abonnement Unibet Coolblue
pi_196663419
Na ruim 6 uur zachtjes stoven was het stoofvlees heerlijk zacht geworden. Ik had een ruime hoeveelheid gemaakt, dus er kan wat in de vriezer. We aten het met rijst, komkommer zoet-zuur en kroepoek en ik heb geen foto’s gemaakt want het is hier veel te donker
pi_196664498
quote:
1s.gif Op donderdag 10 december 2020 21:51 schreef Doedezemaar het volgende:
Na ruim 6 uur zachtjes stoven was het stoofvlees heerlijk zacht geworden. Ik had een ruime hoeveelheid gemaakt, dus er kan wat in de vriezer. We aten het met rijst, komkommer zoet-zuur en kroepoek en ik heb geen foto’s gemaakt want het is hier veel te donker
Was dat dat recept met steranijs? Die ga ik na het weekend maken denk ik.
pi_196667873
quote:
0s.gif Op donderdag 10 december 2020 22:41 schreef 111210 het volgende:

[..]

Was dat dat recept met steranijs? Die ga ik na het weekend maken denk ik.
Yep, was de tweede keer dat ik het maakte, echt een blijvertje. Met wat gewone basilicum er overheen gestrooid.
pi_196733811
We hadden zaterdag tijd om zelf wat te rollen. Na enige voorbereiding:

Een beetje van dit, een beetje van dat

En rollen maar!

HAP!


Mijn vriend maakte zijn rolletjes meer als een pannenkoek: oprollen en saus er over, anders te moeilijk

https://sallysbakingaddic(...)peanut-dipping-sauce
https://www.hungryhuy.com(...)namese-spring-rolls/
  zaterdag 2 april 2022 @ 06:45:27 #30
337640 Barreltje
Produceert gas
pi_204302280
quote:
2s.gif Op dinsdag 8 december 2020 18:32 schreef Lonaa het volgende:
vind ik

Ik eet morgen mijn banh mi. Mijn buikspek staat te marineren en de zwoerd uit te drogen
Ja hallo, heb je hier ook een recept voor..voor die buikspek? @Lonaa
Rabarberbarbarabarbarbarenbaardenbarbierbarbierbarbaren
K&W / Barrels Buitenlandse Boerderijtje
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')