abonnement Unibet Coolblue
pi_196881260
quote:
0s.gif Op maandag 21 december 2020 21:43 schreef Dikkebabastacks het volgende:

[..]

Stiekem wel al is dit natuurlijk heel erg onrealistisch maar op z'n minst niet me rug breken tot me 72e idd denk dat 50 een mooie leeftijd is om te kappen met werken (fulltime) of ik ga gewoon op me 50e de uitkering in
quote:
0s.gif Op maandag 21 december 2020 21:46 schreef Dikkebabastacks het volgende:

[..]

Je leeft maar 1x en je kan me niet vertellen dat jij die 1x dat je leeft keihard werkt tot jij misschien ooit een keer pension hebt voordat je het weet ben je dood dus je moet wel je kansen pakken
En de vrouw die wel 5 dagen per week werkt, het huishouden doet, niet vreemd gaat, denk je dat die daar mee akkoord gaat?

De "eigenschappen" die jij zoekt in een partner zal je minimaal ook terug moeten geven, anders gaat het hem niet worden.

De meeste vrouwen zoeken een man, geen kind, een relatie moet gelijkwaardig zijn en niemand met zijn volle verstand blijft trekken aan een dood paard.

Je blijft tegen muren aanlopen, en gezien je oudere post die ook worden gelezen, loop je in cirkeltjes.

Je bent nu bijna 20, stel je werkt straks 2 jaar bij een zelfde werkgever, en ook al is het een flutbaantje, moet je jezelf eens terug zien wanneer je dan bijna 22 bent.

Je moet het zelf weten, maar de wereld blijft doordraaien terwijl jij op de bank blijft liggen, niemand komt je daar een vrouw of zak met geld en geluk brengen.
  dinsdag 22 december 2020 @ 19:21:58 #52
406944 SugeLucky
Heeft een snoeiharde ripple
pi_196887532
quote:
0s.gif Op maandag 21 december 2020 23:52 schreef Cockwhale het volgende:

[..]

Ben je toevallig (intelligent) autistisch? Je doet mij aan iemand denken.
Echt intelligent komt ie anders niet over..
pi_196889298
quote:
0s.gif Op dinsdag 22 december 2020 19:21 schreef SugeLucky het volgende:

[..]

Echt intelligent komt ie anders niet over..
Laat ik het zo zeggen, je hebt ook autisten die nauwelijks kunnen functioneren. Die helemaal doordraaien als je hun eigendommen een paar centimeter verplaatst...
pi_196898618
TS, je klinkt toch wel als iemand die nog een beetje volwassen moet worden..
Je schopt tegen mensen als ze niet hetzelfde denken want ze zullen vast wel een rijke mammie en pappie hebben en dom zijn. Je wilt niet naar school want daar zitten allemaal idioten, je wil niet werken (allez jawel maar wel onder zware voorwaarden), je wil een super goeie vriendin (geen vreemde wens natuurlijkt),..
Maar vooral dat alleen jij gelijk hebt en de rest stom is. Maar als je inziet dat er overal conficten ontstaan waar je komt of bent, dan zou je je eens moeten afvragen of dat niet aan jou ligt?

Ivm werken: je bent jong en gezond. net nu zou je gewoon lekker hard kunnen werken! Zo kan je ook sneller weg thuis, je eigen stekje opbouwen en ruimte maken voor je eigen vrijheden en die vriendin. Ik heb ook geen rijke ouders en het ging niet lekker thuis maar ik heb echt elke mogelijke job aangenomen om zo snel mogelijk onafhankelijk te zijn. Ik had gelukkig wel een diploma. Ik werkte in 3-ploegen en daarbuiten had ik nog van die kleine flutbaantjes (seizoens-landbouw enz). Later heb ik volcontinu gewerkt (5 ploegen) en ook nog in vaste nacht. Nu ben ik terug aan het studeren, waar ik trouwens ook voor gewerkt heb om dat te kunnen doen.

Je kan twee kanten uit: ga werken zonder teveel voorwaarden. In de zware industrie en ploegendienst verdien je best nog veel. Bekijk dit als iets tijdelijks en een investering voor je nieuwe vrijheid. Of ga je school afmaken. Nu kan het nog daar je nog thuis woont.
Hetgeen je nu doet gaat je echter naar niet zo heel veel plaatsen brengen.
Oh en het belangrijkste: geduld! Je kan niet alles NU of in een jaar tijd hebben. Dingen hebben tijd nodig en jij moet de start voor die dingen te bereiken zelf maken.
Horum omnium fortissimi sunt Belgae
pi_196950356
Komende van een situatie met 40/50 uur werk per week (excl. Reistijd +10 uur per week) als kostwinnaar en een ondankbaar kreng thuis dat nog niet eens het presteerde om ons kind met een fatsoenlijk ontbijt naar school te laten gaan, naar een situatie waarin ik werk heb met een lager salaris maar uiteindelijk van een huis met dure hypotheek ben verlost, en nu in een vrije sector appartement zit (nog steeds met ondankbaar kreng) en voor een beetje stabiliteit voor m'n kind kan zorgen totdat die nog wat ouder is, kan ik zeggen:
- als het onderste uit de kan wil krijg je het snelst het deksel op je neus
- degene die je heeft wijs gemaakt dat werk of school leuk moet zijn is de grootste leugenaar. Wees al blij als je werk of studie niet vervelend is.
- en wat ben ik blij dat ik van dat dure huis verlost ben, en een hoop bezittingen heb weggeflikkerd.

En ondanks dat m'n scheiding nog steeds niet rond is en nu dit jaar iedereen het over alle negatieve gevolgen van corona heeft (negativiteit waar ik weer bijna in mee gezogen werd):
- ben ik 2 keer oom geworden
- kan m'n kind het bijbenen op school
- ben ik nog steeds blij met mijn huidige collega's
- heb ik dit jaar 3 heel erg leuke nieuwe mensen ontmoet die ik enorm waardeer

Eigenlijk is 2020 er eentje om te koesteren. Kan het iedereen aanraden, verlos je van onnodige emotionele en materialistische ballast en waardeer datgene wat er echt toe voor je doet. ^O^


Voor degenen voor wie 2020 wel een klote jaar is geweest en nu dierbaren moeten missen, heel veel sterkte toegewenst. Dat eerder gemaakte mooie herinneringen jullie maar kracht moge geven. *;
Your life is your life: go all the way
https://youtu.be/2lK4LrD8Ii4
pi_196951884
De boeddha zei het al: verlangen is de bron van al ons Lijden.
-
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')