Lekkerquote:Op zondag 17 januari 2021 15:22 schreef hemarookworst het volgende:
Zelfgemaakte snert van gisteren op mjam mjam mjam
Mmmm lekkerquote:Op zondag 17 januari 2021 15:22 schreef hemarookworst het volgende:
Zelfgemaakte snert van gisteren op mjam mjam mjam
Met uiteraard een heerlijke rookworst erin?quote:Op zondag 17 januari 2021 15:22 schreef hemarookworst het volgende:
Zelfgemaakte snert van gisteren op mjam mjam mjam
Wel joh. DC is ook heel de VS toch?quote:Op zondag 17 januari 2021 15:17 schreef hemarookworst het volgende:
[..]
Museumplein maakt nog geen Nederland
De aanhouder wint!quote:Op zondag 17 januari 2021 15:22 schreef Dotteke het volgende:
Ze geven niet op die sukkels
[ afbeelding ]
Net als toeschouwers bij ongelukken.quote:
zekerquote:Op zondag 17 januari 2021 15:22 schreef gebrokenglas het volgende:
[..]
Met uiteraard een heerlijke rookworst erin?
Staan ze gewoon met een mobieltje alles op te nemenquote:Op zondag 17 januari 2021 15:23 schreef Superbadeendje het volgende:
[..]
Net als toeschouwers bij ongelukken.
Is best wel veel werk of niet?quote:Op zondag 17 januari 2021 15:25 schreef Fogel het volgende:
Reinheitsgebot mein arsch! Net 2kg kandijsuiker in mijn brouwsel gepleurd
Idd, Als ik bij een ongeluk ofzo ben dan kijk ik even of ik kan helpen. Is het niet nodig dan loop ik door.quote:Op zondag 17 januari 2021 15:25 schreef Dotteke het volgende:
[..]
Staan ze gewoon met een mobieltje alles op te nemen
Suiker in een brouwsel gooien? Nee.quote:
Nee, het hele procesquote:
Valt op zich mee. Meer tijd dan werk eigenlijk. Maar ik heb dan ook een deel van het process geautomatiseerd, dus hoef voornamelijk alleen maar te kijken of dingen goed gaan, af en toe wat roeren, op de juiste tijden wat ingredienten erbij en hopla.quote:
MOet dat alles nu op een speciale temperatuur?quote:Op zondag 17 januari 2021 15:29 schreef Fogel het volgende:
[..]
Valt op zich mee. Meer tijd dan werk eigenlijk. Maar ik heb dan ook een deel van het process geautomatiseerd, dus hoef voornamelijk alleen maar te kijken of dingen goed gaan, af en toe wat roeren, op de juiste tijden wat ingredienten erbij en hopla.
Ik hoop het niet.quote:Op zondag 17 januari 2021 15:29 schreef Mrsloveable het volgende:
Ga er maar vanuit dat het weer op loopt
Ik ook niet..quote:
Dit brouwsel was simpel, een uur op 65 graden, kwartier op 78 en nu anderhalf uur 100 graden.quote:Op zondag 17 januari 2021 15:30 schreef Dotteke het volgende:
[..]
MOet dat alles nu op een speciale temperatuur?
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |