abonnement Unibet Coolblue
pi_199417325
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 12:35 schreef Fok-it het volgende:

[..]

Spread the word zou ik zeggen :7
Zou op Fok niemand weten maar ik zit ook op een site waar wel wat mensen zitten die kunnen schrijven, misschien is daar iemand bij die interesse heeft
  Beste/leukste mod 2022 vrijdag 14 mei 2021 @ 13:02:15 #152
319979 Fok-it
All is well
pi_199417592
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 12:45 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Zou op Fok niemand weten maar ik zit ook op een site waar wel wat mensen zitten die kunnen schrijven, misschien is daar iemand bij die interesse heeft
Als je van lezen houdt en je kan een aardig woordje schrijven prima combinatie :Y
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
  vrijdag 14 mei 2021 @ 14:56:55 #153
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_199419276
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 10:14 schreef Fugue het volgende:
Marie Lotte Hagen en Nydia van Voorthuizen - Damn, horny

-knip-
Daar moeten toch zat vrouwelijke Fok!ertjes belangstelling voor hebben?
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  vrijdag 14 mei 2021 @ 16:38:40 #154
37150 livelink
keek op mijn week ( © DJ11)
pi_199420530
quote:
81s.gif Op vrijdag 14 mei 2021 14:56 schreef golfer het volgende:

[..]

Daar moeten toch zat vrouwelijke Fok!ertjes belangstelling voor hebben?
Belangstelling hebben en er een recensie over schrijven zijn twee verschillende dingen :@
Als je goed om je heen kijkt zie je dat alles gekleurd is.
pi_199480334
Loslopen - Laura van der Haar

quote:
Drummen, boksen, nog een studie, schilderen, een volkstuin, archeologie - Laura van der Haar was nooit overtuigd dat ze het juiste deed. Tot de dag dat ze haar kantoorbaan opzei en een hond nam: Takkie. Samen lopen ze stad en land af. Door de polder, door het boerenland, door Amsterdam-West. Ze zijn in de kroeg, in de bus en in het bos; overal snuffelen ze rond, met grote aandacht voor de wereld om hen heen. En of het nou door Takkie komt is nooit helemaal duidelijk, maar overal maken ze wel iets buitengewoons mee.

In sprankelende taal tekent Laura van der Haar hun tragikomische belevenissen op. Dit maakt Loslopen tot een feest der herkenning. Uiteraard voor hondenbezitters (een sterk gegroeid bevolkingsdeel!), maar ook voor andere stedelingen, wandelaars, huismussen, vechtsporters, rustzoekers, bierdrinkers, boekenwurmen, hangjongeren, minnaars, mensen met buren en natuurlijk de vele enthousiaste lezers van haar alom geprezen romans Het wolfgetal en Een week of vier.


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-05-2021 08:33:21 ]
pi_199480343
Allard Droste - Groeien door te delen

quote:
Hoe mijn leven veranderde door te delen
'Na 15 jaar met geen woord te reppen over mijn stempel - PDD-NOS, een vorm van autisme - nam ik ineens een enorme stap en heb mijn medestudenten verteld over mijn shit. Het was zo’n opluchting om mijn vrienden te vertellen over mijn diagnose die in mijn beleving heel negatief was. Ze vonden het helemaal niet vreemd. Ze waren geïnteresseerd en hun reactie maakte dat ik voor het eerst de schaamte voorbij ging. In één klap ging ik van een negatieve stempel op mijn zijn, naar een positieve. Ik zie PDD-NOS nu als een deel van wie ik ben.
Door mijn verhaal en diagnose te delen met de buitenwereld heb ik enorme stappen kunnen maken. Waar ik altijd dacht dat ik de enige was, blijken velen van ons wel iets te hebben. Doordat ik de eerste stap heb gezet, voelen mensen zich comfortabel om ook hun verhaal met mij te delen. Je kunt letterlijk en figuurlijk zeggen dat ik gegroeid ben door te delen.'
Thijmen Kirch (21), student Finance & Control

De kracht van kwetsbaarheid
Dit is een slechts een fragment uit een van de 27 eerlijke en inspirerende verhalen uit het boek Groeien door te delen van Allard Droste dat op 26 mei a.s. verschijnt.
Met zijn beweging Groeien door te delen wil hij een positieve spiraal op gang brengen. Het idee is eenvoudig. Als je groeit dan deel je makkelijker en als je deelt, groei jij en groeit jouw omgeving. Groeien niet over de as van meer, meer, meer, maar juist groei over de menselijke as. En delen is aandacht voor elkaar. Omkijken naar een ander is gratis, kost vaak maar weinig moeite en levert veel op. Niet alleen voor de ander, maar ook voor jezelf. Dat is groeien door te delen.
De mannen die hun eerlijke verhaal delen in dit boek, hebben een ding gemeen… allemaal twijfelen, struikelen of wankelen ze wel eens. En daar vertellen ze in alle kwetsbaarheid over. Het zijn verhalen die je zult herkennen, je zullen raken, verhalen die verbinden en je doen beseffen dat kwetsbaarheid juist sterk is. Zo vertelt presentator/nieuwslezer Roelof Hemmen over het vinden en verliezen van zijn liefdes en Bas van de Veldt, CEO Afas, vertelt in alle eerlijkheid waar hij spijt van heeft naar zijn medewerkers toe. Door hun verhaal te delen, groeien ze zelf en helpen ze anderen ook te groeien.
pi_199635672
Boek van Emma Stonex heb ik niet mogen ontvangen helaas.. maar niet getreurd, ik beschik inmiddels over de Engelstalige versie
  Beste/leukste mod 2022 woensdag 26 mei 2021 @ 23:33:13 #158
319979 Fok-it
All is well
pi_199636365
quote:
0s.gif Op woensdag 26 mei 2021 22:50 schreef Pleun2011 het volgende:
Boek van Emma Stonex heb ik niet mogen ontvangen helaas.. maar niet getreurd, ik beschik inmiddels over de Engelstalige versie
Bij mij is er ook een boek niet aangekomen. Dat zal vermoedelijk dezelfde uitgeverij betreffen.
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
pi_199697488
Het zwarte koninkrijk -Szczepan Twardoch
Verschijnt 14 juli

Warschau, 1939. Jakub Shapiro, vroeger koning van de onderwereld, strijdt een uitzichtloze strijd. Zijn gangsterrijk valt uiteen, de nazi’s grijpen de macht, zijn vrouw en zonen verlaten hem.
Zijn oude geliefde Ryfka neemt hem onder haar hoede. Ze heeft maar één doel: overleven. Shapiro’s zoon Dawid begint voedsel het Joodse getto binnen te smokkelen om zijn moeder en broer in leven te houden. Als de stad in puin ligt, vecht Ryfka met alles wat ze heeft voor het leven van Shapiro, terwijl Dawid nog maar één ding wil: wraak op zijn vader.
pi_199697514
Je bent jong en je krijgt wat - Monique van Loon

Wat doe je als je op je achtentwintigste baarmoederhalskanker blijkt te hebben, terwijl je vol in het leven staat en juist flink carrière aan het maken bent? Het overkwam Monique van Loon. In Je bent jong en je krijgt wat beschrijft zij soms tussen neus en lippen door, soms expliciet, hoe het is om als jonge vrouw ziek te worden.

Hopeloos verliefd te worden, terwijl sommige vriendschappen onverwacht niet tegen de situatie bestand blijken te zijn. Hoe de ene dokter je verdrietig en vol vragen achterlaat, terwijl de ander je steun en toeverlaat wordt. Hoe je je sexy kunt blijven voelen nadat je baarmoeder verwijderd is. Van Loon schrijft vol zelfspot en humor over een leven met en na baarmoederhalskanker.
pi_199697532
Lust als last - Herm Kisjes & Matthijs Kruk

Er zijn veel mensen die vastlopen in seks zonder dat we het weten. Misschien je partner, of een vriend. Wellicht jijzelf.
Ze surfen naar pornosites terwijl ze zich eigenlijk niet goed voelen over hun leven, hun relatie of hun baan. Of ze hebben de een na de andere seksdate terwijl ze eigenlijk verlangen naar een stabiele, veilige relatie.
Als deze mensen er al iets over durven vertellen, zijn ze bang voor het oordeel van anderen. “Ben je seksverslaafd of zo?” Op de vieze, donkere kant van seks heerst nog steeds een taboe.
In dit boek nemen Herm Kisjes en Matthijs Kruk je mee in de verborgen werelden van mensen die een problematische relatie met seks hebben ontwikkeld. Daartoe putten zij uit hun eigen rijke werkervaring en uitgebreide theoretische achtergrondkennis. Maar ook vertellen acht oud-cliënten hun persoonlijke verhaal over hoe zij bijna ongemerkt afgleden van lust naar last.
pi_199697558
De overheid als veelkoppige leeuw - Sander van Reedt Dortland & Cies de Teije
104 pagina's

Boeken als ‘Een nieuw sociaal contract’ en ‘zo hadden we het niet bedoeld’ leggen de vinger op de zere plek. Maar wie gaat er zorgen dat alles anders wordt? Wie gaat de overheid werkelijk veranderen?

In het boek ‘De overheid als veelkoppige leeuw’ geven Sander van Reedt Dortland en Cies de Theije hun waardevolle visie. Ze hebben als verandermanager binnen de overheid (met tientallen jaren ervaring) zelf hun mouwen opgestroopt. Hun slotsom is dat de overheid wel kan veranderen, maar dat je daarvoor wel aan de juiste knoppen moet draaien.

Dit boek zou bij elke formatiebespreking over een veranderende overheid op tafel moeten liggen.
pi_199697577
De zaak aan highway 62 - Laila Lalami Gereserveerd

Een familiesaga, whodunnit en liefdesgeschiedenis ineen, die op subtiele wijze de problemen van de westerse maatschappij blootlegt.

Driss Guerraoui en zijn vrouw zijn in de jaren tachtig van Casablanca naar Californië geëmigreerd om daar een beter leven op te bouwen. Wanneer Driss op een late lenteavond een donkere kruising oversteekt in zijn woonplaats, een klein stadje in de Mojavewoestijn, wordt hij geschept door een voorbijrazende auto. Het lijkt een bewuste hit & run. Driss’ volwassen dochter Nora keert terug naar haar familie om die bij te staan. Ze raakt betrokken bij het politieonderzoek en wordt geconfronteerd met geheimen binnen het gezin en met de hypocrisie van de gemeenschap. De zaak aan Highway 62 is een actuele, provocerende en aangrijpende roman over de immigrant als ‘de ander’.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 12-06-2021 12:16:41 ]
pi_199826961
De Coureur - Paul van Hooff

Het hele bestaan van motorcoureur Vik Hofstede is gericht op snelle rondetijden. Tot zijn professionele carrière hard en onvoorzien ten einde komt. Zoekend naar een nieuw evenwicht krijgt Vik nog een klap te verwerken: zijn vader heeft niet lang meer te leven. Als laatste wens zou hij graag de uiterst zeldzame Vincent Black Shadow in handen krijgen, tot 1969 in bezit van dichter en motorfanaat Jan Hanlo. Natuurlijk begeert hij dit object niet zonder reden…
Samen met zijn nieuwe liefde onderneemt Vik de zoektocht voor zijn vader, die hen onder meer naar Limburg, Friesland en Argentinië brengt. Lukt het hem om de Black Shadow te bemachtigen voordat zijn vader overlijdt? En wat is diens verhaal bij deze legendarische motor? Opnieuw is de coureur verwikkeld in een onverbiddelijke strijd tegen de klok, maar deze keer terug in de tijd.
pi_199826965
Waar geen reden is - Yiyun Li Gereserveerd

Yiyun Li beschrijft een gesprek tussen een moeder en een kind in een tijdloze wereld. Waar geen reden is schreef ze in de maanden nadat ze haar tienerzoon had verloren aan zelfmoord. Een roman die de plek betreedt tussen leven en dood, waar moeder en kind vrijuit met elkaar kunnen praten, niet gehinderd door oude beelden of dogma’s

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 12-06-2021 12:16:25 ]
pi_199826971
Meghan, een biografie - Andrew Morton

Andrew Mortons zeer geprezen biografie van Meghan Markle, die verscheen aan de vooravond van haar huwelijk met prins Harry, reflecteerde op de impact die Meghan destijds al had op de vaste tradities van het huis Windsor. Niemand kon toen nog voorzien hoe de situatie zich zou ontwikkelen. Hoe zou deze zelfverzekerde actrice omgaan met de extreme media-aandacht die haar nieuwe rol binnen het koninklijk huis met zich meebracht? Hoe zou de rest van de familie op haar reageren?

In deze volledig geüpdatete en aangevulde editie vertelt Morton Meghans levensverhaal. Aan de hand van exclusieve interviews met mensen uit haar directe omgeving beschrijft hij haar moeilijke jeugd, haar eerdere huwelijk en scheiding, haar worstelingen in Hollywood, haar werk als ambassadeur voor goede doelen en natuurlijk haar leven als de Hertogin van Sussex en de ogenschijnlijk onoverkomelijke kloof die is ontstaan tussen de ‘Sussexen’ en het huis Windsor.
pi_199826977
Storegga - Élisabeth Filhol


Het is december 2013 wanneer orkaan Xaver over de Noordzee raast. Op de Britse eilanden valt het even stil. Iedereen wacht tot het buiten weer veilig is. Zo ook de Schotse geoloog Margaret Ross, die voor een congres naar Denemarken moet.

Margaret is een van de weinigen in haar vakgebied die zich niet hebben laten verleiden door het grote geld van de olie-industrie. Ze heeft er haar levenswerk van gemaakt om Doggerland in kaart te brengen, een groot gebied midden in de Noordzee dat ooit continent en eiland met elkaar verbond. Tot het achtduizend jaar geleden na een aardverschuiving, de Storegga Slide, door een enorme tsunami verzwolgen werd. Het heeft haar doen beseffen hoe machtig de natuur is, en hoe kwetsbaar en fragiel de mens.

Door een speling van het lot ontmoet ze Marc weer, de man met wie ze ooit lief en leed deelde. Hij is als petroloog verantwoordelijk voor boortorens die op de Noordzee het zwarte goud naar boven halen. Voor hem staat de natuur ten dienste van de mens en hoeft ze enkel te worden getemd.
pi_199898577
Voordat je wist wie ik was - Jacqueline Bublitz
verschijnt in september

Toen ze op haar achttiende verjaardag aankwam in New York met niets meer dan 600 dollar cash en een gestolen camera, was Alice Lee op zoek naar een frisse start. Nu, een maand later, is ze het ongeïdentificeerde slachtoffer van een moord.

Ook Ruby Jones probeert een nieuw leven te beginnen. Nadat ze de halve wereld over is gereisd voelt ze zich eenzamer dan ooit. Maar dan vindt ze het lichaam van Alice aan de oever van de Hudson. Ruby raakt gefascineerd door Alice en kan haar niet meer loslaten. Ze wil weten wie deze jonge vrouw is en haar het einde geven dat ze verdient.

Voordat je wist wie ik was is niet alleen een spannende whodunit - in deze krachtige, hoopvolle roman worden ook andere vragen gesteld: wie was Alice? En wat liet ze achter? De antwoorden zullen je verrassen.
pi_199912862
Amsterdamned, de naakte getuige - Dick Maas

Het eerste boek van een serie, gebaseerd op de film met dezelfde titel.

Amsterdam 2021.
Twee tieners worden dood gevonden in het bos bij een uitgebrande auto.
Het laatste wat ze aan de politie gemeld hebben is dat er een naakte vrouw onder het bloed in de auto lag.
De vrouw is echter spoorloos verdwenen.
De speurtocht naar de daders brengt Eric in de wereld van geheime seksfeesten, corrupte politieagenten en nietsontziende huurmoordenaars.
Eric komt op het spoor van de verdwenen vrouw en moet alles op alles zetten – ze is tenslotte een belangrijke getuige - om haar heelhuids op het hoofdbureau af te leveren.
pi_200143505
Wat alleen wij weten - Elvis Peeters

Een broer en zus bouwen samen een wereld van verhalen. In de echte wereld is het zusje ernstig ziek en zal ze niet meer beter worden. Dat weten ze allebei, het vertellen van verhalen aan elkaar maakt het naderende afscheid dragelijker. Want 'verhalen zijn voor de geest wat adem is voor de longen'. Daarom vertellen ze elkaar over de zeemeermin die de keuze moet maken of ze haar vissenstaart tot benen zal verknippen, over de vos die wordt gewantrouwd vanwege zijn afwijkende schaduw, over die ene vogel waar alleen zij van weten. Ze beelden zich een eigen universum in waarin ze beschermd zijn, en voor altijd met elkaar verbonden.
pi_200143519
Veilige haven - Nora Bossing

Nadat ze voor de VN in New York en Burundi heeft gewerkt, is Mira nu gedetacheerd bij het VN-hoofdkantoor in Genève. Overdag schrijft ze ambtsberichten over crisisgebieden, ‘s avonds bemiddelt ze tussen partijen, die elkaar al jarenlang naar het leven staan. Op een receptie ziet ze Milan terug. Als kind woonde ze enkele maanden bij zijn ouders terwijl haar eigen ouders in scheiding lagen. De paar jaar oudere jongen maakte toen diepe indruk op haar. De herinneringen aan deze tijd, maar ook de reactie van Milan op haar steeds beslistere toenaderingspogingen verrassen haar. Hij weifelt tussen toegeven en afwijzen. Wanneer haar rol in de genocide in Burundi in twijfel wordt getrokken, begint Mira’s zelfbeeld te wankelen.
pi_200143868
Volgens Fran - Fran Lebowitz

Ineens was daar begin dit jaar de Netflix-serie Pretend It's a City, waarin Martin Scorsese schrijver en goede vriendin Fran Lebowitz interviewt over haar stad New York en over al het andere dat haar dagelijks bezighoudt. Van scherpe opvattingen over toerisme en gentrificatie in New York tot het belang van boeken en literatuur.

Begin jaren 70 kreeg Lebowitz als jonge schrijver een vaste column in Interview, het tijdschrift dat Andy Warhol opzette. In de jaren 80 bracht ze de essaybundels en bestsellers Metropolitan Life en Social Studies uit. Sindsdien worstelt ze met haar inmiddels befaamde writer's block en heeft ze, op een kinderboek na, geen boeken meer uitgebracht.

Met Volgens Fran brengt Podium de beste stukken van Fran Lebowitz voor het eerst in Nederlandse vertaling.
pi_200159262
Bevrijd van pijn - Louis Zantema Gereserveerd

Zo'n drie miljoen Nederlanders hebben last van chronische pijn. Chronische pijn wordt verzoorzaakt door ongevallen, aandoeningen of ziekte, waaronder steeds vaker long-Covid.
In Bevrijd van Pijn worden heldere strategieën en technieken aangeboden waarmee de pijn te beïnvloeden en te verminderen is.
Louis Zantema is een innovatieve expert op het gebied van psychologie en pijn. Hij gelooft dat iedereen een leven vrij van pijn verdient. Daarvoor heeft hij samengewerkt met vooraanstaande klinieken en is onderscheiden door het Koninklijk Huis en de Verenigde Naties voor de ontwikkeling van een nieuwe therapie voor pijnbestrijding.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2021 09:42:46 ]
  zondag 11 juli 2021 @ 12:04:32 #174
495145 Koekoekskind
Slechts gejat
pi_200310269
Kickje. DM naar Fugue verstuurd :)
pi_200405066
Werelden uit elkaar - Julia Franck
Verschijnt 12 oktober

Het is het hoogtepunt van de Koude Oorlog als de achtjarige Julia met haar drie zussen door hun moeder wordt meegenomen van Oost-Berlijn naar West-Duitsland. Ze komen terecht in een dorp in het uiterste noorden van Duitsland. Ze wonen er in een bouwval onder aan een dijkje en ze zijn als Ossies buitenstaanders. Dat wordt nog verergerd door de chaotische manier waarop haar moeder haar kinderen opvoedt.

Als Julia dertien is, is de situatie zo onhoudbaar dat ze naar West-Berlijn vertrekt. Ze gaat er naar school, werkt als babysitter en schoonmaakster. Ze ontmoet er haar vader, voor het eerst, en verliest hem meteen weer. Ze doet eindexamen en leert Stephan kennen, haar grote liefde, en verliest ook hem. Haar wereld stort in.

Nu, dertig jaar later, durft Julia eindelijk haar traumatische jeugd onder ogen te zien. Ze probeert te begrijpen waarom haar moeder zo onverantwoordelijk opvoedde, en graaft daarbij in de geschiedenis van haar joodse familie, een geschiedenis van erbij willen horen maar afgewezen worden. Werelden uit elkaar is een pijnlijk mooi boek over kiezen voor jezelf, in het reine komen met wat onherstelbaar is. Over schaamte en verdriet, dood en liefde. En over schrijven en literatuur als instrumenten om te kunnen blijven - voorlopig
pi_200405072
Een paradijs met zorgen - Wybrich Kaastr en Gerard Tonen

een chambres d' hôtes in coronatijd
Wybrich Kaastra en Gerard Tonen besluiten op een dag hun theaterleven volledig achter zich te laten en in Zuid-Frankrijk een chambres d’hôtes over te nemen in een pittoreske dorp aan de voet van de Cevennen.
In Een paradijs met zorgen tekenen Wybrich en Gerard hun verhaal op, waarbij de lezer deelgenoot wordt bij alles wat het tweetal meemaakt. In het allereerste jaar ontvangen de kersverseondernemers maar liefst negenhonderd gasten, wat tal van bizarre avonturen en bijbehorende verhalen oplevert. Maar na deze prachtige start slaat het noodlot toe en strooit corona zand in de raderen. Er is weinig wat het tweetal bespaard blijft. Een paradijs met zorgen is een meeslepend boek vol geluk en domme pech.
  vrijdag 23 juli 2021 @ 09:44:04 #177
495145 Koekoekskind
Slechts gejat
pi_200498255
Bovenstaande klinkt als een 'ik vertrek'-verhaal.
pi_200498670
quote:
7s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 09:44 schreef Koekoekskind het volgende:
Bovenstaande klinkt als een 'ik vertrek'-verhaal.
quote:
Maar na deze prachtige start slaat het noodlot toe en strooit corona zand in de raderen
Ik hoor dit zelfs in de Ik vertrek - voice over
  dinsdag 27 juli 2021 @ 14:27:52 #179
495145 Koekoekskind
Slechts gejat
pi_200576055
Ik heb het boek nu al binnen *O*
pi_200729786
Alias - Eva Burgers

Begin september verschijnt bij uitgeverij Pepper Books de spannende nieuwe serie ‘Alias’ van auteur en voormalig rechercheur Eva Burgers. De nieuwe politiereeks draait om de 32-jarige rechercheur Julia Roemer en speelt zich grotendeels af in Den Haag. Elk boek heeft een actueel thema en een afgeronde zaak.

De 32-jarige Julia maakt deel uit van een speciaal rechercheteam dat gespecialiseerd is in heimelijke opsporingsmethodes. In Het laatste uur krijgt ze te maken met de moord op een studente. Een ontsnapte tbs’er wordt al snel gezien als de verdachte, maar Julia heeft haar twijfels. Koppig gaat ze buiten haar bazen om door met het onderzoek, terwijl tegelijkertijd haar privéleven ook steeds meer op z’n kop staat.

Eva was jarenlang rechercheur op de afdeling zware criminaliteit en werkt momenteel bij de Politie Eenheid Den Haag. Daarnaast is ze bekend als auteur van jeugdboeken. Ook bedenkt en schrijft ze voor tv-programma’s, zoals het basisidee voor Kroongetuige. Van haar laatste jeugdthrillers Fataal en Complot werden al meer dan 20.000 exemplaren verkocht.
  maandag 16 augustus 2021 @ 09:43:50 #181
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_200932847
Ik wil best een keer recenseren, maar ik kan echt niet een andere recensie vinden van een boek. Wel van games enzo. Een linkje is prima :)
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
  maandag 16 augustus 2021 @ 11:30:16 #182
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_200934269
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:43 schreef J-net het volgende:
Ik wil best een keer recenseren, maar ik kan echt niet een andere recensie vinden van een boek. Wel van games enzo. Een linkje is prima :)
https://forum.fok.nl/fok/list_forumfilter/152/1629106173/4015773
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  woensdag 25 augustus 2021 @ 09:38:23 #183
128491 J-net
Prettig gestoord
pi_201064379
Ik wil Eva Burgers - Alias wel recenseren, maar het lijkt erop dat Fugue weg is (staat bij mij nu overal als anoniem).
Als er instructies zijn voor wat ik moet doen, wie ik mijn adres moet sturen etc dan hoor ik dat graag!
~~~~~~Dream as if you 'll live forever, live like you 'll die today~~~~~
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 woensdag 25 augustus 2021 @ 09:49:56 #184
269689 crew  Viv
pi_201064496
Fugue is inderdaad weg. Zolang er nog geen opvolger voor haar is, ben ik aanspreekt voor wat betreft deze boekrecensies. :)

@J-net ik kom erop terug!
pi_201125522
Worden er ook weleens Engelstalige boeken aangeboden? Ik probeer boeken zoveel mogelijk in hun originele taal te lezen, en zie dat hier veel naar het Nederlands vertaalde boeken verschijnen, terwijl datzelfde boek in het Engels misschien wel mooier zou zijn.
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zondag 29 augustus 2021 @ 22:14:07 #186
269689 crew  Viv
pi_201133518
quote:
0s.gif Op zondag 29 augustus 2021 16:18 schreef Antropoceen het volgende:
Worden er ook weleens Engelstalige boeken aangeboden? Ik probeer boeken zoveel mogelijk in hun originele taal te lezen, en zie dat hier veel naar het Nederlands vertaalde boeken verschijnen, terwijl datzelfde boek in het Engels misschien wel mooier zou zijn.
We hebben voor nu vooral contact met Nederlandse uitgeverijen, dus dan is het inderdaad eerder de Nederlandse vertaling die ze zullen aanbieden dan het origineel. ;) Maar wel een goed idee om over de grens te kijken. :Y
  Beste/leukste mod 2022 vrijdag 17 september 2021 @ 16:40:42 #187
319979 Fok-it
All is well
pi_201401440
quote:
0s.gif Op zondag 29 augustus 2021 22:14 schreef Viv het volgende:

[..]
We hebben voor nu vooral contact met Nederlandse uitgeverijen, dus dan is het inderdaad eerder de Nederlandse vertaling die ze zullen aanbieden dan het origineel. ;) Maar wel een goed idee om over de grens te kijken. :Y
Zijn er sinds 4 augustus geen nieuwe boeken meer binnengekomen?
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 zaterdag 18 september 2021 @ 11:25:27 #188
269689 crew  Viv
pi_201411399
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 16:40 schreef Fok-it het volgende:

[..]
Zijn er sinds 4 augustus geen nieuwe boeken meer binnengekomen?
Vast wel, maar ik handel voorlopig alleen de lopende zaken af. :)
  Beste/leukste mod 2022 zaterdag 18 september 2021 @ 13:50:49 #189
319979 Fok-it
All is well
pi_201413055
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 september 2021 11:25 schreef Viv het volgende:

[..]
Vast wel, maar ik handel voorlopig alleen de lopende zaken af. :)
Jammer :P
“And forget not that the earth delights to feel your bare feet and the winds long to play with your hair.”
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')