abonnement Unibet Coolblue
pi_197204121

Heb jij de hele dag de stream aan? En heb je een talent voor schrijven of vind je het gewoon leuk om een verslag te delen van dat geen wat jij op de streams hebt gezien? Dan kun je die hier delen voor mensen die niet de mogelijkheid hebben om de streams te volgen.
  dinsdag 5 januari 2021 @ 22:32:51 #2
17882 Razor21
Sinds 2001 op Fok!
pi_197236359
Valt het verslag van de uitzending hier ook onder? Anders hier aflevering 2 namens mij https://www.bigbrothertvs(...)itzending-5-januari/

Anders hoor ik wel waar ik het mag of moet posten.
Zo Razor21 misschien kunnen we de conducteurs afluisteren" vervolgens hoor je keihard door die trein GRRGG...Hallo hier ...blalblalb @#$%%@.....en iedereen kijkt dan onze kant op ook mijn kant..
  Admin woensdag 6 januari 2021 @ 17:03:45 #3
1 crew  Danny
Ik mis m'n grote vriend..
pi_197247276
Daniëlle, Els en Naomie zijn bezig met de was terwijl Jowi zich in de tuin druk maakt met een springtouw.
- Oh hi Mark!
- Cool... Cool, cool, cool.
Jayden, Ik mis mijn grote vriend...
Zie wat ik kijk: trakt.tv
pi_197247624
Ze zitten allemaal gezellig in een rondje in de kamer te babbelen.
Helaas gaat alles door elkaar dus weinig aan vast te knopen.

Ze hebben het over plaatsje Reet.

Jowi en liese zijn ergens anders nu.
  woensdag 6 januari 2021 @ 21:07:57 #5
17882 Razor21
Sinds 2001 op Fok!
pi_197253074
Voor de mensen die het leuk vinden elke dag tussen 21;30 en 22:30 uur maak ik live een verslag van de uitzending (werkdagen). Wil niet steeds spammen, maar je kan het vinden op mijn site. Of ik plak het gewoon hier in later omdat ik zo blij ben met FOK! :)
Zo Razor21 misschien kunnen we de conducteurs afluisteren" vervolgens hoor je keihard door die trein GRRGG...Hallo hier ...blalblalb @#$%%@.....en iedereen kijkt dan onze kant op ook mijn kant..
  woensdag 6 januari 2021 @ 22:22:27 #6
17882 Razor21
Sinds 2001 op Fok!
pi_197255729
Dag 3 staat online van vanavond
Zo Razor21 misschien kunnen we de conducteurs afluisteren" vervolgens hoor je keihard door die trein GRRGG...Hallo hier ...blalblalb @#$%%@.....en iedereen kijkt dan onze kant op ook mijn kant..
pi_197261583
Een roerige ochtend in het huis. Bij het opstaan (8.20 uur gingen de lichten aan) blijkt het wc papier op en het water op te zijn. Tenminste... Overal in huis is water, behalve in de douche.

Enkele bewoners besluiten te verzamelen in de woonkamer voor een gezellig ochtendgesprek. De douche doet het tenslotte toch niet. Liese besluit enigszins geergerd een make-upje op te doen. Dat is volledig te volgen. Net nadat ze klaar is verschijnt Nick in de badkamer om te gaan douchen. "Het water doet het niet", aldus Liese. Waarna wordt verwezen naar de camera's dat ze (Febo :w) dat wel door zouden moeten hebben. Nick besluit toch te proberen of het water het doet. En dat doet het. Dan maar douchen. Ook Liese, die net klaar is met haar make-upje.

Nadat ze klaar is ontstaat enige reuring in de woonkamer. Op het scherm verschijnt de tekst "De kijker heeft beslist". Enkele bewoners verzamelen in de woonkamer. Waaronder ook de genomineerden Liese en Ziko, in verwachting op een antwoord op de vraag "Moeten we het huis verlaten?". Het is tenslotte de dag dat iemand het huis moet verlaten.
Wat blijkt: De dansopdracht van Liese en Ziko is geslaagd. Volgens het scherm zou 82% van de kijkers hebben besloten dat de dansopdracht goed is voltooid en daarmee ¤5000,- is verdiend. In de COS, hier op het FOK!forum, ontstaat reuring: "Hebben we kunnen stemmen??".

Dat krijgen de bewoners niet mee natuurlijk. Ziko is blij met het resultaat en verteld vol trots waarom hij zo fanatiek was met het dansen op de muziek*. "Dit gaat trending zijn he. Dit gaat trending zijn", roept hij meermaals.

(*Het fanatieke reageren van Ziko op de muziek en het dansen zorgde gisteravond voor enige ergernis bij onder andere Nathalie. Die vond toen dat hij iets te fanatiek was en niet zo dwingend "Je moet dit en dat" moet doen. Waarna hij juist vond dat sommige mensen te weinig actie ondernemen ('bougeren'). )
pi_197263106
Tussen 10 en 11.
De koffers staan klaar om ingepakt te worden. Ziko gaat gelijk aan de slag met inpakken terwijl Liese nog rustig aan doet.
In een klein gesprekje tussen Liese en Els vang ik op dat het wc papier en het keukenpapier nog weg is.
Uiteindelijk gaat Liese ook inpakken.
Er wordt wat gepuzzelt, gesport en smoothies gemaakt.
Ziko verteld herhaaldelijk dat hij speelde dat hij zo fanatiek was vanwege de opdracht. Hij deed het voor de groep.
pi_197263463
Verslagje nog van de avond van 6 januari. De nominaties.
Nadat iedereen zijn twee nominaties in de Dagboekkamer heeft doorgegeven blijken Liese en Ziko genomineerd te zijn.. Dit slaat bij hen beide in als een bom. Liese zegt meteen dat ze erg teleurgesteld is en het niet snapt maar dat ze het niemand uit de groep kwalijk neemt. Jowi is de enige die ten overstaan van de groep vertelt wie hij genomineerd heeft en waarom.
Ziko verdwijnt naar buiten en Liese zit teleurgesteld te huilen op de bank.
Enige tijd later zitten Ziko en Liese samen aan de keukentafel. Ziko is boos. Hij vindt iedereen fake en hij is echt. Kanker hier en fake daar. Liese is ook boos, ze kan er niet over uit dat ze genomineerd is en zou na het evt. slagen van de geheime dansopdracht graag willen zeggen tegen de rest "zo, toch maar mooi 5000 euro voor jullie verdiend"
Daniëlle onderbreekt het gesprek door te komen zeggen dat ze het lullig vindt dat Liese en Ziko met z'n tweetjes zich afzonderen aan de tafel. Ziko en Liese laten weten dat ze graag even samen willen praten over de nominaties. Liese, die met haar rug naar Daniëlle zit, rolt hierbij met haar ogen.
Even later besluiten ze toch maar bij de rest te gaan zitten om geen gedoe te krijgen. Er wordt met z'n allen gepraat over de nominaties en Nick zegt dat als ze er later allemaal uit zijn ze met z'n allen naar een hardstyle-festival gaan. Het lijkt Liese en Ziko niet veel te interesseren.
Uiteindelijk zitten Liese en Ziko weer met z'n tweetjes op de bank. Ziko nog steeds erg boos. Hij wordt een beetje opstandig, draait z'n microfoon op z'n rug en trekt z'n shirt eroverheen. Liese zegt dat hij dat niet moet doen, maar daar heeft Ziko schijt aan zegt ie. Even later klinkt "ziko zendercheck". Hij lijkt er eerst schijt aan te hebben maar haalt dan, op aandringen van Liese toch de microfoon maar weer onder z'n shirt vandaan en draait hem weer goed zodat hij weer goed verstaanbaar is.
Altijd de sarcasme modus aan
pi_197264289
Tussen 11 en 12.
Ze eten wat.
Ziko, Els en Liese doen een potje rummycup. En een potje praten. Gesprek komt op de liveshow. Omdat ze geen tijd weten (sommige weten het redelijk uit te rekenen) en ook niet kunnen herinneren hoe laat de liveshows van eerdere BB's begonnen komt Els tot de volgende conclusie:" Dus als de liveshow om 21:30 begint is het hier ook 21:30".
Natalie vindt het niet leuk dat Ziko haar negeert en vind hem kil reageren. Hierover heeft ze het met Jowi die al een tijdje bezig is met wat hij aan gaat trekken voor de liveshow en wat dingen strijkt.
pi_197264615
Het is 12.30 uur als de stem door het huis roept dat Ziko en Liese afscheid moeten nemen. Beiden duiken, na alle bewoners te hebben bedankt en geknuffeld, meteen de koffers in. Letterlijk, niet figuurlijk. De koffers worden ingepakt. Danielle helpt Ziko die problemen heeft om alles in z'n koffer te krijgen. Ook niet veel later komt de rest van de bewoners aangevlogen om te helpen.
Na enkele minuten roept 'Big Brother' om om binnen 5 minuten afscheid te nemen. Als die voorbij zijn klinkt een dwingende "Neem nu afscheid". Een laatste knuffel volgt. Ziko en Liese lopen door de deur in de tuin.

Het is nog ruim 9 uur tot de liveshow. Waar gaan Ziko en Liese naartoe?

[ Bericht 33% gewijzigd door Benny op 07-01-2021 12:48:53 ]
pi_197264766
rond 12.45 uur moeten ziko en liese allebei via de veranda het huis verlaten
Altijd de sarcasme modus aan
pi_197265041
om 13.00 is er kort op stream 2 te zien dat Liese en Ziko zich in een aparte kamer met een TV scherm bevinden en de zenders af doen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Ceetje.. op 07-01-2021 17:13:49 ]
Altijd de sarcasme modus aan
pi_197265060
quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 12:59 schreef snetje het volgende:
[ afbeelding ]
hier de foto, credits @snetje
Altijd de sarcasme modus aan
pi_197266535
14.00 - 14.30 uur
Jowi en Thomas spelen een potje schaak. Els kijkt toe.

Ondertussen ligt de rest van de overgebleven bewoners op de bank, onder een dekentje. De een diep in gedachte, de ander diep in slaap. Weer een ander luistert een beetje mee met de schakers.

Buiten miezert het. Er gebeurt niet veel.
pi_197266758
14:30

Ze krijgen een opdracht
Binnen 2 uur een schilderij van een bewoner maken. De kijker beslist wie wint en die krijgt een verrassing.
pi_197266902
14.30 uur
De rust wordt verstoord door Big Brother: "Thomas, de voorraadkamer is open"

Thomas snelt samen met de andere schakers naar de voorraadkamer. Daar staan schildersezels, kwasten en ander schildergerij. De eerste stemmen gaan op dat ze daar wat mee moeten doen. Dat blijkt de kloppen. Thomas verschijnt even later met een enveloppe in de hand.

"Big Brother heeft gesproken. Bewoners, jullie gaan vandaag portretten van elkaar maken. Kies allemaal een plekje uit in deze woonkamer om de schildersezel neer te zetten. Kies allemaal een foto uit om na te schilderen. Je mag niet voor je eigen foto kiezen. De kijker beslist wie deze opdracht het best heeft uitgevoerd. De winnaar krijgt een verrassing van de kijker. Dus doe je best. Jullie hebben voor deze opdracht twee uur de tijd, vanaf nu"

De bewoners sprinten naar de voorraadkamer.

Danielle schildert Nathalie
Els schildert Thomas
Jowi schildert Naomi
Nathalie schildert Danielle
Naomi schildert Els
Nick schildert Jowi
Thomas schildert Theo
Theo schildert Nick

De twee uur tellen af op het scherm
pi_197270350
Nadat de portretten geschilderd zijn moeten ze weer naar de voorraadkamer gebracht worden.
Daarna is het weer het gebruikelijke liggen, vreten en hangen. Theo en Nick maken de avondhap.
Els, Daniëlle en Jowie doen een beetje hardlopen in de tuin. Daarna ouwehoeren ze een beetje over vanavond, Ze denken dat er twee nieuwe deelnemers bij gaan komen.
Altijd de sarcasme modus aan
  donderdag 7 januari 2021 @ 22:57:30 #19
17882 Razor21
Sinds 2001 op Fok!
pi_197277863
Streamverslag van de liveshow. Ben 90 minuten verder en 2200 woorden.
Zo Razor21 misschien kunnen we de conducteurs afluisteren" vervolgens hoor je keihard door die trein GRRGG...Hallo hier ...blalblalb @#$%%@.....en iedereen kijkt dan onze kant op ook mijn kant..
pi_197281134
8:08 wanneer ik inlog zie ik Theo bezig met deeg maken. Nick komt er even later bij en Theo verteld dat hij pizza deeg heeft gemaakt zodat ieder een eigen pizza kan maken. Verder klagen ze wat over Thomas zijn gesnurk. Even later liggen ze op de bank.
8:53 Theo wordt naar de dagboek kamer geroepen. Nick zegt hem om toiletpapier te vragen.
De rest wordt nu ook langzaam wakker.
We zien een kort fragment van Naomi en Danielle die uit een kast toiletpapier pakken en sneaky meenemen onder hun badjas.
pi_197281889
10:05
Terwijl door een aantal wat gekeutelt wordt en er een groepje sport klinkt de stem dat ze naar de woonkamer moeten. Na een tijdje klinkt een zoemer en op beeld zien ze foto's van wat bewoners met een percentage eronder die ik helaas niet helemaal heb kunnen zien.
De stem roept Danielle op voor de dagboekkamer. Ze komt terug met een brief waarin staat dat de kijker beslist heeft welke bewoners ze beter willen leren kennen. Danielle, Theo en Thomas krijgen daarom vandaag een belangrijke rol in een opdracht.
pi_197281956
Ik had al ene verslag geschreven, maar had nog geen account, maar zal verder schrijven op dat van Blackprinces

De percentages waren ongeveer:
Thomas : 21%
Daniëlle : 20%
Theo: 17%

Vanochtend was er ook een overleg omtrent het gesnurk van Thomas. Er is besloten dat de mensen die er tegen kunnen bij Thomas blijven slapen en mensen die er minder tegen kunnen bij de andere gaan liggen. Mogelijk wordt er ook gerouleerd. Er wordt ook gekeken om voor Thomas een neusklemmetje te gebruiken tegen het snurken.
Theo en Nathalie zijn flink chagarijnig door het slechte slapen. Theo heeft vannacht een paar keer hard moeten roepen tegen Thomas om zich om te draaien.
10:27: iedereen is lekker aan het sporten buiten, planken, rondjes lopen en wat hout aan het hakken.
pi_197284662
13.00 - 14.00 uur
Het is lekker weer in Amsterdam. De zon schijnt. Thomas, Els, Nick, Nathalie en Theo zitten buiten. In eerste instantie gaat het over de eerste dagen van Big Brother. Theo begint zich behoorlijk te vervelen. Hij kijkt vooral uit naar opdrachten vanuit de regie. Er wordt weggedraaid naar binnen waar wordt gepuzzeld.

Binnen zijn Jowi, Danielle, Liese en Naomi bezig met een Disney puzzel. De puzzel van 1000 stukjes schiet al aardig op, terwijl ze enkele uren geleden waren begonnen.

Op stream 2 zijn Thomas, Els, Nick, Nathalie en Theo te zien. Ze zitten nog steeds buiten en zijn in gepsprek over datgeen wat ze op tv keken.

Het is half 2 als ook Jowie en Nick naar binnen komen. Jowi leert Nick schaken. Theo komt erbij zitten om ook ervaring op te doen.

Els en Thomas hebben het over het spel Big Brother. Ze hebben het over eerdere opdrachten en wat er nog komen gaat. Aan bod komt het eerdere spel met de doos, waar Thomas zich fanatiek mee bezig heeft gehouden. Ook het toiletpapiermysterie van gister, waarbij ze het de hele dag zonder toiletpapier hebben moeten doen, kwam aan bod. Zou het een opdracht zijn geweest? En van wie?

[ Bericht 4% gewijzigd door Benny op 08-01-2021 13:51:06 ]
pi_197286409
Ik zie dat ik wat gemist heb. Tussen 14 en 15 zijn er drie nieuwe mensen erbij gekomen.

Jill 22 jaar - Nederland (Lamsmeer)
Zoey 29 jaar (als ik het goed spel) - Belgie (Brussel)
Rene 29 jaar - Nederland (hoorn, kon het niet goed verstaan)

Danielle, Theo en Thomas hebben 3 van de 4 mensen moeten uitkiezen. Ze hebben de personen alleen gesproken. Ze hebben drie vragen gesteld en daarbij hun keuze gemaakt. De 4de moest naar huis gaan.

[ Bericht 1% gewijzigd door Vomera op 08-01-2021 16:16:58 ]
  vrijdag 8 januari 2021 @ 22:29:06 #25
17882 Razor21
Sinds 2001 op Fok!
pi_197296998
Stream van vanavond staat online voor de geïnteresseerden.
Zo Razor21 misschien kunnen we de conducteurs afluisteren" vervolgens hoor je keihard door die trein GRRGG...Hallo hier ...blalblalb @#$%%@.....en iedereen kijkt dan onze kant op ook mijn kant..
pi_197314602
Ik zal proberen wat stukjes te schrijven:

Het is Zaterdag 9 januari 2021 om 21:30 :

De sfeer is goed want ze spelen gezellig verschillende soorten spelletjes. Na het traditionele weerwolven spelen ze een spelletje waarbij ze mensen of dingen moeten uitbeelden.



om 22:15 zorgt Els voor worstjes wat er heerlijk eruit ziet.



Ondertussen kennen we een redelijk saaie avond. De bewoners proberen er het beste van te maken.

[ Bericht 8% gewijzigd door capuchon_jongen op 09-01-2021 22:30:08 ]
pi_197314970
Zaterdag 9 Januari om 22:45
Na het spelletje "dingen uitbeelden" Is het genoeg geweest. Bewoners ontspannen zich en nemen een douche:



Of hangen op de bank

pi_197316132
Zoey zit net te vertellen over het bestormen van het capitool.
Ze weet ook te vertellen dat Trump verbannen is van Twitter. (Best vreemd vanmorgen pas gebeurd)
Verder zit ze samen met jowi en Thomas te puzzelen.
Jowi wisselt van Engels praten naar Nederlands, samen met zoey.
Thomas doet ook mee met Engels, why?
pi_197318696
Keek even terug naar gesprek vanmorgen. Theo, René, Nick:
Theo gaf aan dat savonds bij het slapen Zoe even op Nick was gedoken, en dat ze dat soort dingen gelukkig niet uitzenden. (was grapje van Theo)
Rene hoor je zeggen dat een brief van zijn vriendin was afgepakt voor die het kon lezen. Theo zijn vriendin had een kaartje verstopt in zijn gymp en die hadden ze niet gevonden.Meteen weer geluid weg.
Ze hadden allemaal goed geslapen.
Jill is wel op Thomas gesprongen bij het naar bed gaan. Theo gaf aan aan Jill dat goed gereedschap wel onder een afdak hangt.
Jill schrikt en zegt; 'Thomas is mijn grote broer, en Theo mijn vader hier".
En ze worden volgens Nick al Loco....ze denken dat de tijd op de oven door de regie verzet kan worden.
(verslag van net na opstaan, 10-01)
Ik ben je moeder niet. Snotneus.
pi_197324441
zondag 14:15
Jill, Nathalie en Rene zitten buiten. Nathalie zegt dat ze vooral tactisch gaat stemmen. Jill en Rene gaan meer op gevoel. Nathalie vindt nu niemand zo irritant in het huis om diegene om die reden eruit te stemmen.

Jill en Rene weten niet meer hoe de rest heeft gestemd vorige week, zijn ze vergeten (zeggen ze in ieder geval).

Binnen is Naomi aan het stofzuigen, Jowi is met gewichten in de weer in de slaapkamer.
Naomi is aan het zingen tijdens het stofzuigen, en Jowi steekt z'n hoofd om de deur om luidkeels mee te zingen.

Naomi heeft niet door wie het is, en vraagt zich even af of ze gek begint te worden. Dan ontdekt ze Jowi die zich achter de deur van de slaapkamer heeft verstopt.

14:35
Thomas, Jowi en Naomi proberen nu met z'n 3-en Bohemain Rhapsody uit te vogelen, en zingen een gedeelte ervan.

14:50
BB : Alle bewoners, kom naar de woonkamer.

Ze gaan met z'n allen op de banken zitten. Het lijkt om de huismeester te gaan en Thomas is de nieuwe huismeester. Hij wordt daarna naar de dagboekkamer geroepen.

[ Bericht 18% gewijzigd door Li0nHeart op 10-01-2021 14:54:43 (edit) ]
pi_197330869
19:00 uur:

Om redenen(?) wordt Theo opgemaakt door Zoey en Nick en heeft hij een pruik met lang haar opgekregen.
Het lijkt erop dat Theo z'n opwachting gaat maken als een nieuwe bewoonster (Luna)







Dit werd uiteindelijk aan de andere bewoners getoond, wat uiteraard tot grote hilariteit leidde:

Filmpje

19:40
Het eeuwige Weerwolven is weer begonnen .. gaap

Stream 2 vindt het ook wel goed, en geeft een struikje buiten de nodige aandacht:



De bewoners zijn ook niet zo van het opruimen buiten:



Binnen nog steeds weerwolven.

[ Bericht 24% gewijzigd door Li0nHeart op 10-01-2021 19:52:33 (weerwolf) ]
pi_197331987
20:05
Nick schat dat het ongeveer 20:00 uur is. Jill zegt: 'echt?' . Nick zegt: 'We zijn om 18.00 uur ongeveer gaan eten .. daarna dit en dat. Het is ongeveer half negen nu'.

Thomas denkt dat het al wel 22.00-23.00 uur is. De rest die aanwezig is, zit er tussenin. Rene noemt even de ovenklok. Hij zegt, als de ovenklok nog steeds klopt, is het 20.00 uur.

Ondertussen wordt er hagelslag gesmikkeld, want dat is nog de enige chocola in het huis :)

Theo: (over Thea) ook goed opgepakt door de regie. Zo blijf ik toch publiekslieveling. Je moet er wat voor over hebben, wat zal ik de volgende keer weer moeten doen. Anders hebben ze ook niks om uit te zenden. Wat moet je nou uitzenden van de afgelopen 4 dagen?

De rest die op de bank zit komt met: Nieuwe bewoners, vragen, huismeester, dagboekkamer gesprekken.

Theo vindt dit allemaal erg mager en is erg tevreden met zichzelf.

20:20
Ondertussen zijn in de keuken Jowie, Liese en Naomi bezig met de afwas.
In de woonkamer zitten Theo, Els, Nick en nog een paar. Het gaat over opdrachten, en over de dozen en hoe dat ging. Theo heeft het over een boodschappenspel, gaat de 2e keer over tot 500 euro. Hebben ze hem verteld, zegt hij met een knipoog.

Over de opdrachten : Els hoopt dat er morgen een nieuwe opdracht is. Theo zegt, die moeten ze steeds maken he, die staan niet klaar. Daarom duurt het zo lang voor er weer een nieuwe is. Bijvoorbeeld die dozen zal best wat werk zijn geweest.

Els vraagt: hoe zagen die dozen eruit? Rene zegt: mooi ingerichte kamer, beetje pakjesbootachtig.

De regie zapt gelijk weg naar de tuin.

[ Bericht 16% gewijzigd door Li0nHeart op 10-01-2021 20:30:12 (bold) ]
pi_197333049
21:00

De meeste bewoners liggen al in bed. Ze lijken het besef van tijd een beetje kwijt te zijn.
In de badkamer staan Jowie, Liese en Zoey te tandenpoetsen en zo.

Het gaat ook over het wassen van de kleren. Zoey zegt dat ze nu alles opspaart in een zak, en 1 keer per week haar eigen kleren gaat wassen. De reden is dat er bij de laatste was een broek met een kaka-streep zat. Dus alle andere kleren zijn in aanraking gekomen met die kaka. Dat wil ze echt niet, dus ze gaat haar eigen kleren wassen. Het is bij hen niet bekend van wie de kaka-broek was.

Ze fluisteren tussendoor. Gaat over nomineren, en dat er tactisch gestemd moet worden. Het is moeilijk te verstaan, maar het lijkt erop dat Els besproken wordt om op te stemmen.Ze proberen ook te bedenken wie er op Els gaan stemmen. Theo zeggen ze.

Liese heeft het nog over haar nominatie. Jowie zegt dat dat niet tactisch was, maar alleen omdat men Zico en haar het minst gesproken had.

21:20
Iedereen ligt in bed en slaapt of doet pogingen daartoe. Het huis is donker en stil.

[ Bericht 20% gewijzigd door Li0nHeart op 10-01-2021 21:20:23 (kaka) ]
pi_197333867
21:39 thomas prutst aan zijn oor.
pi_197337254
7.14 de stem; Batterwissel.
wel 30 keer luid door de speaskers.
Dan Zender check en ook Bewoners naar de woonkamer.
Alles binnen enkele minuten.
Uitleg;
In de tuin staan 5 ijsballen elk met een knikker. Speel de knikker vrij zonder hem te laten vallen, elke knikker is 25 euro waard. ( ik denk voor luxe boodschappen)
Allemaal rennen ze meteen naar de linnenkast maar BB heeft andere plannen, het moet nu en telt af van 10 naar 0.
In badjas en rennend de tuin in.
Waterkokers worden aangezet en messen gepakt en gaan.
Ik ben je moeder niet. Snotneus.
pi_197337294
Ze hebben 42 knikkers verzamelt, 210 euro wordt er gezegd. Er waren 5 ballen, ze denken dat er 10 knikkers per bal waren, dus in totaal hadden het er 50 kunnen zijn.

BB laat Nick nogmaals de knikkers tellen (plaatje van MissyZ)



Het zijn er inderdaad 42 en dus verschijnt deze tekst op het scherm:


7:50
BB heeft Els naar de DBK geroepen. Blijkbaar is er gezegd dat de 5 tafels weer teruggegeven moeten worden, want met z'n allen worden de tafels naar binnen gebracht en ergens richting de DBK of gameroom gebracht.

[ Bericht 35% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 07:53:30 (tafels) ]
pi_197337601


Kleine terugblik naar de start met rennende net wakker wordende bewoners, Jill maakte een lelijke sliding en sloopte een lamp.
Ik ben je moeder niet. Snotneus.
pi_197337908
8.45
Nathalie, Theo, Jill en Nick zijn in de keuken. Theo zegt: 'lekker potje neuken na het sporten, dat is echt het fijnste, of niet Nathalie?'

Nathalie: 'Ik sport nooit he ... maar voor jou een record toch? 10 dagen was toch je langste periode? Het is nu al dag 12'.
Theo: 'Ja, gisternacht had ik het er wel moeilijk mee hoor. Ik was heel onrustig, en de hele nacht lang een stijve lul gehad. Was er misselijk van. Ben er toen uitgegaan, op de bank gaan zitten. Maar de stijve bleef. Toen ben ik maar weer in bed gaan liggen, en stiekem een beetje ermee spelen. Maar alle camera's stonden gelijk op me, dat wou ik ook niet, dus toen ben ik maar gaan slapen. Dat lukte toen wel'

De blik van Jill zegt alles:


[ Bericht 17% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 08:49:05 (edit) ]
pi_197338013
8:55
We zijn inmiddels 10 minuten verder, maar Jill staat nog steeds in dezelfde stand:



[ Bericht 1% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 08:58:31 (png) ]
pi_197338036
Nathalie zegt tegen Theo dat ze samen wel de luxe produkten bestellen. Dat vegan hebben we wel gehad".
Wat vreemd is aangezien het Thomas is die over de boodschappen gaat. En niet dit duo.
Ik ben je moeder niet. Snotneus.
pi_197338293
9.20
In de slaapkamer na het sporten blijven Nathalie en Naomi over. Naomi vraagt aan Nathalie hoe het met haar gaat. Ze hebben het over de vegan producten. Er zijn er nog veel, dus er hoeven geen nieuwe te komen. Naomi gaat ook kijken of ze wellicht ingevroren kunnen worden.

Nathalie: 'Ik ga dat ene niet meer vragen, dat heb ik nog. En verder moeten denk ik Theo en ... eerst kijken wat ze nodig hebben voor het koken, net als vorige week. Tenminste, als Thomas dat ook vindt, en dan kunnen wij voor de rest kijken.'

10.00
Er is een gesprek geweest over vissen in Friesland, en zeilen ed. Nu zegt Nick dat er eerst geen wc papier was, en toen hij een half uur later weer keek, er ineens wel wc papier was. Er wordt nu gespeculeerd dat er ergens een geheime gang is, en dat 1 van de 2 grote spiegels eigenlijk een deur is, waardoor de productie kan om wc papier bij te vullen.

Jowie wordt naar de DBK geroepen. Hij zegt hierna niet waarom, Zoey is wel nieuwsgierig.

10.15
Bankhangen


Rene vertelt dat hij een broertje heeft die exact 7 jaar jonger is dan hij, tot op de dag. Broertje is 23. Jill vraagt of broertje al een vriendin heeft. Rene zegt:' Eeeeeuhhhhh, nee'

Theo vraagt aan Jill wat voor type ze zoekt, kunnen ze haar helpen.
Jill: 'Lekkere knul, niet op z'n bekje gevallen, Mooie tanden, beetje tattoo's mag ook wel, hoeft niet.'

Ik weet natuurlijk niet wat er nu in Thomas omgaat, maar zo zit hij erbij:


10:25
Thomas wordt naar de DBK geroepen. Na 5 minuten komt hij terugrennen met de tablet
Samen met de koks wordt de lijst ingevuld:



De koks hebben na een paar minuten hun lijstje ingevuld. De rest mag nu nog wat 'luxe' dingen uitzoeken met het geld dat over is.

[ Bericht 7% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 10:38:15 (edit) ]
pi_197339211
10:45
Theo praat met Danielle en Nathalie. Het gaat over de heftigheid van vanochtend, en Theo zegt, zo ben ik, als je dat niet trekt, moeten ze me eruit stemmen. Nu we het daar toch over hebben....
Theo wil Els eruit hebben, en dan moet er nog een tweede mee voor de nominatie, dan ligt zij eruit zegt hij. Hij denkt dat er nu een Nederlander uitgaat.

Ze moeten er nog 2 meekrijgen. Als Danielle even wegloopt, zegt hij dat hij Rene en Els wil nomineren. Rene vindt hij een ultieme lul. Hij zegt ook dat alle Belgen op Els gaan stemmen. Hij denkt dat BB het niet toelaat dat er nu weer een Belg uitgaat.

Even later als Danielle weer terug is zegt Theo, dan zijn dat de twee die ik ga doen: Naomi en Rene. (?)
Danielle zegt: of die ene met de lange haren.

10:50
Ondertussen zitten Jowie en Els buiten. Jowie vraagt aan Els wie ze gaat nomineren. Hij gokt : Rene en Theo.
Dat klopt helemaal zegt Els.

Jowie: 'De persoon die jij zegt, hij blijft heel volatiel. Blijft een makkelijke keuze'

Nathalie komt buiten, dus stokt dit gesprek. Nathalie gaat nu het gedrag van Theo verklaren en uitleggen bij Els. Dat doet ze al de hele ochtend bij iedereen. Omdat ze hem er vanochtend even op aangesproken heeft.

Hierna:
Nathalie tegen Els: 'Ik heb het er met Theo over gehad om ook op Rene te stemmen.'
Els: 'En op mij'
Nathalie: Nee. 'Nou, hij twijfelt tussen jou en Naomi. Ik heb gezegd, stem niet op Els. Theo zegt, er gaat sowieso een Nederlander uit.'
Els: 'Da's wel logisch'
Nathalie: 'Ik ga sowieso op Rene stemmen.'
Els: 'Dan ben ik eruit, ik ben de oudste'
Nathalie: 'Maar misschien heb je wel een hele grote aanhang. Heel veel lovers.'
Els: 'Maar kijk hoe de groep is, allemaal jonge mensen.'

Tegen Jowie hierna over de weekboodschappen:
Jowie: 'Heb jij nog iets besteld?'
Nathalie: 'Nee, ik heb me er niet mee bemoeid. Eerst gingen Theo en Nick voor de weekboodschappen omdat zij koken, dat vind ik ook terecht. En daarna vond ik het wel goed, laat de rest het maar doen.'

Daarna weer over het nomineren.
Els: 'Ik ben benieuwd wie op mij gaan stemmen. Theo, Nick, Naomi'
Nathalie: 'Sowieso alle Belgen'
Els: 'Nee, ik denk Liese niet'
Jowie: 'Maak het geen grote discussie'
Nathalie: 'Vraag het niet aan mensen, weet je wel'
Els: 'Ik praat er met niemand over, alleen met jullie. En Thomas stemt ook niet op mij.'
Nathalie: 'Nee, en Daan ook niet.'
Els: 'En Liese ook niet'
Els: 'Hou je alleen Nick en Naomi over. Nick is veel te dik met Theo, die misbruikt hem. Theo heeft dat alleen zelf niet door.'

Nathalie: 'Ik ga sowieso op Rene stemmen'
Jowie: 'Ik heb ook niks met Rene'

Ze zeggen dat van de nieuwe mensen alleen Zoey zichzelf is, de andere twee kunnen ze nog niet peilen. Alleen Jill is dan wel aardig. Rene doet te veel z'n best.

Els: 'Ik weet wie de publiekslievelingen zijn. Dat zijn Thomas, Theo en Daan. Want daar loopt Rene steeds naar toe, dat heeft ie gelezen voordat hij het huis binnenkwam denk ik.'

[ Bericht 11% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 11:22:30 (edit) ]
pi_197339942
11:30
Nathalie en Thomas nu buiten over nomineren.
Nathalie zegt dat Jowie had uitgerekend dat Els niet te redden is, te veel stemmen. Ze zegt dat ze wel heeft geprobeerd om Daan en Theo ervan te overtuigen om niet op Els te stemmen, dus die gaan dat misschien niet doen. Maar dan wel op Naomi. Nathalie wil eigenlijk ook niet op Naomi stemmen.

Thomas zegt dat ze moeten proberen Naomi en Liese zover te krijgen niet op Els te stemmen.

Nathalie: 'Els kunnen we er nog wel even bij hebben.'
Thomas: 'Maar denk je dat Theo niet op Els gaat stemmen?'
Nathalie: 'Nee, ik denk het wel, hij wel, maar Daan niet. Ik heb gezegd, is het wel verstandig om Els eruit te stemmen. Toen zei hij ok, dan Naomi. Maar ik denk niet dat hij dat gaat doen. Er gaan veel mensen op Rene stemmen. Ik sowieso. De tweede weet ik echt nog niet.'
Thomas: 'Ik vind het moeilijk.'

Nathalie: 'Aan het einde van de dag heb ik loyaliteit aan 2 mensen, aan jou en aan Jowie.'

11:45
Els was ondertussen naar de DBK geroepen, vlak nadat ze iets vertelde over hoe het vanochtend in de DBK ging. Ze denken dat ze straf gaat krijgen. Els is zeker een kwartier weg. Dan komt ze weer buiten bij Nathalie en Thomas zitten. Bovenstaande gebeurde in die tussentijd.

Ze vragen of ze straf heeft gehad. Maar nee, het was een topgesprek. Verder mag ze er niks over zeggen, zegt Els. Het ging helemaal niet over vanochtend in ieder geval.
Els: 'Ik weet nu goed hoe Big Brother is.'

[ Bericht 6% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 11:48:46 (edit) ]
pi_197340672
12:20
Theo en Zoey op de bank, weer over nominaties.



Theo zegt dat hij op Els en Rene gaat stemmen. Els past niet in de groep, en Rene is alleen maar politiek-correct.
Zoey zegt dat er 3 een rol aan het spelen zijn in BB. Theo zegt dat hij er een Nederlander uit wil hebben.

Als hij alles geweten had, had hij Zico erin gehouden, omdat hij veel meer een teamspeler is. Hij is teleurgesteld in de Nederlanders.

Theo zegt, ik ben wie ik ben, ben dan soms wel een lul, maar altijd mezelf.

Hierna probeert Theo Liese te overtuigen van z'n plan om Nederlands weg te stemmen. Liese gaat vooral voor de groep zegt ze, ze gaat nu tactisch stemmen. Wil geld voor de pot verdienen, en zwakke spelers eruit hebben die alleen maar staan toe te kijken. Ze weet al wie ze gaat nomineren, en het lijkt erop dat dat niet perse Nederlanders zijn. Ze zegt niet wie wel.

12:35
Jowi wordt betrapt met schoenen aan. Theo roept het luidkeels door het huis: 'Hele week op het water'.
Liese zegt: 'Wat een snitch'.
Theo: 'Luister, tussen 40 en 45 had ik zo bij de NSB gekund. Gelijk strak zijn. Aanpakken. Niks snitch, gewoon zeggen.'

Even later Liese: 'Ge hebt 3 kwart gouden hart. Voor de rest pikzwart.' :)

[ Bericht 15% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 12:41:57 (3/4) ]
pi_197341805
13:15
Theo zit buiten met Thomas, Nathalie en Els. Korte samenvatting van het gesprek, Theo vindt Rene een lul, de rest is het wel met hem eens dat hij een rol speelt, en niet zichzelf is.

Ze zeggen dat Jill op haar tenen loopt, als dat zo door gaat, dan stapt ze vrijwillig op. Thomas neemt het nog wel enigszins voor haar op, hij zegt, het is niet makkelijk om nieuw binnen te komen. Dat beaamt Els.

Theo denkt dat Jill, Zoey en Liese hetzelfde gaan stemmen.

13:30
Thomas en Els blijven over buiten, Nathalie en Theo zijn naar binnen gegaan.
Els zegt dat Theo zich ook zorgen maakt. Waarom denk je anders dat hij naar buiten kwam om met ons te praten. :)

Els zegt, het is net schaken, het is een spel. Voor mij zijn het allemaal pionnetjes in het huis, geen mensen.
Thomas zegt dat hij zo niet denkt, dat zou hij niet vol kunnen houden.

[ Bericht 18% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 13:40:08 (edit) ]
pi_197343106
14:30

De hottub is weer in gebruik genomen.


(plaatje van Ebinas)

14:40
BB : bewoners, het is tijd voor de nominaties

Het is donker met rood licht in het huis:


Theo mag als eerste nomineren. Nick als 2e.

15:38
Het gaat weer over de tijd. De ovenkok geeft nu 13:14 aan. Ze schatten het ergens tussen 15 en 16.

15:50
Thomas is in de DBK, hij is 1 van de laatsten om te nomineren.

BB: Bewoners, controleer uw zender
Theo: Jezus Christus
BB: Ja, Theo

Hilariteit alom, ze zeggen, 'oh, hij heeft een nieuwe [tekst opgenomen]'

[ Bericht 12% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 15:56:47 (edit) ]
pi_197350781
20:30
Het regent buiten hard, dus iedereen zit binnen. Sommigen doen een spel (dierennamen zeggen)

Els en Zoey zijn aan het kletsen. Els zegt oa dat ze dacht er vorige week al uit te gaan. Ze hebben het ook over wat Zoey nog heeft gezien in de afleveringen voor ze het huis in ging.

Regen:


Els zegt dat het eigenlijk een geintje is dat ze meedoet. Heeft zich aangemeld omdat haar zoon zei dat ze echt niet met haar porem op tv moest gaan.

Hierna wordt er geveegd door Zoey, Els en Liese.
Jill doet een maskertje:



Op de slaapkamer heeft Daan de take dat er in haar dorp al zoveel kinderlokkers zijn gepakt, omdat iedereen elkaar kent. Heb je in de stad niet, kent niemand elkaar, en zoveel toeristen.

[ Bericht 22% gewijzigd door Li0nHeart op 11-01-2021 21:02:25 (edit) ]
pi_197351562
21:00
Het gaat in de slaapkamer over het haarvet (denk ik) van Jowie. Daan zegt dat ze hoopt dat hij het haalt met de pot.
Nathalie zegt: 'Oh bij mij hebben ze gezegd dat ik van alles nieuwe zou krijgen als het op is, bij jullie niet?'
Rest: "Eh... nee"

Daan: Wel, zo je hebt veel mee. Moest toch? Nee hoor... Oh'
Nathalie: 'Hebben ze geen foto's gemaakt van je spullen, van je badartikelen?'
Daan: 'Nee, alleen maar stickers plakken'
Nathalie: 'Serieeeeeeuuuus??'

Zap, weg naar de woonkamer waar echt niks gebeurd. Dus bedenkt BB maar iets.. de boodschappen zijn er:

pi_197352116
Thomas was vanmiddag na het nomineren erg overstuur. Hij had buiten een gesprek met Naomi. Hij huilde ook. Wat ik begrijp heeft hij Jill genomineerd en had daar al meteen spijt van. Hij heeft zich laten meeslepen door anderen. Ook vindt hij het moeilijk, om te gaan met de aandacht die hij krijgt van Jill. Hij kan niet inschatten of het gemeend is of niet. Hij is de rest van de dag van slag.
pi_197355732
dinsdag 7:00
Jill is wakker en loopt een stukje door het huis. Ze kijkt even naar buiten en lijkt even op de ovenklok te kijken en een berekening te maken.



Hierna loopt ze weer terug richting de gang. Denkt een aantal seconden na, en gaat dan weer terug slapen.
Het huis is weer in diepe rust, iedereen slaapt nog.

7:45
BB heeft de lichten aangedaan, de bewoners moeten wakker worden. Maar er gebeurt nog niet heel veel op dat vlak.



7:55
BB: Hallo bewoners, het is tijd voor een batterijwissel.

Iedereen wordt dus, verplicht, wakker.

[ Bericht 8% gewijzigd door Li0nHeart op 12-01-2021 07:54:32 (edit) ]
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')