abonnement Unibet Coolblue
  woensdag 18 november 2020 @ 11:15:32 #301
473584 Gretzl
Bij nader inzien altijd 8eraf
pi_196300213
quote:
0s.gif Op woensdag 18 november 2020 11:08 schreef chratnox het volgende:

[..]

Zo kun je het zien ja. Ik probeer te begrijpen waarom Australië als succesvol gezien wordt. Ik ben van mening dat Australië gigantisch overreageert. Ik snap best dat er een balans moet zijn tussen de twee.
Als je de doelstelling van Australië in ogenschouw neemt is het geen overreactie. Als je vergelijkt met het gemiddelde maatregelenpakket en het moment van ingrijpen van Europese landen allicht wel.

Feit is dat Australië graag hetzelfde eindresultaat als Nieuw-Zeeland wil bereiken. Nul verspreiding meer binnen de landsgrenzen en het virus buiten de deur houden door strenge reizigerscontroles/-quarantaines. Ze hebben liever reisbeperkingen dan een nieuwe golf. Zolang het niet duidelijk is wanneer er een effectief vaccin is en de coronapandemie overal uitdooft zitten ze de tijd liever uit met containment dan met mitigatie.

quote:
Overigens, de initiële vraag die ik stelde ging over Duitsland, of hij enig idee heeft waarom daar het aantal overlijdens ineens zo hoog was. Wat daar fout gaat.
Die vraag had ik nog niet gelezen. Ik ken niet alle ins en outs van de Duitse situatie. Maar de redenen waarom het daar mis gaat zijn waarschijnlijk grotendeels gelijk aan die van andere Europese landen.
Bloodbuzz Ohio: Geert wilde heel graag The National éindelijk in de Top 2000 hebben | Top 2000-omissies (2000-nu) | Concert stats | Last.fm
Do whatever the TV tells us
Stay inside our rosy-minded fuzz
So worry not, all things are well
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')