abonnement Unibet Coolblue
pi_197494792
quote:
0s.gif Op maandag 18 januari 2021 20:08 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

Oke in hoeverre zou je zeggen dat de pijn erdoor is verminderd van schaal op 1 tot 10?
Ehh op een goede dag een 5, op een slechte 3. Maar het helpt, anders had ik er ook niet al 12x voor op de OK gelegen. Systeem is nogal fragiel, leads breken of verschuiven, batterij kan kantelen of sneller leeggaan als de 5 jaar die er voor staat. Ik heb deze keer mazzel, systeem werkt al 2 jaar goed. Daarvoor was een bezoek aan de OK een 2 jaarlijks uitstapje door 1 of meer genoemde gebreken. Maar dit topic word beetje gekaapt door mij, hopelijk vinden jullie dat niet erg.
pi_197504820
@caroro Nee dat is helemaal niet erg! Ik vind wat je schrijft er leerzaam en interessant. En ik vind het heel erg dat je zoveel/vaak pijn hebt....
We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them
pi_197504892
Ik heb alle berichten gelezen, dank jullie wel! Ik vind het interessant om te zien hoe mensen hierin verschillende overwegingen maken! Ik vind het lastig om inhoudelijk reageren, want het zijn zeer persoonlijke ervaringen die jullie delen en dat waardeer ik enorm!

Mentaal heb ik zelf de nodige pijn gehad. Fysiek valt mee. Een keer een ontstoken kies en aantal malen gebroken botten. Een ding weet ik wel van mezelf. Namelijk dat ik fysiek kleinzerig ben. Dat is geen schande vind ik, de een kan beter tegen fysieke pijn dan de ander.

Mentaal heb ik een behoorlijke olifantenhuid gekweekt. Op dat gebied kan ik het nodige verklaren.

Na het bellen met mijn eigen psychiater is er besloten dat ik wel weer het middel tegen de bijwerkingen ga slikken. Zoals gezegd, kleinzerig. En ik sliep er slecht van en ik kon mijn hobby's niet uitoefenen. Wat gewoon niet oke.

nogmaals wil ik iedereen bedanken!
We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them
pi_197558667
Fysiek, absoluut

Als ik het pijn deel in mijn hersenen kon uitzetten zou ik dat meteen doen.
2.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')