abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_196277390
quote:
0s.gif Op maandag 16 november 2020 20:10 schreef Bluesdude het volgende:

[..]

Er wordt al 7 jaar volop gedebatteerd tussen voor en tegens.
Dit is niet een kwestie dat men perse het met elkaar eens moet worden . Of er moet een vredesverdrag komen...en dan is de kwestie de wereld uit.
Steeds meer mensen gaan eindelijk inzien dat mensen imiteren op rasuiterlijk niet zo sympathiek is voor diegenen die geïmiteerd worden.. Helaas nog te veel zien dat niet.... ontkennen dat het zp-gala niet zo sympathiek is.
En sommigen schieten daarin door... en worden agressief.. Natuurlijk is de ondertoon buitenlanderhaat en racisme aanwezig. Maar dat ontkent men verbeten....
eh? De uitspraak was toch imitatie is het beste compliment.
maar zelfs dan, Zwarte piet is geen imitatie. Zwarte piet is de werknemer van Sinterklaas. Zwarte piet is uniek. Zwarte piet is niet een 'soortvan' neger.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  Moderator maandag 16 november 2020 @ 21:12:11 #302
14679 crew  sp3c
Geef me die goud!!!
pi_196277401
quote:
0s.gif Op maandag 16 november 2020 20:15 schreef luxerobots het volgende:

[..]

Er is een eisende partij die Zwarte Piet weg wil hebben.

Je doet het met een Zwarte Piet dus fout. De actieve anti-pieten zijn met weinig, maar kiezen wel intochten uit die ze komen verstoren. Net zo lang tot er nog maar enkele intochten met Zwarte Piet zijn en die mensen ook eieren voor hun geld kiezen omdat ze geen gedoe en trammelant willen. Uiteindelijk zijn de tegenstanders, samen met de steun van multinationals en de NPO, aan de winnende hand.

Als de verandering op een natuurlijke manier zou verlopen. Was de roetveegpiet in opkomst geweest omdat het handiger of leuker is. Door mensen van binnenuit. Niet door mensen die eigenlijk niets met het Sinterklaasfeest hebben.

Overigens is de vraag of de roetveegpiet een goed alternatief is. Er zijn nu al stemmen in het anti-kamp die hem ook weg willen hebben. En aangezien Sinterklaas een mannelijke witte christelijke baas is. Zou dat ook nog wel reden tot protest kunnen geven.

De deur is opengezet en niemand weet waar het eindigt.
och je ziet nu ieder jaar meer mensen terugduwen en niet alleen hier maar ook in de VS waar die onzin vandaan komt

komt wel goed :Y
Op zondag 8 december 2013 00:01 schreef Karina het volgende:
Dat gaat me te diep sp3c, daar is het te laat voor.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')