abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_197741646
quote:
0s.gif Op zondag 31 januari 2021 12:09 schreef Kleurplaatje het volgende:
Voor mij is gewoon gezellig ook goed.
Gezellig is wat anders dan spanning. Sterker nog, teveel 'gezelligheid' killt alle spanning. En dus ook je kansen op een vervolgdate.

Helemaal eens met @Hexagon dat het echt in je eigen gedrag op de date zelf zit. Je krijgt dates, dus dat is goed, maar het eindigt in een teleurstelling voor de vrouwen (en dan ook voor jou). Dat is geen toeval of een kwestie van 'de verkeerde vrouwen kiezen'.

Echt, ik heb je posts hiervoor ook gelezen, je bent veels te voorzichtig in mijn optiek. Even afwachten, rekening houden met haar, aftasten, kat uit de boom kijken. Dat gaat niet werken man. Welke vrouw wordt daar nou wild van? Weet je wat je gaat helpen? Als je haar op date 1 (ja, date 1) eens een stuk aggressiever probeert te versieren vanaf het begin (ja, vanaf het begin). Dat is je enige doel. Je bent daar niet om haar 'te leren kennen', maar om haar te versieren, indien je haar leuk vindt. Zo krijg je vervolgdates, want je neemt risico en je laat blijken dat je haar wil. Veel mannelijker en aantrekkelijker dan die afwachtende houding.

Versier je daarmee elke vrouw? Nee, maar dat is sowieso onrealistisch. Echter, je versiert er een stuk meer dan nu, en die vrouwen zullen je veel leuker vinden dan eerst. Als je dit niet probeert raak je haar hoe dan ook kwijt zoals je ziet, dus wat heb je te verliezen?
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')