abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_197494235
quote:
12s.gif Op maandag 18 januari 2021 20:40 schreef Vallon het volgende:

[..]

Het is volstrekt onduidelijk wat de hulpstoffen doen en nee, het is ook onduidelijk of en in hoeverre het gedegenereerde mRNA, daarnaast aan schade kan aanrichten.
Deze aspecten zijn niet (grootschalig) onderzocht en alleen op grond van theorie, aannemelijk gemaakt.
[..]

Ik heb geen bezwaar tegen vaccinatie mits men daar zelf als eigen keuze volledig vrij in is en niet toe wordt aangezet.

Met of zonder vaccins, zullen virussen blijven muteren en het is aannemelijk dat vaccins op termijn hun werking zullen verliezen. Het is daarbij afwachten of aanpassingen (makkelijk) mogelijk zijn en en of die snel(ler) dan het virus zich kan muteren, voldoende toepasbaar zijn. Niet ondenkbaar is dat bij herhalend gebruik, het immuunsysteem zich gaat verzetten tegen "mRNA" inbreng waarmee die vaccinatiemethode niet meer werkt. Een risico dat ook aanwezig is voor (Adeno)vectorvaccins.
[..]

Geen woorden in mijn mond leggen. Men heeft op grond van moeizaam SARS/MERS onderzoek bron ontdekt dat men mRNA/Vectorvaccins kan maken die op/in cellen Spike-proteïnen veroorzaken die voldoende lijken op Covid19. Men heeft indertijd SARS/MERS "vaccins" gemaakt die helaas niet getest konden worden omdat .... er onvoldoende/geen meer patiënten waren. Zonder geinfecteerden viel er weinig te testen, dat ligt nu met Covid19 totaal anders.
[..]

mRNA is een lange serie van aminozuren die onze cellen aanzet om op het celmembraam Covid19-Spike-gelijkende eiwitten te vormen. Die Spikes zijn "onderdeel" van de cel (geworden) en zullen ws zelf niet veel risico hoeven te geven.

Het mRNA echter, zelf blijft in de cel achter waarvan onduidelijk is wat die nadat de cel is uitgewerkt, dan nog - als "afval" - functioneel kan veroorzaken. Een "foutje" kan genoeg zijn om op termijn, tumoren te veroorzaken.

Daarnaast wordt een serie (cel-destructieve) draagstoffen gebruikt om het mRNA in de cel te kunnen krijgen waar volstrekt van onduidelijk van is, wat die verder of elders aan (even)schade kan veroorzaken.
Het is vooral in het donker "spelen" met celwerking met iets dat prachtig lijkt maar men nog niet goed van weet of dat het ook dat is en daarbij zo blijft. De reden om op zijn minst meer dan voorzichtig te zijn.
Waarom zou gedegeneerd mRNA van vaccins andere effecten hebben dan gedegeneerd mRNA uit cellen zelf? Ze bestaan uit exact dezelfde stoffen en structuren. Jij bent daar huiverig over, maar waarom dan? Kom eens met een logische reden waarom het ene wel, en het andere niet, schadelijk zou zijn?
Hoe kan mRNA tumoren veroorzaken? mRNA is niet betrokken bij celdeling, dat doet DNA in de celkernen. mRNA wordt voortdurend aangemaakt en afgebroken in cellen.
  Moderator maandag 18 januari 2021 @ 21:22:52 #299
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_197495023
https://www.hln.be/binnen(...)d-mogelijk~aecdab7c/

Zo te zien is er in België ook veel commentaar op het vaccinatiebeleid.
  maandag 18 januari 2021 @ 23:11:53 #300
30873 Vallon
Life is unpredictable
pi_197497366
quote:
0s.gif Op maandag 18 januari 2021 20:53 schreef George_of_the_Jungle het volgende:

[..]

Waarom zou gedegeneerd mRNA van vaccins andere effecten hebben dan gedegeneerd mRNA uit cellen zelf? Ze bestaan uit exact dezelfde stoffen en structuren. Jij bent daar huiverig over, maar waarom dan? Kom eens met een logische reden waarom het ene wel, en het andere niet, schadelijk zou zijn?
Hoe kan mRNA tumoren veroorzaken? mRNA is niet betrokken bij celdeling, dat doet DNA in de celkernen. mRNA wordt voortdurend aangemaakt en afgebroken in cellen.
Nee, het mRNA vaccins is verre van lichaamseigen. Het lijkt er alleen op een natuurlijk mRNA maar is het absoluut niet.
De misvatting van de eeuw, zou ik zeggen.

Het ingespoten mRNA dat het Spike_proteïne moet aanmaken, is met opzet lichaamsvreemd gemaakt om zo te voorkomen dat ons lichaam het anders op voorhand kan/gaat afstoten. Elk Uracil-nucleobase wiki:U in het mRNA vaccin is vervangen door een kunstmatige (psi) versie t.w. "Ψ ("pseudouridylyl en meer precies 1-methyl-3'-pseudouridylyl*)".
Het doel hiervan is zorgen dat ons immuunsysteem het mRNA niet bij aantreden al binnen- of buiten de cel, dan voortijds als oneigenlijk afbreekt. Het lichaam duldt immers geen lichaamsvreemd "RNA". Dat virussen dat proces kunnen omzeilen, door aanhechting op receptoren, is weer een compleet ander verhaal.
*Zie ook het WHO-mednet document: WHO-11889. "Messenger RNA encoding the full-length SARS-CoV-2 spike glycoprotein" (.doc)

In principe worden onze cellen gigantisch voor de gek gehouden en wordt het mRNA als buitenaardse boodschap in de cel "gesmokkeld" om daar het ding te doen wat het zou moeten doen. bron:medical

Ik had al eerder bv van Pfizer geroepen dat de draagstoffen ALC315 en ALC159 die het mRNA omhullen nergens in een (apart) toegankelijk onderzoek zijn pathogenisch zijn getest. Men moet maar aannemen dat het goed is. Onduidelijk is òf -en op welk wijze die omhullende LNP stoffen op (lange) termijn voor een reactie kunnen -of gaan zorgen.

Daarnaast zijn er tal van andere overwegingen die, ook hier erg lastig zijn om duidelijk uit te leggen omdat de interpretatie van risico's en overwegingen al snel persoonlijk van aard worden (gemaakt).

Verder, mRNA is weliswaar geen DNA qua manipulatie; waarbij dit maar deels waar is om dat het mRNA wel zorgt dat andere cellen met hun reagerend DNA - inclusief hun foutjes - dan moeten gaan reageren op de kunstmatig aangebrachte (lichaamsvreemde) wijzigingen.

Puur dit gebruik en in combinatie met hoe men dingen zg heel acceptabel brengt, is voor mij al reden om heel erg sceptisch te zijn. Ook omdat niet eerder noch ergens op termijn, is aangetoond dat het geen kwaad kan.
Dat er dikke onderzoeken zijn met nog dikkere stapels papier van nog grotere imposante wetenschappers, zegt mij - sceptisch - weinig of dit daarmee dan zo wenselijk is voor de bevolking. Mensen die als het er op aan komt dan nergens een verhaal hebben.

Niet ondenkbaar is dat er tal van issues al of niet op de onverwachte termijn kunnen gaan ontstaan.
Het lichaamsvreemde "mRNA" kan/zal alleen worden "weggewerkt" door de cel te laten afsterven wat sws gebeurd door veroorzaakte antilichamen - wat het gevolg is van de immuunreactie die het antigeen veroorzaakt - of die (permanent, ergens, achtergebleven ?) in te "kapselen".

Verder kan celmodificatie - het lichaamsvreemde mRNA neemt plaats in het cytoplasma - wel degelijk leiden tot tumoren. Ik hoop dat ik dat niet - hier erg technisch - hoef uit te leggen.
Het is sws onnatuurlijk om van buitenaf, met mRNA te gaan rotzooien waarvan de aanmaak is voorbehouden aan celkern (dwz DNA). Dit alles samen kan (veel) later uitmonden in een toxicologische tumorenlocatie.
mRNA kan in dit verband beide kanten op werken, zowel verbeterend en bij anderen juist verslechterend. Medisch gezien zijn er geen zekerheden te geven, hooguit (on)waarschijnlijkheden te vermoeden.

Een voordeel van Pfizer en Moderna, dat die vooralsnog uit zijn gegaan van een niet zelfreplicerend mRNA structuur. Andere farmaceuten zijn (helaas) bezig met een zelfgenererend mRNA, zodat er flink minder vaccin nodig is en de werkingsduur ws langduriger zal worden. Het risico, zelf replicerend, is dan die mRNA versies in een onstopbare kettingreactie kunnen komen.

Ik hoop verder dat je geen persoonlijke duidingen aan mijn adres doet, dan blijft het voor iedereen gezellig
"On bended knee is no way to be free" Peter R 1954-2021 (©Zapata)
Hegel: "De waarheid is subjectief"
Covid19: "Doctors can’t cure stupid, but at least they can sedate it."
  Moderator maandag 18 januari 2021 @ 23:15:39 #301
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_197497442
dicht en ik open hem even om te kijken of de reeks nog werkt :T
  Moderator maandag 18 januari 2021 @ 23:16:53 #302
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_197497467
Ok, hij is kapot, ik ga even een FA vragen
  Moderator maandag 18 januari 2021 @ 23:18:03 #303
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_197497498
Dus geen nieuw topic openen aub
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')