abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_196776535
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 22:57 schreef maxi-mus het volgende:
Er zijn mensen boos.
Omdat Ajax voor het eerst in 300 jaar een winnende goal heeft gemaakt in de slotfase.
Oh.
  woensdag 16 december 2020 @ 22:59:03 #227
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_196776538
quote:
1s.gif Op woensdag 16 december 2020 22:58 schreef Caland het volgende:
Blind is ook wel rijp voor hairworld Istanbul

Mooi jodenkeppeltje heeft ‘ie inmiddels
*O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O* *O*
94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
  woensdag 16 december 2020 @ 22:59:25 #228
489267 Guus_Geluk2.0
Nieuw, maar niet verbeterd.
pi_196776547
quote:
80s.gif Op woensdag 16 december 2020 22:58 schreef Tagliano het volgende:
Verder kom ik even alle Lucky Ajax tranen halen
Eerder lucky topclubs vandaag
  woensdag 16 december 2020 @ 22:59:50 #229
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_196776553
@Caland is ook troll
94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
pi_196776557
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 22:58 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Is Utrecht ooit zo hard genaaid als vandaag?

Goeiste beeldkwaliteit.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  woensdag 16 december 2020 @ 23:00:14 #231
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_196776558
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 22:56 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Ik moet ff kwijt dat ik echt doodziek word van dat calimerogedrag van allerlei nitwits "huu mijn vraag is niet aan bod gekomen" Nee dat heb je weleens. Deal withit. Simpelweg het stellen van een vraag betekent niet dat je ergens recht op hebt.

En al wordt je vraag niet behandeld, BOEIEND. Volgende keer beter. Denk maar eens beter na over een vraag die misschien WEL interessant genoeg is.

Nog los van alle trollen die hier volkomen onnodig de boel komen verzieken om het verzieken. Die mogen helemaal een tattoo van een triple 20 op hun strottehoofd krijgen.

Fok!Crew spant zich in om iets leuks gedaan te krijgen van een landelijk bekende topsporter, Wauw. Wees daar blij mee *O* Of als je niks met de sport heb, wees er niet blij mee, maar lazer gewoon op. Zieken om het zieken, je verwacht het niet misschien, maar wordt NIET gewaardeerd, to put things nicely. Ga je beperkte tijd maar spenderen aan mensen die je wel waarderen en laat de liefhebbers hier met rust. Gajes.
De Amerikaanse meteoroloog Edward Lorenz bedacht ooit The Butterfly Effect als metafoor voor hoe een kleine actie grote gevolgen kan hebben. Een vlinder die ergens in Brazilië met zijn vleugels wappert, zet een meteorologisch proces in gang dat leidt tot een tornado in Texas. Kleine gebeurtenis daar, grote consequenties hier. Het was een bericht in de kantlijn dat Arsenal vorige week het contract van David Luiz niet verlengde. In eerste instantie heeft dat niks te maken met Feyenoord, behalve als de club daarmee ruimte wil creëren in het budget. En dat is zo. Het begint er steeds meer naar uit te zien dat The Gunners binnen nu en een paar weken een bod gaan doen op Feyenoord-middenvelder Orkun Kökcü.
Makkelijk tweede.
  Redactie Frontpage / Weblog woensdag 16 december 2020 @ 23:00:20 #232
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_196776561
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 22:58 schreef Hallojo het volgende:

[..]

Is Utrecht ooit zo hard genaaid als vandaag?
Ja met wamberto
GA EENS WERKEN/UITKERING TREKKEN IPV OP FOK ZITTEN!
Speklap3000 is mijn maatje en DTS winnaar februari!
pi_196776562
Higher... 2x geen penalty en geen 2e gele kaart voor die Argentijn. Rare scheids
  Moderator woensdag 16 december 2020 @ 23:00:35 #234
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_196776565
quote:
1s.gif Op woensdag 16 december 2020 22:59 schreef Guus_Geluk2.0 het volgende:

[..]

Eerder lucky topclubs vandaag
Vandaag was dat alleen maar om 21u toch
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 16 december 2020 @ 23:01:07 #235
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_196776575
Prima ik doe gezellig mee :B mijn mening is dus:

1: Koop enkel kwalitatieve goeie spelers voor Feyenoord 1 en jeugdig talent die echt de top kunnen halen.

2: Een jong Feyenoord beginnen in de jupilerleague en zolang dat er niet is intensief samenwerken met een jupiler league team zoals bij Excesior in het verleden (mss fc Dordrecht) of een team in de Belgische competitie om het talent te ontwikkelen en niet op de bank te laten weg kwijnen. Stippel voor iedere jeugd speler een traject uit en als ze de Jupiler league zijn ontstegen verhuren aan eredivisie teams tot ze goed genoeg zijn voor de basis van Feyenoord 1.

3: Om kapitaal vernietiging te voorkomen van aangekochte spelers die op de bank minder waard worden. Reserve spelers enkel huren of transfervrij halen.

4: Zo snel mogelijk afscheid nemen van oudere spelers om er nog geld voor te krijgen. Behalve van top spelers die hier aan het eind van hun carrière nog een laatste kunstje willen vertonen.


Als we eventueel kampioen worden hebben we wel een Champions league waardige ploeg nodig voor volgend seizoen. En dat betekend werk aan de winkel voor van Geel. En hij staat er nou niet direct bekend om dat hij veel doet...

In het seizoen 2018/2019 mag jong Feyenoord pas in de voetbal piramide instromen dus zou ook handig zijn als Feyenoord volgend seizoen op een andere manier talenten door ontwikkeld.

En de selectie moet beter.

Rekening houdend met nogal wat spelers sentimenten en hun situaties Feyenoord zijn financiële situatie en van Geel die liever uit voorzichtigheid geen basisspelers van de hand doet behalve bij een (in zijn ogen) goeie verkoop. Kom ik tot deze visie voor de komende 2 jaar. Met dit redelijk betaalbare en haalbare team wat behoorlijk mee kan op Champions league niveau.

De volgende acties zou van Geel kunnen ondernemen om dit te laten slagen:

Verkoop/laten afvloeien: Keeper Hansson, Kramer, Nelom, Bilal, Gustafson (of verhuur met overname salaris), Vejinovic (of verhuur met overname salaris).

Kopen: Riedewald, Berghuis, Ayoub, st.juste, van Drongelen, Dumfries (of Luckassen/Bacuna)

Transfervrij over nemen: van Persie (wanneer mogelijk), Botaka, Barazite, Ebecilio, Boerrigter, Bouy.

Huur: Fer (of mss Donk), Fosu-Mensah, Ake, Clasie, Lens, Tannane of Kishna.

Verhuur voor 1 seizoen (als je het maximum van aantal te verhuren spelers aan 1 club niet overschrijd anders verhuren aan andere teams): Barazite, Ayoub aan fc Utrecht. van Beek (wedstrijd ritme op doen), Woudenberg, Van Drongelen, Dumfries/Luckassen (verhuur aan az), Tapia aan Sparta. St Juste aan Heerenveen of Fc Utrecht. Bouy aan fc Zwolle of wie weet wil fc Utrecht hem ook. Hahn aan wie dan ook alle boven genoemde club kunnen wel een goeie keeper gebruiken.

Met Fc Dordrecht (of een ander team in de jupiler league of de Belgische competitie) afspreken dat de Feyenoord talenten daar 1 seizoen worden gestald en fc Dordrecht (of wie dan ook) flink bij draagt aan de loonkosten voor zover ze kunnen en Feyenoord levert ook wat staf om de jeugd te begeleiden in aanloop naar een eigen jong Feyenoord.

Als je regels overschrijd doordat je teveel spelers verhuurd aan 1 ploeg zoek je een oplossing door de beloftes of jong Feyenoord 1 seizoen te fuseren met de jeugd van fc Dordrecht. Zoals men eerst in het samenwerkingsverband deed met Excelsior om de jeugd van Feyenoord bij fc Dordrecht te laten spelen. Op die manier kan Feyenoord zelfs nog beroep doen op de spelers bij een blessure golf en kan jong Feyenoord als ze kampioen worden nog mee doen aan de Champions league voor junioren en hebben ze de beschikking over die goeie jeugd spelers. Enkel Ebecilio (al is die nog maar 23) of Boerrigter hoef je dan aan fc Dordrecht te verhuren.

Fc Dordrecht/Jong Feyenoord word dit:

Boerrigter ----- Vente ----- El Hankouri
Hansson -------- Robertha -- Fernandes

------- Verdonk ------ Schuurman -----
---------------------- Hamer

Malacia-------- Ebecilio --- Koomen --

------- Knoester------ Dammers--------

---------------- Bijlow --------------


Wellicht kunnen spelers nog elders verhuurt worden zodat er geen wissels zijn. En Boerrigter en Ebecilio wedstrijd ritme laten op doen.


Champions league waardige ploeg:

Elia------ Jorgensen --- Tannane/Kishna
Botaka ---- Kuyt ------- Berghuis

--- Vilhena ------ Lens -------
van Persie ------- Toornstra

Riedewald - Clasie ----- Karsdorp
Ake-------- El Ahmadi -- Fosu-Mensah
----------- Nieuwkoop

--- Kongolo ------ Fer (of mss Donk)
v/d Heijden ----- Botteghin

----------- Vermeer --------------
----------- Jones

Prima ploeg wellicht is er extra ruimte in het salaris huis te creëren door een deel van de zekere champions league inkomsten te gebruiken om de salarissen van de gehuurde spelers te bekostigen. Of kan je een boekhoud truc verzinnen waarbij Kuyt een speler/staflid word waardoor die niet op de spelers begroting drukt.

En iedere positie is er 1 speler eigendom van de ploeg met als 2de optie een transfervrije speler of huur speler wat kapitaal vernietiging door spelers op de bank te zetten sterk zal verminderen.

Uiteraard kunnen vele spelers op andere posities spelen. Aan de trainer om er de beste uit te pikken. Maar iedere positie is met kwaliteit dubbel bezet.


Als Feyenoord zich dit seizoen plaatst voor de champions league. Kan je met het boven genoemde team spelen.

Mocht Feyenoord zich niet plaatsen voor Champions league voetbal voor seizoen 2018/2019. Geen probleem. Huur je de spelers niet meer en heb je je al voorbereid voor het seizoen wat daarna komt en start je de competitie 2018/2019 met dit onderstaande team.

Als het toch mis gaat voor champions league voetbal volgend seizoen. Kun je onderstaand team gebruiken en kan je El Ahmadi, van der Heijden, Botteghin en Vermeer behouden. En voor hen maken plaats Boerrigter, Ebecilio, van Drongelen, van Beek, Bouy, Hahn die je dan verhuurt.


Elia - van Persie - Berghuis
Botaka --- Barazite Boerrigter
-----------(Kuyt)

---- Vilhena - Toornstra -----
---- Ayoub ---- Schuurman
---- Bouy

Riedewald - Nieuwkoop - Karsdorp
Woudenberg - Tapia ---- Dumfries/Luckassen
------------ Ebecilio

---- Kongolo - st. Juste -----
van Drongelen - van Beek

---------- Jones -------------
---------- Hahn

Verkoop voor seizoen 2018/2019 de oudere spelers: El Ahmadi, Van der Heijden, Botteghin, Vermeer.
En is de vraag of Kuyt door gaat en of Jorgensen houdbaar blijft. Zou wel inzetten om Kongolo, Vilhena en Karsdorp te behouden. Maar zie deze vooral vertrekken dus heb je al back ups in huis.
Makkelijk tweede.
  woensdag 16 december 2020 @ 23:01:56 #236
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_196776593
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 23:01 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Prima ik doe gezellig mee :B mijn mening is dus:

1: Koop enkel kwalitatieve goeie spelers voor Feyenoord 1 en jeugdig talent die echt de top kunnen halen.

2: Een jong Feyenoord beginnen in de jupilerleague en zolang dat er niet is intensief samenwerken met een jupiler league team zoals bij Excesior in het verleden (mss fc Dordrecht) of een team in de Belgische competitie om het talent te ontwikkelen en niet op de bank te laten weg kwijnen. Stippel voor iedere jeugd speler een traject uit en als ze de Jupiler league zijn ontstegen verhuren aan eredivisie teams tot ze goed genoeg zijn voor de basis van Feyenoord 1.

3: Om kapitaal vernietiging te voorkomen van aangekochte spelers die op de bank minder waard worden. Reserve spelers enkel huren of transfervrij halen.

4: Zo snel mogelijk afscheid nemen van oudere spelers om er nog geld voor te krijgen. Behalve van top spelers die hier aan het eind van hun carrière nog een laatste kunstje willen vertonen.

Als we eventueel kampioen worden hebben we wel een Champions league waardige ploeg nodig voor volgend seizoen. En dat betekend werk aan de winkel voor van Geel. En hij staat er nou niet direct bekend om dat hij veel doet...

In het seizoen 2018/2019 mag jong Feyenoord pas in de voetbal piramide instromen dus zou ook handig zijn als Feyenoord volgend seizoen op een andere manier talenten door ontwikkeld.

En de selectie moet beter.

Rekening houdend met nogal wat spelers sentimenten en hun situaties Feyenoord zijn financiële situatie en van Geel die liever uit voorzichtigheid geen basisspelers van de hand doet behalve bij een (in zijn ogen) goeie verkoop. Kom ik tot deze visie voor de komende 2 jaar. Met dit redelijk betaalbare en haalbare team wat behoorlijk mee kan op Champions league niveau.

De volgende acties zou van Geel kunnen ondernemen om dit te laten slagen:

Verkoop/laten afvloeien: Keeper Hansson, Kramer, Nelom, Bilal, Gustafson (of verhuur met overname salaris), Vejinovic (of verhuur met overname salaris).

Kopen: Riedewald, Berghuis, Ayoub, st.juste, van Drongelen, Dumfries (of Luckassen/Bacuna)

Transfervrij over nemen: van Persie (wanneer mogelijk), Botaka, Barazite, Ebecilio, Boerrigter, Bouy.

Huur: Fer (of mss Donk), Fosu-Mensah, Ake, Clasie, Lens, Tannane of Kishna.

Verhuur voor 1 seizoen (als je het maximum van aantal te verhuren spelers aan 1 club niet overschrijd anders verhuren aan andere teams): Barazite, Ayoub aan fc Utrecht. van Beek (wedstrijd ritme op doen), Woudenberg, Van Drongelen, Dumfries/Luckassen (verhuur aan az), Tapia aan Sparta. St Juste aan Heerenveen of Fc Utrecht. Bouy aan fc Zwolle of wie weet wil fc Utrecht hem ook. Hahn aan wie dan ook alle boven genoemde club kunnen wel een goeie keeper gebruiken.

Met Fc Dordrecht (of een ander team in de jupiler league of de Belgische competitie) afspreken dat de Feyenoord talenten daar 1 seizoen worden gestald en fc Dordrecht (of wie dan ook) flink bij draagt aan de loonkosten voor zover ze kunnen en Feyenoord levert ook wat staf om de jeugd te begeleiden in aanloop naar een eigen jong Feyenoord.

Als je regels overschrijd doordat je teveel spelers verhuurd aan 1 ploeg zoek je een oplossing door de beloftes of jong Feyenoord 1 seizoen te fuseren met de jeugd van fc Dordrecht. Zoals men eerst in het samenwerkingsverband deed met Excelsior om de jeugd van Feyenoord bij fc Dordrecht te laten spelen. Op die manier kan Feyenoord zelfs nog beroep doen op de spelers bij een blessure golf en kan jong Feyenoord als ze kampioen worden nog mee doen aan de Champions league voor junioren en hebben ze de beschikking over die goeie jeugd spelers. Enkel Ebecilio (al is die nog maar 23) of Boerrigter hoef je dan aan fc Dordrecht te verhuren.

Fc Dordrecht/Jong Feyenoord word dit:

Boerrigter ----- Vente ----- El Hankouri
Hansson -------- Robertha -- Fernandes

------- Verdonk ------ Schuurman -----
---------------------- Hamer

Malacia-------- Ebecilio --- Koomen --

------- Knoester------ Dammers--------

---------------- Bijlow --------------

Wellicht kunnen spelers nog elders verhuurt worden zodat er geen wissels zijn. En Boerrigter en Ebecilio wedstrijd ritme laten op doen.

Champions league waardige ploeg:

Elia------ Jorgensen --- Tannane/Kishna
Botaka ---- Kuyt ------- Berghuis

--- Vilhena ------ Lens -------
van Persie ------- Toornstra

Riedewald - Clasie ----- Karsdorp
Ake-------- El Ahmadi -- Fosu-Mensah
----------- Nieuwkoop

--- Kongolo ------ Fer (of mss Donk)
v/d Heijden ----- Botteghin

----------- Vermeer --------------
----------- Jones

Prima ploeg wellicht is er extra ruimte in het salaris huis te creëren door een deel van de zekere champions league inkomsten te gebruiken om de salarissen van de gehuurde spelers te bekostigen. Of kan je een boekhoud truc verzinnen waarbij Kuyt een speler/staflid word waardoor die niet op de spelers begroting drukt.

En iedere positie is er 1 speler eigendom van de ploeg met als 2de optie een transfervrije speler of huur speler wat kapitaal vernietiging door spelers op de bank te zetten sterk zal verminderen.

Uiteraard kunnen vele spelers op andere posities spelen. Aan de trainer om er de beste uit te pikken. Maar iedere positie is met kwaliteit dubbel bezet.

Als Feyenoord zich dit seizoen plaatst voor de champions league. Kan je met het boven genoemde team spelen.

Mocht Feyenoord zich niet plaatsen voor Champions league voetbal voor seizoen 2018/2019. Geen probleem. Huur je de spelers niet meer en heb je je al voorbereid voor het seizoen wat daarna komt en start je de competitie 2018/2019 met dit onderstaande team.

Als het toch mis gaat voor champions league voetbal volgend seizoen. Kun je onderstaand team gebruiken en kan je El Ahmadi, van der Heijden, Botteghin en Vermeer behouden. En voor hen maken plaats Boerrigter, Ebecilio, van Drongelen, van Beek, Bouy, Hahn die je dan verhuurt.

Elia - van Persie - Berghuis
Botaka --- Barazite Boerrigter
-----------(Kuyt)

---- Vilhena - Toornstra -----
---- Ayoub ---- Schuurman
---- Bouy

Riedewald - Nieuwkoop - Karsdorp
Woudenberg - Tapia ---- Dumfries/Luckassen
------------ Ebecilio

---- Kongolo - st. Juste -----
van Drongelen - van Beek

---------- Jones -------------
---------- Hahn

Verkoop voor seizoen 2018/2019 de oudere spelers: El Ahmadi, Van der Heijden, Botteghin, Vermeer.
En is de vraag of Kuyt door gaat en of Jorgensen houdbaar blijft. Zou wel inzetten om Kongolo, Vilhena en Karsdorp te behouden. Maar zie deze vooral vertrekken dus heb je al back ups in huis.
Tering wat een post. Doe dit lekker in Feyenoord-topic
pi_196776597
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 23:00 schreef De_Kraam het volgende:

[..]


Goeiste beeldkwaliteit.
Ik was erbij deze wedstrijd en zat op een lijn met de verdediging van Utrecht. Het was meteen duidelijk :{
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  Moderator woensdag 16 december 2020 @ 23:02:27 #238
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_196776603
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 23:01 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Prima ik doe gezellig mee :B mijn mening is dus:

1: Koop enkel kwalitatieve goeie spelers voor Feyenoord 1 en jeugdig talent die echt de top kunnen halen.

2: Een jong Feyenoord beginnen in de jupilerleague en zolang dat er niet is intensief samenwerken met een jupiler league team zoals bij Excesior in het verleden (mss fc Dordrecht) of een team in de Belgische competitie om het talent te ontwikkelen en niet op de bank te laten weg kwijnen. Stippel voor iedere jeugd speler een traject uit en als ze de Jupiler league zijn ontstegen verhuren aan eredivisie teams tot ze goed genoeg zijn voor de basis van Feyenoord 1.

3: Om kapitaal vernietiging te voorkomen van aangekochte spelers die op de bank minder waard worden. Reserve spelers enkel huren of transfervrij halen.

4: Zo snel mogelijk afscheid nemen van oudere spelers om er nog geld voor te krijgen. Behalve van top spelers die hier aan het eind van hun carrière nog een laatste kunstje willen vertonen.

Als we eventueel kampioen worden hebben we wel een Champions league waardige ploeg nodig voor volgend seizoen. En dat betekend werk aan de winkel voor van Geel. En hij staat er nou niet direct bekend om dat hij veel doet...

In het seizoen 2018/2019 mag jong Feyenoord pas in de voetbal piramide instromen dus zou ook handig zijn als Feyenoord volgend seizoen op een andere manier talenten door ontwikkeld.

En de selectie moet beter.

Rekening houdend met nogal wat spelers sentimenten en hun situaties Feyenoord zijn financiële situatie en van Geel die liever uit voorzichtigheid geen basisspelers van de hand doet behalve bij een (in zijn ogen) goeie verkoop. Kom ik tot deze visie voor de komende 2 jaar. Met dit redelijk betaalbare en haalbare team wat behoorlijk mee kan op Champions league niveau.

De volgende acties zou van Geel kunnen ondernemen om dit te laten slagen:

Verkoop/laten afvloeien: Keeper Hansson, Kramer, Nelom, Bilal, Gustafson (of verhuur met overname salaris), Vejinovic (of verhuur met overname salaris).

Kopen: Riedewald, Berghuis, Ayoub, st.juste, van Drongelen, Dumfries (of Luckassen/Bacuna)

Transfervrij over nemen: van Persie (wanneer mogelijk), Botaka, Barazite, Ebecilio, Boerrigter, Bouy.

Huur: Fer (of mss Donk), Fosu-Mensah, Ake, Clasie, Lens, Tannane of Kishna.

Verhuur voor 1 seizoen (als je het maximum van aantal te verhuren spelers aan 1 club niet overschrijd anders verhuren aan andere teams): Barazite, Ayoub aan fc Utrecht. van Beek (wedstrijd ritme op doen), Woudenberg, Van Drongelen, Dumfries/Luckassen (verhuur aan az), Tapia aan Sparta. St Juste aan Heerenveen of Fc Utrecht. Bouy aan fc Zwolle of wie weet wil fc Utrecht hem ook. Hahn aan wie dan ook alle boven genoemde club kunnen wel een goeie keeper gebruiken.

Met Fc Dordrecht (of een ander team in de jupiler league of de Belgische competitie) afspreken dat de Feyenoord talenten daar 1 seizoen worden gestald en fc Dordrecht (of wie dan ook) flink bij draagt aan de loonkosten voor zover ze kunnen en Feyenoord levert ook wat staf om de jeugd te begeleiden in aanloop naar een eigen jong Feyenoord.

Als je regels overschrijd doordat je teveel spelers verhuurd aan 1 ploeg zoek je een oplossing door de beloftes of jong Feyenoord 1 seizoen te fuseren met de jeugd van fc Dordrecht. Zoals men eerst in het samenwerkingsverband deed met Excelsior om de jeugd van Feyenoord bij fc Dordrecht te laten spelen. Op die manier kan Feyenoord zelfs nog beroep doen op de spelers bij een blessure golf en kan jong Feyenoord als ze kampioen worden nog mee doen aan de Champions league voor junioren en hebben ze de beschikking over die goeie jeugd spelers. Enkel Ebecilio (al is die nog maar 23) of Boerrigter hoef je dan aan fc Dordrecht te verhuren.

Fc Dordrecht/Jong Feyenoord word dit:

Boerrigter ----- Vente ----- El Hankouri
Hansson -------- Robertha -- Fernandes

------- Verdonk ------ Schuurman -----
---------------------- Hamer

Malacia-------- Ebecilio --- Koomen --

------- Knoester------ Dammers--------

---------------- Bijlow --------------

Wellicht kunnen spelers nog elders verhuurt worden zodat er geen wissels zijn. En Boerrigter en Ebecilio wedstrijd ritme laten op doen.

Champions league waardige ploeg:

Elia------ Jorgensen --- Tannane/Kishna
Botaka ---- Kuyt ------- Berghuis

--- Vilhena ------ Lens -------
van Persie ------- Toornstra

Riedewald - Clasie ----- Karsdorp
Ake-------- El Ahmadi -- Fosu-Mensah
----------- Nieuwkoop

--- Kongolo ------ Fer (of mss Donk)
v/d Heijden ----- Botteghin

----------- Vermeer --------------
----------- Jones

Prima ploeg wellicht is er extra ruimte in het salaris huis te creëren door een deel van de zekere champions league inkomsten te gebruiken om de salarissen van de gehuurde spelers te bekostigen. Of kan je een boekhoud truc verzinnen waarbij Kuyt een speler/staflid word waardoor die niet op de spelers begroting drukt.

En iedere positie is er 1 speler eigendom van de ploeg met als 2de optie een transfervrije speler of huur speler wat kapitaal vernietiging door spelers op de bank te zetten sterk zal verminderen.

Uiteraard kunnen vele spelers op andere posities spelen. Aan de trainer om er de beste uit te pikken. Maar iedere positie is met kwaliteit dubbel bezet.

Als Feyenoord zich dit seizoen plaatst voor de champions league. Kan je met het boven genoemde team spelen.

Mocht Feyenoord zich niet plaatsen voor Champions league voetbal voor seizoen 2018/2019. Geen probleem. Huur je de spelers niet meer en heb je je al voorbereid voor het seizoen wat daarna komt en start je de competitie 2018/2019 met dit onderstaande team.

Als het toch mis gaat voor champions league voetbal volgend seizoen. Kun je onderstaand team gebruiken en kan je El Ahmadi, van der Heijden, Botteghin en Vermeer behouden. En voor hen maken plaats Boerrigter, Ebecilio, van Drongelen, van Beek, Bouy, Hahn die je dan verhuurt.

Elia - van Persie - Berghuis
Botaka --- Barazite Boerrigter
-----------(Kuyt)

---- Vilhena - Toornstra -----
---- Ayoub ---- Schuurman
---- Bouy

Riedewald - Nieuwkoop - Karsdorp
Woudenberg - Tapia ---- Dumfries/Luckassen
------------ Ebecilio

---- Kongolo - st. Juste -----
van Drongelen - van Beek

---------- Jones -------------
---------- Hahn

Verkoop voor seizoen 2018/2019 de oudere spelers: El Ahmadi, Van der Heijden, Botteghin, Vermeer.
En is de vraag of Kuyt door gaat en of Jorgensen houdbaar blijft. Zou wel inzetten om Kongolo, Vilhena en Karsdorp te behouden. Maar zie deze vooral vertrekken dus heb je al back ups in huis.
mand
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
pi_196776608
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 23:01 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Prima ik doe gezellig mee :B mijn mening is dus:

1: Koop enkel kwalitatieve goeie spelers voor Feyenoord 1 en jeugdig talent die echt de top kunnen halen.

2: Een jong Feyenoord beginnen in de jupilerleague en zolang dat er niet is intensief samenwerken met een jupiler league team zoals bij Excesior in het verleden (mss fc Dordrecht) of een team in de Belgische competitie om het talent te ontwikkelen en niet op de bank te laten weg kwijnen. Stippel voor iedere jeugd speler een traject uit en als ze de Jupiler league zijn ontstegen verhuren aan eredivisie teams tot ze goed genoeg zijn voor de basis van Feyenoord 1.

3: Om kapitaal vernietiging te voorkomen van aangekochte spelers die op de bank minder waard worden. Reserve spelers enkel huren of transfervrij halen.

4: Zo snel mogelijk afscheid nemen van oudere spelers om er nog geld voor te krijgen. Behalve van top spelers die hier aan het eind van hun carrière nog een laatste kunstje willen vertonen.

Als we eventueel kampioen worden hebben we wel een Champions league waardige ploeg nodig voor volgend seizoen. En dat betekend werk aan de winkel voor van Geel. En hij staat er nou niet direct bekend om dat hij veel doet...

In het seizoen 2018/2019 mag jong Feyenoord pas in de voetbal piramide instromen dus zou ook handig zijn als Feyenoord volgend seizoen op een andere manier talenten door ontwikkeld.

En de selectie moet beter.

Rekening houdend met nogal wat spelers sentimenten en hun situaties Feyenoord zijn financiële situatie en van Geel die liever uit voorzichtigheid geen basisspelers van de hand doet behalve bij een (in zijn ogen) goeie verkoop. Kom ik tot deze visie voor de komende 2 jaar. Met dit redelijk betaalbare en haalbare team wat behoorlijk mee kan op Champions league niveau.

De volgende acties zou van Geel kunnen ondernemen om dit te laten slagen:

Verkoop/laten afvloeien: Keeper Hansson, Kramer, Nelom, Bilal, Gustafson (of verhuur met overname salaris), Vejinovic (of verhuur met overname salaris).

Kopen: Riedewald, Berghuis, Ayoub, st.juste, van Drongelen, Dumfries (of Luckassen/Bacuna)

Transfervrij over nemen: van Persie (wanneer mogelijk), Botaka, Barazite, Ebecilio, Boerrigter, Bouy.

Huur: Fer (of mss Donk), Fosu-Mensah, Ake, Clasie, Lens, Tannane of Kishna.

Verhuur voor 1 seizoen (als je het maximum van aantal te verhuren spelers aan 1 club niet overschrijd anders verhuren aan andere teams): Barazite, Ayoub aan fc Utrecht. van Beek (wedstrijd ritme op doen), Woudenberg, Van Drongelen, Dumfries/Luckassen (verhuur aan az), Tapia aan Sparta. St Juste aan Heerenveen of Fc Utrecht. Bouy aan fc Zwolle of wie weet wil fc Utrecht hem ook. Hahn aan wie dan ook alle boven genoemde club kunnen wel een goeie keeper gebruiken.

Met Fc Dordrecht (of een ander team in de jupiler league of de Belgische competitie) afspreken dat de Feyenoord talenten daar 1 seizoen worden gestald en fc Dordrecht (of wie dan ook) flink bij draagt aan de loonkosten voor zover ze kunnen en Feyenoord levert ook wat staf om de jeugd te begeleiden in aanloop naar een eigen jong Feyenoord.

Als je regels overschrijd doordat je teveel spelers verhuurd aan 1 ploeg zoek je een oplossing door de beloftes of jong Feyenoord 1 seizoen te fuseren met de jeugd van fc Dordrecht. Zoals men eerst in het samenwerkingsverband deed met Excelsior om de jeugd van Feyenoord bij fc Dordrecht te laten spelen. Op die manier kan Feyenoord zelfs nog beroep doen op de spelers bij een blessure golf en kan jong Feyenoord als ze kampioen worden nog mee doen aan de Champions league voor junioren en hebben ze de beschikking over die goeie jeugd spelers. Enkel Ebecilio (al is die nog maar 23) of Boerrigter hoef je dan aan fc Dordrecht te verhuren.

Fc Dordrecht/Jong Feyenoord word dit:

Boerrigter ----- Vente ----- El Hankouri
Hansson -------- Robertha -- Fernandes

------- Verdonk ------ Schuurman -----
---------------------- Hamer

Malacia-------- Ebecilio --- Koomen --

------- Knoester------ Dammers--------

---------------- Bijlow --------------

Wellicht kunnen spelers nog elders verhuurt worden zodat er geen wissels zijn. En Boerrigter en Ebecilio wedstrijd ritme laten op doen.

Champions league waardige ploeg:

Elia------ Jorgensen --- Tannane/Kishna
Botaka ---- Kuyt ------- Berghuis

--- Vilhena ------ Lens -------
van Persie ------- Toornstra

Riedewald - Clasie ----- Karsdorp
Ake-------- El Ahmadi -- Fosu-Mensah
----------- Nieuwkoop

--- Kongolo ------ Fer (of mss Donk)
v/d Heijden ----- Botteghin

----------- Vermeer --------------
----------- Jones

Prima ploeg wellicht is er extra ruimte in het salaris huis te creëren door een deel van de zekere champions league inkomsten te gebruiken om de salarissen van de gehuurde spelers te bekostigen. Of kan je een boekhoud truc verzinnen waarbij Kuyt een speler/staflid word waardoor die niet op de spelers begroting drukt.

En iedere positie is er 1 speler eigendom van de ploeg met als 2de optie een transfervrije speler of huur speler wat kapitaal vernietiging door spelers op de bank te zetten sterk zal verminderen.

Uiteraard kunnen vele spelers op andere posities spelen. Aan de trainer om er de beste uit te pikken. Maar iedere positie is met kwaliteit dubbel bezet.

Als Feyenoord zich dit seizoen plaatst voor de champions league. Kan je met het boven genoemde team spelen.

Mocht Feyenoord zich niet plaatsen voor Champions league voetbal voor seizoen 2018/2019. Geen probleem. Huur je de spelers niet meer en heb je je al voorbereid voor het seizoen wat daarna komt en start je de competitie 2018/2019 met dit onderstaande team.

Als het toch mis gaat voor champions league voetbal volgend seizoen. Kun je onderstaand team gebruiken en kan je El Ahmadi, van der Heijden, Botteghin en Vermeer behouden. En voor hen maken plaats Boerrigter, Ebecilio, van Drongelen, van Beek, Bouy, Hahn die je dan verhuurt.

Elia - van Persie - Berghuis
Botaka --- Barazite Boerrigter
-----------(Kuyt)

---- Vilhena - Toornstra -----
---- Ayoub ---- Schuurman
---- Bouy

Riedewald - Nieuwkoop - Karsdorp
Woudenberg - Tapia ---- Dumfries/Luckassen
------------ Ebecilio

---- Kongolo - st. Juste -----
van Drongelen - van Beek

---------- Jones -------------
---------- Hahn

Verkoop voor seizoen 2018/2019 de oudere spelers: El Ahmadi, Van der Heijden, Botteghin, Vermeer.
En is de vraag of Kuyt door gaat en of Jorgensen houdbaar blijft. Zou wel inzetten om Kongolo, Vilhena en Karsdorp te behouden. Maar zie deze vooral vertrekken dus heb je al back ups in huis.
Wtf
Oh.
pi_196776612
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 23:01 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Prima ik doe gezellig mee :B mijn mening is dus:

1: Koop enkel kwalitatieve goeie spelers voor Feyenoord 1 en jeugdig talent die echt de top kunnen halen.

2: Een jong Feyenoord beginnen in de jupilerleague en zolang dat er niet is intensief samenwerken met een jupiler league team zoals bij Excesior in het verleden (mss fc Dordrecht) of een team in de Belgische competitie om het talent te ontwikkelen en niet op de bank te laten weg kwijnen. Stippel voor iedere jeugd speler een traject uit en als ze de Jupiler league zijn ontstegen verhuren aan eredivisie teams tot ze goed genoeg zijn voor de basis van Feyenoord 1.

3: Om kapitaal vernietiging te voorkomen van aangekochte spelers die op de bank minder waard worden. Reserve spelers enkel huren of transfervrij halen.

4: Zo snel mogelijk afscheid nemen van oudere spelers om er nog geld voor te krijgen. Behalve van top spelers die hier aan het eind van hun carrière nog een laatste kunstje willen vertonen.

Als we eventueel kampioen worden hebben we wel een Champions league waardige ploeg nodig voor volgend seizoen. En dat betekend werk aan de winkel voor van Geel. En hij staat er nou niet direct bekend om dat hij veel doet...

In het seizoen 2018/2019 mag jong Feyenoord pas in de voetbal piramide instromen dus zou ook handig zijn als Feyenoord volgend seizoen op een andere manier talenten door ontwikkeld.

En de selectie moet beter.

Rekening houdend met nogal wat spelers sentimenten en hun situaties Feyenoord zijn financiële situatie en van Geel die liever uit voorzichtigheid geen basisspelers van de hand doet behalve bij een (in zijn ogen) goeie verkoop. Kom ik tot deze visie voor de komende 2 jaar. Met dit redelijk betaalbare en haalbare team wat behoorlijk mee kan op Champions league niveau.

De volgende acties zou van Geel kunnen ondernemen om dit te laten slagen:

Verkoop/laten afvloeien: Keeper Hansson, Kramer, Nelom, Bilal, Gustafson (of verhuur met overname salaris), Vejinovic (of verhuur met overname salaris).

Kopen: Riedewald, Berghuis, Ayoub, st.juste, van Drongelen, Dumfries (of Luckassen/Bacuna)

Transfervrij over nemen: van Persie (wanneer mogelijk), Botaka, Barazite, Ebecilio, Boerrigter, Bouy.

Huur: Fer (of mss Donk), Fosu-Mensah, Ake, Clasie, Lens, Tannane of Kishna.

Verhuur voor 1 seizoen (als je het maximum van aantal te verhuren spelers aan 1 club niet overschrijd anders verhuren aan andere teams): Barazite, Ayoub aan fc Utrecht. van Beek (wedstrijd ritme op doen), Woudenberg, Van Drongelen, Dumfries/Luckassen (verhuur aan az), Tapia aan Sparta. St Juste aan Heerenveen of Fc Utrecht. Bouy aan fc Zwolle of wie weet wil fc Utrecht hem ook. Hahn aan wie dan ook alle boven genoemde club kunnen wel een goeie keeper gebruiken.

Met Fc Dordrecht (of een ander team in de jupiler league of de Belgische competitie) afspreken dat de Feyenoord talenten daar 1 seizoen worden gestald en fc Dordrecht (of wie dan ook) flink bij draagt aan de loonkosten voor zover ze kunnen en Feyenoord levert ook wat staf om de jeugd te begeleiden in aanloop naar een eigen jong Feyenoord.

Als je regels overschrijd doordat je teveel spelers verhuurd aan 1 ploeg zoek je een oplossing door de beloftes of jong Feyenoord 1 seizoen te fuseren met de jeugd van fc Dordrecht. Zoals men eerst in het samenwerkingsverband deed met Excelsior om de jeugd van Feyenoord bij fc Dordrecht te laten spelen. Op die manier kan Feyenoord zelfs nog beroep doen op de spelers bij een blessure golf en kan jong Feyenoord als ze kampioen worden nog mee doen aan de Champions league voor junioren en hebben ze de beschikking over die goeie jeugd spelers. Enkel Ebecilio (al is die nog maar 23) of Boerrigter hoef je dan aan fc Dordrecht te verhuren.

Fc Dordrecht/Jong Feyenoord word dit:

Boerrigter ----- Vente ----- El Hankouri
Hansson -------- Robertha -- Fernandes

------- Verdonk ------ Schuurman -----
---------------------- Hamer

Malacia-------- Ebecilio --- Koomen --

------- Knoester------ Dammers--------

---------------- Bijlow --------------

Wellicht kunnen spelers nog elders verhuurt worden zodat er geen wissels zijn. En Boerrigter en Ebecilio wedstrijd ritme laten op doen.

Champions league waardige ploeg:

Elia------ Jorgensen --- Tannane/Kishna
Botaka ---- Kuyt ------- Berghuis

--- Vilhena ------ Lens -------
van Persie ------- Toornstra

Riedewald - Clasie ----- Karsdorp
Ake-------- El Ahmadi -- Fosu-Mensah
----------- Nieuwkoop

--- Kongolo ------ Fer (of mss Donk)
v/d Heijden ----- Botteghin

----------- Vermeer --------------
----------- Jones

Prima ploeg wellicht is er extra ruimte in het salaris huis te creëren door een deel van de zekere champions league inkomsten te gebruiken om de salarissen van de gehuurde spelers te bekostigen. Of kan je een boekhoud truc verzinnen waarbij Kuyt een speler/staflid word waardoor die niet op de spelers begroting drukt.

En iedere positie is er 1 speler eigendom van de ploeg met als 2de optie een transfervrije speler of huur speler wat kapitaal vernietiging door spelers op de bank te zetten sterk zal verminderen.

Uiteraard kunnen vele spelers op andere posities spelen. Aan de trainer om er de beste uit te pikken. Maar iedere positie is met kwaliteit dubbel bezet.

Als Feyenoord zich dit seizoen plaatst voor de champions league. Kan je met het boven genoemde team spelen.

Mocht Feyenoord zich niet plaatsen voor Champions league voetbal voor seizoen 2018/2019. Geen probleem. Huur je de spelers niet meer en heb je je al voorbereid voor het seizoen wat daarna komt en start je de competitie 2018/2019 met dit onderstaande team.

Als het toch mis gaat voor champions league voetbal volgend seizoen. Kun je onderstaand team gebruiken en kan je El Ahmadi, van der Heijden, Botteghin en Vermeer behouden. En voor hen maken plaats Boerrigter, Ebecilio, van Drongelen, van Beek, Bouy, Hahn die je dan verhuurt.

Elia - van Persie - Berghuis
Botaka --- Barazite Boerrigter
-----------(Kuyt)

---- Vilhena - Toornstra -----
---- Ayoub ---- Schuurman
---- Bouy

Riedewald - Nieuwkoop - Karsdorp
Woudenberg - Tapia ---- Dumfries/Luckassen
------------ Ebecilio

---- Kongolo - st. Juste -----
van Drongelen - van Beek

---------- Jones -------------
---------- Hahn

Verkoop voor seizoen 2018/2019 de oudere spelers: El Ahmadi, Van der Heijden, Botteghin, Vermeer.
En is de vraag of Kuyt door gaat en of Jorgensen houdbaar blijft. Zou wel inzetten om Kongolo, Vilhena en Karsdorp te behouden. Maar zie deze vooral vertrekken dus heb je al back ups in huis.
Van wie is deze? :D
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
  woensdag 16 december 2020 @ 23:02:55 #241
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_196776613
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 23:01 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]

Tering wat een post. Doe dit lekker in Feyenoord-topic
Ja excuses voor deze woordenschijt
Makkelijk tweede.
  woensdag 16 december 2020 @ 23:03:33 #242
489267 Guus_Geluk2.0
Nieuw, maar niet verbeterd.
pi_196776621
quote:
80s.gif Op woensdag 16 december 2020 23:00 schreef Tagliano het volgende:

[..]

Vandaag was dat alleen maar om 21u toch
Ok ik neem het terug

PSV deed alles volledig op eigen kracht en Ajax was dit zonder dit geluk echt noooiiitt gelukt.
  Moderator woensdag 16 december 2020 @ 23:03:37 #243
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_196776625
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 23:01 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Prima ik doe gezellig mee :B mijn mening is dus:

1: Koop enkel kwalitatieve goeie spelers voor Feyenoord 1 en jeugdig talent die echt de top kunnen halen.

2: Een jong Feyenoord beginnen in de jupilerleague en zolang dat er niet is intensief samenwerken met een jupiler league team zoals bij Excesior in het verleden (mss fc Dordrecht) of een team in de Belgische competitie om het talent te ontwikkelen en niet op de bank te laten weg kwijnen. Stippel voor iedere jeugd speler een traject uit en als ze de Jupiler league zijn ontstegen verhuren aan eredivisie teams tot ze goed genoeg zijn voor de basis van Feyenoord 1.

3: Om kapitaal vernietiging te voorkomen van aangekochte spelers die op de bank minder waard worden. Reserve spelers enkel huren of transfervrij halen.

4: Zo snel mogelijk afscheid nemen van oudere spelers om er nog geld voor te krijgen. Behalve van top spelers die hier aan het eind van hun carrière nog een laatste kunstje willen vertonen.


Als we eventueel kampioen worden hebben we wel een Champions league waardige ploeg nodig voor volgend seizoen. En dat betekend werk aan de winkel voor van Geel. En hij staat er nou niet direct bekend om dat hij veel doet...

In het seizoen 2018/2019 mag jong Feyenoord pas in de voetbal piramide instromen dus zou ook handig zijn als Feyenoord volgend seizoen op een andere manier talenten door ontwikkeld.

En de selectie moet beter.

Rekening houdend met nogal wat spelers sentimenten en hun situaties Feyenoord zijn financiële situatie en van Geel die liever uit voorzichtigheid geen basisspelers van de hand doet behalve bij een (in zijn ogen) goeie verkoop. Kom ik tot deze visie voor de komende 2 jaar. Met dit redelijk betaalbare en haalbare team wat behoorlijk mee kan op Champions league niveau.

De volgende acties zou van Geel kunnen ondernemen om dit te laten slagen:

Verkoop/laten afvloeien: Keeper Hansson, Kramer, Nelom, Bilal, Gustafson (of verhuur met overname salaris), Vejinovic (of verhuur met overname salaris).

Kopen: Riedewald, Berghuis, Ayoub, st.juste, van Drongelen, Dumfries (of Luckassen/Bacuna)

Transfervrij over nemen: van Persie (wanneer mogelijk), Botaka, Barazite, Ebecilio, Boerrigter, Bouy.

Huur: Fer (of mss Donk), Fosu-Mensah, Ake, Clasie, Lens, Tannane of Kishna.

Verhuur voor 1 seizoen (als je het maximum van aantal te verhuren spelers aan 1 club niet overschrijd anders verhuren aan andere teams): Barazite, Ayoub aan fc Utrecht. van Beek (wedstrijd ritme op doen), Woudenberg, Van Drongelen, Dumfries/Luckassen (verhuur aan az), Tapia aan Sparta. St Juste aan Heerenveen of Fc Utrecht. Bouy aan fc Zwolle of wie weet wil fc Utrecht hem ook. Hahn aan wie dan ook alle boven genoemde club kunnen wel een goeie keeper gebruiken.

Met Fc Dordrecht (of een ander team in de jupiler league of de Belgische competitie) afspreken dat de Feyenoord talenten daar 1 seizoen worden gestald en fc Dordrecht (of wie dan ook) flink bij draagt aan de loonkosten voor zover ze kunnen en Feyenoord levert ook wat staf om de jeugd te begeleiden in aanloop naar een eigen jong Feyenoord.

Als je regels overschrijd doordat je teveel spelers verhuurd aan 1 ploeg zoek je een oplossing door de beloftes of jong Feyenoord 1 seizoen te fuseren met de jeugd van fc Dordrecht. Zoals men eerst in het samenwerkingsverband deed met Excelsior om de jeugd van Feyenoord bij fc Dordrecht te laten spelen. Op die manier kan Feyenoord zelfs nog beroep doen op de spelers bij een blessure golf en kan jong Feyenoord als ze kampioen worden nog mee doen aan de Champions league voor junioren en hebben ze de beschikking over die goeie jeugd spelers. Enkel Ebecilio (al is die nog maar 23) of Boerrigter hoef je dan aan fc Dordrecht te verhuren.

Fc Dordrecht/Jong Feyenoord word dit:

Boerrigter ----- Vente ----- El Hankouri
Hansson -------- Robertha -- Fernandes

------- Verdonk ------ Schuurman -----
---------------------- Hamer

Malacia-------- Ebecilio --- Koomen --

------- Knoester------ Dammers--------

---------------- Bijlow --------------


Wellicht kunnen spelers nog elders verhuurt worden zodat er geen wissels zijn. En Boerrigter en Ebecilio wedstrijd ritme laten op doen.


Champions league waardige ploeg:

Elia------ Jorgensen --- Tannane/Kishna
Botaka ---- Kuyt ------- Berghuis

--- Vilhena ------ Lens -------
van Persie ------- Toornstra

Riedewald - Clasie ----- Karsdorp
Ake-------- El Ahmadi -- Fosu-Mensah
----------- Nieuwkoop

--- Kongolo ------ Fer (of mss Donk)
v/d Heijden ----- Botteghin

----------- Vermeer --------------
----------- Jones

Prima ploeg wellicht is er extra ruimte in het salaris huis te creëren door een deel van de zekere champions league inkomsten te gebruiken om de salarissen van de gehuurde spelers te bekostigen. Of kan je een boekhoud truc verzinnen waarbij Kuyt een speler/staflid word waardoor die niet op de spelers begroting drukt.

En iedere positie is er 1 speler eigendom van de ploeg met als 2de optie een transfervrije speler of huur speler wat kapitaal vernietiging door spelers op de bank te zetten sterk zal verminderen.

Uiteraard kunnen vele spelers op andere posities spelen. Aan de trainer om er de beste uit te pikken. Maar iedere positie is met kwaliteit dubbel bezet.


Als Feyenoord zich dit seizoen plaatst voor de champions league. Kan je met het boven genoemde team spelen.

Mocht Feyenoord zich niet plaatsen voor Champions league voetbal voor seizoen 2018/2019. Geen probleem. Huur je de spelers niet meer en heb je je al voorbereid voor het seizoen wat daarna komt en start je de competitie 2018/2019 met dit onderstaande team.

Als het toch mis gaat voor champions league voetbal volgend seizoen. Kun je onderstaand team gebruiken en kan je El Ahmadi, van der Heijden, Botteghin en Vermeer behouden. En voor hen maken plaats Boerrigter, Ebecilio, van Drongelen, van Beek, Bouy, Hahn die je dan verhuurt.


Elia - van Persie - Berghuis
Botaka --- Barazite Boerrigter
-----------(Kuyt)

---- Vilhena - Toornstra -----
---- Ayoub ---- Schuurman
---- Bouy

Riedewald - Nieuwkoop - Karsdorp
Woudenberg - Tapia ---- Dumfries/Luckassen
------------ Ebecilio

---- Kongolo - st. Juste -----
van Drongelen - van Beek

---------- Jones -------------
---------- Hahn

Verkoop voor seizoen 2018/2019 de oudere spelers: El Ahmadi, Van der Heijden, Botteghin, Vermeer.
En is de vraag of Kuyt door gaat en of Jorgensen houdbaar blijft. Zou wel inzetten om Kongolo, Vilhena en Karsdorp te behouden. Maar zie deze vooral vertrekken dus heb je al back ups in huis.
Was dit van @ace_eleven ?
pi_196776626
twitter


Korneel mad
  Moderator woensdag 16 december 2020 @ 23:03:46 #245
446803 crew  Tagliano
Wenn es lauft, dann lauft es
pi_196776627
Ook VI spreekt in een pushmelding van een KNOTSGEK duel @GGMM
Maargoed ook hier heb ik geen verstand van
  woensdag 16 december 2020 @ 23:04:09 #246
489267 Guus_Geluk2.0
Nieuw, maar niet verbeterd.
pi_196776634
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 23:01 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Prima ik doe gezellig mee :B mijn mening is dus:

1: Koop enkel kwalitatieve goeie spelers voor Feyenoord 1 en jeugdig talent die echt de top kunnen halen.

2: Een jong Feyenoord beginnen in de jupilerleague en zolang dat er niet is intensief samenwerken met een jupiler league team zoals bij Excesior in het verleden (mss fc Dordrecht) of een team in de Belgische competitie om het talent te ontwikkelen en niet op de bank te laten weg kwijnen. Stippel voor iedere jeugd speler een traject uit en als ze de Jupiler league zijn ontstegen verhuren aan eredivisie teams tot ze goed genoeg zijn voor de basis van Feyenoord 1.

3: Om kapitaal vernietiging te voorkomen van aangekochte spelers die op de bank minder waard worden. Reserve spelers enkel huren of transfervrij halen.

4: Zo snel mogelijk afscheid nemen van oudere spelers om er nog geld voor te krijgen. Behalve van top spelers die hier aan het eind van hun carrière nog een laatste kunstje willen vertonen.


Als we eventueel kampioen worden hebben we wel een Champions league waardige ploeg nodig voor volgend seizoen. En dat betekend werk aan de winkel voor van Geel. En hij staat er nou niet direct bekend om dat hij veel doet...

In het seizoen 2018/2019 mag jong Feyenoord pas in de voetbal piramide instromen dus zou ook handig zijn als Feyenoord volgend seizoen op een andere manier talenten door ontwikkeld.

En de selectie moet beter.

Rekening houdend met nogal wat spelers sentimenten en hun situaties Feyenoord zijn financiële situatie en van Geel die liever uit voorzichtigheid geen basisspelers van de hand doet behalve bij een (in zijn ogen) goeie verkoop. Kom ik tot deze visie voor de komende 2 jaar. Met dit redelijk betaalbare en haalbare team wat behoorlijk mee kan op Champions league niveau.

De volgende acties zou van Geel kunnen ondernemen om dit te laten slagen:

Verkoop/laten afvloeien: Keeper Hansson, Kramer, Nelom, Bilal, Gustafson (of verhuur met overname salaris), Vejinovic (of verhuur met overname salaris).

Kopen: Riedewald, Berghuis, Ayoub, st.juste, van Drongelen, Dumfries (of Luckassen/Bacuna)

Transfervrij over nemen: van Persie (wanneer mogelijk), Botaka, Barazite, Ebecilio, Boerrigter, Bouy.

Huur: Fer (of mss Donk), Fosu-Mensah, Ake, Clasie, Lens, Tannane of Kishna.

Verhuur voor 1 seizoen (als je het maximum van aantal te verhuren spelers aan 1 club niet overschrijd anders verhuren aan andere teams): Barazite, Ayoub aan fc Utrecht. van Beek (wedstrijd ritme op doen), Woudenberg, Van Drongelen, Dumfries/Luckassen (verhuur aan az), Tapia aan Sparta. St Juste aan Heerenveen of Fc Utrecht. Bouy aan fc Zwolle of wie weet wil fc Utrecht hem ook. Hahn aan wie dan ook alle boven genoemde club kunnen wel een goeie keeper gebruiken.

Met Fc Dordrecht (of een ander team in de jupiler league of de Belgische competitie) afspreken dat de Feyenoord talenten daar 1 seizoen worden gestald en fc Dordrecht (of wie dan ook) flink bij draagt aan de loonkosten voor zover ze kunnen en Feyenoord levert ook wat staf om de jeugd te begeleiden in aanloop naar een eigen jong Feyenoord.

Als je regels overschrijd doordat je teveel spelers verhuurd aan 1 ploeg zoek je een oplossing door de beloftes of jong Feyenoord 1 seizoen te fuseren met de jeugd van fc Dordrecht. Zoals men eerst in het samenwerkingsverband deed met Excelsior om de jeugd van Feyenoord bij fc Dordrecht te laten spelen. Op die manier kan Feyenoord zelfs nog beroep doen op de spelers bij een blessure golf en kan jong Feyenoord als ze kampioen worden nog mee doen aan de Champions league voor junioren en hebben ze de beschikking over die goeie jeugd spelers. Enkel Ebecilio (al is die nog maar 23) of Boerrigter hoef je dan aan fc Dordrecht te verhuren.

Fc Dordrecht/Jong Feyenoord word dit:

Boerrigter ----- Vente ----- El Hankouri
Hansson -------- Robertha -- Fernandes

------- Verdonk ------ Schuurman -----
---------------------- Hamer

Malacia-------- Ebecilio --- Koomen --

------- Knoester------ Dammers--------

---------------- Bijlow --------------


Wellicht kunnen spelers nog elders verhuurt worden zodat er geen wissels zijn. En Boerrigter en Ebecilio wedstrijd ritme laten op doen.


Champions league waardige ploeg:

Elia------ Jorgensen --- Tannane/Kishna
Botaka ---- Kuyt ------- Berghuis

--- Vilhena ------ Lens -------
van Persie ------- Toornstra

Riedewald - Clasie ----- Karsdorp
Ake-------- El Ahmadi -- Fosu-Mensah
----------- Nieuwkoop

--- Kongolo ------ Fer (of mss Donk)
v/d Heijden ----- Botteghin

----------- Vermeer --------------
----------- Jones

Prima ploeg wellicht is er extra ruimte in het salaris huis te creëren door een deel van de zekere champions league inkomsten te gebruiken om de salarissen van de gehuurde spelers te bekostigen. Of kan je een boekhoud truc verzinnen waarbij Kuyt een speler/staflid word waardoor die niet op de spelers begroting drukt.

En iedere positie is er 1 speler eigendom van de ploeg met als 2de optie een transfervrije speler of huur speler wat kapitaal vernietiging door spelers op de bank te zetten sterk zal verminderen.

Uiteraard kunnen vele spelers op andere posities spelen. Aan de trainer om er de beste uit te pikken. Maar iedere positie is met kwaliteit dubbel bezet.


Als Feyenoord zich dit seizoen plaatst voor de champions league. Kan je met het boven genoemde team spelen.

Mocht Feyenoord zich niet plaatsen voor Champions league voetbal voor seizoen 2018/2019. Geen probleem. Huur je de spelers niet meer en heb je je al voorbereid voor het seizoen wat daarna komt en start je de competitie 2018/2019 met dit onderstaande team.

Als het toch mis gaat voor champions league voetbal volgend seizoen. Kun je onderstaand team gebruiken en kan je El Ahmadi, van der Heijden, Botteghin en Vermeer behouden. En voor hen maken plaats Boerrigter, Ebecilio, van Drongelen, van Beek, Bouy, Hahn die je dan verhuurt.


Elia - van Persie - Berghuis
Botaka --- Barazite Boerrigter
-----------(Kuyt)

---- Vilhena - Toornstra -----
---- Ayoub ---- Schuurman
---- Bouy

Riedewald - Nieuwkoop - Karsdorp
Woudenberg - Tapia ---- Dumfries/Luckassen
------------ Ebecilio

---- Kongolo - st. Juste -----
van Drongelen - van Beek

---------- Jones -------------
---------- Hahn

Verkoop voor seizoen 2018/2019 de oudere spelers: El Ahmadi, Van der Heijden, Botteghin, Vermeer.
En is de vraag of Kuyt door gaat en of Jorgensen houdbaar blijft. Zou wel inzetten om Kongolo, Vilhena en Karsdorp te behouden. Maar zie deze vooral vertrekken dus heb je al back ups in huis.
Gast, spoiler
  woensdag 16 december 2020 @ 23:04:16 #247
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_196776635
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 22:58 schreef JR-Style-93 het volgende:

[..]

Omdat Ajax voor het eerst in 300 jaar een winnende goal heeft gemaakt in de slotfase.
2015 was de laatste beslissende volgens mij.
  woensdag 16 december 2020 @ 23:04:21 #248
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_196776637
Ik denk dat Narsingh weles de verrassing van de eredivisie kan worden komend seizoen

En iedereen weet dat ik meestal gelijk krijg.

Pleur die tommasson eruit en aan de buitenkant Narsingh.

Hij kan ook nog is in de spits spelen

Dus ik denk dat hij een goede aanwinst is

bovendien ook nog is gratis binnengehaald

en owja

toornstra moet optieven
VBL SC influencer
Left, right, behind
  woensdag 16 december 2020 @ 23:04:34 #249
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_196776643
quote:
0s.gif Op woensdag 16 december 2020 23:02 schreef De_Kraam het volgende:

[..]

Van wie is deze? :D
Een zolderkamerautist van Feyenoord Netwerk die tijdens het kampioensjaar iedere week een woordendiarreetje eruit draaide met allemaal wanhopige fantasieselecties.

Het was simpelweg te veel werk voor diegene om een typetje te zijn.
Makkelijk tweede.
  woensdag 16 december 2020 @ 23:04:47 #250
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_196776647
Ik vind dit zo ontzettend lekker. vd Maarel is zo vies mad.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')