hanskraaijjr | woensdag 4 november 2020 @ 09:06 |
Had afgelopen het paashaasrecept van Eten met Nick gemaakt maar konijn is niet mijn ding qua smaak. Bijgerecht spruiten met krieltjes en spek en ui en dat voorbereid en op het laatst nog 15 minuten in de oven. Zo zag het eruit. Wie gaat het volgende recept van Eten met Nick klaar maken?? | |
FranticDJ | woensdag 4 november 2020 @ 09:25 |
Nick lekker man. | |
nattermann | woensdag 4 november 2020 @ 09:51 |
Maak geregeld de pasta pesto | |
SacreCoeur | woensdag 4 november 2020 @ 10:00 |
Sowieso vlaams stoof awesomeness & de franse fancy tosti. En als laatst had ik de philly cheesesteak gemaakt. Zoals je ziet, fangurl | |
MilkTea | woensdag 4 november 2020 @ 10:56 |
Voedsel voor je zieltje | |
hanskraaijjr | woensdag 4 november 2020 @ 12:23 |
Hap hap hap. | |
Lucky_Strike | woensdag 4 november 2020 @ 14:01 |
Wie is Nick? Ik snap je OP in combinatie met de topic titel niet zo eigenlijk. | |
TargaFlorio | woensdag 4 november 2020 @ 14:09 |
https://www.youtube.com/c/EtenmetNick/videos Erg leuk Youtube-kanaal. | |
renwan | woensdag 4 november 2020 @ 15:00 |
Ook al regelmatig gerechten van gemaakt, ik weet niet eens meer welke. Leuk om te kijken ook alleen jammer dat hij het de laatste tijd steeds een tandje ingewikkelder lijkt te willen maken. | |
FranticDJ | woensdag 4 november 2020 @ 20:28 |
valt wel mee toch? hij probeert 't wel op z'n jan boerenfluitjes uit te leggen iig. vind z'n stijl in ieder geval vermakelijk | |
TargaFlorio | woensdag 4 november 2020 @ 21:12 |
Ik vind het ook wel meevallen. Afgelopen zondag met die Canadese kapsalon vond ik dat met die kaas wel interessant. Zou het zelf niet snel doen maar wel leuk om een keer te zien. Bovendien moet het voor Nick ook een beetje een uitdaging blijven. Eerste keer dat ik Eten met Nick voorbij zag komen dacht ik wat is dat voor een Haagse Harrie maar hij weet wel waar hij het over heeft. Hij heeft zo te zien ook gewoon een koksopleiding gedaan. | |
renwan | donderdag 5 november 2020 @ 00:43 |
Oh ik kijk nog met veel plezier hoor maar een hele kreeft bereiden voor een risotto, dat doen misschien 5 van de kijkers maar de rest echt niet | |
FutureFairytale | donderdag 5 november 2020 @ 09:03 |
Leuk maar echt te moeilijk voor de simpele kok. Zelf kaas maken bv voor poutine is echt niet zomaar voor iedereen weggelegd. | |
jameshond7 | donderdag 5 november 2020 @ 09:08 |
Ja veel te lastig. Ik ga toch niet zelf shoarma of kaas of kreeftespul maken? Beter gewoon gerechten die je zelf ook in 20 minuten kan maken. Wel leuke videos | |
renwan | donderdag 5 november 2020 @ 10:54 |
Nouja zijn uitleg is duidelijk dus het moet wel te doen zijn lijkt me maar wie gaat dat nou echt doen? Ik in ieder geval niet | |
marc0871 | vrijdag 13 november 2020 @ 16:40 |
Nou, ja, je moet ergens beginnen, hè? Voor veel mensen is 'te veel moeite' ook al 'te moeilijk'. We zijn de laatste 30/40 jaar gebombardeerd met 'snel en makkelijk' potjes, pakjes en zakjes en 'ping en klaar' alleen opwarmen maaltijden. Als iets niet binnen 20 minuten op tafel kan staan, heb je al te lang in de keuken gestaan. Voor het lekkere spul heb je vaak een uur, 2, 3, 5, tot wel meerdere dagen nodig. Eten met Nick maakt eten koken toegankelijk, omdat er niet met moeilijke termen wordt gestrooid om van alles te benoemen. Gewoon, no-nonsense, stap voor stap, op een te volgen manier uitgelegd. Lekker koken is niet moeilijk. Het is alleen soms wat meer werk. Maar dat is weer goed voor je zieltje. | |
Fietsertje70 | vrijdag 13 november 2020 @ 17:06 |
Poutine is ook echt niet lekker | |
FranticDJ | vrijdag 13 november 2020 @ 18:18 |
wat. | |
FutureFairytale | vrijdag 13 november 2020 @ 19:06 |
Poutine is hemels | |
Fietsertje70 | vrijdag 13 november 2020 @ 19:12 |
nee joh, kleffe friet. | |
markmarkmark | maandag 16 november 2020 @ 22:19 |
eten voor jullie bekkies | |
manny | zondag 22 november 2020 @ 11:08 |
Vandaar dat ie bij dat soort dingen ook vaak aangeeft: alternatief is om product X te kopen in de supermarkt / bij de slager. Zo even uit mijn hoofd: bij fileren van vis, die kaas idd, zelf gehakt maken. Dan gaf ie steeds aan: je kan het ook gewoon halen in de winkel. | |
FutureFairytale | zondag 22 november 2020 @ 15:58 |
Ik hou van slappe zoute friet | |
FranticDJ | zondag 22 november 2020 @ 16:07 |
alleen als het over poutine gaat | |
renwan | zondag 22 november 2020 @ 17:38 |
Van de week zijn sloppy joe's gemaakt maar dat was voor het eerst dat ik het niet heel bijzonder vond. Vorige week de pesto was wel voor herhaling vatbaar | |
No239SquadronRAF | zaterdag 28 november 2020 @ 21:43 |
Iemand mag hem wel eens lidwoorden uitleggen. Straatkinderen zeggen tegen alles de, dus die doen het nog de helft van de tijd goed maar hij lijkt het gewoon altijd fout te doen. | |
111210 | zondag 29 november 2020 @ 23:02 |
Nooit last van gehad, het is een kook kanaal, geen kanaal waar je Nederlands moet leren. Verder valt het wel mee met de moeilijkheidsgraad, sommige gerechten hebben wel dat je zelf je pita’s ofzo moet maken. Niet erg moeilijk maar wel weer veel extra werk. Dan kan je (wat hij zelf ook vaak zegt) een deel van het gerecht gewoon in de supermarkt kopen. Bij zn laatste video over de erwtensoep, tja je kan bouilion maken maar zou zelf ook eerder voor een kant en klaar blokje kiezen omdat het sneller is. | |
Notorious_Roy | woensdag 2 december 2020 @ 09:27 |
Heb onlangs de broodjes gemaakt uit zijn smash burger video. Alles leek goed te gaan totdat er bolletjes van gemaakt moesten worden. Het deeg plakte aan alle kanten... Smaak was niet verkeerd, maar ik denk dat ik teveel gekneed heb | |
FranticDJ | maandag 7 december 2020 @ 19:18 |
Ijsmaken met een brandblusser wat een held. | |
Kalebatz | zaterdag 19 december 2020 @ 02:06 |
Naar aanleiding van een filmpje van hem "zijn" tagliatelle carbonara gemaakt. Met spekblokjes in plaats van pancetta, dat wel. Erg lekker en voor herhaling vatbaar. | |
Hupje | vrijdag 19 februari 2021 @ 14:18 |
Vriend heeft op YouTube Koken met Nick ontdekt en ik vond de kaiserschmarrn er goed uit zien. Dus als afsluiting van de vakantieweek hadden wij een lekkere lunch. | |
Roosgeluk | vrijdag 19 februari 2021 @ 16:55 |
Ge-wel-dig kanaal. En hij gaat er voor om alles from sketch te maken. En dat allemaal ook in normaal Nederlands (sorry Haags) uitlegt en laat zien. Aan jou de keuze of je bepaalde onderdelen ff kant en klaar doet. | |
dmanwalking | woensdag 3 maart 2021 @ 14:13 |
Ik heb ook al verschillende van zijn gerechten gemaakt. Zijn kanaal is sowieso leuk om te kijken. | |
Koekoekskind | zaterdag 13 maart 2021 @ 12:09 |
Wat een enthousiaste kerel is dit, heel leuk om te volgen. Hij doet veel vleesgerechten, en dan te bedenken dat hij eigenlijk maar 1 keer per week vlees eet: https://www.trouw.nl/cult(...)kookgebied~bf9fc92d/ |