abonnement Unibet Coolblue
pi_197243127
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 13:11 schreef Stoney3K het volgende:

[..]

Maar we zijn ook bewuste wezens die doordachte keuzes maken, en geen domme apen die blind achter ons instinct aan rennen. Dat is waarom het 'ja maar evolutie' argument niet opgaat.
Het idee dat mensen alles bewust doen is al lang achterhaald.

quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 12:52 schreef Chia het volgende:

[..]

Ik spreek alleen afhankelijkheid voortkomend uit het fysiek sterker zijn van een van de twee tegen. En ik had je in deel 1 al eens gevraagd wat jij nou precies onder die afhankelijkheid in een relatie verstaat, maar daar heb ik nooit meer reactie op gekregen.

Ik claim verder niks over het wel/niet aan de orde zijn van afhankelijkheid in onze relatie.

Mijn post is overigens een parafrase uit het boek dat ik eerder aanhaalde, maar had geen zin om helemaal te gaan graven naar de bronnen die er uitgebreid achterin staan.

Maar ik snap dat het verleidelijk is om er maar weer een paar simplistische aannames in te gooien over angst in plaats van eerst eens te vragen waar iemand iets op baseert, want dat is muggenziften.
[..]

Had het op zich wel over een relatie, maar eventuele afhankelijkheden binnen onze relatie komen niet voort uit verschillen in fysieke kracht. Maar dat testen had dan in de datingfase moeten zijn. Aangezien het voor mij niet aan de orde is/was heb ik daar geen hard onderscheid ingemaakt.

Excuses voor de onduidelijkheid.
Wat versta jij onder afhankelijkheid?

Voor mij betekent dat dat je in je liefdesrelatie 'kindgevoelens' ervaart van hechting, geborgenheid, emotionele uitwisseling, steun, troost, begrip etc.

Voor een vrouw is een man per definitie onbetrouwbaar om dit mee aan te gaan, totdat het tegendeel voldoende bewezen is. Ik zie het aftasten en 'testen' in de dating-/prille relatiefase daarom als normaal.

Dat afhankelijkheid met angst gepaard gaat is ook normaal. Ik zelf had eerder geen contact met deze angstgevoelens. Waardoor ik in alle vormen van relaties als het ware een muur optrok om mijn diepe gevoelens heen.

Vervolgens wil ik nog wel verbinding ervaren, dus ga ik op een 'veilige' manier het contact aan. Maar dat is altijd manipulatief, want je partner heeft kennis nodig van je diepe gevoelens om verbinding met je te maken, anders tast diegene in het duister en voelt zich altijd niet goed genoeg.

Als de relatie draait om niet kwetsbaar durven te zijn (uit angst om beschadigd te worden), of het vertrouwen is in de beginfase al geschaad en dit is niet hersteld, dan ontstaat een relatie die onbevredigend is voor beiden.

Ben het er daarom mee eens dat 'te lief' gedrag ook onbetrouwbaar is, want iemand toont dan niet zijn ware gevoelens en behoeftes in de relatie en dat maakt diegene automatisch onbetrouwbaar.
What's the name of the game?
pi_197243191
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 13:14 schreef Chia het volgende:

[..]

Nou ja toen ik er dus onlangs meer over las in dat boek (ik heb geen aandelen hoor :') ) merkte ik nadien wel dat bepaalde stukjes onbewust bij mij waarschijnlijk ook wel spelen. Ik denk dat bepaalde schuldgevoelens er bijvoorbeeld aan gerelateerd zijn.
Wat bedoel je?
pi_197243229
quote:
1s.gif Op woensdag 6 januari 2021 13:18 schreef lemmethinkaboutit het volgende:

[..]

Wat bedoel je?
Sorry ik had het over dat stukje mannelijk entitlement.
pi_197243275
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 13:21 schreef Chia het volgende:

[..]

Sorry ik had het over dat stukje mannelijk entitlement.
Ah okay. Boek even opgezocht, lijkt me wel interessant. Binnenkort even bestellen.
pi_197243311
Wat ik zelf integer/betrouwbaar vind is als een man zegt "je lijkt me heel leuk maar ik wil je eerst beter leren kennen" of "je lijkt me heel leuk maar volgens mij moet je nog een hoop shit verwerken voordat je toe bent aan een relatie."

quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 12:52 schreef Chia het volgende:
Mijn post is overigens een parafrase uit het boek dat ik eerder aanhaalde, maar had geen zin om helemaal te gaan graven naar de bronnen die er uitgebreid achterin staan.
Sorry, ik keek nog ff in het vorige deel welk boek je nou bedoelde maar kan het niet terugvinden, welk boek bedoelde je?
What's the name of the game?
  woensdag 6 januari 2021 @ 13:28:19 #156
122053 Stoney3K
Flatsehats!
pi_197243352
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 13:25 schreef -marz- het volgende:
"je lijkt me heel leuk maar volgens mij moet je nog een hoop shit verwerken voordat je toe bent aan een relatie."
Dat vind ik niet 'integer', dat is gewoon invullen voor de ander en als iemand dat tegen mij zou zeggen, zou ik me eerder grof beledigd voelen.

Wanneer iemand niet emotioneel beschikbaar is dan horen ze dat zelf aan te geven, niet van een ander te horen te krijgen.
Hier had uw advertentie kunnen staan! -- On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses?
pi_197243496
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 13:28 schreef Stoney3K het volgende:
Wanneer iemand niet emotioneel beschikbaar is dan horen ze dat zelf aan te geven, niet van een ander te horen te krijgen.
Tja, je hebt gelijk, maar zulke morele verwachtingen zijn een recept voor teleurstelling.

Ik hoor ook zelden dat iemand het met mij eens is hierover hoor, maar ik blijf erbij dat een ander prima kan inschatten wat voor vlees hij/zij in de kuip heeft, vaak beter dan diegene (of ik) zelf. Ik heb zelf ook een prima intuïtie waar ik op vertrouw en geef desgewenst ook feedback aan iemand, dan mag dat andersom ook naar mij toe. Wat ik ermee doe is een tweede uiteraard.
What's the name of the game?
  woensdag 6 januari 2021 @ 13:37:56 #158
339901 LordofLeaves
conjurer of cheap tricks
pi_197243506
quote:
2s.gif Op woensdag 6 januari 2021 10:18 schreef Cue_ het volgende:

[..]

Ik begrijp deze niet helemaal, kan je die verder uitleggen?
Wat als man zijnde niet moet willen bedoel je precies? Wat is het angstdingetje en wat zou voor de vrouw fijn zijn?
Hebben we het over het 'nee' zeggen dan? Dat moet een man toch juist wel willen? Of gaat het dan over het te lief zijn?
Dat je als man zijnde bijvoorbeeld als voetveeg zou worden gebruikt. Of alles in de vrouw gelijk geven. Je hebt ook mannen die misschien wel te lief zijn omdat ze bang zijn om verlaten te worden. Een soort van angst dus. Het lijkt mij voor een vrouw dan ook niet leuk om in een soort van moeder-kind relatie terecht te komen.
soooo, da's mooi!
  woensdag 6 januari 2021 @ 13:38:42 #159
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_197243519
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 19:07 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]
[..]

Nee, het viel niet mee. Dat is mijn perspectief erop.
Ja, ik snap dat jullie lekker simpel zijn, lekker makkelijk en niet zo dom overgecompliceerd in de verkeerde dingen in tegenstelling tot ons, want wij hebben alleen problemen die wij zelf creeren en jullie de echte, veroorzaakt door echte rampen en door ons, die boodschap heb ik tot in ten treure gehoord net als andere vrouwen hier.
Vanwege onze onuitstaanbare persoonlijkheid, waardoor jullie leven permanent lijden is, is iedere eis in een partner die we aan jullie stellen natuurlijk belachelijk egoistisch.
Wij kunnen beter lukraak een man uitkiezen. Waarom bestaan datingsites nog? Iedere vrouw plaatst een filmpje, want dat is een vereiste - het zou een schande zijn als een man dat niet eerst zag want anders heeft hij al geen interesse, waarom weet ik niet, want de eisen van mannen zijn zo laag dat ze ieder wijf willen, op een site.

Enzovoort ..... (Vervolgens kiezen mannen deze vrouwen uit, en trouwt het onuitstaanbare vrouwmens verplicht met zo’n lot uit de loterij, waar ze 0 komma 0 sexuele aantrekkingskracht tot voelt omdat hij niet bij haar past. Maar dat verdient ze toch niet, dus dat maakt niet uit. Hij mag iedere dag over haar heen en zij verzorgt het inkomen in het geval hij een uitkering had.
Hoe men de handhaving kan regelen weet ik niet want geweld is immers niet meer van deze tijd. Misschien heb jij een creatief idee wat maatschappelijk verantwoord is?)
:O :O :O De beste stuurlui staan aan wal.

En verder; dat vetgedrukte toont hoe gigantisch jij veralgemeniseert. Niet goed :N :N :N Word je alleen maar nog ongelukkiger en gefrustreerder door -O- :'(

Je wilt (zo schrijf je toch vaker?) bewust zelf niet (meer) meedoen met het relatie gedoe, je wilt geen relatie (meer).
Zoek dan iets anders in je leven. Misschien iets met kinderen, of voor dieren, of oudjes of het klimaat. Of een hobby.
Het is niet verplicht in een relatie te leven. Maar gewoon, voor jezelf, zoek iets positiefs in je leven, en om je leven inhoud te geven. Je doet jezelf hier geen goed mee!
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  woensdag 6 januari 2021 @ 13:42:52 #161
267443 Cue_
Cuecumbergirl
pi_197243593
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 13:37 schreef LordofLeaves het volgende:

Dat je als man zijnde bijvoorbeeld als voetveeg zou worden gebruikt. Of alles in de vrouw gelijk geven. Je hebt ook mannen die misschien wel te lief zijn omdat ze bang zijn om verlaten te worden. Een soort van angst dus. Het lijkt mij voor een vrouw dan ook niet leuk om in een soort van moeder-kind relatie terecht te komen.
Uit angst dingen doen / niet doen is vaak sowieso niet goed in een relatie.
Dat ga je (in veel gevallen) niet volhouden.

Maargoed, er zijn mannen die die rol helemaal niet erg vinden, uit zichzelf al niet. en hetzelfde voor vrouwen die best die 'moeder' rol op zich willen nemen .
pi_197243633
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 13:38 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

:O :O :O De beste stuurlui staan aan wal.

En verder; dat vetgedrukte toont hoe gigantisch jij veralgemeniseert. Niet goed :N :N :N Word je alleen maar nog ongelukkiger en gefrustreerder door -O- :'(

Je wilt (zo schrijf je toch vaker?) bewust zelf niet (meer) meedoen met het relatie gedoe, je wilt geen relatie (meer).
Zoek dan iets anders in je leven. Misschien iets met kinderen, of voor dieren, of oudjes of het klimaat. Of een hobby.
Het is niet verplicht in een relatie te leven. Maar gewoon, voor jezelf, zoek iets positiefs in je leven, en om je leven inhoud te geven. Je doet jezelf hier geen goed mee!
quote:
1s.gif Op woensdag 6 januari 2021 10:04 schreef geeninspiratie1235 het volgende:

[..]

Hoe kon het dat je nog twijfelde of ik ook maar iets ervan serieus meende? :D natuurlijk was het dat laatste, maar ik had toch geen enkele andere mogelijkheid meer in dit topic?
  woensdag 6 januari 2021 @ 14:21:50 #163
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_197244452
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 11:11 schreef Chia het volgende:
Ik constateer enkel dat je nogal selectief bent in de hoeveelheid perspectief je nodig hebt om tot een mening te komen en daar verandert je bewering niks aan.

Ik ben ook aan het werk, maar ik ben een snelle schrijver en denker, dus dat kan prima tussen de bedrijven door. Misschien dat het allemaal wat vlotter gaat omdat ik het allemaal niet zo persoonlijk maak en mijn leesvaardigheid niet van een bedroevend niveau is.
Werken en werken, dat zijn er twee. Met andere woorden, het ene werk is het andere niet.
Ik denk dat Chia dan ook wel ergens een ambtenarenbaan of semi ambtenaren baan heeft. En dat ook nog thuis mag kan moet doen ivm corona.
En daarom zoveel tijd heeft hier in werktijd te antwoorden. Met andere woorden, in uren die van onze belastingcenten worden betaald. Vindt men het vreemd dat Nederland ruim een week later begint met vaccineren tegen corona dan de tweede laatste van de hele EU !!!
Nederland, het EU schoolvoorbeeld, het poldermodel, het opgeheven vingertje.

Maar dit zal mijn enige post zijn inhoudelijk, want men gaat al 20 pagina's !! hier erg negatief tekeer. Ik zal zelf alleen nog praktisch, positief, pragmatisch en opbouwend reageren. Hopelijk ten goede komend aan zowel mannen als vrouwen !!
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_197244511
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 13:11 schreef Stoney3K het volgende:

[..]

Maar we zijn ook bewuste wezens die doordachte keuzes maken, en geen domme apen die blind achter ons instinct aan rennen. Dat is waarom het 'ja maar evolutie' argument niet opgaat.
Onzin. Je kunt inderdaad keuzes maken. Je gevoelens negeren. Je kunt zelfs tegenwoordig je piemel eraf laten snijden en hormonen slikken. Alles kan.

Maar dat doet niks af aan je gevoel of wat je mooi en aantrekkelijk vindt. Vrouwen zullen nooit op softe watjes vallen of slappelingen. Wat de economische / culturele situatie ook is. En al helemaal niet na zo'n korte tijd op geologische schaal.

Net zoals mannen nooit op oude verrimpelde vrouwen zullen vallen. Tekenen van vruchtbaarheid zullen altijd aantrekkelijk blijven.

Dat er een paar gestoorde mensen bewust andere keuzes maken, door juist het tegenovergestelde te gaan doen doet niets af aan het verhaal.
pi_197244619
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 01:04 schreef Borrelnootje00 het volgende:

[..]

Ik ga er niet meer op reageren. Sorry. Maar deze discussie jij hebt je mening ik heb mijn mening agree to disagree. Het word een klaagzang vind ik persoonlijk en snap niet dat de schuld bij de vrouwen word gelegd ieder is verantwoordelijk voor zichzelf.

En die dik gedrukte zin. Waarom moet ik mij schuldig voelen voor die mannen wat kan ik er aan doen? Ik vind dat passief agressief. Lullig voor die mannen maar dan zal het wel aan meer dingen liggen dat het niet lukt.
Ik geef niemand de schuld. Het gaat erom dat je een beetje kunt inleven ipv zo schamper te doen. Niemand geeft je de schuld. Maar nu weet je wel hoe het voelt om als man standaard als potentiele verkrachter benaderd te worden. Is dat fijn? Nee. Zijn er meer mannen dan vrouwen verkrachters? Zeker. kan ik me daarom inleven in hoe dat voor vrouwen is? Tot bepaalde hoogte.

Daarnaast: ik kom met wetenschappelijke artikelen en jij met 'je mening'. Dat valt me dan een beetje tegen.
Whatever...
pi_197244736
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 12:27 schreef Chia het volgende:

[..]

Was geen ironie hoor. :P

Incels of mensen met ideeën gelieerd aan die van incels geloven in een specifieke morele orde. Ze zijn niet alleen kwaad, maar voelen zich ook gekrenkt; ze zijn niet alleen teleurgesteld, maar ook haatdragend. Ze voelen zich niet alleen in de steek gelaten, maar ook uitdrukkelijk verraden door vrouwen in het bijzonder en door de wereld in het algemeen. Ze vinden dat de wereld hun bepaalde gunsten schuldig is. En vaak hebben ze het idee dat ze kwetsbaar, geslachtofferd en sensitief zien. Elliot Rodger beschouwde zichzelf als getraumatiseerd blijkt uit zijn manifest.

Dat stukje entitlement is er gewoon echt.
En dat is natuurlijk wel waar veel mis gaat. Want jezelf zo wentelen in de slachtofferrol is natuurlijk wel lekker makkelijk, maar lost verder niets op, maakt je situatie zeker niet beter als je uiteindelijk toch graag een relatie/sex wilt.
Whatever...
pi_197244740
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 14:21 schreef LeesFoknl het volgende:

[..]

Werken en werken, dat zijn er twee. Met andere woorden, het ene werk is het andere niet.
Ik denk dat Chia dan ook wel ergens een ambtenarenbaan of semi ambtenaren baan heeft. En dat ook nog thuis mag kan moet doen ivm corona.
En daarom zoveel tijd heeft hier in werktijd te antwoorden. Met andere woorden, in uren die van onze belastingcenten worden betaald.
Ik maak mijn declarabele uren gewoon hoor, wees maar niet bang. :') En ga lekker iemand anders lastig vallen met je achterhaalde boomerideeën over andermans werktijden en verzuurde verzinsels over belastingcenten. :W

quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 14:21 schreef LeesFoknl het volgende:
Maar dit zal mijn enige post zijn inhoudelijk, want men gaat al 20 pagina's !! hier erg negatief tekeer. Ik zal zelf alleen nog praktisch, positief, pragmatisch en opbouwend reageren. Hopelijk ten goede komend aan zowel mannen als vrouwen !!
Gelukkig maak jij jezelf niet schuldig aan negativeit voortkomend uit vooringenomenheid. /s
Stuitend weer, die hypocrisie.
pi_197244824
Ik heb nu ineens het gevoel dat ik onder een steen geleefd heb als vrouwelijke "aanhanger" van de evolutiepsychologie :P

Ik wist oprecht niet dat evolutionaire psychologie tegenwoordig gelijk staat aan incelsentiment, of is dat alleen hier lokaal op FOK! aan de hand?
What's the name of the game?
  woensdag 6 januari 2021 @ 14:40:41 #169
63594 Lienekien
Sunshower kisses...
pi_197244852
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 14:24 schreef matigeuser het volgende:

[..]

Onzin. Je kunt inderdaad keuzes maken. Je gevoelens negeren. Je kunt zelfs tegenwoordig je piemel eraf laten snijden en hormonen slikken. Alles kan.

Maar dat doet niks af aan je gevoel of wat je mooi en aantrekkelijk vindt. Vrouwen zullen nooit op softe watjes vallen of slappelingen. Wat de economische / culturele situatie ook is. En al helemaal niet na zo'n korte tijd op geologische schaal.

Net zoals mannen nooit op oude verrimpelde vrouwen zullen vallen. Tekenen van vruchtbaarheid zullen altijd aantrekkelijk blijven.

Dat er een paar gestoorde mensen bewust andere keuzes maken, door juist het tegenovergestelde te gaan doen doet niets af aan het verhaal.
Je gaat echt te kort door de bocht met je ‘nooit’.

De mannen die jij bestempelt als watjes en slappelingen vindt jij blijkbaar minderwaardig en vrouwen die voor ze zouden kunnen vallen noem je gestoord. Dat is dan puur jouw perceptie.

Boven de 50 daten mensen nog steeds en worden mensen verliefd op elkaar, willen ze relaties. Zijn ze gelukkig met elkaar.
The love you take is equal to the love you make.
  woensdag 6 januari 2021 @ 14:41:55 #170
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_197244870
Er bestaat niet zo iets als mensen, mannen of vrouwen, die te lief zijn

In ieder mens zit lief zijn maar ook boos zijn, assertief zijn, zelfs gewelddadig zijn.

Het gebeurt wel vaker dat mensen in bepaalde situaties te "lief" reageren, blijven reageren.
En er zijn relaties waarin twee mensen zijn die niet echt met elkaar matchen vanwege een bepaalde karaktertrek, zoals boosheid, agressie, grote bek, dominant, en dat kan dus ook lief zijn.
We kunnen er nog tientallen bijzetten! Het zijn eigenschappen, karaktertrekken, zoals er minimaal tientallen zijn.

Dus, mensen kunnen te lief zijn, alleen met betrekking tot
- een bepaalde situatie
- met een bepaalde partner
- een bepaalde partner IN een bepaalde sitiuatie !!

Dat is wat sommige mensen moeten leren; leren dat je liefde soms, helaas, moet doseren. Omdat dat dan in die situatie met die persoon beter is.

[ Bericht 0% gewijzigd door LeesFoknl op 06-01-2021 14:53:06 ]
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
  woensdag 6 januari 2021 @ 14:41:58 #171
122053 Stoney3K
Flatsehats!
pi_197244872
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 14:24 schreef matigeuser het volgende:

[..]

Maar dat doet niks af aan je gevoel of wat je mooi en aantrekkelijk vindt. Vrouwen zullen nooit op softe watjes vallen of slappelingen. Wat de economische / culturele situatie ook is. En al helemaal niet na zo'n korte tijd op geologische schaal.
"Watjes en slappelingen" gaat dan wel puur om gedrag. Niet om Chad met zijn sixpack, 20 centimeter en gebeitelde kaaklijn.
Hier had uw advertentie kunnen staan! -- On a hot summer night, would you offer your throat to the wolf with the red roses?
pi_197244883
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 14:30 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Ik geef niemand de schuld. Het gaat erom dat je een beetje kunt inleven ipv zo schamper te doen. Niemand geeft je de schuld. Maar nu weet je wel hoe het voelt om als man standaard als potentiele verkrachter benaderd te worden. Is dat fijn? Nee. Zijn er meer mannen dan vrouwen verkrachters? Zeker. kan ik me daarom inleven in hoe dat voor vrouwen is? Tot bepaalde hoogte.

Daarnaast: ik kom met wetenschappelijke artikelen en jij met 'je mening'. Dat valt me dan een beetje tegen.
Indirect doe je dat wel en de ondertoon in je post is we degelijk dat vrouwen schuld zijn en dat vrouwen stil moeten staan bij het leed van die “leuke aardige man die geen kans maakt”. En weetje als je goed leest zeg ik ook ja die vrouwen zijn er dus waar jij mij van beticht ontken ik niet, ik geef je gelijk tot een bepaalde hoogte. Mannen worden helemaal niet standaard als verkrachters gezien, weet niet waarom je dat aanhaalt. En doe helemaal niet schamper erover dus snap je probleem niet. En dan vind je miss dat ik geen inlevingsvermogen heb dat heb ik meer dan je denkt dus hou je aannames voor je.
'' I am under no obligation to make sense to you.''
pi_197244922
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 14:41 schreef LeesFoknl het volgende:
Er bestaat niet zo iets als mensen, mannen of vrouwen, die te lief zijn

In ieder mens zit lief zijn maar ook boos zijn, assertief zijn, zelfs gewelddadig zijn.

Het gebeurt wel vaker dat mensen in bepaalde situaties te "lief" reageren, blijven reageren.
En er zijn relaties waarin twee mensen zijn die niet echt met elkaar matchen vanwege een bepaalde karaktertrek, zoals boosheid, agressie, grote bek, dominant, en dus ook lief zijn. We kunnen er nog tientallen bijzetten! Het zijn eigenschappen, karaktertrekken, zoals er minimaal tientallen zijn.

Dus, mensen kunnen te lief zijn alleen met betrekking tot
- een bepaalde situatie
- met een bepaalde partner
- een bepaalde partner IN een bepaalde sitiuatie !!

Dat is wat sommige mensen moeten leren; leren dat je liefde soms, helaas, moet doseren. Omdat dat dan in die situatie met die persoon beter is.
Je hebt per ongeluk in het verkeerde topic gepost.
  woensdag 6 januari 2021 @ 14:48:26 #174
450228 LeesFoknl
Was sich liebt das neckt sich!
pi_197245006
quote:
0s.gif Op woensdag 6 januari 2021 14:24 schreef matigeuser het volgende:

[..]

Onzin. Je kunt inderdaad keuzes maken. Je gevoelens negeren. Je kunt zelfs tegenwoordig je piemel eraf laten snijden en hormonen slikken. Alles kan.

Maar dat doet niks af aan je gevoel of wat je mooi en aantrekkelijk vindt. Vrouwen zullen nooit op softe watjes vallen of slappelingen. Wat de economische / culturele situatie ook is. En al helemaal niet na zo'n korte tijd op geologische schaal.

Net zoals mannen nooit op oude verrimpelde vrouwen zullen vallen. Tekenen van vruchtbaarheid zullen altijd aantrekkelijk blijven.

Dat er een paar gestoorde mensen bewust andere keuzes maken, door juist het tegenovergestelde te gaan doen doet niets af aan het verhaal.
Eerste vetgemaakte .... man, doe niet zo akelig; piemel afsnijden !!!!!!
Tweede vetgemaakte .... zullen er niet zo veel zijn, maar toch wel, onder andere gentle femdom.
Mijn bijdrage aan dit forum is ter lering en ter vermaak.
Laat je niet gek maken, en maak vooral jezelf niet gek
Count your blessings . LeesFoknl a.k.a.vrouwen(f)luisteraar!
Wat gij wilt dat U geschiedt, doet dat ook een ander!
pi_197245091
quote:
1s.gif Op woensdag 6 januari 2021 14:42 schreef Borrelnootje00 het volgende:

[..]

Indirect doe je dat wel en de ondertoon in je post is we degelijk dat vrouwen schuld zijn en dat vrouwen stil moeten staan bij het leed van die “leuke aardige man die geen kans maakt”. En weetje als je goed leest zeg ik ook ja die vrouwen zijn er dus waar jij mij van beticht ontken ik niet, ik geef je gelijk tot een bepaalde hoogte. Mannen worden helemaal niet standaard als verkrachters gezien, weet niet waarom je dat aanhaalt. En doe helemaal niet schamper erover dus snap je probleem niet. En dan vind je miss dat ik geen inlevingsvermogen heb dat heb ik meer dan je denkt dus hou je aannames voor je.
Ik doe helemaal niets. Jij leest iets dat er niet staat.
Whatever...
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')