Was dat dat recept met steranijs? Die ga ik na het weekend maken denk ik.quote:Op donderdag 10 december 2020 21:51 schreef Doedezemaar het volgende:
Na ruim 6 uur zachtjes stoven was het stoofvlees heerlijk zacht geworden. Ik had een ruime hoeveelheid gemaakt, dus er kan wat in de vriezer. We aten het met rijst, komkommer zoet-zuur en kroepoek en ik heb geen foto’s gemaakt want het is hier veel te donker
Yep, was de tweede keer dat ik het maakte, echt een blijvertje. Met wat gewone basilicum er overheen gestrooid.quote:Op donderdag 10 december 2020 22:41 schreef 111210 het volgende:
[..]
Was dat dat recept met steranijs? Die ga ik na het weekend maken denk ik.
Ja hallo, heb je hier ook een recept voor..voor die buikspek? @Lonaaquote:Op dinsdag 8 december 2020 18:32 schreef Lonaa het volgende:
vind ik
Ik eet morgen mijn banh mi. Mijn buikspek staat te marineren en de zwoerd uit te drogen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |