abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_198012958
9:14
Jill Is wakker geworden en geeft aan verkouden te zijn met keelpijn.
BB heeft Strepsels klaargelegd.

Corona test misschien?
pi_198013823
10:20
De bewoners worden naar de Gameroom geroepen voor het boodschappenspel. We mogen (per ongeluk) even meekijken. Er staat een ballengraai machine. De ballen hebben verschillende waardes:



De bewoners praten na afloop vrijwel niet over het spel. Maar later lijken we toch op te vangen dat er EUR 47,50 verdiend is.

[ Bericht 12% gewijzigd door Li0nHeart op 15-02-2021 12:26:09 ]
pi_198014526
11.00 uur
Ze zijn weer terug. Ze hebben het niet over het spel dat ze hebben moeten spelen. Mike is gestopt met het roken. Heeft er weinig last van en valt af. Heeft niet echt honger.
Mike: Helemaal in sportkleding moeten we ballen graaien.
Naomi: Dit wordt weer een lange dag.
Mike voert het hoogste woord en zit in de woonkamer met Naomie, Nick, Julie en Liese.. Michel staat op de trainer. Jill is eieren aan het bakken. Jerrel zit te make uppen.
Liese en Naomi in de badkamer en hebben het over de bondjes oorlog. Liese vind het leuk hoe spontaan Naomi is.
Ze hebben het over de nederlandse uitspraken. Zij zeggen amai en Nederlanders zeggen zo.
Liese vraagt aan Naomi of zij zou streamen als een vriend of vriendin in het huis zouden zitten. Alledrie zouden ze dat doen.
Matt en Zoey zijn met de was bezig. Matt zegt dat hij gaat stemmen op mensen waar hij zich veilig bij voelt.
Zoey geeft hem gelijk. Ze leggen alles opgevouwen klaar in de woonkamer en dan kan ieder zijn/haar was uitzoeken en opruimen.
Badkamer: Liese tegen Naomi: 4 mensen zijn vrijwillig vertrokken en 4 zijn er al uit gestemd. Naomi heeft weer krullen.
Aan de keukentafel zitten ze te kaarten. Julie en Zoey gaan ook een plaatsje ergens zoeken. Zij gaan met een nieuwe puzzel beginnen. Michel: Dat is een moeilijke met al die hekken. Zit wel veel kleur in zegt Zoey.
(Ga er nu even mee stoppen)

[ Bericht 13% gewijzigd door Magean op 15-02-2021 11:49:03 ]
pi_198018559
14:30
Huismeester Zoey wordt naar de DBK geroepen voor de boodschappen. Ze mogen vandaag dingen van het cafetaria / de frituur bestellen. Het worden 3 grote patatten / frites en een aantal snacks.

Verder leven de nominaties bij iedereen overal. Mike zegt tegen beide kampen iets anders. Velen voelen zich niet veilig. Het worden spannende nominaties.
pi_198022836
19.25 uur
Ze zijn een spel aan het doen (volgens mij weerwolf). Ik weet niet of er al genomineerd is. Vanmiddag is er wel door diversen gesproken over nominaties maar je hoort nu zoveel dat het niet meer op een rijtje te zetten is wie nu op wie gaat stemmen omdat er nogal gewisseld wordt.
Ze hebben ook een half uur schoongemaakt. Een aantal waren verkleed in jurkjes enzo.
(Heb hier geen foto van helaas)
Er verschijnt iets op het scherm: Iets met Naomi en Liese. Geen idee wat zij moeten doen. Is ook nog niet duidelijk.
Jill zit met een zuur gezicht te kijken. Deze twee zijn de vrouwelijke leiders. Ze hebben geen van allen nog een idee wat hier de bedoeling van is. En ze gaan weer verder met het spel weerwolf.
Ze gaan nu de complimentendouche doen.
Matt tegen Mike: Directe manier van communiceren vind ik fijn. Kort maar krachtig. Mike vind hetzelfde van Matt.
Matt met Nick: Humorniveau top. Nick: ik geniet nog steeds na van het gesprek dat ze deze week hebben gehad.
Nick met Naomi: Nick tegen Naomi ik ben trots op jou. Je bent mijn sterkste speler. Naomi: vind het jammer dat je geen bal heb gevangen. Team Antwerpen.
Nick met Liese: Niets bijzonders eigenlijk tegen elkaar.
Nick met Thoms: Nick je hebt een mooi hemd aan. Thomas: Nick ik vind je slippers mooi met die sokken erin.
Nick Met Zoey: Nick ik vind het idee van de schortjes mooi. Zoey ik vind je trui mooi.
(ik ga hier niet mee door. zo saai, ze verzinnen maar wat)
Buiten:
Matt voelt zich de stagiaire in het huis. Hij zegt dat hij Thomas oprecht vindt. Matt vind het lastig. Ik klik weer met andere mensen dan jij. Thomas zegt we willen nu met zijn zessen naar de overwinning. Matt vindt het lastig om op Nick te stemmen. Ik hoef me niet te verantwoorden. Hij voelt zich onveilig na de complimenten van Nick.
Matt weet nu zeker op wie hij gaat stemmen in de hoop dat de anderen dat dan ook doen. Thomas: De kijker beslist. Hij vraagt wat er aan de hand is met Jill omdat ze zo afstandelijk doet. Thomas weet het niet en denkt eigenlijk niets. Hij kan het beter zelf even aan Jill vragen.

[ Bericht 38% gewijzigd door Magean op 15-02-2021 20:17:07 ]
pi_198024316
Neemt iemand over? ik stop er mee voor vandaag tot morgen allemaal
pi_198024324
19:30
De bewoners doen een aantal potjes weerwolven. Tijdens het spel komen er ineens 2 foto's op het scherm te staan. Van Liese en Naomi. De kijker heeft beslist, zij zijn verkozen tot sterkste vrouwelijke leiders



Vooral Jill kijkt niet vrolijk van dit nieuws
  dinsdag 16 februari 2021 @ 01:05:22 #258
189403 Mickytjuh
Flip flap floep
pi_198027488
00:30
Thomas en Mike hebben een plan.

Ze willen een grap uithalen en vragen de hulp van BB, ze vragen of de voorraadkamer open mag.
Ze komen naar buiten met een emer en dreft.

De emmer eindigt met water en dreft bovenop de wc deur.

Mike en Thomas lichten Jill en Matt in, die even een kijkje gaan nemen.


Na een half uur bedenkt Mike zich, dat als Michel hem op zijn hoofd krijgt hij echt "mad" wordt. Maar hij besluit niet dat het verstandig kan zijn die emmer even weg te halen.
Mercedes weet wat mijn beperking is
Groene zeep op je rug, en af laten glijden
pi_198027840
0:30
Thomas en Mike hebben het er de hele ochtend al over gehad dat ze een prank willen uithalen. Ze besluiten om een emmer met water boven de deur naar de WC's te zetten. Ze zeggen dat ze hopen dat het Michel treft, omdat hij vaak 's nachts naar de wc gaat.





5:50
Het is inderdaad Michel die als eerste de WCs opzoekt. Hij is nauwelijks onder de indruk:





Filmpje : https://gofile.io/d/BdoNga
pi_198029805
8:00
De bewoners worden wakker en Michel kan z'n verhaal vertellen van die ochtend. Hij heeft met z'n linkerarm in een reflex de emmer weggeslagen en zegt dat hij graag later de beelden terug wil zien.

Zoey gaat opruimen en is een beetje boos omdat iedereen erbij staat en klaagt dat het nat is, en niemand iets doet. Thomas meldt zich al snel als dader en ruimt het verder op. Michel en Thomas moeten er erg om lachen.

Julie is er eigenlijk heel pissed over, ook al is haar niks overkomen. Ze blijft herhalen dat als het haar overkomen was, ze iedereen wakker had gemaakt.

10:30
De bewoners zitten allemaal klaar in de woonkamer. Ze verwachten een opdracht in verband met de onthulling gisteravond van de 2 sterkste vrouwen in het huis. Ondertussen probeert Nick het mysterie op te lossen wie zijn wereldbeker Petanque heeft gestolen 2 weken geleden.

Liese had al persoonlijk bij Nick bekend, en na veel lachen en geinen doet Liese het ook voor de hele groep. Maar wie is de mededader. Na nog meer grappen wordt bekend gemaakt dat ook Jill erbij betrokken was.

Jill zegt dat ze het aan Thomas heeft verteld, maar hij weet van niks :) Kan het zich niet herinneren. Jill heeft het ook aan Matt vertelt, maar ook Matt zegt van niks te weten. :)

11:00
De bewoners hebben het goed ingeschat. BB komt ze vertellen dat het tijd is voor de weekopdracht :

BB : "Iedereen speelt mee, maar er is een speciale opdracht voor de teamleiders, Naomi en Liese. Zij zijn door de kijkers verkozen als sterkste vrouwen in het huis. Ga allemaal naar de Gameroom"

En dat mogen we dan niet zien.

11:20
We krijgen even beeld te zien. Er staan in de woonkamer 2 tafels met 2 kisten. Beide teamleiders moet het slot open zien te krijgen aan de hand van aanwijzingen die op de bovenkant staan (N-O-Z-W)


Naomi heeft het slot snel open. Liese blijft prutsen, en raakt enigszins gefrusteerd waarna we weer naar een Streamlock gaan.

11:40
Het team van Naomi heeft gewonnen. Thomas zegt 40 [ietsen] in 16 minuten. En dat er 8000 euro gewonnen is. Liese zegt dat de immuniteit haar niet boeide, alleen het geld.

Er is 8000 euro voor de pot gewonnen. En immuniteit. Jerrel zegt buiten dat Naomi iemand mag aanwijzen, ook zichzelf, die immuniteit heeft.

[ Bericht 18% gewijzigd door Li0nHeart op 16-02-2021 11:55:43 ]
  dinsdag 16 februari 2021 @ 11:53:13 #261
167977 DGK_Tegengas
Filmpjes, moet geen uren duren
pi_198031954
De grap met de emmer, beide streams: BB / Video's, filmpjes, foto's, screenshots en gifjes
.
pi_198033125
12:45
Nick organiseert het UCP .. het Universal Championship Petanque.
Als huismeester mag Zoey het toernooi openen, waarbij eerst de groepswedstrijden worden gespeeld:



De wereldkampioen neemt het in de eerste wedstrijd op tegen Matt en Mike
pi_198035051
Zal het hier even proberen samen te vatten. Naomi heeft een immuniteitsstem gewonnen. Zij mag die voor zichzelf gebruiken of voor iemand anders. Nu is er paniek bij anderen voor als zij die gaat gebruiken voor iemand anders. Want als zij dit zou doen kan het zijn dat degene die zij willen nomineren dus een vrijstelling heeft en er iemand anders op de bank komt te zitten die zij niet willen. Dat de bondjes dan geen nu meer zullen hebben. Mocht ik het verkeerd begrepen hebben corrigeer me maar.
Jill is weer onzeker omdat zij niet goed in de groep ligt en ook niet gekozen worden voor het spel . Haar zelfvertrouwen is ver te zoeken.
Zoey en Thomas hebben het vermoeden dat de immuniteit pas bekent wordt gemaakt in de dagboekkamer.
Zoey zegt dat het allemaal afhangt van wat Naomi zal gaan doen. Ze hebben dan geen idee wie ze als tweede naam dan moeten opgeven. Jill komt weer binnen. Er wordt zacht gepraat en niet alles is te volgen. Zoey zegt dat Julie stemt zoals de anderen willen. Zoey zal op Mike gaan als een immuniteit aan Michel wordt gegeven. Zij zal nooit op Julie gaan.

[ Bericht 17% gewijzigd door Magean op 16-02-2021 14:21:15 ]
pi_198039086
17:00
De middag kabbelt voort met het petanque toernooi, hier en daar wat gepraat over nominaties, eigenlijk vrijwel alleen bij team Thomas/Zoey en aanhang, en Jill snijdt zich in haar vinger en moet verbonden worden door Michel en Liese.

17:10
Het is tijd om te nomineren !

pi_198042698
19.55 uur
Jill en Jerrel zitten in de badkamer. Kan ze niet verstaan zijn aan het fluisteren. Er lekt weer een kraan. Blijkt dat de wasbak gescheurd is. Ze proberen info van Zoey te krijgen maar die mag niets zeggen. Zoey heeft het er zichtbaar moeilijk mee. Mike zegt tegen haar dat ze een sterke vrouw is. Er worden weer complimenten in de douche uitgesproken.
Jill en Thomas zitten te fluisteren. Jill wederom zendercheck. 9Ze verdient een waarschuwing) . Ze zegt je kunt echt niemand vertrouwen hier. Jill weet dat Julie op haar heeft gestemd.
Thomas hoopt dat niemand van hen tweeën stemmen heeft. Matt komt binnen. Zoey is naar de DBK geweest maar ze mag er niets over zeggen zegt hij. Jill denkt dat ze heeft moeten kiezen. Mike komt ook nog binnen in de slaapkamer. Hij zegt ook dat Zoey een hele zware beslissing heeft moeten nemen. Matt baalt er van dat hij de verkeerde mensen vertrouwd. Hij zegt dat iedereen wel een maatje heeft. Zoey doet gewoon haar eigen ding. Thomas zegt dat ze er maar vertrouwen in moeten hebben. (Thomas, Matt zendercheck). Matt zegt dat het jammer is dat het allemaal zo loopt en dat Zoey het er nu zo moeilijk mee heeft.

[ Bericht 35% gewijzigd door Magean op 16-02-2021 20:30:18 ]
pi_198063519
Zo even een beetje een samenvatting van deze dag (ivm werk kon ik niet streamen)
Er is eigenlijk de hele dag gesproken over de nominaties. Veel gokken en raden zowel hier bij Fok als in het huis.
Echt veel bijzonders is er niet gebeurd. Ik ga proberen jullie vanavond weer up to date te houden.
20.36 uur Een aantal zijn er aan het toepen. (Naomi doet mee want die wil het graag leren en wordt geholpen door Michel). Jerrel en Zoey zijn aan het puzzelen. Liese en Julie zitten in de hot tub.
Jill gaat douchen. Michel en Nick zitten nu ook in de hot tub. Ze hebben het over het werk van Michel en zijn vrienden. Dan gaat het ineens om de nominaties. Michel: We stemmen nu op de maandag en ik denk dat ze de nominaties pas bekend maken als de uitzending is geweest over de nominaties. Michel neemt Zoey niets kwalijk. Liese denkt dat Jerrel op de bank zit en van beiden groepen dat Zoey heeft moeten kiezen. Jill vraagt als ze jou er niet veilig heeft gesteld Michel ik zal daar niet blij mee zij. Nick en als Jerrel gesaved is zou niet fair en een wrang gevoel zijn. En dat vinden ze allemaal. Zoey geeft hem misschien wel een tweede kans zegt Julie. Zoey zal jullie twee niet hebben gedaan denken Liese en Julie. Ze hebben allemaal zoiets dat ze blij zijn Jerrel geen huismeester is. Dat zou pffff zijn. Michel en Nick zeggen dat als er nu nog niet genoegen stemmen zijn om Jerrel op de bank te zetten dat zij er dan zijn voor spek en bonen. Dan is het voor hen ook fijn om naar huis te kunnen.
MIchel: Als ik tegen Jerrel niet kan blijven staan, tegen wie kan ik dan wel blijven staan? Jowi zou gek zijn geworden van die gast zegt Nick. Hij zou hem ook apart hebben genomen. Nick zegt het gaat me niet om wie dat het is maar wel om het gedrag. Dat is voor mij het grootste probleem geweest. Nick en Michel hadden zijn bed opgemaakt vandaag. Jerrel ging de vaatwasser in pakken. Michel zet zijn bordje erbij en Jerrel zette dat bord niet in de vaatwasser. Nick hij houdt met niemand rekening. (Haalt een voorval met kaas en een blikje cola aan) Daarmee plaats je jezelf buiten de groep. Nick en Michel kijken met de nominatie naar wie er wat bijdraagt in de groep. Die krijgen de stem niet. Nick zegt ook dat als hij er niet opstaat zou ik heel erg. Mike komt er bij staan en het gesprek is afgelopen. De rest ging over andere onderwerpen niet echt interessant. Ze zijn nu de hot tub uit.
22.40 uur Bewoners check je zenders. (Vermoed dat ze de nominaties te horen krijgen). Nog geen zoemer afgegaan. Iemand zei de spanning is om te snijden. Ze zien dat er drie genomineerd zijn. Zoey verteld dat er drie gelijke stonden en Zoey kon maar 1 persoon vrijstellen en ze heeft haar keuze 1 keer bijgesteld. Zij heeft Jill gered. Michel kon zij niet redden want hij had de meeste stemmen. BB had gezegd er moeten er sowieso drie opstaan omdat er veel met hetzelfde aantal stemmen waren. Er gaat van die drie 1 persoon naar huis. Sfeer is rustig.
(Ik stop er nu mee tot morgen.)

[ Bericht 9% gewijzigd door Magean op 17-02-2021 22:53:31 ]
pi_198069060
donderdag nacht
Op de groene slaapkamer praten Nick, Michel, Naomi en Julie na over de nominaties. Nick en Michel zijn er relaxed onder, verwachten ook eigenlijk dat het wel goed gaat komen. Julie is best boos, omdat ze de berekening hebben gedaan en er achter zijn gekomen dat Zoey op Michel en waarschijnlijk ook Nick heeft gestemd. Michel probeert het voor haar te relativeren door te zeggen dat dat het spel is.

Ondertussen blijft Mike volhouden tegen Matt, Jill en Thomas dat hij op Nick heeft gestemd, wat niet klopt. Hij krijgt ze zover dat ze gaan twijfelen aan de stem van Zoey, terwijl Zoey eerder bij de WCs aan Thomas en Jill heeft bevestigd op Michel en Nick te hebben gestemd, wat ook klopt. Matt wordt enigszins paranoide en denkt dat iemand een stem op Nick heeft onthouden om hem er in te luizen, omdat hij steeds heeft gezegd moeite te hebben met op Nick te stemmen, maar het uiteindelijk wel gedaan heeft.

Niemand is echt moe, en even laten verschijnt Michel in de woonkamer bij groepje Thomas om aan Jill uit te leggen waarom zij op haar gestemd hebben. Het is omdat zij een sterke speler is, en ze er zeker van wouden zijn dat Jerrel het spel uit zou gaan. Later op de slaapkamer laat Jill blijken dat ze deze uitleg maar onzin vindt.

Hierna vindt er ook nog een gesprek plaats tussen eerst Zoey en Julie, en daarna Zoey met de rest van K3 waarin Zoey grotendeels de waarheid op tafel legt. Ze zegt dat ze al 2 weken op Nick en Michel stemt, omdat ze er van overtuigd is, als hun groepje (k6) overblijft, zij er als eerste uitvliegt. Ze wil dit morgen ook tegen de mannen zeggen. Ze zegt dat ze heel verbaasd was dat Thomas en co allemaal ook op Nick en Michel hebben gestemd, dus ze laat gevoegelijk even weg dat zij het brein achter deze beslissing was.

Hierna gaat zo'n beetje iedereen slapen.

6.30
Het huis is nog in diepe rust.

7:15
Jerrel is vroeg wakker. Hij gaat uit bed, douchen en aankleden.

[ Bericht 0% gewijzigd door Li0nHeart op 18-02-2021 07:43:11 ]
pi_198069606
07:45
Nadat Jerrel een douche heeft genomen, is die de eerste van deze ochtend in de woonkamer en gaat rustig koffie zetten, en pakt zijn make-up spullen bij elkaar om hieraan te kunnen beginnen lijkt.

08:30
Het licht gaat aan. Michel is 1 van de eerste overige die opstaat. Jerrel is inmiddels al een tijdje aan het puzzelen.

08:39
Ook Nick staat op, en samen met Michel verlaten zij de slaapkamer. Ovenklok geeft 10 voor negen aan, en loopt dus maar tien minuten voor. Nick geeft aan Jerrel de tip om snel klaar te zijn, verwacht dat de genomineerden snel naar de gameroom moeten. Jerrel antwoord al helemaal klaar te zijn.

Matt komt inmiddels ook de woonkamer in.

[ Bericht 0% gewijzigd door TheLuckyman op 18-02-2021 08:44:41 (Taalfout) ]
pi_198069615
Goedemorgen allemaal. Deze wilde ik jullie niet onthouden:
00:36 uur. Jerrel : "Als ik er uit ga dan gaan jullie allemaal 1 voor 1. En dat Jerrel zijn vader via zijn vingers heeft ingeseind dat hij morgen blijft. :)
pi_198070506
09:47
Matt en Jerrel gaan naar buiten. Matt geeft aan dat die gisteren pist was over de situatie van gisteren. Jerrel vraagt naar welke situatie. Jerrel gaat ondertussen hout slaan. Matt geeft aan dat iemand zich niet aan de afspraken heeft gehouden, en denkt dat het lijkt alsof hij zich niet aan de afspraken heeft gehouden. Omdat Nick een stem minder heeft. Matt denkt dat ze denken dat hij niet op Nick heeft gestemd, omdat hij daarover moeilijk heeft gedaan.

Jerrel denkt dat Naomi niet op hem gestemd heeft. Maar verwacht straks alles te kunnen zien in de gameroom. Als Mike niet heeft meegedaan, heeft die wel een target gemaakt van zichzelf vinden hun.

Jerrel wil het er verder niet echt over hebben, verwacht straks meer duidelijkheid te hebben. Jerrel hoopt dat de kijkers stemmen met de juiste intentie. Als de kijkers hem eruit stemmen, gaan hun (Thomas, Jill, etc) er 1 voor 1 uit.
pi_198070581
09:58
Matt en Jerrel hebben nog steeds een gesprek over de nominaties en Mike. Matt geeft aan dat die Jill heeft gewaarschuwd Mike niet te vertrouwen. Volgens Jerrel heeft Jill gisteren nog gezegd dat ze een vertrouwensband heeft met Mike.

Verder geeft Jerrel aan dat Zoëy heeft opgeroepen aan haar aanhang te stemmen op hem. Ook Jill en Jerrel zouden die oproep hebben gedaan. Matt lijkt nog aan te geven, dat als Jerrel duidelijk krijgt wie op wie heeft gestemd, dit ook duidelijk te maken aan de rest van hun groep. Helaas op dat moment een streamwissel.
pi_198070692
10:10
De 3 genomineerden worden naar de Gameroom geroepen door Big Brother. Naomi spiekt om het hoekje en ziet alleen 3 stoelen staan.

12:15
De bewoners moeten een gezamenlijk kunstwerk maken welke belangrijke gebeurtenis uit hun levens. Ze hebben een uur de tijd. Daarna tonen en vertellen aan de kijker. Deze worden daarna opgeroepen om hetzelfde te doen. De mooiste/indrukwekkendste inzending wordt dan geruild met het kunstwerk en komt in het huis te hangen.





Het resultaat:

(credits : puzziepie)

[ Bericht 25% gewijzigd door Li0nHeart op 18-02-2021 13:33:08 ]
pi_198073929
13:40
De genomineerden komen terug uit de gameroom. Jerrel gaat gelijk naar de slaapkamer, Michel naar de badkamer. Nick vertelt met een strak gezicht in de woonkamer dat er twee naar huis gaan. Er wordt gedacht Evelijn aan een grap, maar door het serieuze gezicht van Nick, heerst er grote twijfel. Julie lijkt heel erg gek geschrokken.

Dan komt de aap uit de mouw, toch een grap die ze met zijn drieën hebben bedacht. Vooral Julie, Zoëy en Liese kunnen het niet echt waarderen.

Leuk moment om even terug te kijken!
pi_198075672
15:25
De finale van het UC Petanque is begonnen, Naomi vs Michel. Tussenstand 5-10. Volgens spelleider Nick, is het niveau erg laag.

Tussenstanden:
5-13
5-14

Stream schakelt over naar Liese en Matt die samen binnen zitten te kaarten (Zenuwen). Liese lijkt daar vooral te winnen.

15:41
De uitreiking van de beker wordt gedaan door Nick. Michel heeft de finale gewonnen! Einduitslag is voor mij helaas onbekend.

[ Bericht 18% gewijzigd door TheLuckyman op 18-02-2021 15:43:06 ]
pi_198075868
15:40
De finale van het Universal Championship Petanque is gespeeld, tussen Michel en Naomi.


Michel heeft gewonnen en krijgt de beker uitgereikt van Nick:



16:00
Inmiddels is nick begonnen met koken, en de vraag is natuurlijk, is dit de laatste aflevering van 'Koken met Nick'?



16:30
Het is inpak tijd, de koffers worden gebracht.

Michel gaat inpakken, en ondertussen praat hij met Julie en Liese



Michel heeft de reden van nomineren van Mike kunnen lezen in de gameroom vertelt hij. Hij gelooft hem niet meer. Ook de beide dames wantrouwen Mike en ze zeggen dat ze zeker niet hun namen tegen hem gaan zeggen.

Daarnaast maken ze zich zorgen dat Zoey volgende week weer op Michel en Nick zal gaan, en dat de 'kinderkamer' zal volgen, zodat er een gelijke stand zal zijn. Ze beseffen dat het huismeesterschap aanstaande week heel belangrijk gaat zijn.

[ Bericht 24% gewijzigd door Li0nHeart op 18-02-2021 16:52:04 ]
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')