abonnement Unibet Coolblue
pi_197231009
quote:
0s.gif Op dinsdag 5 januari 2021 17:05 schreef Spanky78 het volgende:

[..]

Ik ben verre van aanhanger van dat hele incel gebeuren. Sterker nog; ben al jaren getrouwd en heb het geluk gehad een beetje het type te zijn waar veel vrouwen voor vallen.

Maar ik denk dat je je vergist in hoe de wereld er voor veel mannen uit ziet. Dat is niet Perse erg trouwens, kun je als vrouw weinig aan doen. Er is 20% van de mannen die door 80% van de vrouwen begeerd wordt. Die kunnen alles maken. Een hele hoop anderen hebben veel minder kans.

Het is wel degelijk zo dat veel vrouwen een andere man willen voor de stomend hete sex dan degene om fijn mee samen te wonen. Zeker niet allemaal.

Ik heb er voordat ik een serieuze relatie kreeg hartelijk gebruik van gemaakt. En me ook regelmatig als enorme lul gedragen trouwens (sorry).
Ja die vrouwen zullen er zijn maar zijn ook net zo goed mannen die niet zo heilig zijn, ik geloof niet dat het zo statisch is en alleen aan die vrouwen ligt. En daar val ik over het aandeel is groter dan alleen de vrouw die schuld heeft en context doet er zeker wel toe en de aanleiding. Die 80-20 verhouding ik lees dat wel vaker waar komt dat vandaan die cijfers? Geloof daar niet in ik zie het meer als fake news die cijfers.

Er is soort hyperfocus op negatieve ervaringen van alleen de vrouw die slecht is. En ik zie vooral ego gedrag in dit topic en ik geloof echt ja mensen maken vervelende dingen mee maar dat is persoonlijke kwestie maar ook genoeg vrouwen maken dingen mee waarvan je denkt nou zijn mannen zo? Maar ik snap niet dat je niet ziet hoe erg die tunnelvisie hier is en ik vind het oprecht jammer dat er zo negatief word gedacht en veel reacties gaan ver en vind ik niet redelijk.

En we gaan het gewoon niet eens worden over bepaalde dingen dat is gewoon een kwestie van verschil van perceptie en belevingswereld.
'' I am under no obligation to make sense to you.''
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')