abonnement Unibet Coolblue
pi_197204121

Heb jij de hele dag de stream aan? En heb je een talent voor schrijven of vind je het gewoon leuk om een verslag te delen van dat geen wat jij op de streams hebt gezien? Dan kun je die hier delen voor mensen die niet de mogelijkheid hebben om de streams te volgen.
  dinsdag 5 januari 2021 @ 22:32:51 #2
17882 Razor21
Sinds 2001 op Fok!
pi_197236359
Valt het verslag van de uitzending hier ook onder? Anders hier aflevering 2 namens mij https://www.bigbrothertvs(...)itzending-5-januari/

Anders hoor ik wel waar ik het mag of moet posten.
Zo Razor21 misschien kunnen we de conducteurs afluisteren" vervolgens hoor je keihard door die trein GRRGG...Hallo hier ...blalblalb @#$%%@.....en iedereen kijkt dan onze kant op ook mijn kant..
  Admin woensdag 6 januari 2021 @ 17:03:45 #3
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_197247276
Daniëlle, Els en Naomie zijn bezig met de was terwijl Jowi zich in de tuin druk maakt met een springtouw.
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
pi_197247624
Ze zitten allemaal gezellig in een rondje in de kamer te babbelen.
Helaas gaat alles door elkaar dus weinig aan vast te knopen.

Ze hebben het over plaatsje Reet.

Jowi en liese zijn ergens anders nu.
  woensdag 6 januari 2021 @ 21:07:57 #5
17882 Razor21
Sinds 2001 op Fok!
pi_197253074
Voor de mensen die het leuk vinden elke dag tussen 21;30 en 22:30 uur maak ik live een verslag van de uitzending (werkdagen). Wil niet steeds spammen, maar je kan het vinden op mijn site. Of ik plak het gewoon hier in later omdat ik zo blij ben met FOK! :)
Zo Razor21 misschien kunnen we de conducteurs afluisteren" vervolgens hoor je keihard door die trein GRRGG...Hallo hier ...blalblalb @#$%%@.....en iedereen kijkt dan onze kant op ook mijn kant..
  woensdag 6 januari 2021 @ 22:22:27 #6
17882 Razor21
Sinds 2001 op Fok!
pi_197255729
Dag 3 staat online van vanavond
Zo Razor21 misschien kunnen we de conducteurs afluisteren" vervolgens hoor je keihard door die trein GRRGG...Hallo hier ...blalblalb @#$%%@.....en iedereen kijkt dan onze kant op ook mijn kant..
pi_197261583
Een roerige ochtend in het huis. Bij het opstaan (8.20 uur gingen de lichten aan) blijkt het wc papier op en het water op te zijn. Tenminste... Overal in huis is water, behalve in de douche.

Enkele bewoners besluiten te verzamelen in de woonkamer voor een gezellig ochtendgesprek. De douche doet het tenslotte toch niet. Liese besluit enigszins geergerd een make-upje op te doen. Dat is volledig te volgen. Net nadat ze klaar is verschijnt Nick in de badkamer om te gaan douchen. "Het water doet het niet", aldus Liese. Waarna wordt verwezen naar de camera's dat ze (Febo :w) dat wel door zouden moeten hebben. Nick besluit toch te proberen of het water het doet. En dat doet het. Dan maar douchen. Ook Liese, die net klaar is met haar make-upje.

Nadat ze klaar is ontstaat enige reuring in de woonkamer. Op het scherm verschijnt de tekst "De kijker heeft beslist". Enkele bewoners verzamelen in de woonkamer. Waaronder ook de genomineerden Liese en Ziko, in verwachting op een antwoord op de vraag "Moeten we het huis verlaten?". Het is tenslotte de dag dat iemand het huis moet verlaten.
Wat blijkt: De dansopdracht van Liese en Ziko is geslaagd. Volgens het scherm zou 82% van de kijkers hebben besloten dat de dansopdracht goed is voltooid en daarmee ¤5000,- is verdiend. In de COS, hier op het FOK!forum, ontstaat reuring: "Hebben we kunnen stemmen??".

Dat krijgen de bewoners niet mee natuurlijk. Ziko is blij met het resultaat en verteld vol trots waarom hij zo fanatiek was met het dansen op de muziek*. "Dit gaat trending zijn he. Dit gaat trending zijn", roept hij meermaals.

(*Het fanatieke reageren van Ziko op de muziek en het dansen zorgde gisteravond voor enige ergernis bij onder andere Nathalie. Die vond toen dat hij iets te fanatiek was en niet zo dwingend "Je moet dit en dat" moet doen. Waarna hij juist vond dat sommige mensen te weinig actie ondernemen ('bougeren'). )
pi_197263106
Tussen 10 en 11.
De koffers staan klaar om ingepakt te worden. Ziko gaat gelijk aan de slag met inpakken terwijl Liese nog rustig aan doet.
In een klein gesprekje tussen Liese en Els vang ik op dat het wc papier en het keukenpapier nog weg is.
Uiteindelijk gaat Liese ook inpakken.
Er wordt wat gepuzzelt, gesport en smoothies gemaakt.
Ziko verteld herhaaldelijk dat hij speelde dat hij zo fanatiek was vanwege de opdracht. Hij deed het voor de groep.
pi_197263463
Verslagje nog van de avond van 6 januari. De nominaties.
Nadat iedereen zijn twee nominaties in de Dagboekkamer heeft doorgegeven blijken Liese en Ziko genomineerd te zijn.. Dit slaat bij hen beide in als een bom. Liese zegt meteen dat ze erg teleurgesteld is en het niet snapt maar dat ze het niemand uit de groep kwalijk neemt. Jowi is de enige die ten overstaan van de groep vertelt wie hij genomineerd heeft en waarom.
Ziko verdwijnt naar buiten en Liese zit teleurgesteld te huilen op de bank.
Enige tijd later zitten Ziko en Liese samen aan de keukentafel. Ziko is boos. Hij vindt iedereen fake en hij is echt. Kanker hier en fake daar. Liese is ook boos, ze kan er niet over uit dat ze genomineerd is en zou na het evt. slagen van de geheime dansopdracht graag willen zeggen tegen de rest "zo, toch maar mooi 5000 euro voor jullie verdiend"
Daniëlle onderbreekt het gesprek door te komen zeggen dat ze het lullig vindt dat Liese en Ziko met z'n tweetjes zich afzonderen aan de tafel. Ziko en Liese laten weten dat ze graag even samen willen praten over de nominaties. Liese, die met haar rug naar Daniëlle zit, rolt hierbij met haar ogen.
Even later besluiten ze toch maar bij de rest te gaan zitten om geen gedoe te krijgen. Er wordt met z'n allen gepraat over de nominaties en Nick zegt dat als ze er later allemaal uit zijn ze met z'n allen naar een hardstyle-festival gaan. Het lijkt Liese en Ziko niet veel te interesseren.
Uiteindelijk zitten Liese en Ziko weer met z'n tweetjes op de bank. Ziko nog steeds erg boos. Hij wordt een beetje opstandig, draait z'n microfoon op z'n rug en trekt z'n shirt eroverheen. Liese zegt dat hij dat niet moet doen, maar daar heeft Ziko schijt aan zegt ie. Even later klinkt "ziko zendercheck". Hij lijkt er eerst schijt aan te hebben maar haalt dan, op aandringen van Liese toch de microfoon maar weer onder z'n shirt vandaan en draait hem weer goed zodat hij weer goed verstaanbaar is.
Altijd de sarcasme modus aan
pi_197264289
Tussen 11 en 12.
Ze eten wat.
Ziko, Els en Liese doen een potje rummycup. En een potje praten. Gesprek komt op de liveshow. Omdat ze geen tijd weten (sommige weten het redelijk uit te rekenen) en ook niet kunnen herinneren hoe laat de liveshows van eerdere BB's begonnen komt Els tot de volgende conclusie:" Dus als de liveshow om 21:30 begint is het hier ook 21:30".
Natalie vindt het niet leuk dat Ziko haar negeert en vind hem kil reageren. Hierover heeft ze het met Jowi die al een tijdje bezig is met wat hij aan gaat trekken voor de liveshow en wat dingen strijkt.
pi_197264615
Het is 12.30 uur als de stem door het huis roept dat Ziko en Liese afscheid moeten nemen. Beiden duiken, na alle bewoners te hebben bedankt en geknuffeld, meteen de koffers in. Letterlijk, niet figuurlijk. De koffers worden ingepakt. Danielle helpt Ziko die problemen heeft om alles in z'n koffer te krijgen. Ook niet veel later komt de rest van de bewoners aangevlogen om te helpen.
Na enkele minuten roept 'Big Brother' om om binnen 5 minuten afscheid te nemen. Als die voorbij zijn klinkt een dwingende "Neem nu afscheid". Een laatste knuffel volgt. Ziko en Liese lopen door de deur in de tuin.

Het is nog ruim 9 uur tot de liveshow. Waar gaan Ziko en Liese naartoe?

[ Bericht 33% gewijzigd door Benny op 07-01-2021 12:48:53 ]
pi_197264766
rond 12.45 uur moeten ziko en liese allebei via de veranda het huis verlaten
Altijd de sarcasme modus aan
pi_197265041
om 13.00 is er kort op stream 2 te zien dat Liese en Ziko zich in een aparte kamer met een TV scherm bevinden en de zenders af doen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Ceetje.. op 07-01-2021 17:13:49 ]
Altijd de sarcasme modus aan
pi_197265060
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 12:59 schreef snetje het volgende:
[ afbeelding ]
hier de foto, credits @snetje
Altijd de sarcasme modus aan
pi_197266535
14.00 - 14.30 uur
Jowi en Thomas spelen een potje schaak. Els kijkt toe.

Ondertussen ligt de rest van de overgebleven bewoners op de bank, onder een dekentje. De een diep in gedachte, de ander diep in slaap. Weer een ander luistert een beetje mee met de schakers.

Buiten miezert het. Er gebeurt niet veel.
pi_197266758
14:30

Ze krijgen een opdracht
Binnen 2 uur een schilderij van een bewoner maken. De kijker beslist wie wint en die krijgt een verrassing.
pi_197266902
14.30 uur
De rust wordt verstoord door Big Brother: "Thomas, de voorraadkamer is open"

Thomas snelt samen met de andere schakers naar de voorraadkamer. Daar staan schildersezels, kwasten en ander schildergerij. De eerste stemmen gaan op dat ze daar wat mee moeten doen. Dat blijkt de kloppen. Thomas verschijnt even later met een enveloppe in de hand.

"Big Brother heeft gesproken. Bewoners, jullie gaan vandaag portretten van elkaar maken. Kies allemaal een plekje uit in deze woonkamer om de schildersezel neer te zetten. Kies allemaal een foto uit om na te schilderen. Je mag niet voor je eigen foto kiezen. De kijker beslist wie deze opdracht het best heeft uitgevoerd. De winnaar krijgt een verrassing van de kijker. Dus doe je best. Jullie hebben voor deze opdracht twee uur de tijd, vanaf nu"

De bewoners sprinten naar de voorraadkamer.

Danielle schildert Nathalie
Els schildert Thomas
Jowi schildert Naomi
Nathalie schildert Danielle
Naomi schildert Els
Nick schildert Jowi
Thomas schildert Theo
Theo schildert Nick

De twee uur tellen af op het scherm
pi_197270350
Nadat de portretten geschilderd zijn moeten ze weer naar de voorraadkamer gebracht worden.
Daarna is het weer het gebruikelijke liggen, vreten en hangen. Theo en Nick maken de avondhap.
Els, Daniëlle en Jowie doen een beetje hardlopen in de tuin. Daarna ouwehoeren ze een beetje over vanavond, Ze denken dat er twee nieuwe deelnemers bij gaan komen.
Altijd de sarcasme modus aan
  donderdag 7 januari 2021 @ 22:57:30 #19
17882 Razor21
Sinds 2001 op Fok!
pi_197277863
Streamverslag van de liveshow. Ben 90 minuten verder en 2200 woorden.
Zo Razor21 misschien kunnen we de conducteurs afluisteren" vervolgens hoor je keihard door die trein GRRGG...Hallo hier ...blalblalb @#$%%@.....en iedereen kijkt dan onze kant op ook mijn kant..
pi_197281134
8:08 wanneer ik inlog zie ik Theo bezig met deeg maken. Nick komt er even later bij en Theo verteld dat hij pizza deeg heeft gemaakt zodat ieder een eigen pizza kan maken. Verder klagen ze wat over Thomas zijn gesnurk. Even later liggen ze op de bank.
8:53 Theo wordt naar de dagboek kamer geroepen. Nick zegt hem om toiletpapier te vragen.
De rest wordt nu ook langzaam wakker.
We zien een kort fragment van Naomi en Danielle die uit een kast toiletpapier pakken en sneaky meenemen onder hun badjas.
pi_197281889
10:05
Terwijl door een aantal wat gekeutelt wordt en er een groepje sport klinkt de stem dat ze naar de woonkamer moeten. Na een tijdje klinkt een zoemer en op beeld zien ze foto's van wat bewoners met een percentage eronder die ik helaas niet helemaal heb kunnen zien.
De stem roept Danielle op voor de dagboekkamer. Ze komt terug met een brief waarin staat dat de kijker beslist heeft welke bewoners ze beter willen leren kennen. Danielle, Theo en Thomas krijgen daarom vandaag een belangrijke rol in een opdracht.
pi_197281956
Ik had al ene verslag geschreven, maar had nog geen account, maar zal verder schrijven op dat van Blackprinces

De percentages waren ongeveer:
Thomas : 21%
Daniëlle : 20%
Theo: 17%

Vanochtend was er ook een overleg omtrent het gesnurk van Thomas. Er is besloten dat de mensen die er tegen kunnen bij Thomas blijven slapen en mensen die er minder tegen kunnen bij de andere gaan liggen. Mogelijk wordt er ook gerouleerd. Er wordt ook gekeken om voor Thomas een neusklemmetje te gebruiken tegen het snurken.
Theo en Nathalie zijn flink chagarijnig door het slechte slapen. Theo heeft vannacht een paar keer hard moeten roepen tegen Thomas om zich om te draaien.
10:27: iedereen is lekker aan het sporten buiten, planken, rondjes lopen en wat hout aan het hakken.
pi_197284662
13.00 - 14.00 uur
Het is lekker weer in Amsterdam. De zon schijnt. Thomas, Els, Nick, Nathalie en Theo zitten buiten. In eerste instantie gaat het over de eerste dagen van Big Brother. Theo begint zich behoorlijk te vervelen. Hij kijkt vooral uit naar opdrachten vanuit de regie. Er wordt weggedraaid naar binnen waar wordt gepuzzeld.

Binnen zijn Jowi, Danielle, Liese en Naomi bezig met een Disney puzzel. De puzzel van 1000 stukjes schiet al aardig op, terwijl ze enkele uren geleden waren begonnen.

Op stream 2 zijn Thomas, Els, Nick, Nathalie en Theo te zien. Ze zitten nog steeds buiten en zijn in gepsprek over datgeen wat ze op tv keken.

Het is half 2 als ook Jowie en Nick naar binnen komen. Jowi leert Nick schaken. Theo komt erbij zitten om ook ervaring op te doen.

Els en Thomas hebben het over het spel Big Brother. Ze hebben het over eerdere opdrachten en wat er nog komen gaat. Aan bod komt het eerdere spel met de doos, waar Thomas zich fanatiek mee bezig heeft gehouden. Ook het toiletpapiermysterie van gister, waarbij ze het de hele dag zonder toiletpapier hebben moeten doen, kwam aan bod. Zou het een opdracht zijn geweest? En van wie?

[ Bericht 4% gewijzigd door Benny op 08-01-2021 13:51:06 ]
pi_197286409
Ik zie dat ik wat gemist heb. Tussen 14 en 15 zijn er drie nieuwe mensen erbij gekomen.

Jill 22 jaar - Nederland (Lamsmeer)
Zoey 29 jaar (als ik het goed spel) - Belgie (Brussel)
Rene 29 jaar - Nederland (hoorn, kon het niet goed verstaan)

Danielle, Theo en Thomas hebben 3 van de 4 mensen moeten uitkiezen. Ze hebben de personen alleen gesproken. Ze hebben drie vragen gesteld en daarbij hun keuze gemaakt. De 4de moest naar huis gaan.

[ Bericht 1% gewijzigd door Vomera op 08-01-2021 16:16:58 ]
  vrijdag 8 januari 2021 @ 22:29:06 #25
17882 Razor21
Sinds 2001 op Fok!
pi_197296998
Stream van vanavond staat online voor de geïnteresseerden.
Zo Razor21 misschien kunnen we de conducteurs afluisteren" vervolgens hoor je keihard door die trein GRRGG...Hallo hier ...blalblalb @#$%%@.....en iedereen kijkt dan onze kant op ook mijn kant..
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')