abonnement Unibet Coolblue
pi_197683593
12:15
Liese wordt naar de DNK geroepen. Ze wordt quizmaster.



Er worden 2 teams gevormd. De bewoners krijgen uitspraken op het scherm te zien van Social Media. Ze moeten raden over wie dit gaat. Het winnende team krijgt vanavond na de live-uitzending 1 meter bier en bitterballen.



Een voorbeeld van een vraag:


Antwoord was : Julie



13:40
Els en Pat komen weer terug uit de gameroom.

Els : hele leuke opdracht, 12 km fietsen in 30 minuten. Dat hebben we in 12 minuten gedaan. En toen kregen we iets. En daar zijn we allebei wel een beetje ontdaan van. Maar positief. Maar ik mag er verder niks over zeggen.

Els : We hebben ook allebei een biertje gehad, ze hebben dus wel geluisterd.

Els : Het was heftig en het was mooi
Pat : Ja, het was mooi.

[ Bericht 7% gewijzigd door Li0nHeart op 28-01-2021 13:42:57 (edit) ]
pi_197689461
16:45
In de namiddag komen de koffers en gaan Patrick en Els pakken. De rest van de groep heeft het heel gezellig, bijna iedereen zit aan de keukentafels het spel 30 seconds te doen, en er is grote lol.

Bijna iedereen, want Nathalie heeft het heel moeilijk met wat ze tijdens de pubquiz gehoord heeft, namelijk dat ze als roddelkonining wordt gezien. Ze is eerder op de middag al een keer naar de DBK geweest. Op de stream horen we haar heel even met Els en Jowi praten, en daarna gaat ze , naar het lijkt gepikeerd, weer naar de DBK. Als ze terug komt zegt ze dat ze met 'Jeroen' heeft kunnen praten, en dat ze alles heeft kunnen zeggen wat ze wou.
pi_197696289
23:45

Els heeft het huis verlaten, en de bewoners mochten een kwartiertje dansen met muziek, en ze kregen bier en wijn. Daan en Nathalie pinkten een traantje weg. Nathalie probeert er zich dapper doorheen te slaan. Daan heeft daar met moeite mee.

Pat vertelt daarna over het idee wat hij en Els hebben bedacht, met dank aan Tourniquet:

Het idee van Patrick en Els:
Elke avond een "restaurant"tafeltje creëren in het huis waar 2 bewoners (redelijk afgezonderd van de rest) een wat meer intiem en uitgebreid etentje (bijv. met voor- en nagerechtje) hebben om elkaar beter te leren kennen. Patje wil dan wel de ober spelen. Het is ook iets wat momenteel niet kan in de buitenwereld, maar wel in het huis.
Ze noemen het dan "Restaurant Els".

's nachts
Daan heeft de hele nacht lopen zeuren tegen mensen dat er 1 groep moet komen, dat er geen subgroepen meer mogen zijn, dat ze geen oppervlakkige gesprekken meer wil, omdat ze die niet interesseert, dat is wat ze 20 jaar geleden deed. Het was de grote Daan show, met geen enkele zelfreflectie.

Als laatste waren Thomas en Jill nog wakker, die lol hadden samen. Ook hen ging Daan vermoeien met haar riedeltje, waarbij je merkte dat ook zij er klaar mee begonnen waren, omdat de antwoorden steeds korter werden.

Daan vond het ook nog nodig om Jill even naar beneden te halen door te zeggen dat ze Jill "grappig dom" vindt, en door te zeggen dat je niet "slim en of superknap hoeft te zijn om leuk te zijn". Ze zei dat Jill vooral de "domme vragen" moest blijven stellen.

[ Bericht 34% gewijzigd door Li0nHeart op 29-01-2021 07:42:58 (daan) ]
pi_197698940
vrijdag 8:30
De bewoners krijgen het 'testament' van Els te zien op het scherm. Ze zegt dat ze vooral plezier moeten hebben, en 'Ik luf joe'

10:20
De bewoners worden naar de huiskamer geroepen. Er gaat een nieuwe huismeester komen, hiervoor zullen Jill en Noami strijden. Ze zijn allebei in shock als ze het horen: (credits mario390)



Er wordt niet gezegd waarom zij twee uitgekozen zijn. Wij weten dat dit betekent dat zij de twee populairste bewoners zijn. Alle bewoners gaan naar de gameroom.

11:00
Naomi is de nieuwe huismeester.

[ Bericht 29% gewijzigd door Li0nHeart op 29-01-2021 11:13:25 (edit) ]
pi_197702759
12:23
De Stem met een mededeling:
De Kookplaat is stuk en wordt pas over enkele dagen gemaakt. In de tussentijd moeten de bewoners creatief zijn met de oven en pizzaoven. En kleine dingen kunnen ze voorbereiden in het keukentje in de voorraadkamer. BB gaat wel snel een BBQ voor hen organiseren.
(de kookplaat is gisterenavond gebarsten nadat Jowi er op sprong bij een spelletje "De vloer is lava")
pi_197705136
15.00 uur
Naomi en Nick zitten in de sauna nominaties te bespreken. Niet veel later sluit ook Patrick aan. Er zijn enkele bewoners die de drie er snel uit willen hebben en daarvoor worden plannen gesmeed.

Wanneer Nick vraagt: "Ik wil weten wie het bondje daar is gestart"
Pat: "Dat was Nathalie"
Nick: "Dan weet ik genoeg"
Pat: "Maar de echte bazen laten zich niet zien. Ik denk dat Jowi erachter zit"

Vervolgens is duidelijk dat de pijlen de komende periode zijn gericht op Danielle, Nathalie en Jowi. Naomi wil een blok gaan vormen met de Belgen om op deze personen te gaan stemmen. Aanleiding hiervoor zijn de reacties, eerder deze week, vanuit de Nederlandse bewoners (lees: Danielle, Nathalie en Els) toen enkele Belgen lol hadden, nadat er iemand van hun was genomineerd / weg was. Of om het in Naomi's woorden te zeggen: "Ik wil gewoon lol hebben zonder dat ik met een schuin oog wordt aangekeken".

Daarom zijn er nu plannen gemaakt om aankomende week Danielle en Nathalie als een Belgisch blok te nomineren en zodoende weer een grote groep te krijgen ipv meerdere kleine bondjes/groepjes.
pi_197705533
16:15
Pat blijft in z'n eentje over in de sauna. Vlak voor hij naar buiten gaat doet hij, buiten beeld, maar wel hoorbaar, nog even verslag richting de kijkers:

Hij zegt: Mensen, ik hou u op de hoogte van de belangrijkste wielerwedstrijd waar ik nu in zit, tacktiek, tacktiek, tacktiek, maar ik zit met slechte papieren, tot morgen.

19:00
Restaurant 'De Gouden Leeuw' opent vanavond voor het eerst z'n deuren. 2 bewoners mogen bij een apart zitje gezellig samen dineren en kletsen. Pat heeft door middel van een loting bepaald wie er als eerst mogen, en dat zijn Naomi en Nick. Pat is de garcon.



De 2 gasten krijgen iets extra, bijvoorbeeld een aperitiefje en Pat heet bij BB een fles wijn geregeld.



[ Bericht 25% gewijzigd door Li0nHeart op 29-01-2021 19:09:28 (edit) ]
pi_197713851
Volgens mij heeft Jowi zojuist verteld dat die eruit stapt vrijwillig.
pi_197713988
10:00
Als aanvulling op bovenstaande. Jowi heeft besloten dat hij het spel wil verlaten. Hij loopt al langer met dit gevoel, heeft er goed over nagedacht. Hij gaat straks met de productie praten om te bespreken wanneer hij er uit kan.

Hij vertelt het eerst aan Nathalie en Daan en zij proberen met hem te praten, maar ze snappen hem ook. Michel probeert ook op hem in te praten.

De anderen horen het hierna en zijn geschokt. Op dit moment is Jowi nog in het huis, heeft net z'n schoonmaaktaak gedaan en wil zo gaan douchen en daarna met de productie praten. maar hij krijgt uiteraard veel bewoners op bezoek die met hem willen praten.

pi_197725139
zaterdag 16:15
De bewoners worden naar de GameRoom geroepen voor een mededeling van Big Brother:

quote:
Bewoners,

Ik heb een belangrijke boodschap voor jullie allemaal.
Ik zie dat de sfeer beneden alle peil is. Sommigen voelen zich niet meer prettig in mijn huis
Dat is jammer. Het experiment is soms zwaar, maar dat hoort erbij.

Maar het is aan jullie om daar samen door te komen. Mijn vraag is simpel: zijn er naast Jowi nog andere bwoners die twijfelen? Dan is nu het moment om daar een keuze in te maken. Vertrek of blijf.

Maar als je blijft, wil ik dat je gemotiveerd bent, en er 100% voor gaat. Kies dus bewust en doordacht. Doe dat voor jezelf, in stllte. Elke beslissing is goed. Doe dat nu.

Ik geef jullie 5 minuten de tijd. Wie wil gaan, de koffers staan klaar in de gameroom

Aan degenen die gaan, bedankt voor een bijzonder avontuur.
Aan iedereen die blijft, we gaan samen nog een prachtige en boeiende tijd tegemoet.
Jowi gaat z'n koffer halen, Nathalie pakt ook haar koffer.
Na enig nadenken en praten met Jowi en Nathalie pakt ook Danielle haar koffer.

[ Bericht 1% gewijzigd door Li0nHeart op 30-01-2021 16:46:41 (edit) ]
pi_197725944
16.55
BB : Bewoners, het is tijd om afscheid te nemen

pi_197726079


BB beloofd dat ze samen van dit experiment gaan genieten verder, en bedankt de groep dat ze blijven.
Ik ben je moeder niet. Snotneus.
pi_197726472
17:15
Er is nagepraat door de resterende bewoners, en de sfeer is gelijk een stuk beter.
De bbq wordt aangestoken en onder veel lachen worden er marshmellows geroosterd.

Plaatje van poezewoes:


18:00
En proost (thnx 5thencounter):


[ Bericht 18% gewijzigd door Li0nHeart op 30-01-2021 18:05:43 (edit) ]
pi_197728958
19:00
Thomas heeft het even moeilijk. De mensen waar hij veel mee optrekt, zijn in heel korte tijd vertrokken (behalve Jill natuurlijk). En hiermee is ook z'n plan in duigen gevallen om in de finale te komen. Eerst praat Jill met hem, en ze zegt dat ze samen gaan strijden voor de drie die eruit zijn gaan.

Hierna komen ook Julie, Liese erbij om hem te troosten. Ook Big Brother wil graag even wat vrolijkheid brengen voor Thomas en de rest van de groep. Thomas wordt naar de voorraadkamer geroepen:


(credits Aggie46)

Hij krijgt een gitaar van Big Brother. Hij gaat gelijk buiten pingelen en zingen.

Jill : En bedankt he Big Brother, ik ben vervangen.

[ Bericht 14% gewijzigd door Li0nHeart op 30-01-2021 19:28:02 (edit) ]
pi_197741117
zondag 11:00
De dag is begonnen, en Zoey was op tijd wakker. Ze heeft pannekoeken gebakken voor de bewoners, waarna ze gezellig met z'n allen ontbeten hebben.


(credits : Hunter)

Jill had het tijdens het ontbijt nog even over Nathalie en Daan. Naomi zei daarop : 'Daar praten we niet meer over'. Jill reageerde daar verder niet op, maar ze heeft al eerder aangegeven dat ze dit gedrag wat hypocriet vindt.

Jill probeert wel echt aansluiting te vinden, na het ontbijt kreeg ze twerk-les van Naomi en Liese.

(credits : Pearlbitch)
pi_197742972
13:45
De middag bestaat voorlopig uit zonnen en puzzelen voor de dames:


En Petanque voor de heren
pi_197748133
Ik ben je moeder niet. Snotneus.
pi_197748157
Na het bankhangen en een kussen gevecht van Thomas en Jill, gaan de koks Michel en Nick de keuken in. De zoemer klinkt en Naomi mag haar huisregels uitleggen.
Het gesprek gaat over het dansje, (zie plaatje hierboven) maar niemand valt over het speeddaten nog.
Ik ben je moeder niet. Snotneus.
pi_197750198
17:30
Het fornuis is nog steeds stuk, en met het vertrek van 3 bewoners gister is er nog genoeg vlees over. De bbq wordt dus weer aangestoken, bemand door Michel en Thomas





(credits : MissyZ en odie22)

Hierna wordt er weer gezellig met z'n allen gegeten.

19:00
Tijdens het avondeeten klinkt er een BB geluid en is de achtergrond van de 'posters' in de keuken aangepast en zijn het hoofden met een vraagteken geworden (Even terugscrollen om de vorige achtergrond te zien). De significantie hiervan is niet bekend. Door de bewoners wordt er ook over gespeculeerd.



[ Bericht 7% gewijzigd door Li0nHeart op 31-01-2021 19:56:13 (edit) ]
pi_197753152
21:20
De bewoners zitten in de woonkamer en zijn hevig aan het speculeren of en wanneer er nieuwe bewoners bij komen.
BB had tegen Michel gezegd in de DBK : 'Hoe vind je het dat er nieuwe bewoners bijkomen'



[ Bericht 57% gewijzigd door Li0nHeart op 31-01-2021 21:26:08 (edit) ]
pi_197757793
maandag 8:45
Een nieuwe dag is begonnen in het Big Brother huis. De bewoners zijn nog in onzekerheid over wel of geen en wanneer nieuwe bewoners. Ook de nominaties houden de gemoederen bezig. Eigenlijk wil niemand vandaag nomineren, maar toch houden ze er rekening mee. Op de slaapkamer praten Julie en Zoey hierover:

Zoey tegen Julie : Je moet kijken wie er game met u praat en wie niet. Als ze het niet doen, weet je niet of je ze kunt vertrouwen.'

Julie : ' Dan kom ik op dezelfde namen. Niet omdat ik die niet vertrouw .. Thomas en Jill .. en met Michel ook niet. Die komt mij veel dingen vragen, wat denk jij. maar totaal niets tactisch ... Nick wel. Patrick nog nooit.'
Zoey : 'Ook niet doen, dat is niet de juiste persoon'
Zoey :'Thomas en Jill nu, is niet de juiste persoon. Wij staan met 4 op de lijst. We hebben elkaar nodig.'
Julie : 'Ik weet het, maar ja'
Zoey : 'Als we nu Thomas of Jill verliezen, is het de volgende keer 1 van ons'



Julie : 'Ja shit, ik weet het echt niet, wat de juiste combinatie is.
Zoey : 'Maar ik denk echt niet Thomas en Jill'
Julie : 'Niet samen, maar zeker 1 toch?'
Julie : 'Als we nu iets anders doen, dan denken ze, shit, ze zijn met het spel bezig'
Zoey : 'Het is nu ieder voor zich, waarom zou ik het ze kado geven. Waarom moet ik hen volgen?'

9:15
Het is tijd voor het uitvoeren van de eerste huisregel, een dansje, vandaag onder leiding van Thomas:


(credits : poezewoes)

[ Bericht 4% gewijzigd door Li0nHeart op 01-02-2021 09:26:20 (edit) ]
pi_197758231


/...de manier waarop je danst....
Ik ben je moeder niet. Snotneus.
pi_197758576
10:15
"Bewoners, het is weer tijd voor het boodschappenspel. Maak jullie klaar in kleurrijke en sportieve kleding"

11:10
De bewoners zijn weer terug uit de GameRoom. Uit wat Thomas vertelt maken we het volgende op:
Er was een spel waarbij ballen uit een gat omhoog kwamen (door lucht?). Ze moesten ballen pakken/vangen voordat deze weer verdwenen en vasthouden in hun armen. Elke bal was 1,5 euro waard. Maximaal 15 ballen per persoon. Bij 15 ballen zou het bedrag verdubbeld worden.

Het maximale bedrag wat verdiend kon worden was 400 euro. Dat is niet verdiend, niemand heeft een verdubbeling gewonnen. Dus er zal zo'n 100-150 euro gewonnen zijn.

In CoS werd onderstaand spel genoemd, zou ook best kloppen met de uitleg van Thomas. Dus wie weet..



[ Bericht 43% gewijzigd door Li0nHeart op 01-02-2021 11:28:58 (edit) ]
pi_197761730
13:45
De bewoners worden naar de woonkamer geroepen.
BB: 'Bewoners, deze week wordt er niet genomineerd. Dat zal even wennen zijn voor jullie. Besteed je tijd nuttig.'
pi_197764273
De dames hebben zojuist de onderwerpen voor de speeddate geschreven en in bokaal gestoken
pi_197764919
17:00
Naomi komt terug uit de dagboekkamer met de tablet voor het bestellen van de luxe boodschappen (er is met het boodschappenspel 150 euro gewonnen).

Maar, deze week is er geen keuze uit luxe boodschappen, maar moet er worden gekozen uit 3 opties:

- 2 kippen
- een verkleedfeestje
- taarten bakken

De meerderheid kiest voor het verkleedfeestje.
pi_197766458
Tijdens het eten gaat een geluid af. Op de afbeeldingen van personen met vraagteken erop komt nu beetje info over die 5 personen.
Big brother zegt denk er eens over en zien jullie eind deze week wie er in mijn huis komt wonen.
pi_197767251
19:00
Uit het Update topic, hier ook de informatie en foto:


( credits : odie22)

Informatie die op de schermen staat, van links naar rechts:
25 - man - make-up artist - grappig en fanatiek
51 - man - eigenaar sportschool - vrolijk en sociaal
23 - vrouw - net afgestudeerd - positief en gezellig
28 - man - adviseur - brabantse gezelligheid
19 - man - event manager - zorgzaam en lief
pi_197769562
20:00
Vanavond is er gespeeddate, waarbij, in steeds wisselende samenstellingen, duo's een vraag kregen om over te praten. Het was verrassend leuk, en leverde geanimeerde gesprekken op.

Hierna zijn Nick, Pat en Thomas richting de hottub gegaan, en de dames zitten binnen te kletsen, waarbij vooral Zoey op het moment vertelt over het dj leven.



[ Bericht 6% gewijzigd door Li0nHeart op 01-02-2021 21:20:13 (edit) ]
pi_197775255
dinsdag 10.00
Het is tijd voor het dansmoment. Vandaag Nick met z'n favoriete nummer aller tijden :


Aan bod komen onder andere moves : de timmerman, de waterpomp, de feniks en de explosie.

Tijdens het dansen schiet het Pat in z'n kuit. Hij heeft hier zoveel last van dat Liese even een verbandje aanlegt:

pi_197775493
Met puzzelstukjes hebben ze zelf uitgekozen. Het hoeft nog niet maar dan weten ze hoe ze erover denken.
Man 1 en man 5 hebben dacht ik de meeste stukjes gekregen.
Ik ben je moeder niet. Snotneus.
pi_197775917
Aanvulling op bovenstaande:

Top 3 is geworden op dit moment:
1 - 25 - man - make up artist - grappig en fanatiek
5 - 19 - man - event manager - zorgzaam en lief
4 - 28 - man - adviseur - brabantse gezelligheid

11:40
BB : De dansjes van Nick en Thomas brachten me op een idee, maak jullie klaar voor de weekopdracht. Ttrek jullie mooiste danskleding aan, jullie hebben 30 minuten. Zorg dat je er op je mooist uitziet.

De bewoners hebben een dansvloer gekregen in de GameRoom. Ze moeten een dansmarathon houden van 10 uur. Er moeten altijd tenminste 2 bewoners op de dansvloer aan het dansen zijn.

We hebben geen beeld van de GameRoom, wel van de bewoners die in het huis rondlopen. Uit het gesprek blijkt dat het in het 1e kwartier al mis ging, toen iedereen stond te kijken naar een twerkende Naomi. Ze zeggen : 250 euro verloren.



En inmiddels beeld op de streams (credits : Aggie46)



[ Bericht 23% gewijzigd door Li0nHeart op 02-02-2021 12:55:13 (edit) ]
pi_197777521


[ Bericht 100% gewijzigd door Angel79 op 02-02-2021 13:31:07 ]
pi_197780519
16:25
De schermen met informatie over de mogelijke nieuwe bewoners worden weer ge-update. De nationaliteit wordt toegevoegd. Het zijn allemaal Nederlanders. Ook verschijnt er voor elk een quote. Alleen de 2e is nog niet ontcijferd:

Scherm 1: 25 - man - make-up artist - grappig en fanatiek - nederlands
"Met mij kan je lachen, huilen, gek doen, dansen, maar ook een diepgaand gesprek voeren"

Scherm 2: 51 - man - eigenaar sportschool - vrolijk en sociaal - nederlands
"Ik vind het gewoon leuk een luisterend oor te zijn voor iedereen. Ik vind het leuk om te weten wat iemand zijn beweegredenen zijn waar je vandaan komt, waarom je dingen doet"

Scherm 3: 23 - vrouw - net afgestudeerd - positief en gezellig - nederlands
"Ik kan een luisterend oor bieden voor als jullie het even zwaar hebben of als jullie gewoon even lekker willen kletsen"

Scherm 4: 28 - man - adviseur - brabantse gezelligheid - nederlands
"Ik houd van een feestje, van spelletjes en natuurlijk ook van Brabantse worstenbroodjes"

Scherm 5: 19 - man - event manager - zorgzaam en lief - nederlands
"Ik ben een sfeermaker en ik ben niet dominant, maar ook geen muurbloempje. Mijn vader is geboren in Belgie en mijn moeder is geboren in Nederland. Dus dat zit wel goed"


Ge-update met de informatie van @Benny (PS.. Quote 1 heeft nog 2 woorden extra)

18:00
Af en toe gooit Big Brother er een challenge in, om het nog iets moeilijker te maken. Zo moesten er twee bewoners samen romantisch dansen een aantal minuten lang, waarbij de rest de zaal moesten verlaten. Die 2 moesten elkaar altijd vasthouden. De groep koos Jill en Thomas.



Ze hebben samen gedanst en dat leverde ook een mooi gesprek op:

Thomas tegen Jill : 'Ik denk dat je een hele grote kans maakt. Ik heb je zo wel eens bezig gezien, dat is gewoon hilarisch.'
Jill : 'Hoe bedoel je'
T : 'Je bent gewoon facking grappig'
J : 'Ben ik grappig?'
T : 'Ja, facking grappig. Ook de dingen die jij kunt zeggen in de DBK, of de dingen die je er gewoon uit kunt laten'
J : 'Maar soms denk ik niet na, dat wordt dan als dom gezien. Maar ik ben wel mezelf.'
T :' Maar ze weten ook wel dat je niet dom bent. Ze gaan dat heel hard apprecieren.'

22:25
De bewoners hebben 10 uur gedanst en hebben in totaal 4000 euro verdiend voor de pot.

[ Bericht 4% gewijzigd door Li0nHeart op 03-02-2021 07:32:43 (edit) ]
pi_197792272
dinsdag 21:25
Nog een gesprek van gisteravond tussen Julie en Naomi:

Als je liever wilt luisteren:
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Julie : Ik wil zelf keihard winnen, maar ik zou het ook 1 van mijn maatjes gunnen. Ik doe vooral mee voor het experiment. Natuurlijk doet iedereen ook mee voor de cash. Maar als ik met m'n maatjes in de finale zou zijn, dan zou ik het die even hard gunnen.
Naomi : Ja, dat vind ik ook wel
J : Als het iemand anders zou zijn, 1 van die 2 nieuwen of zo.. Dan zou ik moeite hebben
J : Ik heb er hier 5 waar ik super mee overeenkom, als 1 van hen daar staat, dan heb ik eigenlijk al gewonnen.

N : Maar wat ik van jullie heb gehoord, denk ik dat Thomas wel een grote kans heeft om te winnen, nu dat Jowi weg is.
J : Ik heb van Thomas niet veel gehoord eerlijk gezegd, ik heb meer van u gehoord
N : Echt?
J : Ja, ik denk voor mij, en dat zweer ik op het hoofd van mijn kindjes, kom jij er het meeste uit.
N : Ooooooohhhhhh, dat is super lief
J : U bent ook gewoon u lieve zelfe. In het begin moest je echt wakker geschud worden, dat ik dacht komaan Naomi, maar dat heb je ook snel ingezien.
N : Ik heb het daar echt moeilijk mee gehad. Ik heb het pas vorige week, na die nominaties echt kunnen loslaten. Want zelfs vorige week had ik dus niet op Nathalie gestemd, omdat ik zoiets had van, ze zaten daar met 2 voor het huismeesterschap, en ze heeft het aan Liese gegund, omdat ik dat zo moeilijk kan scheiden. Maar ik heb dat wel losgelaten omdat je toen heel hard voelde, Patrick moet winnen, want als Els wint, hangen wij. En toen dat gevoel heel hard naar boven kwam, ja, het is ook in de liveshow naar boven gekomen, had ik wel zoiets van ja...
J : Chapeau trouwens wat je na de liveshow hebt gezegd, maar ik vind wel echt dat je ook wel iets anders kunnnen onthullen
N : Ja, ik wou het wel onthullen, maar ik wou zo op niemand z'n tenen trappen. En tegelijkertijd wil ik het niet zo prijsgeven dat ik het weet.Ik denk dat sommigen denken omdat ik zo lief ben, dat ik dat niet door heb.
J : Ik denk wel dat ze weten dat ik het jullie gezegd heb, en dat is wat ze me kwalijk nam. Maarja, langs de andere kant, waarom niet. Ik had ook een idee van hoe het spel gespeeld moest worden, en als jullie het dichtste bij zijn bij mijn spel, dan is het logisch als ik hier binnen kom, dat ik naar jullie trek.
N : Dat is ook een reden dat jullie later binnen komen en alles mogen vertellen tegen ons.
J : Ik heb dat gevraagd op voorhand en ze zeiden : 'vertel maar' . Ik heb gewoon gezegd waar het op staat, omdat dat ook zo was, ook omdat het zo was. En dat hebben ze me kwalijk genomen, omdat ik het zo door had, en dat jullie verteld heb. Zoey had dat natuurlijk in het begin ook al geprobeerd.
N : Ja, da's zo moeilijk, ik had ook een klik met de mensen die nu weg zijn. Als er dan wordt gezegd, er wordt gestemd op gevoel, niemand stemt samen.. weet je wat het is, ik ben gewoon eerlijk. Toen met die token, ik had dat vertelt aan Liese en Zoey, Daan had gezegd hou dat voor u, maar ik had zoiets van, er is een bondje, en die alleen weten waar de token ligt, dat vind ik raar, en dat was toen met de liveshow naar buiten gekomen. En Liese zei, 'Je moet niet zeggen dat je dat tegen ons hebt gezegd, we hebben dat zelf uitgevonden. Ik zei 'Nee, nee, dat ka... dat wil ik niet. Ik ga niet liegen daarvoor, dus ik heb toen echt Daan apart genomen en gezegd: 'sorry, ik snap dat je mij nu volledig niet meer vertrouwd, maar voor mijn gevoel moest ik dat gister tegen ieamnd gezegd hebben.' Dus ik heb dat verteld, en ik zag zo Daan haar hoofd en ik dacht dat ze heel erg kwaad zou zijn. En ze bleef zo kijken, en ik zei, 'ik begrijp het volledig, ik heb het gedaan'. En ze kijkt zo en zegt: 'Ik heb op u gestemd, ik vond u zo mysterieus en ik wist niet wat ik van u moest verwachten. Ik heb op u gestemd en ik heb de knikker ook ondertussen verstopt omdat ik niemand meer vertrouwde.' En toen begonnen we zo alletwee te wenen.
N : En dan ben ik zo blij dat ik altijd, ook al is het moeilijk, en ik vond het wel heel moeilijk, om de waarheid te zeggen. Het is net zo'n klein kindje dat gaat opbiechten bij de ouders he. Maar ik ben wel blij dat ik dat kan doen. Ik wil die pot ook niet winnen door te gaan liegen tegen mensen. Ja allez, dat is mijn mening he, als je zo het spel moet spelen. Ik wil gewoon eerlijk .... nou ja, naar voor mijn gevoel eerlijk winnen.

woensdag 8.00 uur
De bewoners zijn weer om 8 uur wakker gemaakt :) Een aantal bewoner loopt wat moeizaam door het huis.

[ Bericht 2% gewijzigd door Li0nHeart op 03-02-2021 08:14:08 (edit) ]
pi_197795555
10:30
De bewoners worden naar de woonkamer geroepen en krijgen filmpjes te zien en horen van de 5 nieuwe potentiele bewoners. Zie voor de verslagen hiervan deze topics:

BB / [Nieuwe bewoner?] Jerrel
BB / [Nieuwe bewoner?] Jeroen
BB / [Nieuwe bewoner?] Mona
BB / [Nieuwe bewoner?] Mike
BB / [Nieuwe bewoner?] Matt

Over de rest van de dag valt niet zo veel te vertellen. Iedereen was moe van de dansmarathon, dus er is veel geslapen.

's Middags is het dagelijkse toernooi geweest : een 1-2-3-Piano / Annamarie Koekoek toernooi.

Verder zijn alle bewoners 's middags 1 voor 1 naar de DBK geroepen om hun stem uit te brengen op 2 van de nieuwe bewoners.

[ Bericht 19% gewijzigd door Li0nHeart op 04-02-2021 07:20:51 (edit) ]
pi_197807875
donderdag 7:20
De bewoners slapen nog.

10:00
Vandaag dansen onder leiding van Jill op het nummer 'Dos Cervezas por favor'

Na het dansen geeft Michel een bootcamp training buiten voor de bewoners. Bijna iedereen doet mee, behalve Zoey, zij doet haar eigen training op de slaapkamer.

Hierna is het douche en optut tijd. Julie wast haar haar met zilvershampoo van Jill. Deze geeft paars schuim en blijkbaar ook een ietwat paarse gloed aan het haar. Julie is hier niet blij mee. Maar gelukkig is daar Michel:

MIchel tegen Julie : Maar het valt echt serieus wel mee .. ik zou het ook zeggen als het niet zo was.
Julie : U vertrouw ik
M : Het misstaat je echt niet. Tuurlijk, je ziet wel een beetje paars, maar binnen een week is dat er echt wel weer uit.
J : Ik ga elke dag m'n haar wassen.
M : Komt helemaal goed. Weggaan doe je sowieso niet. Je gaat me hier niet achterlaten in m'n eentje natuurlijk he. Dat sta ik niet toe.

Julie:



12:00
BB roept de bewoners en zegt dat ze zo 1 voor 1 naar de GameRoom moeten komen om te shoppen. Naomi mag als eerste, en mag er daarna niets over zeggen. Ze zegt wel dat het geen funshoppen is, en ze is er emotioneel onder. Hierna mag Thomas. Als hij weer terugkomt uit de gameroom loopt hij gelijk naar Naomi om haar een knuffel te geven.



Naomi is er emotioneel onder.

Hierna loopt Thomas even bij Jill langs. Zij vraagt of hij verdrietig is. Hij zegt van niet. Jill is bang dat het iets heftigs is, Thomas zegt van niet.

Thomas tegen Jill:'Wat ge ook doet , het is jouw spel'

De keuzes zijn: (dank Benny)
1. Weten waarom anderen je hebben genomineerd
2. Persoonlijk voorwerp, 100 euro uit de pot
3. Persoonlijke boodschap, 250 uit de pot

Naomi: Heeft niks gekozen, geen nood aan
Thomas: Heeft niks gekozen, geen nood aan
Liese: Keuze 2, Brief van Zouf (-100 euro uit de pot)
Jill: Keuze 3, Berichtje van opa en oma (-250 euro uit de pot)
Nick: Heeft niks gekozen, kan moeilijker maken
Zoey: Heeft niks gekozen, kan moeilijker maken
Julie: Heeft niks gekozen, kan moeilijker maken
Patrick: Heeft niks gekozen, geen nood aan
Michel: Heeft niks gekozen, geen nood aan

Eindstand: -350 euro uit de pot

14:30
Jill vertelt aan Thomas wat ze had gehoord op de video en wat het met haar doet:

Jill : Iedereen is trots op. Weet je hoe goed me dit gedaan heeft? Mijn onzekerheid is echt even helemaal weg. Ik ben echt 3 weken alleen maar onzeker geweest, en ik heb dit gezien en ik ben in 1 keer zoveel zekerder van mezelf. Ik voel me sterker dan ooit.

[ Bericht 49% gewijzigd door Li0nHeart op 04-02-2021 17:18:42 (edit) ]
pi_197817049
17:00
Tijdens het WK BB Petanque kregen de bewoners de opdracht om een liedje te maken en uit te voeren voor de nieuwe bewoners die vanavond komen. Besloten werd om dit op de wijs van 'De 3 Biggetjes' van K3 te doen. Er was uiteindelijk niemand die dit op een instrument kon spelen, dus er werd besloten om het acapella uit te voeren, met alleen ritmische begeleiding van Nick.

Het resultaat was ongeveer wat je er van verwachtte van tevoren.

(image:Aggie46)



23:00
Tijdens de liveshow werd duidelijk dat Jerrel en Matt het huis gaan betreden. Bij het eind van de live uitzending gebeurt dit ook daadwerkelijk. Er is een klein feestje, en om 00:00 wordt er gezongen voor Matt, die jarig is.

De bewoners gaan door tot diep in de nacht. Waarbij ze weer veel informatie van buitenaf krijgen, alhoewel die informatie vaak wat overdreven werd (het leek of heel Nederland was afgebroken door de rellen), of gewoon niet klopte (Mathieu van der Poel is gestopt met wielrennen ipv Dumoulin).

Jerrel is gaan praten op het moment dat hij het huis is in gegaan, en is daarna niet meer gestopt met praten.

[ Bericht 34% gewijzigd door Li0nHeart op 05-02-2021 08:01:05 (edit) ]
pi_197827195
vrijdag 7:30

De bewoners worden vroeg wakker gemaakt met de opdracht voor een batterijwissel. In de voorraadkamer staat ineens de 3e nieuwe bewoner te wachten : Mike



8:45
Niet alleen Matt is jarig vandaag. Ook Mike is jarig. Dus ook voor hem wordt gezongen.



9:00
BB heeft er flink de vaart in zitten vandaag, want om 9:00 is het alweer tijd voor het dansen. Vandaag onder leiding van Michel met de merengue.



11:00

Jerrel heeft niet zo'n goede 1e indruk gemaakt op Michel:

"Ik weet niet met welk beeld hij is binnen gekomen, maar om te zeggen dat ik een rat ben, en hij me niet vertrouwd. Ik heb nog geen gesprek met hem gevoerd. Ik ben niet iemand die dat achter iemand z'n rug gaat bepraten steeds, ik ga straks even naar 'm toe'

[ Bericht 23% gewijzigd door Li0nHeart op 05-02-2021 11:07:08 (edit) ]
pi_197830902
11.00 - 12.00
Gister vond het WK Petanque plaats in het Big Brother-huis. Nick en Thomas streden vandaag de finale. Onder het toeziend oog van scheidsrechter Michel en enkele toeschouwende bewoners vond het spel plaats op het grasgezon van de Big Brother-tuin. Vooral Patrick liet zich nadrukkelijk horen.

Na een sterke start van Nick kwam Thomas al snel sterk terug. Het ging gelijk op, maar Thomas liep uit tot 3 punten verschil. Nick liet zich niet kennen en sloeg hard terug. Na de 6-9 maakt Nick drie 2-punters, waarmee hij de voorsprong pakt en deze lange tijd niet weg geeft. Nick loopt uit tot 6 punten verschil en lijkt de winst niet weg te geven. Thomas doet echter een dappere poging en verkleint het verschil tot 3 punten. Daarna blijven de tweepunters lange tijd uit en behalen beide spelers om en om een puntje richting de 25.

Nick is de eerste die de 20-punten haalt, met 4 punten verschil ten opzichte van Thomas. Thomas geeft echter niet snel op en loopt in tot 2 punten verschil. Een vijfde punt lijkt in de maak, wanneer de ballen van Nick en Thomas beiden tegen de houten bal liggen. Het zorgt voor extra spanning die de rest van het spel is te voelen.
Nick laat zich echter niet kennen en gaat prima om met de zenuwen. Bij matchpoint is het verschil 4 punten. Thomas kan de bal van Nick echter niet overtreffen... Nick wint met 5 punten verschil en is wereldkampioen!

SPOILER: Spelverloop Nick vs. Thomas
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 0% gewijzigd door Benny op 05-02-2021 12:03:34 ]
pi_197832689
12:30
Jerrel opent z'n MakeUp shop en probeert te bonden met de dames. Hij neemt eerst Naomi onder handen.

pi_197834108
14:00
Jerrel is het huis binnen gekomen en heeft tegen Michel gezegd dat hij op Geronimo lijkt, een rattengezicht en dat hij hem niet vertrouwd. Michel is hier wel een beetje ondersteboven van. Hij wordt bemoedigd door Liese dat hij zich daar niks van aan moeten trekken, en gewoon zichzelf moet blijven. Dat hij het hartstikke goed doet.

Michel heeft al tegen Jerrel gezegd dat hij later nog graag even met 'm apart wil praten.

14:30
Gesprekje op de slaapkamer tussen Jill en Thomas

Thomas tegen Jill : 'Geen zorgen maken'
Jill : 'Wat vind je van ...[Jerrel]?'
Thomas : 'Moet ik nog even bekijken, weet ik nie goe
J : 'Ik ook niet, deze twee [Matt en Mike] weet ik het wel'
T : 'Ik ook, en ook heel echt'
J : 'Dat heb ik van die andere nog niet'
T : 'Dat kan nog komen'
J : 'Ja, dat kan nog komen'

J : 'Wat is er met Michel aan de hand? Merk je het?'
T : 'Ja ik merk het '
J : 'Hij gedraagt zich anders, sinds gister, sinds de nieuwe bewoners'
T : 'Ik weet ook niet hoe dat komt'

T : 'We gaan wel vechten voor het huismeester'
J : 'Ik zou wel heel graag huismeester willen zijn'
T : 'Ik hoop dat voor u'
J : 'Ik heb dat vorige week al verpest'
T : 'Niet verpest'
pi_197835010
15:00
De bewoners worden naar de huiskamer geroepen. Hier wordt door BB bekend gemaakt dat Jill door de kijkers is gekozen als meest favoriete bewoner. Jill is flabbergasted. Hierna hoort ze ook nog dat ze daarom ook de huismeester is volgende week.

Na door iedereen gefecliciteerd te zijn, gaan Thomas en Jill naar de slaapkamer voor een vreugdedans.


Thomas : Beste scenario ever !!

Thomas is zo ontzettend blij, hij was heel bang dat aankomende week hij en Jill op de nominatie zouden zijn.
Ook Zoey komt erbij om te knuffelen en Jill te bemoedigen, want Jill kan het bijna niet geloven.



15:10


Julie en Naomi op de slaapkamer:
Julie : Joa, als je het nou wint met een spelletje

Naomi : Nu we personen extra hebben, is ineens niet meer zeker hoe de nominaties gaan verlopen
Naomi : Het gaat wel weer terugkomen, maar sinds gister voel ik me wegzakken. Niet dat ik weg wil, maar van wat doe ik hier eigenlijk. Onzekerheid die naar boven komt.
Naomi : Niemand heeft iets te vertellen over mij. Allez, nul indrukken, da's misschien ook goed he

[ Bericht 17% gewijzigd door Li0nHeart op 05-02-2021 15:37:30 (edit) ]
pi_197846852
zaterdag 8.40
BB heeft de bewoners heel iets laten uitslapen. Pat heeft slecht geslapen vannacht. Op zijn kamer hebben Jill, Thomas, Mike en Matt nog lopen donderjagen tot 1.00 uur 's nachts, terwijl Pat toen al een tijdje in bed lag. Hij wil nu verhuizen naar de andere slaapkamer.

Vooral Nick verspreidt dit verhaal, en vindt dat de 'kinderen' hierop aangesproken moeten worden. Maar zegt hij uiteindelijk tegen Pat : 'Dat moet u wel zelf doen'. Pat zegt hierop: 'Dat heb ik al gedaan, ik vind het goed'.

13:00
Voor de rest is het een rustig ochtend. Jill heeft gespeeld met de makeup koffer van Jerrel en Naomi geschminkt.



[ Bericht 47% gewijzigd door Li0nHeart op 06-02-2021 13:17:05 ]
pi_197850800
13:30
Jerrel en Zoey zitten buiten. Zoey heeft Jerrel wat 'zusterlijke' adviezen gegeven gister en vanochtend en Jerrel probeert deze op te volgen.



Hij zegt: 'Ik wil niet meer druk zijn en in oren schreeuwen. Maar meer laid back, en goede gesprekken hebben. Ik hoop dat gisteren in de history books kan, en dat ik opnieuw kan beginnen'

Hierna gaat het ook over nomineren. Hij probeert bij Zoey los te krijgen wie zij nu zou nomineren.
Na enig aandringen zegt Zoey : Matt en Nick

Jerrel : Met alle pijn in mijn hart, Patrick, want spel wordt steeds hjeftiger, fysiek en mentaal, en dat kan hij niet aan. Verder Matt en Nick, heb ik de minste klik mee.

14:45
Overdracht huismeesterschap. Naomi strijkt eerst nog even de laatste dingetjes glad.



Pat heeft slecht geslapen omdat op zijn kamer het een klein feestje was. Hij wil eigenlijk naar de andere kamer en vindt ook dat Jerrel niet besproken heeft om naar de andere kamer te gaan. Michel smoort het in de kiem door uiteindelijk voor te stellen dat lichten uit betekent dat het stil moet zijn op de slaapkamer zodat iedereen die dat wil kan slapen. Pat gaat akkoord, maar het lijkt schoorvoetend.

Er worden nog 2 punten besproken, over het eten en over de wc.

Als laatste geeft Zoey aan het niet fijn te vinden dat er soms nog negatief wordt gesproken over de vertrokken bewoners.

Hierna is de 'overdracht' en presenteer Jill haar nieuwe regels:



[ Bericht 19% gewijzigd door Li0nHeart op 06-02-2021 14:59:22 ]
pi_197852402
14:50
Het huismeesterschap wordt overgedragen van Naomi aan Jill. Er worden eerst nog enkele irritaties uitgesproken:
- rumoer op de slaapkamer als mensen willen slapen
- druppels op de toiletbril
- het steeds nog aanhalen van het vertrek van de 3 vorige week

Hierna maakt Jill haar huisregels bekend:
1. Elke ochtend dansen we de polonaise door het hele huis
2. Elke dag worden duo's één uur aan elkaar vastgebonden en moeten ze alles samen doen
3. Elke dag 5 minuten lachtherapie

Straf:
Telkens als je naar het toilet gaat, geef je iedereen een high five



edit: oeps, dubbel met @Li0nHeart :P
pi_197854122
15:30
Michel, Naomi en Nick hebben de middag in de sauna doorgebracht en nu in de hottub. Nick heeft in de sauna nogmaals aangegeven dat hij Jerrel wel heel luid vindt. Michel vertelde dat hij in het verleden heeft gedate met bacholerette Gaby.



16:00
Pat vindt dat hij een vervelende opmerking heeft gemaakt tegen Jill afgelopen nacht en hij biedt daar z'n verontschuldigen voor aan. Jill vindt dat helemaal niet nodig, en vindt het juist naar dat zij hem vannacht een naar gevoel heeft bezorgd. Ze knuffelen.



Hierna gaat Jerrel verder om iets met de wenkbrauwen van Jill te doen.

pi_197858434
19:00
Eerder op de middag heeft BB Jerrel al naar de voorraadkamer geroepen om een aantal sneeuwscheppen op te halen. De bewoners snappen dat er sneeuw zal komen, maar denken aan sneeuwkanonnen. Jerrel roept zelfs dat de sneeuw speciaal voor hem is.

20:00
Naomi wordt naar de voorraadkamer geroepen. Daar staan verkleedkleren klaar voor hun Disney style verkleedfeestje wat ze hebben verdiend met hun boodschappengeld. Ze krijgen van BB 1 uur om zich zo mooi mogelijk te maken. Daarna krijgen ze 1 uur dansmuziek waarna ze de kleren weer moeten inleveren.

pi_197862288
22:00
De bewoners hebben een feestje. Ze lijken er plezier in te hebben. Op CoS is men iets minder enthousiast. Het geluid en de muziekkeuze is niet super wordt er gezegd.

pi_197867534
zondag 9:00
De bewoners hebben zowaar mogen uitslapen tot 9.00 uur. Ze worden wel wreed wakker gemaakt door de polonaise, 1 van de huisregels van de nieuwe huismeester Jill. Wat tot wisselend enthousiasme bij de verschillende bewoners leidt:


(credits: papaars)

Ook in Amsterdam heeft het gesneeuwd, dus Mike zet zich gelijk aan het schuiven.



11:30
Vanwege de sneeuw is het sportcircuit binnen.

Alleen Jill en Matt doen niet mee. Matt omdat hij een paar weken geleden een scooter ongeluk heeft gehad, en deze week nog niet (zoveel) mag sporten. Jill omdat het een luie donder is.



Na enig aandringen doet Matt uiteindelijk wel mee halverwege de bootcamp.

[ Bericht 8% gewijzigd door Li0nHeart op 07-02-2021 11:33:08 ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')