abonnement Unibet Coolblue
  vrijdag 4 december 2020 @ 11:55:07 #201
467592 Cause_Mayhem
I will eat your soul
pi_196547187
quote:
7s.gif Op vrijdag 4 december 2020 10:53 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Heb je nog meer dooddoeners om het topic te laten ontsporen of laat je het hierbij?
Zodra het niet naar jouw conclusie leidt is het een dooddoener?

Zo langs de zijlijn kan ik makkelijk roepen, zeggen dat ik voor mijn likes had gestaan en gekozen had om dat uit te leggen.
Maar ik zit niet in die situatie. Ik weet niet waarom zij heeft gekozen voor deze lijn.
Tot zij daar meer over zegt weet ik niets.

En dat kan je een dooddoener vinden, maar dat is de realiteit.
Dat hele zwart/wit wat je in dit soort discussies terug vindt is geen realiteit.
Our task must be to free ourselves by widening our circle of compassion to embrace all living creatures and the whole of nature and its beauty.
  vrijdag 4 december 2020 @ 12:03:29 #202
8369 speknek
Another day another slay
pi_196547331
Ik had er niet op geantwoord want ik geloofde niet dat je vragen oprecht waren, omdat je me voor de derde keer vroeg iets uit te leggen wat je met een beetje goede wil wel kon begrijpen en ik heb betere dingen te doen. Maar vooruit dan, voor de laatste keer.
quote:
1s.gif Op vrijdag 4 december 2020 09:34 schreef Kapitein_Scheurbuik het volgende:
Nee dat is niet duidelijk,anders zou ik er niet naar vragen. Wellicht kun je gewoon antwoord geven ipv met wollige taal om de hete brij heen te blijven draaien
Het bedrijf streeft naar positieve mensenrechten zoals gelijkheid van mensen ongeacht hun afkomst of gender. Daarom haal ik dat erbij.
Weltschmerz doet vervolgens net alsof gelijkheid geen mensenrecht is, en als het al een mensenrecht is, dat zeker niemand daarvoor getekend heeft. Ik stel dat het zelfs artikel 1 van onze grondwet is, en dat er dus heel veel mensen voor getekend hebben.
quote:
mensenrechten zijn geen mening. Die zijn vastgelegd in de universele rechten van de mens. En ik vraag aan jou welk recht en wiens recht er geschonden is met het liken van een tweet.
En ik heb niet gezegd dat er een criminele daad is gepleegd, ik zeg dat gelijkheid een mensenrecht is, en dat de beeldvorming die het bedrijf wil uitdragen dus te maken heeft met mensenrechten, niet meer niet minder.

quote:
Nogmaals, mensenrechten zijn geen mening. En zoals je hierboven schrijft gaat het dit bedrijf niet om mensenrechten (die trek jij er namelijk bij, niet het desbetreffende bedrijf zelf) maar om marketing.
Natuurlijk gaat het het bedrijf er wel om, wat je in twijfel kunt trekken is of het bedrijf oprecht is. Daar mag je best over ageren, maar het verandert niks over het standpunt of de actie zelf.
quote:
En hoe ondervinden die discriminatie als iemand een post liked op social media?
Het uithangbord van het bedrijf draagt bij aan een cultuur waar discriminatie normaal is.
quote:
Dus dan zijn we weer terug bij mijn initiële vraag waar je maar omheen blijft draaien:

Wiens en welk recht is er geschonden, en op welke wijze, door het liken van een post op social media?
Niemands, noch is er iemands recht geschonden om haar sponsordeal te stoppen, of te behouden door een cursusje te doen. Ik heb deze thread niet geopend he?
Ik heb al eerder gezegd dat ik de reactie van het bedrijf overdreven vind, maar het gehuil in dit topic nog veel overdrevener.
They told me all of my cages were mental, so I got wasted like all my potential.
  vrijdag 4 december 2020 @ 13:10:19 #203
425882 Lothiriel
Altijd optimistisch!
pi_196548259
Woke retards going full retard. Hopelijk volgt er in de komende jaren of decennia een flinke pushback. Kunnen we alleen op hopen. Tot dan beter knielen en slikken voor de woke retards.
Political correctness is tyranny with manners
- Charlton Heston
  maandag 7 december 2020 @ 09:12:33 #204
116015 SicSicSics
Crushing Cranial Contents!
pi_196594426
quote:
0s.gif Op donderdag 3 december 2020 18:59 schreef Weltschmerz het volgende:
Ik vind het wel een probleem. De vrijheid van meningsuiting houdt ook in dat je andermans mening niet hoeft te uiten.
Tenzij je geld aanneemt om dat wel te doen. :')
Bovendien is het enorme onzin. De vrijheid van meningsuiting zegt helemaal niets over het uiten van een mening van een ander...
quote:
Sporters zijn wat dat betreft altijd de lul en niet pas sinds kort. Dan heb je weer wat bobo's die een mening hebben en dan moeten de sporters die verkondigen vanwege hun 'voorbeeldfunctie'. Je organiseert wedstrijden of je betaalt atleten om iets voor je te doen, dat maakt ze niet je persoonlijke speeltje. Dinsdag zeten ook weer alle Ajaxspelers op een knie omdat wat bejaarde Engelsen een statement wilden maken waarvan ze denken dat het hip is. Zo ga je gewoon niet mensen en meningen om. Als je mening te verkondigen hebt dan zeg je het zelf maar. Dat niemand daar dan naar luister is waarschijnlijk omdat je niet goed bent in meningsvorming.
Goeden mening. ^O^ Opgetekend.
Fine, fuck you then!
The whole problem with the world is that fools and fanatics are always so certain of themselves, but wiser people so full of doubts.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')