verwachten natuurlijk dat er een nieuwe economische crisis zal aanbreken – dat is altijd reden voor een stevige protestgolf.’

Social media
Smartphones en sociale media hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop demonstraties worden georganiseerd en voortgezet. Noodgedwongen zetten activisten nu dan ook hun strijd online voort. ‘De virtuele aanwezigheid van deze activistische gemeenschappen is als het ware nog actiever geworden’, zegt Brannen. Zo ziet hij een opflakkering in internetfora die activisten in Hongkong gebruiken om te bespreken wanneer het veilig is om weer de straat op te gaan.

Daarnaast hadden verschillende klimaatbewegingen, waaronder Extinction Rebellion, de Sunrise Movement en Fridays for Future (onder leiding van Greta Thunberg), plannen om ook dit jaar protestmarsen te organiseren in de aanloop van de nu uitgestelde VN-conferentie over klimaatverandering in het Schotse Glasgow. Maar ook klimaatactivisten passen zich nu aan de nieuwe realiteit aan waardoor het grootste deel van hun activisme nu online moet plaatsvinden. ‘Onze generatie is hiervoor gemaakt’, zei Stephen O’Hanlon, mede-oprichter van de Amerikaanse Sunrise Movement, onlangs aan The Washington Post. ‘We hebben ons hele leven online doorgebracht.’

Volgens Brannen is het grootste verschil met protesten in het verleden dat activisten beroep kunnen doen op nieuwe technologie en social media om zich gemakkelijker te organiseren. In 1968, toen betogers naar de campussen van Amerikaanse universiteiten trokken om te demonstreren tegen de Vietnamoorlog, werden plannen nog verspreid via vaste telefoons, folders en mond-tot-mondreclame. Nu bieden gecodeerde apps, zoals Telegram, WhatsApp en AirDrop, een veiligere manier van communiceren en een zekere mate van anonimiteit.

Maar van Stekelenburg wijst er wel op dat we de kracht van sociale media ook niet moeten overschatten. ‘In 2011, tijdens de Arabische lente, had iedereen het over de Twitter- en Facebook-revolutie’, zegt ze, ‘maar we hebben toen onderzoek gedaan naar de mensen die op het Tahrirplein in Egypte stonden en hoe ze gemobiliseerd waren en waar ze hun politieke informatie vandaan haalden. Toen had inderdaad een deel van de demonstranten het via Facebook gehoord, maar de meesten hadden het via vrienden of via buurtorganisaties vernomen.’

‘In de jaren zestig hadden we nog geen social media en toen werd er ook heel veel geprotesteerd. Sociale media spelen zeker een rol, maar het is niet dé verklarende factor waarom we zoveel protesten zien. Protesten zijn altijd een reactie op wat er in de context gebeurt en die verandert constant. Ik kan me dus wel voorstellen dat ongelijkheden of onrechtvaardigheden die er ontstaan of uitvergroot worden tijdens de coronacrisis een rol gaan spelen.’



ALLEEN SAMEN KRIJGEN WE DE CORONAPOPPENKAST ONDER CONTROLE :Y)
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  Moderator dinsdag 26 januari 2021 @ 11:41:44 #2
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_197647922
Schandalig die vrouw die zomaar een waterkanon kreeg ;(
A child is born with no state of mind.
  Moderator dinsdag 26 januari 2021 @ 12:01:01 #3
54278 crew  Tijger_m
42
pi_197648222
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 11:41 schreef SuperHartje het volgende:
Schandalig die vrouw die zomaar een waterkanon kreeg ;(
Ik vind de schade die aangericht is door de zgn. demonstranten eigenlijk wel wat schandaliger...
"The enemy isn't men, or women, it's bloody stupid people and no one has the right to be stupid." - Sir Terry Pratchett.
  dinsdag 26 januari 2021 @ 12:08:38 #4
175455 Summers
President-Elect FREEDOM
pi_197648345
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 11:41 schreef SuperHartje het volgende:
Schandalig die vrouw die zomaar een waterkanon kreeg ;(
Yep schandalig om een onschuldig iemand te verminken in het gezicht .
THE GREAT AWAKENING ! CHANGING OF THE GUARD GLOBALLY . MSM IS FAKE NEWS
pi_197648402
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 11:41 schreef SuperHartje het volgende:
Schandalig die vrouw die zomaar een waterkanon kreeg ;(
Dei vrouw had daar niks te zoeken en zou beter moeten weten.
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  dinsdag 26 januari 2021 @ 12:18:18 #6
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_197648506
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 11:41 schreef SuperHartje het volgende:
Schandalig die vrouw die zomaar een waterkanon kreeg ;(
Niet zomaar, simpel als er een waterkanon is ingeschakeld weet je dat het er niet pluis is.
Dat ding word niet zomaar ingezet!

quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 12:08 schreef Summers het volgende:

[..]

Yep schandalig om een onschuldig iemand te verminken in het gezicht .
En bakstenen gooien door die menigte naar politie is???
Er staat nog een vraag voor u open!!
  dinsdag 26 januari 2021 @ 13:27:52 #7
241970 R0N1N
Live free or die trying
pi_197649586
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 12:18 schreef theguyver het volgende:
<snip>
En bakstenen gooien door die menigte naar politie is???
Das goe.
Politie zijn geen mensen en sowieso niet onschuldig (als je het die relnichten vraagt)
Net als journalisten, winkliers en autobezitters, die daar toevallig geparkeerd staan.
Zwaar vuurwerk naar de politie gooien of een ziekenhuis belagen is uiteraard ook 'bon ton', maar owee als ze je waarschuwen en als je niet luisterd de wapenstok of het waterkanon er op los laten, dat is uiteraard schandalig.

:{w
Compleet van 't padje!
Voor één keer ben ik het zowaar met Moscowitz eens. Stop maar blauwe kleurstof in dat waterkanon en maak er smurfen van. Kan iedereen zien wat voor ... je bent!
The truth may be out there, but the lies are in your head.
  dinsdag 26 januari 2021 @ 13:48:19 #8
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_197649904
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 13:27 schreef R0N1N het volgende:

[..]

Das goe.
Politie zijn geen mensen en sowieso niet onschuldig (als je het die relnichten vraagt)
Net als journalisten, winkliers en autobezitters, die daar toevallig geparkeerd staan.
Zwaar vuurwerk naar de politie gooien of een ziekenhuis belagen is uiteraard ook 'bon ton', maar owee als ze je waarschuwen en als je niet luisterd de wapenstok of het waterkanon er op los laten, dat is uiteraard schandalig.

:{w
Compleet van 't padje!
Voor één keer ben ik het zowaar met Moscowitz eens. Stop maar blauwe kleurstof in dat waterkanon en maak er smurfen van. Kan iedereen zien wat voor ... je bent!

oeh dat is geen gek idee!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_197650414
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 12:18 schreef theguyver het volgende:

[..]

Niet zomaar, simpel als er een waterkanon is ingeschakeld weet je dat het er niet pluis is.
Dat ding word niet zomaar ingezet!
[..]

En bakstenen gooien door die menigte naar politie is???
Een waterkanon is om een groep te ontmantelen... Niet om individu te verminken.
pi_197650470
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 14:17 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Een waterkanon is om een groep te ontmantelen... Niet om individu te verminken.
Eigen schuld, dikke bult. :)
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  dinsdag 26 januari 2021 @ 14:58:26 #11
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_197651100
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 14:17 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Een waterkanon is om een groep te ontmantelen... Niet om individu te verminken.
hmmm een grote ME bus met een waterkanon..
Laat ik daar maar dicht langslopen.. wat kan me gebeuren?

Als ik een grote ME bus zie met een waterkanon dan weet ik dat ik daar helemaal niet moet zijn!

Dat ding word pas ingezet als er flink stront aan de knikker is..
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_197651443
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 14:58 schreef theguyver het volgende:

[..]

hmmm een grote ME bus met een waterkanon..
Laat ik daar maar dicht langslopen.. wat kan me gebeuren?

Als ik een grote ME bus zie met een waterkanon dan weet ik dat ik daar helemaal niet moet zijn!

Dat ding word pas ingezet als er flink stront aan de knikker is..
Zag jij een groep mensen daar staan? Ik niet. Gewoon foute 'inschatting' geweest. Is niet goed te praten. Dat het niet handig is om daar te staan ben ik met je eens. Maar wat als jij daar staat en plots zo'n busje aankomt rijden? Dan ben je toch al te laat?
  dinsdag 26 januari 2021 @ 15:23:54 #13
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_197651684
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 15:15 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Zag jij een groep mensen daar staan? Ik niet. Gewoon foute 'inschatting' geweest. Is niet goed te praten. Dat het niet handig is om daar te staan ben ik met je eens. Maar wat als jij daar staat en plots zo'n busje aankomt rijden? Dan ben je toch al te laat?
Eens , zoals ik al zei, daar staat een ME bus met water kanon zal ik daar langs lopen ja nee?

Ze loopt over een plein waar her en der mensen aan het rellen zijn, overal politie en een grote ME bus, er staat zelfs een gast in een of ander pak naast met een bord om zijn nek, dan moet je een Botte domme harses hebben van ja.. hier moet ik net zijn..
Nee als je daar loopt heb je het grote risico dat je wat overkomt maakt niet uit wat!!

Jij loopt toch ook niet een snelweg op of wel???
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_197651797
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 15:23 schreef theguyver het volgende:

[..]

Eens , zoals ik al zei, daar staat een ME bus met water kanon zal ik daar langs lopen ja nee?

Ze loopt over een plein waar her en der mensen aan het rellen zijn, overal politie en een grote ME bus, er staat zelfs een gast in een of ander pak naast met een bord om zijn nek, dan moet je een Botte domme harses hebben van ja.. hier moet ik net zijn..
Nee als je daar loopt heb je het grote risico dat je wat overkomt maakt niet uit wat!!

Jij loopt toch ook niet een snelweg op of wel???
Een snelweg kan niet naar mij toe komen. Een waterkanon wel. Ik vat jouw vergelijking niet. Zo'n waterkanon wordt ingezet om groepen mensen uit elkaar te drijven. Dat ontbreekt hier. Dit is gewoon gericht op 1 persoon. Misschien was het bedoelt voor die gast met dat bord, maar daar is dat ding nog steeds niet voor bedoelt.
  dinsdag 26 januari 2021 @ 15:44:11 #15
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_197652128
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 15:27 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Een snelweg kan niet naar mij toe komen. Een waterkanon wel. Ik vat jouw vergelijking niet. Zo'n waterkanon wordt ingezet om groepen mensen uit elkaar te drijven. Dat ontbreekt hier. Dit is gewoon gericht op 1 persoon. Misschien was het bedoelt voor die gast met dat bord, maar daar is dat ding nog steeds niet voor bedoelt.
Wat snap je niet van je loopt naar gevaar toe!

Ik zal het even in Jip en Janneke taal voor je uitleggen..

afgelopen maandag werd mijn fiets gesloopt door Tokkies, als ik dan naar beneden zou zijn gegaan had ik hoogstwaarschijnlijk die tokkies in mijn nek gehad!

Als ik later naar buiten was gegaan toen de ME door de straten liep had ik de ME in mijn nek gehad omdat ze misschien wel dachten dat ik een Tokkie was en kon ik een knuppel verwachten.

Ik heb gewacht tot de rust weer gekeerd was ( de volgende dag ) en toen pas mijn fiets gepakt.

Die doos, loopt door een gebied wat op dat moment NIET VEILIG is!
of ze wel of niet een relschopper is dat maakt geen FUCK uit, zodra je er gaat lopen kan je van alles verwachten!
Als ze een baksteen had gekopt van een relschopper dan waren hun de boosdoener!!!
Wie weet heeft ze zelf een baksteen gegooid je weet het niet..
Wat ik wel weet als er ME in de buurt is, is er iets niet pluis en hoor ik daar NIET te zijn!

nogmaals heel simpel, als je gevaarlijk gebied betreed dan is het altijd je eigen domme schuld!!
Dat is dus het zelfde als een snelweg oplopen!!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_197652347
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 15:44 schreef theguyver het volgende:

[..]

Wat snap je niet van je loopt naar gevaar toe!

Ik zal het even in Jip en Janneke taal voor je uitleggen..

afgelopen maandag werd mijn fiets gesloopt door Tokkies, als ik dan naar beneden zou zijn gegaan had ik hoogstwaarschijnlijk die tokkies in mijn nek gehad!

Als ik later naar buiten was gegaan toen de ME door de straten liep had ik de ME in mijn nek gehad omdat ze misschien wel dachten dat ik een Tokkie was en kon ik een knuppel verwachten.

Ik heb gewacht tot de rust weer gekeerd was ( de volgende dag ) en toen pas mijn fiets gepakt.

Die doos, loopt door een gebied wat op dat moment NIET VEILIG is!
of ze wel of niet een relschopper is dat maakt geen FUCK uit, zodra je er gaat lopen kan je van alles verwachten!
Als ze een baksteen had gekopt van een relschopper dan waren hun de boosdoener!!!
Wie weet heeft ze zelf een baksteen gegooid je weet het niet..
Wat ik wel weet als er ME in de buurt is, is er iets niet pluis en hoor ik daar NIET te zijn!

nogmaals heel simpel, als je gevaarlijk gebied betreed dan is het altijd je eigen domme schuld!!
Dat is dus het zelfde als een snelweg oplopen!!
Het is mij een keer overkomen tijdens een wandeling met m'n hond zo'n 24 jaar geleden dat ik tijdens mijn dagelijks rondje opeens tussen de ME en rellers in stond. Dan kan je wel zeggen, dan had je beter moeten opletten... Mjah ik stond op automatische piloot en dan sta je daar. Gelukkig hadden ze toen geen waterkanon/opgehitste ME'er, dus het viel allemaal wel mee, maar het kan zomaar gebeuren.
pi_197652469
Denisa kreeg een voltreffer van het waterkanon, schedelbreuk en 18 hechtingen

quote:
Op de camerabeelden is niet te zien of de twee weglopen van de rellen. Wel is te zien dat Michael blijft filmen terwijl zijn vriendin wegduikt. De twee balen van de verhalen die op social media rondgaan. ,,We worden weggezet als relschoppers maar dat zijn we allerminst. Achteraf was het een slecht idee om daar te staan maar we hadden echt niet verwacht dat het zo uit de hand zou lopen.”
www.watbenjedan.nl
ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
  dinsdag 26 januari 2021 @ 16:00:54 #18
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_197652472
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 15:54 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Het is mij een keer overkomen tijdens een wandeling met m'n hond zo'n 24 jaar geleden dat ik tijdens mijn dagelijks rondje opeens tussen de ME en rellers in stond. Dan kan je wel zeggen, dan had je beter moeten opletten... Mjah ik stond op automatische piloot en dan sta je daar. Gelukkig hadden ze toen geen waterkanon/opgehitste ME'er, dus het viel allemaal wel mee, maar het kan zomaar gebeuren.
u is doof en blind?
en u dacht niet van oh oh ik hoor hier niet!!

https://www.ad.nl/binnenl(...)hechtingen~ab5a4afe/

Kijk dit filmpje maar es goed, Links protestant en waterkanon, recht voor je stuk of 50 protestanten..
WTF doe je daar?
Ik liep weg geeft ze aan, nee je stampt er midden in!!
Dat waterkanon was al druk aan spuiten toen ze er aan kwam lopen!!
WTF DOE JE DAAR??????
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_197653227
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 16:00 schreef theguyver het volgende:

[..]

u is doof en blind?
en u dacht niet van oh oh ik hoor hier niet!!

https://www.ad.nl/binnenl(...)hechtingen~ab5a4afe/

Kijk dit filmpje maar es goed, Links protestant en waterkanon, recht voor je stuk of 50 protestanten..
WTF doe je daar?
Ik liep weg geeft ze aan, nee je stampt er midden in!!
Dat waterkanon was al druk aan spuiten toen ze er aan kwam lopen!!
WTF DOE JE DAAR??????
Ik was nog jong en nooit eerder meegemaakt dat rellen... Als je in gedachte bent, dan zit je op je automatische piloot en voor je het weet sta je ertussen. Wil alleen maar aangeven dat het kan gebeuren. Tis menselijk. Je moet gewoon zo'n kanon gebruiken voor waar het voor bedoeld is en dat is voor groepen uit elkaar te drijven.

Dat artikel dat je geeft zie ik geen filmpje, maar neem aan dat je deze bedoeld?


Ze staat niet midden in een groep ofzo.
pi_197653358
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 15:44 schreef theguyver het volgende:

[..]

Wat snap je niet van je loopt naar gevaar toe!

Ik zal het even in Jip en Janneke taal voor je uitleggen..

afgelopen maandag werd mijn fiets gesloopt door Tokkies, als ik dan naar beneden zou zijn gegaan had ik hoogstwaarschijnlijk die tokkies in mijn nek gehad!

Als ik later naar buiten was gegaan toen de ME door de straten liep had ik de ME in mijn nek gehad omdat ze misschien wel dachten dat ik een Tokkie was en kon ik een knuppel verwachten.

Ik heb gewacht tot de rust weer gekeerd was ( de volgende dag ) en toen pas mijn fiets gepakt.

Die doos, loopt door een gebied wat op dat moment NIET VEILIG is!
of ze wel of niet een relschopper is dat maakt geen FUCK uit, zodra je er gaat lopen kan je van alles verwachten!
Als ze een baksteen had gekopt van een relschopper dan waren hun de boosdoener!!!
Wie weet heeft ze zelf een baksteen gegooid je weet het niet..
Wat ik wel weet als er ME in de buurt is, is er iets niet pluis en hoor ik daar NIET te zijn!

nogmaals heel simpel, als je gevaarlijk gebied betreed dan is het altijd je eigen domme schuld!!
Dat is dus het zelfde als een snelweg oplopen!!
'Jip en Janneke taal' is much easier on the eyes than your psycho-babble posts. imo.
In the new 'reality' we will be living in,nothing will be real and everything will be true-David A.McGowan
Why do some people not credit the origin of the quotes they use under their posts?- Tingo
  dinsdag 26 januari 2021 @ 16:54:03 #21
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_197653397
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 16:44 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Ik was nog jong en nooit eerder meegemaakt dat rellen... Als je in gedachte bent, dan zit je op je automatische piloot en voor je het weet sta je ertussen. Wil alleen maar aangeven dat het kan gebeuren. Tis menselijk. Je moet gewoon zo'n kanon gebruiken voor waar het voor bedoeld is en dat is voor groepen uit elkaar te drijven.

Dat artikel dat je geeft zie ik geen filmpje, maar neem aan dat je deze bedoeld?


Ze staat niet midden in een groep ofzo.
ik vind niet zo gek datje eens midden in groep rellend tuig en ME bent beland..
Filmpje staat gewoon midden tussen de Text..
Dit filmpje van jou bestaat uit 240 pixels, zie link hier onder voor wat betere kwaliteit en wat langer!
https://www.gids.tv/video(...)oor-waterkanon-video
Deze geeft wat meer weer, ze staat daar! ze weet waar ze staat! ze zoekt het samen met haar vriend op!
Nee ze staat niet Tussen de groep wat voor waterkanon staat, nee ze staat met klein clubje aan de zijkant!

Ze wist dondersgoed dat ze daar niet moest zijn, ze kon gewoon de andere kant op lopen!!
doet ze niet ze loopt juist naar voren... waarom dan, ze zegt ik loop weg!!
Ze heeft alle kans gehad van weglopen zoals ik al zeg jij loopt toch ook niet de snelweg op of wel!!
nou deze madam doet dat wel... eigen schuld hele dikke bult!!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_197653606
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 16:54 schreef theguyver het volgende:

[..]

ik vind niet zo gek datje eens midden in groep rellend tuig en ME bent beland..
Filmpje staat gewoon midden tussen de Text..
Dit filmpje van jou bestaat uit 240 pixels, zie link hier onder voor wat betere kwaliteit en wat langer!
https://www.gids.tv/video(...)oor-waterkanon-video
Deze geeft wat meer weer, ze staat daar! ze weet waar ze staat! ze zoekt het samen met haar vriend op!
Nee ze staat niet Tussen de groep wat voor waterkanon staat, nee ze staat met klein clubje aan de zijkant!

Ze wist dondersgoed dat ze daar niet moest zijn, ze kon gewoon de andere kant op lopen!!
doet ze niet ze loopt juist naar voren... waarom dan, ze zegt ik loop weg!!
Ze heeft alle kans gehad van weglopen zoals ik al zeg jij loopt toch ook niet de snelweg op of wel!!
nou deze madam doet dat wel... eigen schuld hele dikke bult!!
Wederom een filmpje dat ik niet kan bekijken en die ad artikel daar moet ik voor betalen... Wat is er anders aan dat filmpje dan, want voor mij is het wel duidelijk dat ze daar afzonderlijk staat. Achter haar staat een muur, dus waar is de groep dan? Aan de overkant van de weg... Zover ik het kan zien. Dan moet je die waterkanon toch omdraaien? Wat voor doel wil je bereiken door dat ding op een individu te richten? :?
  dinsdag 26 januari 2021 @ 17:18:49 #23
279682 theguyver
Sidekick van A tuin-hek!
pi_197653925
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 17:03 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Wederom een filmpje dat ik niet kan bekijken en die ad artikel daar moet ik voor betalen... Wat is er anders aan dat filmpje dan, want voor mij is het wel duidelijk dat ze daar afzonderlijk staat. Achter haar staat een muur, dus waar is de groep dan? Aan de overkant van de weg... Zover ik het kan zien. Dan moet je die waterkanon toch omdraaien? Wat voor doel wil je bereiken door dat ding op een individu te richten? :?
7 sec en 30 seconden!!
Madam staat in de vuurlinie weet dat ze BEWUST in de vuurlinie staat!!
Dus nogmaals dit is bewust zoals ik al vaker meld de snelweg oplopen een auto Koppen en dan de bestuurder op de flikker geven!!
Er staat nog een vraag voor u open!!
pi_197654351
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 januari 2021 17:03 schreef Sponsje88 het volgende:

[..]

Wederom een filmpje dat ik niet kan bekijken en die ad artikel daar moet ik voor betalen... Wat is er anders aan dat filmpje dan, want voor mij is het wel duidelijk dat ze daar afzonderlijk staat. Achter haar staat een muur, dus waar is de groep dan? Aan de overkant van de weg... Zover ik het kan zien. Dan moet je die waterkanon toch omdraaien? Wat voor doel wil je bereiken door dat ding op een individu te richten? :?
Omdat ze weg moet wezen? En wat een bullshit dat ze van niks wist.. Stenen vliegen rond, vuurwerk wordt afgestoken en constant geschreeuw.. ME die in gevecht positie staat.. En dan nog niet doorhebben dat je daar weg moet wezen come on...

Btw schijnbaar staat haar hele Facebook vol met foto's van demonstraties/rellen.. Kan het alleen niet checken omdat haar profiel verwijderd heeft of op privé gezet heeft.. Dus kan zomaar een valse claim zijn.
Mijn blog over o.a. leven met OCD (dwang) | https://mdj-stek.nl
  Moderator woensdag 27 januari 2021 @ 09:05:21 #25
454430 crew  SuperHartje
Muziek is een taal...
pi_197664164
quote:
Kan dus ook nergens zien dat zij zich schuldig heeft gemaakt aan rellen...
Is het niet onschuldig tot de misdaad is bewezen?
Ik vind het nogal heftig zo’n aanval op een vrouw, die op het moment dat ze die waterkanon over haar heen kreeg, in ieder geval niet aan het rellen was.

Overigens heb ik ook beelden gezien van een pizzabezorger die zomaar aangevallen werd.... of zijn dat valse beelden?

Daarmee praat ik de rellen uiteraard niet goed! Dat is uitermate schandalig!
Echter zijn er volgens mij ook agenten die graag gebruik maken van de situatie om zich van hun persoonlijke agressie ontdoen, daarmee zeg ik helemaal niet dat alle agenten dat doen.
Integendeel, ik ken juist ook toffe en oprechte agenten... Maar er zijn er een paar :') :{
A child is born with no state of mind.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')