abonnement Unibet Coolblue
pi_196347993
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 november 2020 12:54 schreef lemmethinkaboutit het volgende:
Kan je je uitslag al zien?
Nee nog niet, ik krijg steeds ene pagina met:

Fout in de communicatie met DigiD
Er is een fout opgetreden in de communicatie met DigiD. Probeert u het later nogmaals. Indien deze fout blijft aanhouden, kijk dan op de website digid.nl voor de laatste informatie.
pi_196347996
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 november 2020 12:44 schreef tuinkabouter5000 het volgende:

[..]

Waar heb je het over? Doe gewoon eens even normaal zeg.

Hier is notabene een covid forum waar ik een normale vraag stel. Vervolgens neem ik de adviezen over en heb ik mooi een afspraak kunnen maken. Krijg ik daar weer gezeik over. En vervolgens kom jij mij hier uit het niets verwijten dat ik aandacht zoek?

Doe normaal! Ik stel gewoon een vraag man. Raar gedoe hier
Zo werkt dat nou eenmaal, als je alleen maar open vragen stelt en je laat alle opties open voor een ander en gaat vervolgens nergens op in.
Het verhaal is ongeloofwaardig, afstand of week wachten dan stellen mensen vragen in welk regio je woont en tonen zo begrip daar ga je niet op in, en gezien GGD inmiddels zijn zaken aardig op orde heeft wordt het al snel gezien als troll.

Onderstaand geef je het zelf nog een extra trap na, je krijgt een dringend advies van een specialist (GGD) te horen en die ga je ook nog bewust negeren.
"Ik heb aangegeven dat ik me maar niet laat testen en ik opnieuw bel als ik er koorts bij zou krijgen of andere klachten. Dit werd sterk afgeraden en bovendien zouden ze dit gaan noteren in het dossier?"

Edit: ik ga hier niet verder meer op in want je wilt het niet horen, je veroorzaakt het zelf.

[ Bericht 4% gewijzigd door mrevil1337 op 21-11-2020 13:14:03 ]
pi_196348004
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 november 2020 13:00 schreef Trade het volgende:
Lukt het je inmiddels om in te loggen? Je doet dat toch ook op die site met je digi-D? Hoop dat het je gelukt is. Ik ben de ene dag 18.25 getest en de volgende dag rond 23.00 de uitslag, kreeg een mail dat de uitslag op de site stond (negatief gelukkig)
Jammer genoeg niet, zie hierboven.

Het scheelt dat ik nergens heen hoef vandaag. Morgen in principe ook niet. Ik neem aan dat ik het ergens vandaag in kan zien
pi_196348037
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 november 2020 13:01 schreef mrevil1337 het volgende:

[..]

Zo werkt dat nou eenmaal, als je alleen maar open vragen stelt en je laat alle opties open voor een ander.

Het verhaal is ongeloofwaardig, je gaat niet in op vragen van anderen zoals welke regio dan gaan mensen al snel de aanname doen het is weer een internet troll.

en je schrijft het al zelf de GGD gaf je een advies die je gaat nergeren, dan maak je mensen ook kwaad.
Joh hou nou toch eens op man! Met dat gezeik van je! Ongelofelijk zeg wat ben jij een zielige zeikerige bloedzuiger! Ga iemand anders lekker vervelen

Ik ga ik inderdaad helemaal niet in op de vraag waar ik vandaag kom. Vind je het heel erg dat ik dat niet zomaar op een website met iedereen deel?

Hou toch op joh
pi_196348041
Vervelend mens
pi_196348042
De fout zit denk ik bij digi-D misschien even alle twee de opties proberen? Zowel via sms als via de digi D app? Of heb heb die niet?

Succes! Ook nog geen mail gehad dat de uitslag er is???
pi_196348201
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 november 2020 13:04 schreef Trade het volgende:
De fout zit denk ik bij digi-D misschien even alle twee de opties proberen? Zowel via sms als via de digi D app? Of heb heb die niet?

Succes! Ook nog geen mail gehad dat de uitslag er is???
Nee ik heb die app dus niet. Ik gebruik mijn DigiD normaal gesproken ook nooit eigenlijk. Misschien 2 of 3 keer per jaar.

Ik heb wel de mail gehad, maar met die link kreeg ik dezelfde foutmelding. Ik heb ze vanochtend gebeld, maar toen kreeg ik te horen dat ze de uitslag niet mogen delen. Alleen als ze zelf bellen?

Dus puntje bij paaltje, even geduld nog blijkbaar
pi_196348248
Mrevil1337 ik kan niet reageren op de DM dus ik doe het dan maar even hier:

Ik deel gewoon niet op het internet waar ik woon. Waarom zou ik? Ook niet als jij het om wat voor reden dan ook wil. Ik vind je maar een raar persoon als ik eerlijk mag zijn.

Ik heb speciaal voor jou maps erbij gepakt en het zou 43km rijden zijn. Nou geen 50 km dus, jij je zin zeg. Het spijt me zo enorm dat ik er wel 7 km naast zat! Je had helemaaal gelijk. Nou je zin?

En me nu graag gewoon met rust laten. Ga lekker een ander lastig vallen.
pi_196350357
Geen verassing, maar negatieve uitslag.

Mooi nog even gauw naar de winkel.
pi_196368811
^O^
pi_196424966
Wil ik me laten testen, kan je nergens terecht, diverse postcodes geprobeerd.
Nou heb ik dit gehoest ieder jaar, dus zal wel niks wezen maar toch...,.
Dan maar niet testen, heb nu maar een bordje om m'n nek gehangen met de tekst dat binnen 2 meter betreden op eigen risico is i.v.m. niet beschikbaar zijn van testlocaties.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')