abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_196503596
Wel tof dat ze excuses willen maken voor het Ottomaanse en Barbarijse slavernijverleden
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_196505631
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 december 2020 08:20 schreef L_auteur het volgende:
Is die Kuzu weer helemaal terug bij Denk? Hij was toch afgetreden omdat ie zo'n leuke jonge stagaire had aangeduwd?
Is er nu eigenlijk al bekend welke stagiaire door kuzu aan zijn besneden kromzwaard geregen is?
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
  dinsdag 1 december 2020 @ 21:59:28 #153
433238 Tengano
Try not to think of me
  dinsdag 1 december 2020 @ 23:06:26 #154
396550 Richestorags
Usluzhlivyy durak opasnee vrag
pi_196508458
En op Azarkan wilde jij stemmen toch @Slayage?
pi_196508474
quote:
10s.gif Op maandag 30 november 2020 19:49 schreef AchJa het volgende:

[..]

NOS

Denk heeft nogal wat noten op zijn zang... :')

Een verbod op van alles en nog wat wat niet in de kraam te pas komt zoals Zwarte Piet, tabak en alcohol maar zaken zoals ritueel slachten moet natuurlijk weer een recht worden... Wat een club is het ook... :')

Oh, racistenlokkers... _O-

[ twitter ]
leuk een register. GW op nummer uno?
Ik noem een henkie spanky, tinny treus en natuurlijk willy wortel. Allemaal helden uit de brouwerij.
pi_196510109
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 december 2020 10:31 schreef Hathor het volgende:

[..]

En een Erdogan adept is wel de laatste wie zich daartoe geroepen zou moeten voelen.
Wat een drogreden
pi_196512271
quote:
De PvdA leerde zes jaar geleden hardhandig wat er gebeurt als je mensen om hun afkomst en niet om hun capaciteiten op de kandidatenlijst voor de Tweede Kamer zet.

De twee backbenchers Tunahan Kuzu en Selcuk Öztürk hadden zich sinds hun aantreden steeds meer tegen de basisprincipes van de sociaaldemocratie verzet. De Kamerleden maakten zich onmogelijk in de fractie, roofden hun PvdA-zetel en begonnen in 2015 hun eigen partij: Denk. Tegen de verruwing en verrechtsing van de samenleving. En voor de verbinding.

Ruim vijf jaar na de oprichting verkeert de partij in staat van ontbinding. Öztürk gebruikt een buitenechtelijke affaire van Kuzu om hem het partijleiderschap te laten inleveren.

Chantage

Kuzu beschuldigt zijn voormalige kompaan op zijn beurt van chantage, broedermoord en verklaart hem – na zes jaar samenwerking – ’rancuneus, ontoerekeningsvatbaar en incompetent’.

Zijn opvolger Azarkan zou Denk beschadigen en daarom is hij geroyeerd door partijvoorzitter Öztürk. Azarkan verwijt Öztürk vervolgens de partij ’kapot te maken’.

Als fractie functioneert Denk niet meer. Azarkan was de afgelopen weken als enig Kamerlid nog aan het werk in het parlement. Kuzu en Öztürk waren spoorloos. Pas maandag bleek de coronavakantie voorbij: Kuzu is weer aan het Binnenhof gesignaleerd. Men werkt naar verluidt aan een verzoening, wat ongeloofwaardig aandoet na zoveel wapengekletter.

Intimidatie en belediging

De vrijheden binnen onze democratie misbruikte de partij tot nu toe vooral voor snel electoraal gewin. Intimidatie en belediging waren aan de orde van de dag bij Denk.

Haar parlementariërs tuigden een electoraal verdienmodel op dat zelfs volgens voormalig Denk-kopstuk Sylvana Simons appelleerde aan boosheid en teerde op polarisatie.

Kamerleden met een allochtone achtergrond van andere partijen werden continu geďntimideerd. Als ze het waagden iets anders te stemmen dan Denk goed vond, maakte de partij gemanipuleerde filmpjes van debatten en stemmingen die hen wegzetten als verraders. Een politieke partij als publicist van nepnieuws waar parlementariërs tot in hun privéleven veel last van hadden.

Van journalisten die onwelgevallige verslagen maakten, werden op sociale media door ’Denkers’ foto’s verspreid, soms voorzien met een omcirkeling van de redacteur in kwestie en een pijl erbij. Dit is ’m!

Het Denk-leger op Twitter en Facebook deed de rest.

Media-aandacht genereren

Niet zelden werden standpunten ingenomen die louter bedoeld waren om te provoceren in een poging media-aandacht te genereren. Oppositieleider Geert Wilders werd door Öztürk vergeleken met Adolf Hitler, SP-Kamerlid Sadet Karabulut beschuldigd van het steunen van terrorisme. Nederlandse militairen werden door Denk-Kamerleden uitgemaakt voor moordenaars.

Als enige partij in de Tweede Kamer weigerde Denk de Armeense genocide te erkennen. De club was ook de enige partij die een oproep aan het kabinet om een mensenrechtenactivist uit de Turkse cel te krijgen, niet wilde steunen. Toen rond de Kamerverkiezingen de Turkse president Nederlanders als fascisten wegzette, dook partijleider Kuzu om er maar geen afstand van te hoeven nemen.

Intussen hield de partij emotionele pleidooien om de Nederlandse democratie aan te passen als de ramadan werd gehouden. Kamerbewoners keken dan ook op toen ze ’Denkers’ tijdens de islamitische vastenmaand tegenkwamen in het rookhok. Ineens bleek men niet meer zo streng in de leer.

Commissie-Stiekem

Öztürk leek te veronderstellen dat hij in Ankara in het parlement zat. Vanaf de achterste bankjes tierde en hoonde hij bij de voordrachten die zijn collega’s hielden, alsof hij hun grondwettelijke recht hiertoe wilde ontzeggen of hen op zijn minst wilde intimideren.

In de Kamer groeide het wantrouwen richting Denk. Verschillende partijen begonnen te twijfelen of de Kamerleden wel voor het Nederlands belang in de Kamer zaten. Stond de partij niet onder invloed van een buitenlandse mogendheid, bijvoorbeeld Turkije?

Om het zekere voor het onzekere te nemen werd besloten de commissie-Stiekem te verkleinen, zodat staatsgeheime informatie in de toekomst niet via een deelnemend Denk-Kamerlid in Turkije zou kunnen belanden.

Het presidium, het dagelijkse bestuur van de Tweede Kamer, ontving intussen met grote regelmaat klaagschriften van Denk in een poging Kamervoorzitter Khadija Arib te laten kapittelen.

Rode lap

Als seculiere Marokkaanse Nederlander is Arib het ultieme bewijs dat je het ook zonder het aannemen van een slachtofferrol kunt maken in dit land. Zij werkt dan ook als een rode lap op een stier voor de veel minder begaafde ’Denkers’. Toen de voorzitter eens een glas dronk bij het diner in het parlementaire restaurant, hoorden omstanders dat één van de Denk-Kamerleden haar ’kech’ toe siste, straattaal voor ’hoer’.

Bijzonder dus dat Öztürk afgelopen weekend opperde dat het conflict in zijn partij ’waardig’ moest worden opgelost. Zou hij überhaupt weten wat dat woord betekent? Bij een herrezen Twan Huys claimde Öztürk vervolgens dat Denk de afgelopen jaren veel bereikt heeft. Hier hield hij een partijtraditie in stand: het verspreiden van nepnieuws.

Denk bracht Nederland helemaal niets.

bron: Telegraaf
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_196512892
quote:
0s.gif Op woensdag 2 december 2020 10:11 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]

En DENK zal Nederland ook nooit iets brengen. Zum kotsen :r
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_196512962
quote:
0s.gif Op woensdag 2 december 2020 10:11 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]

Prima samenvatting van die achterlijke trollenclub.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  woensdag 2 december 2020 @ 11:01:04 #160
3542 Gia
User under construction
pi_196513005
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 december 2020 23:07 schreef hertogjan_lekkerman het volgende:

[..]

leuk een register. GW op nummer uno?
Nee, Akwasi en Airfryer delen die plek.
pi_196518211
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 december 2020 18:18 schreef Hamzoef het volgende:
Neturei Karta
Hun denkbeelden zijn van het jaar 0.
  woensdag 2 december 2020 @ 16:43:00 #162
66444 Lord_Vetinari
Si non confectus non reficiat
pi_196518289
quote:
0s.gif Op woensdag 2 december 2020 16:37 schreef Opnaarutrecht het volgende:

[..]

Hun denkbeelden zijn van het jaar 0.
In tegenstelling tot de verlichte moderne denkbeelden van DENK en BIJ1 en zo? _O-
En morgen pleurt men in Wuhan
Nog een vleermuis in een pan
pi_196518313
quote:
0s.gif Op woensdag 2 december 2020 10:11 schreef spectrumanalyser het volgende:

[..]

quote:
Als seculiere Marokkaanse Nederlander is Arib het ultieme bewijs dat je het ook zonder het aannemen van een slachtofferrol kunt maken in dit land. Zij werkt dan ook als een rode lap op een stier voor de veel minder begaafde ’Denkers’.
Goede teksten.
  woensdag 2 december 2020 @ 16:55:00 #164
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_196518461
DENK heeft toch ook helemaal niks bijgedragen aan Nederland sinds die twee trollen in 2014(?) uit de PvdA stapten?

Ik herinner me vooral veel geschreeuw vanaf de zijlijn, vage photoshops en filmpjes, niet onderbouwde verdachtmakingen, ruzies met andere kamerleden etc etc.

Kuzu die beweerde dat ze in ziekenhuizen eerder de stekker eruit trekken bij niet-westerse allochtonen :') En die laffe herder belde een dag voor het laatste verkiezingsdebat in 2017 af omdat hij bang was dat hij geconfronteerd zou worden met de rel-Turken in Rotterdam. Wat een kneuzenkermis.

[ Bericht 41% gewijzigd door WheeledWarrior op 02-12-2020 17:02:07 ]
pi_196526068
quote:
0s.gif Op dinsdag 1 december 2020 10:31 schreef Hathor het volgende:

[..]

En een Erdogan adept is wel de laatste wie zich daartoe geroepen zou moeten voelen.
Iemand die Netanyahu verdedigd is wel de laatste die over een Erdogan adept mag klagen. Zo is ie weer rond...
pi_196526548
quote:
Bijzonder dus dat Öztürk afgelopen weekend opperde dat het conflict in zijn partij ’waardig’ moest worden opgelost.
De meest waardige oplossing zou het opdoeken van die vijfde colonne partij zijn, tesamen met het vertrek van al zijn leden naar hun beloofde land Turkije. Oprotten met die akp-ers...
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
pi_196531013
quote:
0s.gif Op woensdag 2 december 2020 16:55 schreef WheeledWarrior het volgende:
DENK heeft toch ook helemaal niks bijgedragen aan Nederland sinds die twee trollen in 2014(?) uit de PvdA stapten?

Ik herinner me vooral veel geschreeuw vanaf de zijlijn, vage photoshops en filmpjes, niet onderbouwde verdachtmakingen, ruzies met andere kamerleden etc etc.

Kuzu die beweerde dat ze in ziekenhuizen eerder de stekker eruit trekken bij niet-westerse allochtonen :') En die laffe herder belde een dag voor het laatste verkiezingsdebat in 2017 af omdat hij bang was dat hij geconfronteerd zou worden met de rel-Turken in Rotterdam. Wat een kneuzenkermis.
Dat laatste was briljant, want hij deed de afzegging af met een reden dat Jan Roos homofoob zou zijn. Kuzu ontliep echt kritische vragen over zijn Grijze Wolven banden en tegelijkertijd kon hij Jan Roos (VNL) wegzetten als homofoob. Strategisch een slimme zet was dat.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')