Fer | zondag 22 november 2020 @ 18:01 |
Waarom als er voor je in de rij een stel Surinamers hun eten gaan bestellen, duurt het altijd lang? Het zal nooit eens zijn nr.122 met rijst en een loempia. Nee er worden verschillende nummers opgenoegd om er vervolgens van alles over te vragen. Daarna worden er gevraagd naar gerechten die niet op de kaart staan en nogmaals vragen over die gerechten. De bestelling is ook nooit af, altijd getwijfel en zaken weer eraf laten en iets anders bestellen. “Wat voor groente zit bij nr.178” “Is nr.144 met saus apart?” “Heb je ook Chaumin?” “Oh Chinese bami? Die dunne toch?” “Nee weet je, laat nr.178 maar weg en alleen een nasi met kip erop.” Vervolgens gesteggel over de totaalprijs: “Waarom moet ik extra betalen voor saus apart en de kroepoek?” Tenslotte willen ze contant betalen en wordt het kleingeld bij elkaar gezocht. Gezellige mensen hoor, masr God wat duurt het soms lang. Zeker als je honger hebt en staat te wachten erachter. | |
#ANONIEM | zondag 22 november 2020 @ 18:06 |
Terechte klacht, mongooltjes die gerechten vragen die niet op de kaart staan of willen veranderen. De reden waarom het zo op de kaart staat is omdat het goed bij elkaar past, of tenminste dat denkt de chef. [ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 22-11-2020 18:07:20 ] | |
Ypmaha | zondag 22 november 2020 @ 18:06 |
Hahahaha ik kan me er iets bij voorstellen | |
Mr.Ping | zondag 22 november 2020 @ 18:11 |
Zo racistisch, maar je hebt helemaal gelijk. | |
#ANONIEM | zondag 22 november 2020 @ 18:13 |
Dat het alleen om Surinamers gaat is wat raar ja, genoeg Nederlanders die dat ook doen, vooral als het gaat om geld of om 'pittig' eten, allemaal moeilijk doen... | |
jameshond7 | zondag 22 november 2020 @ 18:13 |
Hoe weet je dat het geen Nederlanders zijn als ze Nederlands praten? | |
Fer | zondag 22 november 2020 @ 18:26 |
Vaak kun je horen. | |
Hallojo | zondag 22 november 2020 @ 18:30 |
Nee, Chinezen bij de afhaalsurinamer zijn lekker | |
Regilio_ | zondag 22 november 2020 @ 18:37 |
Als de Chinezen goed doorbakken zijn, zijn ze met wat teriyakisaus best weg te krijgen hoor. | |
Scheepskok | zondag 22 november 2020 @ 18:47 |
Ja hallo! Ik wil een nummer 29. Dan zeg ik "nummer 29". Wat krijg ik dan? Of ik wil een nummer 68. En dan is er ook nog een a en een b. Krijg ik er dan ook Kroepoek bij. En sambal? Wie maakt het hier nou moeilijk. | |
Scheepskok | zondag 22 november 2020 @ 18:48 |
Met graag nummer 26. | |
Fer | zondag 22 november 2020 @ 18:50 |
Ik hoor de vragen al hoor: “Hoe groot zijn de stokjes” “Zitten ze apart of op het gerecht?” “Is het kippeborst of kippebout” “Geroosterd of gefrituurd” “Wat voor groente in je atjar” | |
Dar.Adal | zondag 22 november 2020 @ 18:52 |
Terechte klacht! Ga gewoon naar de KFC ofzo... | |
Scheepskok | zondag 22 november 2020 @ 18:54 |
Zelfs het menu heeft een nummer!! En ze zagen de bui al hangen. Vriendelijk wordt verzocht om niet meer vragen in te dienen. | |
Scheepskok | zondag 22 november 2020 @ 19:03 |
Nummer 39 valt trouwens erg tegen. Er zat geen ham in, had ik om moeten vragen en ik dacht dat ik er extra groente bij kreeg, maar dat had ik moeten vragen. Zelfde bij nummer 113, was voor 4 personen, maar ik wilde 1 vegetarisch, maar dan zou het nummer 117 zijn, en dat stond er niet. | |
Scheepskok | zondag 22 november 2020 @ 19:13 |
Ik vind het altijd zo heerlijk als dat meisje die bakjes in de heerlijke vellen wit papier pakt. Zo volmaakt ingepakt. Dat is vakvrouwschap. Precies de vouwtjes waar ze horen. En thuisgekomen is het zo moelijk om die prachtige pakketjes uit elkaar te halen en dan die bakjes helemaal tot aan de nok toe gevuld. Ik ga dan altijd eerst even naar de wc en daarna omkleden om te genieten van dit genot. Snackbars begrijpen dit niet. | |
HansCojona | zondag 22 november 2020 @ 19:15 |
Gewoon uur later terugkomen of andere zaak. Fok wachten. |