abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_198012958
9:14
Jill Is wakker geworden en geeft aan verkouden te zijn met keelpijn.
BB heeft Strepsels klaargelegd.

Corona test misschien?
pi_198013823
10:20
De bewoners worden naar de Gameroom geroepen voor het boodschappenspel. We mogen (per ongeluk) even meekijken. Er staat een ballengraai machine. De ballen hebben verschillende waardes:De bewoners praten na afloop vrijwel niet over het spel. Maar later lijken we toch op te vangen dat er EUR 47,50 verdiend is.

[ Bericht 12% gewijzigd door Li0nHeart op 15-02-2021 12:26:09 ]
pi_198014526
11.00 uur
Ze zijn weer terug. Ze hebben het niet over het spel dat ze hebben moeten spelen. Mike is gestopt met het roken. Heeft er weinig last van en valt af. Heeft niet echt honger.
Mike: Helemaal in sportkleding moeten we ballen graaien.
Naomi: Dit wordt weer een lange dag.
Mike voert het hoogste woord en zit in de woonkamer met Naomie, Nick, Julie en Liese.. Michel staat op de trainer. Jill is eieren aan het bakken. Jerrel zit te make uppen.
Liese en Naomi in de badkamer en hebben het over de bondjes oorlog. Liese vind het leuk hoe spontaan Naomi is.
Ze hebben het over de nederlandse uitspraken. Zij zeggen amai en Nederlanders zeggen zo.
Liese vraagt aan Naomi of zij zou streamen als een vriend of vriendin in het huis zouden zitten. Alledrie zouden ze dat doen.
Matt en Zoey zijn met de was bezig. Matt zegt dat hij gaat stemmen op mensen waar hij zich veilig bij voelt.
Zoey geeft hem gelijk. Ze leggen alles opgevouwen klaar in de woonkamer en dan kan ieder zijn/haar was uitzoeken en opruimen.
Badkamer: Liese tegen Naomi: 4 mensen zijn vrijwillig vertrokken en 4 zijn er al uit gestemd. Naomi heeft weer krullen.
Aan de keukentafel zitten ze te kaarten. Julie en Zoey gaan ook een plaatsje ergens zoeken. Zij gaan met een nieuwe puzzel beginnen. Michel: Dat is een moeilijke met al die hekken. Zit wel veel kleur in zegt Zoey.
(Ga er nu even mee stoppen)

[ Bericht 13% gewijzigd door Magean op 15-02-2021 11:49:03 ]
pi_198018559
14:30
Huismeester Zoey wordt naar de DBK geroepen voor de boodschappen. Ze mogen vandaag dingen van het cafetaria / de frituur bestellen. Het worden 3 grote patatten / frites en een aantal snacks.

Verder leven de nominaties bij iedereen overal. Mike zegt tegen beide kampen iets anders. Velen voelen zich niet veilig. Het worden spannende nominaties.
pi_198022836
19.25 uur
Ze zijn een spel aan het doen (volgens mij weerwolf). Ik weet niet of er al genomineerd is. Vanmiddag is er wel door diversen gesproken over nominaties maar je hoort nu zoveel dat het niet meer op een rijtje te zetten is wie nu op wie gaat stemmen omdat er nogal gewisseld wordt.
Ze hebben ook een half uur schoongemaakt. Een aantal waren verkleed in jurkjes enzo.
(Heb hier geen foto van helaas)
Er verschijnt iets op het scherm: Iets met Naomi en Liese. Geen idee wat zij moeten doen. Is ook nog niet duidelijk.
Jill zit met een zuur gezicht te kijken. Deze twee zijn de vrouwelijke leiders. Ze hebben geen van allen nog een idee wat hier de bedoeling van is. En ze gaan weer verder met het spel weerwolf.
Ze gaan nu de complimentendouche doen.
Matt tegen Mike: Directe manier van communiceren vind ik fijn. Kort maar krachtig. Mike vind hetzelfde van Matt.
Matt met Nick: Humorniveau top. Nick: ik geniet nog steeds na van het gesprek dat ze deze week hebben gehad.
Nick met Naomi: Nick tegen Naomi ik ben trots op jou. Je bent mijn sterkste speler. Naomi: vind het jammer dat je geen bal heb gevangen. Team Antwerpen.
Nick met Liese: Niets bijzonders eigenlijk tegen elkaar.
Nick met Thoms: Nick je hebt een mooi hemd aan. Thomas: Nick ik vind je slippers mooi met die sokken erin.
Nick Met Zoey: Nick ik vind het idee van de schortjes mooi. Zoey ik vind je trui mooi.
(ik ga hier niet mee door. zo saai, ze verzinnen maar wat)
Buiten:
Matt voelt zich de stagiaire in het huis. Hij zegt dat hij Thomas oprecht vindt. Matt vind het lastig. Ik klik weer met andere mensen dan jij. Thomas zegt we willen nu met zijn zessen naar de overwinning. Matt vindt het lastig om op Nick te stemmen. Ik hoef me niet te verantwoorden. Hij voelt zich onveilig na de complimenten van Nick.
Matt weet nu zeker op wie hij gaat stemmen in de hoop dat de anderen dat dan ook doen. Thomas: De kijker beslist. Hij vraagt wat er aan de hand is met Jill omdat ze zo afstandelijk doet. Thomas weet het niet en denkt eigenlijk niets. Hij kan het beter zelf even aan Jill vragen.

[ Bericht 38% gewijzigd door Magean op 15-02-2021 20:17:07 ]
pi_198024316
Neemt iemand over? ik stop er mee voor vandaag tot morgen allemaal
pi_198024324
19:30
De bewoners doen een aantal potjes weerwolven. Tijdens het spel komen er ineens 2 foto's op het scherm te staan. Van Liese en Naomi. De kijker heeft beslist, zij zijn verkozen tot sterkste vrouwelijke leidersVooral Jill kijkt niet vrolijk van dit nieuws
  dinsdag 16 februari 2021 @ 01:05:22 #258
189403 Mickytjuh
Dud0r is sexy
pi_198027488
00:30
Thomas en Mike hebben een plan.

Ze willen een grap uithalen en vragen de hulp van BB, ze vragen of de voorraadkamer open mag.
Ze komen naar buiten met een emer en dreft.

De emmer eindigt met water en dreft bovenop de wc deur.

Mike en Thomas lichten Jill en Matt in, die even een kijkje gaan nemen.


Na een half uur bedenkt Mike zich, dat als Michel hem op zijn hoofd krijgt hij echt "mad" wordt. Maar hij besluit niet dat het verstandig kan zijn die emmer even weg te halen.
Groene zeep op je rug en af laten glijden
pi_198027840
0:30
Thomas en Mike hebben het er de hele ochtend al over gehad dat ze een prank willen uithalen. Ze besluiten om een emmer met water boven de deur naar de WC's te zetten. Ze zeggen dat ze hopen dat het Michel treft, omdat hij vaak 's nachts naar de wc gaat.

5:50
Het is inderdaad Michel die als eerste de WCs opzoekt. Hij is nauwelijks onder de indruk:

Filmpje : https://gofile.io/d/BdoNga
pi_198029805
8:00
De bewoners worden wakker en Michel kan z'n verhaal vertellen van die ochtend. Hij heeft met z'n linkerarm in een reflex de emmer weggeslagen en zegt dat hij graag later de beelden terug wil zien.

Zoey gaat opruimen en is een beetje boos omdat iedereen erbij staat en klaagt dat het nat is, en niemand iets doet. Thomas meldt zich al snel als dader en ruimt het verder op. Michel en Thomas moeten er erg om lachen.

Julie is er eigenlijk heel pissed over, ook al is haar niks overkomen. Ze blijft herhalen dat als het haar overkomen was, ze iedereen wakker had gemaakt.

10:30
De bewoners zitten allemaal klaar in de woonkamer. Ze verwachten een opdracht in verband met de onthulling gisteravond van de 2 sterkste vrouwen in het huis. Ondertussen probeert Nick het mysterie op te lossen wie zijn wereldbeker Petanque heeft gestolen 2 weken geleden.

Liese had al persoonlijk bij Nick bekend, en na veel lachen en geinen doet Liese het ook voor de hele groep. Maar wie is de mededader. Na nog meer grappen wordt bekend gemaakt dat ook Jill erbij betrokken was.

Jill zegt dat ze het aan Thomas heeft verteld, maar hij weet van niks :) Kan het zich niet herinneren. Jill heeft het ook aan Matt vertelt, maar ook Matt zegt van niks te weten. :)

11:00
De bewoners hebben het goed ingeschat. BB komt ze vertellen dat het tijd is voor de weekopdracht :

BB : "Iedereen speelt mee, maar er is een speciale opdracht voor de teamleiders, Naomi en Liese. Zij zijn door de kijkers verkozen als sterkste vrouwen in het huis. Ga allemaal naar de Gameroom"

En dat mogen we dan niet zien.

11:20
We krijgen even beeld te zien. Er staan in de woonkamer 2 tafels met 2 kisten. Beide teamleiders moet het slot open zien te krijgen aan de hand van aanwijzingen die op de bovenkant staan (N-O-Z-W)


Naomi heeft het slot snel open. Liese blijft prutsen, en raakt enigszins gefrusteerd waarna we weer naar een Streamlock gaan.

11:40
Het team van Naomi heeft gewonnen. Thomas zegt 40 [ietsen] in 16 minuten. En dat er 8000 euro gewonnen is. Liese zegt dat de immuniteit haar niet boeide, alleen het geld.

Er is 8000 euro voor de pot gewonnen. En immuniteit. Jerrel zegt buiten dat Naomi iemand mag aanwijzen, ook zichzelf, die immuniteit heeft.

[ Bericht 18% gewijzigd door Li0nHeart op 16-02-2021 11:55:43 ]
  dinsdag 16 februari 2021 @ 11:53:13 #261
167977 DGK_Tegengas
DM voor filmpjes ...
pi_198031954
De grap met de emmer, beide streams: BB / Video's, filmpjes, foto's, screenshots en gifjes
.
pi_198033125
12:45
Nick organiseert het UCP .. het Universal Championship Petanque.
Als huismeester mag Zoey het toernooi openen, waarbij eerst de groepswedstrijden worden gespeeld:De wereldkampioen neemt het in de eerste wedstrijd op tegen Matt en Mike
pi_198035051
Zal het hier even proberen samen te vatten. Naomi heeft een immuniteitsstem gewonnen. Zij mag die voor zichzelf gebruiken of voor iemand anders. Nu is er paniek bij anderen voor als zij die gaat gebruiken voor iemand anders. Want als zij dit zou doen kan het zijn dat degene die zij willen nomineren dus een vrijstelling heeft en er iemand anders op de bank komt te zitten die zij niet willen. Dat de bondjes dan geen nu meer zullen hebben. Mocht ik het verkeerd begrepen hebben corrigeer me maar.
Jill is weer onzeker omdat zij niet goed in de groep ligt en ook niet gekozen worden voor het spel . Haar zelfvertrouwen is ver te zoeken.
Zoey en Thomas hebben het vermoeden dat de immuniteit pas bekent wordt gemaakt in de dagboekkamer.
Zoey zegt dat het allemaal afhangt van wat Naomi zal gaan doen. Ze hebben dan geen idee wie ze als tweede naam dan moeten opgeven. Jill komt weer binnen. Er wordt zacht gepraat en niet alles is te volgen. Zoey zegt dat Julie stemt zoals de anderen willen. Zoey zal op Mike gaan als een immuniteit aan Michel wordt gegeven. Zij zal nooit op Julie gaan.

[ Bericht 17% gewijzigd door Magean op 16-02-2021 14:21:15 ]
pi_198039086
17:00
De middag kabbelt voort met het petanque toernooi, hier en daar wat gepraat over nominaties, eigenlijk vrijwel alleen bij team Thomas/Zoey en aanhang, en Jill snijdt zich in haar vinger en moet verbonden worden door Michel en Liese.

17:10
Het is tijd om te nomineren !

pi_198042698
19.55 uur
Jill en Jerrel zitten in de badkamer. Kan ze niet verstaan zijn aan het fluisteren. Er lekt weer een kraan. Blijkt dat de wasbak gescheurd is. Ze proberen info van Zoey te krijgen maar die mag niets zeggen. Zoey heeft het er zichtbaar moeilijk mee. Mike zegt tegen haar dat ze een sterke vrouw is. Er worden weer complimenten in de douche uitgesproken.
Jill en Thomas zitten te fluisteren. Jill wederom zendercheck. 9Ze verdient een waarschuwing) . Ze zegt je kunt echt niemand vertrouwen hier. Jill weet dat Julie op haar heeft gestemd.
Thomas hoopt dat niemand van hen tween stemmen heeft. Matt komt binnen. Zoey is naar de DBK geweest maar ze mag er niets over zeggen zegt hij. Jill denkt dat ze heeft moeten kiezen. Mike komt ook nog binnen in de slaapkamer. Hij zegt ook dat Zoey een hele zware beslissing heeft moeten nemen. Matt baalt er van dat hij de verkeerde mensen vertrouwd. Hij zegt dat iedereen wel een maatje heeft. Zoey doet gewoon haar eigen ding. Thomas zegt dat ze er maar vertrouwen in moeten hebben. (Thomas, Matt zendercheck). Matt zegt dat het jammer is dat het allemaal zo loopt en dat Zoey het er nu zo moeilijk mee heeft.

[ Bericht 35% gewijzigd door Magean op 16-02-2021 20:30:18 ]
pi_198063519
Zo even een beetje een samenvatting van deze dag (ivm werk kon ik niet streamen)
Er is eigenlijk de hele dag gesproken over de nominaties. Veel gokken en raden zowel hier bij Fok als in het huis.
Echt veel bijzonders is er niet gebeurd. Ik ga proberen jullie vanavond weer up to date te houden.
20.36 uur Een aantal zijn er aan het toepen. (Naomi doet mee want die wil het graag leren en wordt geholpen door Michel). Jerrel en Zoey zijn aan het puzzelen. Liese en Julie zitten in de hot tub.
Jill gaat douchen. Michel en Nick zitten nu ook in de hot tub. Ze hebben het over het werk van Michel en zijn vrienden. Dan gaat het ineens om de nominaties. Michel: We stemmen nu op de maandag en ik denk dat ze de nominaties pas bekend maken als de uitzending is geweest over de nominaties. Michel neemt Zoey niets kwalijk. Liese denkt dat Jerrel op de bank zit en van beiden groepen dat Zoey heeft moeten kiezen. Jill vraagt als ze jou er niet veilig heeft gesteld Michel ik zal daar niet blij mee zij. Nick en als Jerrel gesaved is zou niet fair en een wrang gevoel zijn. En dat vinden ze allemaal. Zoey geeft hem misschien wel een tweede kans zegt Julie. Zoey zal jullie twee niet hebben gedaan denken Liese en Julie. Ze hebben allemaal zoiets dat ze blij zijn Jerrel geen huismeester is. Dat zou pffff zijn. Michel en Nick zeggen dat als er nu nog niet genoegen stemmen zijn om Jerrel op de bank te zetten dat zij er dan zijn voor spek en bonen. Dan is het voor hen ook fijn om naar huis te kunnen.
MIchel: Als ik tegen Jerrel niet kan blijven staan, tegen wie kan ik dan wel blijven staan? Jowi zou gek zijn geworden van die gast zegt Nick. Hij zou hem ook apart hebben genomen. Nick zegt het gaat me niet om wie dat het is maar wel om het gedrag. Dat is voor mij het grootste probleem geweest. Nick en Michel hadden zijn bed opgemaakt vandaag. Jerrel ging de vaatwasser in pakken. Michel zet zijn bordje erbij en Jerrel zette dat bord niet in de vaatwasser. Nick hij houdt met niemand rekening. (Haalt een voorval met kaas en een blikje cola aan) Daarmee plaats je jezelf buiten de groep. Nick en Michel kijken met de nominatie naar wie er wat bijdraagt in de groep. Die krijgen de stem niet. Nick zegt ook dat als hij er niet opstaat zou ik heel erg. Mike komt er bij staan en het gesprek is afgelopen. De rest ging over andere onderwerpen niet echt interessant. Ze zijn nu de hot tub uit.
22.40 uur Bewoners check je zenders. (Vermoed dat ze de nominaties te horen krijgen). Nog geen zoemer afgegaan. Iemand zei de spanning is om te snijden. Ze zien dat er drie genomineerd zijn. Zoey verteld dat er drie gelijke stonden en Zoey kon maar 1 persoon vrijstellen en ze heeft haar keuze 1 keer bijgesteld. Zij heeft Jill gered. Michel kon zij niet redden want hij had de meeste stemmen. BB had gezegd er moeten er sowieso drie opstaan omdat er veel met hetzelfde aantal stemmen waren. Er gaat van die drie 1 persoon naar huis. Sfeer is rustig.
(Ik stop er nu mee tot morgen.)

[ Bericht 9% gewijzigd door Magean op 17-02-2021 22:53:31 ]
pi_198069060
donderdag nacht
Op de groene slaapkamer praten Nick, Michel, Naomi en Julie na over de nominaties. Nick en Michel zijn er relaxed onder, verwachten ook eigenlijk dat het wel goed gaat komen. Julie is best boos, omdat ze de berekening hebben gedaan en er achter zijn gekomen dat Zoey op Michel en waarschijnlijk ook Nick heeft gestemd. Michel probeert het voor haar te relativeren door te zeggen dat dat het spel is.

Ondertussen blijft Mike volhouden tegen Matt, Jill en Thomas dat hij op Nick heeft gestemd, wat niet klopt. Hij krijgt ze zover dat ze gaan twijfelen aan de stem van Zoey, terwijl Zoey eerder bij de WCs aan Thomas en Jill heeft bevestigd op Michel en Nick te hebben gestemd, wat ook klopt. Matt wordt enigszins paranoide en denkt dat iemand een stem op Nick heeft onthouden om hem er in te luizen, omdat hij steeds heeft gezegd moeite te hebben met op Nick te stemmen, maar het uiteindelijk wel gedaan heeft.

Niemand is echt moe, en even laten verschijnt Michel in de woonkamer bij groepje Thomas om aan Jill uit te leggen waarom zij op haar gestemd hebben. Het is omdat zij een sterke speler is, en ze er zeker van wouden zijn dat Jerrel het spel uit zou gaan. Later op de slaapkamer laat Jill blijken dat ze deze uitleg maar onzin vindt.

Hierna vindt er ook nog een gesprek plaats tussen eerst Zoey en Julie, en daarna Zoey met de rest van K3 waarin Zoey grotendeels de waarheid op tafel legt. Ze zegt dat ze al 2 weken op Nick en Michel stemt, omdat ze er van overtuigd is, als hun groepje (k6) overblijft, zij er als eerste uitvliegt. Ze wil dit morgen ook tegen de mannen zeggen. Ze zegt dat ze heel verbaasd was dat Thomas en co allemaal ook op Nick en Michel hebben gestemd, dus ze laat gevoegelijk even weg dat zij het brein achter deze beslissing was.

Hierna gaat zo'n beetje iedereen slapen.

6.30
Het huis is nog in diepe rust.

7:15
Jerrel is vroeg wakker. Hij gaat uit bed, douchen en aankleden.

[ Bericht 0% gewijzigd door Li0nHeart op 18-02-2021 07:43:11 ]
pi_198069606
07:45
Nadat Jerrel een douche heeft genomen, is die de eerste van deze ochtend in de woonkamer en gaat rustig koffie zetten, en pakt zijn make-up spullen bij elkaar om hieraan te kunnen beginnen lijkt.

08:30
Het licht gaat aan. Michel is 1 van de eerste overige die opstaat. Jerrel is inmiddels al een tijdje aan het puzzelen.

08:39
Ook Nick staat op, en samen met Michel verlaten zij de slaapkamer. Ovenklok geeft 10 voor negen aan, en loopt dus maar tien minuten voor. Nick geeft aan Jerrel de tip om snel klaar te zijn, verwacht dat de genomineerden snel naar de gameroom moeten. Jerrel antwoord al helemaal klaar te zijn.

Matt komt inmiddels ook de woonkamer in.

[ Bericht 0% gewijzigd door TheLuckyman op 18-02-2021 08:44:41 (Taalfout) ]
pi_198069615
Goedemorgen allemaal. Deze wilde ik jullie niet onthouden:
00:36 uur. Jerrel : "Als ik er uit ga dan gaan jullie allemaal 1 voor 1. En dat Jerrel zijn vader via zijn vingers heeft ingeseind dat hij morgen blijft. :)
pi_198070506
09:47
Matt en Jerrel gaan naar buiten. Matt geeft aan dat die gisteren pist was over de situatie van gisteren. Jerrel vraagt naar welke situatie. Jerrel gaat ondertussen hout slaan. Matt geeft aan dat iemand zich niet aan de afspraken heeft gehouden, en denkt dat het lijkt alsof hij zich niet aan de afspraken heeft gehouden. Omdat Nick een stem minder heeft. Matt denkt dat ze denken dat hij niet op Nick heeft gestemd, omdat hij daarover moeilijk heeft gedaan.

Jerrel denkt dat Naomi niet op hem gestemd heeft. Maar verwacht straks alles te kunnen zien in de gameroom. Als Mike niet heeft meegedaan, heeft die wel een target gemaakt van zichzelf vinden hun.

Jerrel wil het er verder niet echt over hebben, verwacht straks meer duidelijkheid te hebben. Jerrel hoopt dat de kijkers stemmen met de juiste intentie. Als de kijkers hem eruit stemmen, gaan hun (Thomas, Jill, etc) er 1 voor 1 uit.
pi_198070581
09:58
Matt en Jerrel hebben nog steeds een gesprek over de nominaties en Mike. Matt geeft aan dat die Jill heeft gewaarschuwd Mike niet te vertrouwen. Volgens Jerrel heeft Jill gisteren nog gezegd dat ze een vertrouwensband heeft met Mike.

Verder geeft Jerrel aan dat Zoy heeft opgeroepen aan haar aanhang te stemmen op hem. Ook Jill en Jerrel zouden die oproep hebben gedaan. Matt lijkt nog aan te geven, dat als Jerrel duidelijk krijgt wie op wie heeft gestemd, dit ook duidelijk te maken aan de rest van hun groep. Helaas op dat moment een streamwissel.
pi_198070692
10:10
De 3 genomineerden worden naar de Gameroom geroepen door Big Brother. Naomi spiekt om het hoekje en ziet alleen 3 stoelen staan.

12:15
De bewoners moeten een gezamenlijk kunstwerk maken welke belangrijke gebeurtenis uit hun levens. Ze hebben een uur de tijd. Daarna tonen en vertellen aan de kijker. Deze worden daarna opgeroepen om hetzelfde te doen. De mooiste/indrukwekkendste inzending wordt dan geruild met het kunstwerk en komt in het huis te hangen.

Het resultaat:

(credits : puzziepie)

[ Bericht 25% gewijzigd door Li0nHeart op 18-02-2021 13:33:08 ]
pi_198073929
13:40
De genomineerden komen terug uit de gameroom. Jerrel gaat gelijk naar de slaapkamer, Michel naar de badkamer. Nick vertelt met een strak gezicht in de woonkamer dat er twee naar huis gaan. Er wordt gedacht Evelijn aan een grap, maar door het serieuze gezicht van Nick, heerst er grote twijfel. Julie lijkt heel erg gek geschrokken.

Dan komt de aap uit de mouw, toch een grap die ze met zijn drien hebben bedacht. Vooral Julie, Zoy en Liese kunnen het niet echt waarderen.

Leuk moment om even terug te kijken!
pi_198075672
15:25
De finale van het UC Petanque is begonnen, Naomi vs Michel. Tussenstand 5-10. Volgens spelleider Nick, is het niveau erg laag.

Tussenstanden:
5-13
5-14

Stream schakelt over naar Liese en Matt die samen binnen zitten te kaarten (Zenuwen). Liese lijkt daar vooral te winnen.

15:41
De uitreiking van de beker wordt gedaan door Nick. Michel heeft de finale gewonnen! Einduitslag is voor mij helaas onbekend.

[ Bericht 18% gewijzigd door TheLuckyman op 18-02-2021 15:43:06 ]
pi_198075868
15:40
De finale van het Universal Championship Petanque is gespeeld, tussen Michel en Naomi.


Michel heeft gewonnen en krijgt de beker uitgereikt van Nick:16:00
Inmiddels is nick begonnen met koken, en de vraag is natuurlijk, is dit de laatste aflevering van 'Koken met Nick'?16:30
Het is inpak tijd, de koffers worden gebracht.

Michel gaat inpakken, en ondertussen praat hij met Julie en LieseMichel heeft de reden van nomineren van Mike kunnen lezen in de gameroom vertelt hij. Hij gelooft hem niet meer. Ook de beide dames wantrouwen Mike en ze zeggen dat ze zeker niet hun namen tegen hem gaan zeggen.

Daarnaast maken ze zich zorgen dat Zoey volgende week weer op Michel en Nick zal gaan, en dat de 'kinderkamer' zal volgen, zodat er een gelijke stand zal zijn. Ze beseffen dat het huismeesterschap aanstaande week heel belangrijk gaat zijn.

[ Bericht 24% gewijzigd door Li0nHeart op 18-02-2021 16:52:04 ]
pi_198079976
19.18 uur Jerrel is aan het plamuren. Liese is met de haren van Naomi bezig in de badkamer, Zoey, Julie en Michel zijn daar ook. Ze hebben het over neuscorrecties. Zoey scheert haar snor (OMG) weg. Ze wil het een keer laten laseren. Iedereen is zich aan het voorbereiden voor de live show. Naomi, Michel, Nick en Mike gaan kaarten.
Jill gaat vanaf morgen afvallen.
Michel met drie mensen op de bank is nooit voordelig. Mensen moeten een keus gaan maken. Nick voelt zich er niet prettig onder.
Jerrel zijn schilderwerk is klaar en hij loopt nu te paraderen. Zoey is haar lip glos kwijt. Jerrel: Het is wat het is gezonde spanning. Jerrel wil graag dat Jill en consorten naast links hem komen zitten.
Michel bedankt Nick voor de fijne tijd en spreekt af dat ze elkaar na BB weer zullen zien.
Ze zijn het spel weerwolven aan het spelen. Nick vraagt hoe lang nog tot de show. Nog 10 minuten.

[ Bericht 19% gewijzigd door Magean op 18-02-2021 21:17:13 ]
pi_198086641
22:55
De uitslag is bekend. Als eerste is Nick safe. Hierna krijgt Michel te zien dat hij mag blijven. Jerrel is eruit gestemd door Nederland en Vlaanderen


(credits: Geenfrietmaarpatat)
pi_198089289
vrijdagnacht
Het is vandaag de verjaardag van Thomas, dus om 23:50 wordt er luidkeels voor hem gezongen. De ovenklok loopt niet perfect op tijd, dus ze zijn 10 minuten te vroeg. Jill en Zoey gaan 's nachts bezig om een taart te bakken voor Thomas en om de woonkamer te versieren met wc-papier en opgeblazen condooms als ballonnen.

Mike komt ze gezelschap houden, en probeert een zaadje te planten dat het verstandig zou zijn om Matt er uit te stemmen. Mike spreekt ook uit dat hij het raar vindt dat Michel steeds bij Julie in bed ligt, terwijl ze een vriend thuis heeft. Mike zegt ook dat hij denkt dat Matt tot over z'n oren verliefd is op Jill.

Voor het slapen gaan, als de 2 dames even alleen in de badkamer zijn, spreken ze tegen elkaar uit dat ze Mike nog niet volledig vertrouwen.

Op de groene slaapkamer zijn ze blij dat Michel en Nick zijn gebleven. Mike is van plan het bed van Jerrel in deze kamer over te nemen, maar dat de andere groep zegt hij dat het hem een beetje opgedrongen is. Bij Mike weet je nooit precies wat er waar is.

7:45
Iedereen slaapt nog, het was voor de meesten dan ook laat vannacht.

9:00
De bewoners, en vooral Thomas, worden wakker gemaakt met het lied 'Happy Birthday'.
Jill steekt de kaarsjes op de taart aan.[img]https://i.gyazo.com/581b8a66337e4681ccc5b39985f103af.gif[/img

9:30
De bewoners worden naar de woonkamer geroepen voor het testament van Jerrel. Het is gezapig, hij is blij eruit te zijn, hij hoopt dat de rust nu weerkeert in het huis, en ze een hele fijne tijd gaan hebben. Zoey, Jill en Thomas worden nog apart toegesproken door Jerrel in z'n testament

[ Bericht 10% gewijzigd door Li0nHeart op 19-02-2021 09:37:46 ]
pi_198090543
9:50
Topoverleg aan de ontbijttafel


Michel stelt voor om niet over de nominaties te praten, maar zondagavond een momentje te pakken om het er over te hebben. Hij heeft een voorstel in z'n hoofd, en dan moet de rest maar beslissen. En het hangt af van wie de huismeester wordt.

Nick : 'Als iedereen er zich maar goed bij voelt'
Michel 'Goed voelen, maar het moet ook een slimme zet zijn'
pi_198091662
11:00

In de voorraadkamer vindt Zoey een kratje met koptelefoons / geluidsbeschermers en een brief.De bewoners zetten er allemaal 1 op, en gaan daarna naar de Gameroom. Het is onduidelijk wat er gebeurd. Na ongeveer een kwartier zijn ze weer terug.Het blijkt het huismeesterspel te zijn geweest. Er waren ongeveer 500 ballonnen in de Gameroom. In 1 van die balonnen zat een briefje met 'Huismeester'. Mike heeft 'm gevonden, dus Mike is de nieuwe huismeester.

12:00
De bewoners zingen onder leiding van Zoey 'lang zal hij leven' voor Thomas, en van het 'hiephiephoera' maakt Zoey een geweldige show samen met de rest. De filmpjes volgen vast nog wel.

Hierna is het tijd om de taart aan te snijden, en lekker op te eten.

(credits : geenfrietmaarpatat)


(credits : odie22)

[ Bericht 10% gewijzigd door Li0nHeart op 19-02-2021 12:05:53 ]
pi_198093427
12:45
Michel vindt een overgebleven balletje van het tennisspel in de tuin. Hij probeert deze hoog te houden. Het bezit van het nieuwe balletje is geen lang leven beschoren, binnen een paar minuten verdwijnt ie alweer over de schutting.13:20
Er is een spel buiten gespeeld door iedereen, het zelfgemaakte Kubbs van Michel. En daarna genieten de dames van de zon, die ook in Amsterdam overvloedig schijnt. En binnen wordt er door Jill en haar mannen gekaart.14:45
Eerst Jill, en dan ook Thomas worden naar de DBK geroepen. Het publiek heet een cadeau voor Thomas gekozen, z'n pikachu :)(credit : odie22)

[ Bericht 20% gewijzigd door Li0nHeart op 19-02-2021 15:08:23 ]
pi_198097060
16:15
Vanmiddag een gesprek over Thomas en Jill over hun families, over relaties en teleurstellingen uit het verleden, over zelfvertrouwen. Jill zegt dat ze altijd al heel erg naar vriendschappen met jongens trekt, maar dat echt alleen maar als vriendschap ziet. Geen liefde of sex. Hier zit ook Matt bij, dus voor hem zou dit ook duidelijk moeten zijn. Jill zegt ook dat in het verleden dit af en toe verkeerd begrepen wordt en gezien wordt als flirten. Thomas helpt haar ook nu bij relativeren. Jill zegt dat ze veel zekerder is geworden dan in het begin dat ze erin zat.

In de sauna hebben Naomi en Nick een gesprek. Het gaat over het leven in het Big Brother huis. Ze voelen dat ze eigenlijk meer uitdaging verwachten van Big Brother, omdat het nu een sleur is. Ze hebben ook moeite met de 'kinderen', Nick zegt dat hij zichzelf een beetje de papa voelt. Hij maakt het eten, roept de kinderen die de hele dag spelen, en daarna gaan de kinderen slapen. Ze hebben het erover dat de 'jongeren' heel weinig aansluiting hebben en zoeken, en dat ze ook eigenlijk niks bijdragen. Naomi vindt dat het op dit moment te weinig experiment is voor haar. Nick verwacht nog wel interessante en zware dingen in de toekomst van BB17:45
Mike is al een hele tijd erbij komen zitten in de sauna. Er volgt veel overleg over nomineren. Mike, Nick en Naomi verkennen voorzichtig een samenwerking, zeker nu Mike huismeester is.

Dit stukje gekopieerd van Benny:

Mike: "Ik zou niet Thomas en Jill doen"
Nick: "Wie dan wel?"
Mike: "Jill en Michel"
Nick: "Ik kan dat niet doen"
Mike: "Dat weet ik. Maar in het slechtste geval wint Jill"

[ Bericht 10% gewijzigd door Li0nHeart op 19-02-2021 17:48:03 ]
pi_198110082
vrijdagavond
In de sauna vindt overleg plaats tussen Michel en Liese. Ook Liese is aanwezig. Michel legt uit dat stemmen op Thomas en Jill hoogstwaarschijnlijk betekent dat hij tegen 1 van hen op de bank komt te zitten. Om dat te voorkomen moeten ze eigenlijk niet op Thomas en Jill stemmen zegt hij, maar op Matt en Zoey. Liese heeft grote moeite om dit te begrijpen, vooral ook omdat ze Zoey haar woord heeft gegeven niet op haar te stemmen. Michel probeert gepassioneerd z'n punt over te brengen, en Liese begrijpt het, maar wil het spel nog niet zo spelen. Ze zegt dat ze eerst met Zoey wil gaan praten, om aan haar te vragen niet op Michel te stemmen.

Ondertussen in de slaapkamer hebben Zoey, Thomas en Jill het over Mike. Ze komen tot de conclusie dat Mike alles bij elkaar liegt en dat hij niet te vertrouwen valt. Eigenlijk zouden ze hem per direct op de bank willen zetten, maar dat kan niet, omdat hij deze week huismeester is. Ze besluiten om het dan maar volgende week te doen.

Ze hebben het er ook over of de aandacht die Mike aan Naomi geeft echt is. Ze komen ook hierbij tot de conclusie dat dit alleen manipulatie is. Jill : 'Mike zei gister, ik heb Naomi nu zover dat ze niet op me gaat stemmen.'

Het drietal is alleen bezig hoe ze dit alles in hun voordeel kunnen gebruiken. Zoey praat niet heel positief over Liese en Zoey, haar 'vriendinnen'.

zaterdagochtend
Liese, Michel en Nick zitten buiten. Michel vraagt Nick wat hij denkt over de komende nominaties. Nick geeft aan dat hij in eerste instantie voor Thomas en Jill wil gaan, maar hij is inmiddels ook tot de conclusie gekomen dat dat gaat betekenen dat Mike dan Michel en 1 van hen op de bank gaat zetten. Zijn tweede scenario is Matt en Jill, maar ook daar komt hij niet tot een gunstig spelverloop.

Michel deelt zijn theorie met Nick om op Zoey en Matt te stemmen. Een tweede theorie die Michel heeft is dat K5 op Michel en Matt zal stemmen, zodat ze er zeker van zijn dat Michel en Matt genomineerd zullen zijn. Michel geeft aan dat hij z'n kansen aandurft tegen Matt.

Ze bespreken met z'n 3en ook het nomineren van Matt en Zoey. Liese geeft nogmaals aan dat ze haar woord richting Zoey niet wil breken, maar dat ze eerst met Zoey wil praten. Liese geeft aan dat als ze ook maar enigszins het gevoel heeft dat Zoey niet eerlijk is, of vaag is, ze ook op Zoey wou willen stemmen. Maar ze wil haar eerst die kans geven. De 2 heren stellen voor dat Liese en Julie met Zoey gaan praten, omdat Zoey een goede band heeft met Julie.


12:30
Het is ook lente in het BB huis, dus er wordt buiten gesport en lekker gezeten.


[ Bericht 42% gewijzigd door Li0nHeart op 20-02-2021 12:39:50 ]
  zaterdag 20 februari 2021 @ 17:15:18 #284
189403 Mickytjuh
Dud0r is sexy
pi_198113529
De regels van Huismeester Mike:
1. Mike zorgt samen met 1 andere bewoner elke dag voor ontbijt
2. Elke middag/avond (?) vegan
3. Iedereen studeert 1 dansje in om ‘s avonds samen met de groep te doen

Straf: slapen buiten de slaapkamer op het veldbedje
Groene zeep op je rug en af laten glijden
pi_198115802
Als aanvulling op de post van Mickytjuh

(credits : Fikkert2)

19:30
Iedereen is inmiddels mooi opgedoft, 's middags mocht iedereen 5 favoriete nummers doorgeven. Er lijkt een feestje aan te komen, en Matt lijkt ook meer te weten. BB heeft het 's middags in de DBK verteld dat er iets opgebouwd moest worden. Hij mocht het niet verder vertellen, maar Jill kon het zonder enige moeite uit hem krijgen.

Dus nu wacht men af op wat gaat komen, waarschijnlijk een feestje vanwege de verjaardag van Thomas en 50 dagen in het huis.

pi_198117781
21:00
De bewoners mogen feest vieren omdat ze 50 dagen in het huis zitten. Ze hebben drank, eten, een dj booth en foto's van opdrachten op de schermen in de keuken.


(credits : Tourniquet)

De spullen hoeven pas morgenvroeg ingeleverd te worden, dus ze kunnen de hele nacht door als ze willen.
pi_198129739
Heb het volgende uit de COS gehaald dus verbeter me gerust als het niet goed is.

Er was een feestje omdat ze op de helft zitten nu en er was een dj booth waarop Zoy, Matt en Nick gedraaid hebben. Zoy’s dj kwaliteiten leken niet echt spectaculair en het contrast met Matt was erg groot. Die stond echt lekker te draaien en te mixen net als Nick.
Het feestje duurde ongeveer tot 24 uur en toen ging het licht aan en de muziek uit. Er is meerdere keren nieuwe drank verkregen via de voorraadkamer dus sommige bewoners hadden hem best flink zitten begrijp ik.
Liese en Naomi kropen aan het eind van de avond zowat in Michel wat Julie aan haar gezicht te zien niet echt kon waarderen;)
Met een stoeipartij heeft een dronken Jill in Matt zijn nek gebeten. Het lijkt op een zuigzoen nu maar je ziet ook haar tanden in zijn nek staan dus ze zal hem idd gebeten hebben. Jill heeft ook met een fles omhoog steken een lamp in de keuken gesloopt. Ook heeft ze een tijdje bij Matt in bed gelegen en er bestaat onduidelijkheid over wat er onder de dekens precies gebeurd is. Het leek in ieder geval op friemelen maar het kan natuurlijk ook gewoon zo zijn dat Matt op haar rug gekriebeld heeft ofzo.
Mike was ook vervelend en werd door BB vriendelijk verzocht om in zijn eigen bed te gaan liggen.
Er is ook gespeculeerd over dat Julie en Michel samen geslapen zouden hebben maar ook dat is niet helemaal zeker. Kortom, een leuk feestje en een leuke streamavond/nacht voor ons;)
pi_198134721
Als ik zo in de woonkamer kijk een beetje tamme zooi. IVM weekenddienst geen stream verslagen kunnen doen.
pi_198141556
zondagavond
Zondagavond is er een hottub sessie geweest met de K5. Er zijn nog altijd wat verschillende inzichten over de te volgen strategie. Vooral Liese wil niet toegeven aan het plan van Michel om op Zoey en Matt te gaan. De uiteindelijke conclusie lijkt te zijn om op Matt en Michel te gaan. Ook zal Nick nog proberen Mike te bewerken.

Hierna gaat iedereen richting bed, waarbij Michel nog z'n excuses aanbiedt aan Liese voor het doordrammen. De enige die nog buiten zijn, zijn Nick en Mike. Ze doen eerst een potje petanque, om daarna in de sauna te gaan overleggen. Nick haalt alles uit de kast om Mike te overtuigen zijn kant te kiezen.

Hij zegt dat hij bij de laatste 4 wil zitten met Liese, Naomi en Mike, en dat hij hen ook 100% zal kunnen overtuigen niet op Mike te stemmen, wanneer het op de laatste 6/7 aankomt. Nick stuurt weer aan op Jill en Thomas op de bank. Mike geeft aan al 36 scenario's in z'n hoofd doorgenomen te hebben. Hij is vooral bang er na volgende week uit te gaan, en wil de strategisch juiste keus maken om er zo lang mogelijk in te zitten. Nick blijft herhalen dat samen met hem hij de meeste kans heeft. Mike lijkt om, maar eerlijk is eerlijk, met Mike weet je het nooit.

Als ze gaan slapen, wisselt Mike van slaapkamer, en gaat op de groene slaapkamer slapen.
pi_198141852
08:30
De lampen zijn aangegaan, en Nick en Mike gaan het ontbijt verzorgen. Ook Michiel is gelijk opgestaan en is bezig in de keuken.

Nick gaat iedereen zo roepen, omdat die verwacht dat er vroeg een spel is.

08:54
Behalve Zoy zit iedereen aan het ontbijt. Zoy is bezig met haar make-up/haar, en lijkt nog niet zo'n haast te hebben om aan te schuiven bij het gezamenlijke ontbijt. Jil haalt haar uiteindelijk op.

10:40
Boodschappen spel in de gameroom. Daarna een lange SL.

11:36
Bewoners zijn terug uit de gameroom. Ongeveer een uurtje weg geweest. Het was weer een spel met ballen, Mike was een goed in geeft die zelf aan.

Naomi heeft moeite met de Vegan-regel, omdat er geen ander eten is. Is weinig veganvoedsel. Bewoners vinden dat Big Brother voor vegan-eten moet zorgen en hopen niet dat dit van het geld af gaat van het boodschappenspel.

(Voor mij niet helemaal duidelijk wat voor spel het is geweest. Moet helaas zelf weg)

[ Bericht 17% gewijzigd door TheLuckyman op 22-02-2021 11:45:25 ]
pi_198144565
ochtend
Overleg op de slaapkamer tussen Naomi, Julie en Liese. Julie heeft stress, wil weten op wie ze moet stemmen, want voor haar is het nog steeds niet duidelijk. Naomi zegt 'Thomas en Jill, want Mike zit 100% in ons kamp, dat heeft Nick gezegd'. Ook Liese is hier heel blij om, want ze wou het liefst al op deze 2 stemmen. De conclusie van deze 3 is : 'T + J'

Er lijkt 91,50 euro verdient te zijn met het boodschappenspel. Matt is teleurgesteld in zichzelf over het spel. Nick heeft het goed gedaan.

13:00
In de woonkamer vindt het laatste overleg plaats. Michel zegt dat hij Nick vertrouwt, niet Mike, maar Nick en dus meegaat in het plan. K5 besluit op Thomas en Jill te gaan. Michel : 'Dan is dat het plan, hebben we het er verder ook niet meer over'

[ Bericht 15% gewijzigd door Li0nHeart op 22-02-2021 20:44:08 ]
pi_198147079
13:30
Mike en Jill maken worstenbroodjes. Vandaag is voor een vegan lunch gekozen, dus de broodjes moeten nog even wachten met gegeven worden. Jill likt per ongeluk haar vingers af, en het deeg is niet vegan. Maar Mike ziet het door de vingers. Daarnaast werd direct na de (vegan) lunch aan de worstenbroodjes begonnen door Jill, Thomas en Matt. Mike neemt er dan ook maar 1.15:00
De BB stem klinkt in het huis:
Mike, jij bent deze week huismeester en je past je eigen regels niet toe.
Daarom past BB de sanctie toe die JIJ hebt bedacht, Vannacht slaap jij op het veldbed, buiten, in de open lucht.
(thanks MissyZ)

16:00
Binnen wordt er getoept door Jill, Matt, Thomas en Mike. Het volgende gesprek vindt plaats:

Matt : Zoey houdt zich aan wat ze gaat stemmen?
Thomas : Dat weet ik niet, niemand heeft die conversatie met haar gehad, maar ik denk het wel.
Jill : Eentje is voor mij sowieso duidelijk
Matt : Voor mij ook
Thomas : De tweede voor mij ook. Stel dat er 3 op komen.
..
Thomas : Bon, we zullen toch altijd maar overeenkomen met 1 naam, dus laten we het daar maar op houden

Mike houdt, denk ik, wijselijk zijn mond

16:10
BB : "Huismeester Mike, kom naar de dagboekkamer"

De luxe boodschappen. Ze kiezen voor een tennisspel en 20 donuts.

16:25
Matt, Jill en Thomas doen verstoppertje. Precies als Mike weer de DBK uitkomt, glippen Jill en Thomas daar naar binnen om zich te verstoppen


(credits: Fikkert2)

Hier is BB niet van gediend : "Matt, Jill is in de DBK'
Vanuit de DBK horen we : "Thomas en Jill verlaat onmiddelijk de dagboekkamer"

Hierna als ze er weer uit zijn: "Thomas en Jill, de dagboekkamer is geen speeltuin. Dit is niet om te lachen."


16:45
Tijdens 'Koken met Nick' ensceneert Nick een foto zodat hij Rudy straks thuis op de kast kan zettenWant zegt ie, zo'n vriendschap vindt je niet snel.

[ Bericht 9% gewijzigd door Li0nHeart op 22-02-2021 17:37:32 ]
pi_198151639
Nick, Naomi en Mike in gesprek. Ze hebben het over de nominaties. Heb niet meegekregen op wie ze gaan stemmen. Als ik zo nadenk en de woorden volg dan vermoed ik Jill en Thomas.
19.45 uur Nick gaat aan de eerste dansles beginnen. (Jumpen) Hierna gaan ze het spel weerwolven spelen.

[ Bericht 12% gewijzigd door Magean op 22-02-2021 20:10:03 ]
pi_198154242
21:00
De bewoners hebben hun donuts (geen vegan voor Naomi) en hun tennisspel gekregen.
Bij het tennisspel zit de bal aan een lang touw.

pi_198156604
23:00
Mike moet als straf buiten slapen op het veldbed. Jill heeft het bed buiten opgesteld midden in de tuin.
Bij het proefliggen gaat Jill even naast Mike liggen en zakt ze wel gelijk door het bed heen:Dus Mike is 's nachts nog wel met wat reparatiewerkzaamheden bezig als hij een keer wakker wordt:


(credits : chufi)
pi_198156630
7:00
Naar het zich laat aanzien, heeft Mike redelijk goed kunnen slapen buiten:

(credits : spapaars)

9:00
Er wordt gezamenlijk ontbeten, een van de huisregels van Mike. Dat ontbijt wordt gemaakt door Mike en een aangewezen bewoner. Helaas voor Thomas was hij dat vergeten deze ochtend, dus hij is de volgende die op het bedje mag slapen.9:50
Julie heeft met Zoey gesproken in de voorraadkamer. Julie heeft proberen uit te leggen dat het wellicht goed voor Zoey is om een kant te kiezen, omdat ze anders uiteindelijk genomineerd zal gaan worden. Julie zegt dat ze bij K5 in ieder geval tot de laatste 6 kan komen, maar dan moet ze daar wel voor kiezen.

Zoey zegt dat ze er niet voor gekozen heeft om alleen te staan, maar dat ze vindt dat de andere meisjes voor Nick en Michel hebben gekozen, en dat zij er daardoor een beetje buitenviel, omdat het ongemakkelijk was met Michel.

Verder veel ' mmmmm, mmmmm, jaa' van Zoey. Er is geen conclusie aan het gesprek behalve dat Julie zegt dat Zoey er maar eens over moet nadenken.

10:30
Mike moet het huis voorbereiden voor een opdracht. Alles wat op een of andere manier de tijd kan weergeven moet hij afplakken of inleveren.

11:30
Als aanvulling op onderstaande nog een gesprekje tussen Jill en Mike in de badkamer:

Jill : Waarom stem je niet tactisch? Mij en Thomas, dat is tactisch.
Mike : Weet ik
Jill : Waarom is dat tactisch?
Mike : Omdat jullie allebei hele sterke spelers zijn. Plus dan gaan zij mij 100% vertropuwen, en ik heb Nick en Naomi.
Jill : Maar wat wil je dan nog meer?
Mike : Gezelligheid.
Jill : Ja, choice is yours

[ Bericht 26% gewijzigd door Li0nHeart op 23-02-2021 11:30:17 ]
pi_198158635
11.00 uur: Veel gefluister in de badkamer tussen Mike en Thomas. Gaat over de nominaties. Het is eigenlijk niet duidelijk op wie hij zal stemmen. Jill komt er ook bij staan. Dan gaat het over vertrouwen. Mike denkt dat er mensen opgeofferd gaan worden of te wel door BB of door de stemmers thuis.Hij zegt tegen Thomas dat hij of Jill immuniteit moeten pakken. Twee op de bank is beter dan drie. Hij denkt dat hij weet wat er gaat gebeuren als er iemand uit de blauwe kamer weggestemd wordt. Deze week is de kans groter dat Thomas en Jill op de bank komen. En anders een van jullie met ws Matt. Jill heeft het zwaar de afgelopen dagen en dat komt dat in het huis niets met een korreltje zout wordt genomen maar gelijk met een baksteen. Maar ze is hoe dan ook gelukkig.
Pfff het gaat alleen nog maar over de nominaties. Waar je een groepje ziet dan hoppa.

[ Bericht 9% gewijzigd door Magean op 23-02-2021 11:54:31 ]
pi_198159948
12:15
Weekopdracht. Een kettlebelt aan een touw omhoog houden. Iets met kleuren op de grond. Wisselingen kosten geld, hoe langer hoe meer geld lijkt het. Wisselen na langer dan een half uur is gratis, maar de volgende begint dan eerst weer op 0 met nieuw geld verdienen. Michel lijkt de eerste beurt te pakken.

Deducerend, je kunt pas geld verdienen na 30 minuten staan, na draaien moet je de aanwijzing op het rad opvolgen. Na een half uur is het 12,50 euro per minuut.

Ze berekenen dat Michel 42 minuten heeft gestaan, want hij heeft 150 euro verdiend.
Af en toe moet er aan een rad gedraaid worden:


Zoey neemt het over van Michel en begint eerst aan haar 'gratis' 30 minuten.


[ Bericht 11% gewijzigd door Li0nHeart op 23-02-2021 13:28:55 ]
pi_198160651
13:40


Nick, Naomi en Mike met een powerranger promise..

Nick : We beloven plechtig, elkaar in de ogen kijkend, dat we elkaar altijd trouw blijven, tot in de finale.

[ Bericht 96% gewijzigd door Li0nHeart op 23-02-2021 13:40:59 ]
pi_198160662
Jill weer aan het huilen geweest en moest getroost worden door Thomas. Waarom is niet duidelijk maar was wel toen zij en Thomas en de room gingen. Er staat ook een rad waaraan ze moeten draaien. Over welk spel dit gaat weet ik niet het lijkt me een soort van twister omdat er ook allemaal gekleurde vlakken op de grond liggen.
JILL: er is een wonder gebeurd. Ik ben zojuist gewoon ongesteld te worden. Opdracht duurt 10 uur. BB: Liese draai aan het rad: een hand op een blauw vlak voor Zoey. BB: Jill: draai aan het rad.tweede hand van Zoey moet op een roze vlak. Ze kan niet meer wisselen met het touw. Mag niet met de knien de grond raken en de handen moeten op de juiste vlakken blijven staan. Michel adviseert dat men de ringen af doet ivm het touw. Jill zal het van Zoey over nemen als zij dit aangeeft. Jill neemt het van Zoey over. Zoey verdiende 25 euro. Ze zegt dat het echt niet makkelijk is. Zoey moest stoppen omdat ze kramp in de handen kreeg. Zoey moet draaien en Jill moet op een vlak gaan staan met 1 voet. Matt moet naar de DBK komen

[ Bericht 3% gewijzigd door Magean op 23-02-2021 13:54:40 ]
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')