abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_197445302
,,Er is een overeenkomst tussen de Amerikaanse regering en de aliens”, claimt de gerespecteerde professor in de krant. ,,Ze hebben een contract met ons om hier experimenten te doen. Ze plegen onderzoek en proberen de hele structuur van het universum te begrijpen”, aldus Eshed.

De voormalige veiligheidschef van het IsraŽlische ruimteprogramma zegt dat president Donald Trump op de hoogte is van het bestaan van buitenaardse wezens en op het punt heeft gestaan hun bestaan te onthullen. Dat meldt Yedioth Aharonoth, met een oplage van 600.000 exemplaren de grootste betaalde krant van IsraŽl.

De professor stond van 1981 tot 2010 aan het hoofd van het IsraŽlische ruimteprogramma en won driemaal de Israel Security Award, een onderscheiding die jaarlijks door de president van IsraŽl wordt uitgereikt aan mensen die een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan de bescherming van het land.

https://www.bndestem.nl/b(...)%2Fwww.google.com%2F
pi_197445650
Heel interessant.
pi_197448059
Zeker. Ook dat stuk dat hij zegt dat ze "experimenten" op de mensen mogen doen. En met overheden samenwerken.
Dan vraag je je af... is de coronapandemie en globale mRNA vaccinaties een van hun experimenten.. en is DAT de reden dat alle overheden gewillig meedoen.. omdat ze BANG zijn voor deze ruimtewezens.
  zondag 17 januari 2021 @ 23:31:07 #4
494613 ThierryPicking
Absolute selectieve waarheid!
pi_197477894
Een van mijn podcast helden is Lex Fridman. Een MIT professor met een redelijk populaire podcast. In uitzending 122 heeft hij iemand met een zeer overtuigend UFO verhaal (zie youtube). :

#122 – David Fravor: UFOs, Aliens, Fighter Jets, and Aerospace Engineering
https://www.youtube.com/watch?v=5HInaJxFxWs&ab_channel=LexClips

De beelden zijn er zelfs van vrij gegeven door de Amerikaanse overheid.
Taalfouten zijn happy little accidents
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')