Áls ik al bak, is het vaak iets wat ik nu nu nu wil makenquote:Op zaterdag 14 november 2020 23:22 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Nope eigenlijk een staple voor gefonceerde degen
Juist het voordeel van dit soort degen is dat je ze dus heel lang in de koelkast/vriezer kan bewaren dus is 1x maken en dan kan je vervolgens juist 'a la minute' bakkenquote:Op zaterdag 14 november 2020 23:27 schreef Molo het volgende:
[..]
Áls ik al bak, is het vaak iets wat ik nu nu nu wil maken
Niet handig enzo
Maar goed, ik bak ook echt vier keer per jaar ofzo
Jawel, maar impulsief bakken joh hier. Voorbereiden, wasdaquote:Op zaterdag 14 november 2020 23:36 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
Juist het voordeel van dit soort degen is dat je ze dus heel lang in de koelkast/vriezer kan bewaren dus is 1x maken en dan kan je vervolgens juist 'a la minute' bakken
Ik laat altijd dat soort degen minstens 1 macht rijpenquote:Op zaterdag 14 november 2020 23:08 schreef Molo het volgende:
[..]
Ik ga recept van Holtkamp proberen, met 2 nachtjes rijpen erbij.
Ben benieuwd
oh! kan ik ook nog wel weer eens doenquote:Op zondag 15 november 2020 10:13 schreef praadje het volgende:
Vanmorgen wegens succes deze weer eens gemaakt.
[ afbeelding ]
Volgens mij had jij mij op dit recept gewezen of ben ik dan mis?quote:Op zondag 15 november 2020 10:13 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
oh! kan ik ook nog wel weer eens doen
Zou heel goed kunnenquote:Op zondag 15 november 2020 10:18 schreef praadje het volgende:
[..]
Volgens mij had jij mij op dit recept gewezen of ben ik dan mis?
5 jaar geen oven 😱quote:Op zondag 15 november 2020 11:45 schreef kwakz0r het volgende:
Ik vind dit recept heel lekker voor kokosmakronen
http://kleinstukjedan.nl/supersnelle-kokosmakronen/
Lekker chewy/zacht van binnen. Ik bak ze wel iets lager en langer dan dit recept.
Heb na 5(!!) jaar sinds twee weken weer een oven dus ik bak me suf momenteel.
Wat zal het lekker ruiken bij jullie in huisquote:Op zondag 15 november 2020 11:45 schreef kwakz0r het volgende:
Ik vind dit recept heel lekker voor kokosmakronen
http://kleinstukjedan.nl/supersnelle-kokosmakronen/
Lekker chewy/zacht van binnen. Ik bak ze wel iets lager en langer dan dit recept.
Heb na 5(!!) jaar sinds twee weken weer een oven dus ik bak me suf momenteel.
Wij hebben het boek hier in huis; we hebben de appeltaart cheesecake gemaakt en de chocolade bananenbroodquote:Op zondag 15 november 2020 00:31 schreef Thinkk-Pinkk het volgende:
Heeft we iemand ervaring met het boek “Zoet” van Lekker en simpel recepten?
Ze zijn in ieder geval heerlijk. Dit was al de derde keer dat ik ze maakte. Op verzoek van mensen die ze geproefd hadden. Steengoed recept.quote:
dank! Denk dat ik die dan maar op mijn verlanglijstje zet hahaquote:Op zondag 15 november 2020 16:52 schreef Vonkenboer het volgende:
[..]
Wij hebben het boek hier in huis; we hebben de appeltaart cheesecake gemaakt en de chocolade bananenbrood
En de bastogne kwarktaart met aardbei
Erg leuk boek trouwens
wilde ze vanmiddag nog even maken, maar had geen zin om meer kokos te halen had niet voldoende in huis..quote:Op zondag 15 november 2020 17:04 schreef praadje het volgende:
[..]
Ze zijn in ieder geval heerlijk. Dit was al de derde keer dat ik ze maakte. Op verzoek van mensen die ze geproefd hadden. Steengoed recept.
Ja en zonder kokos gaat niet natuurlijk. Op het lijstje dan maar. Ik doe alle ingredienten 1 1/5 keer, dan kan ik nog wat uitdelen.quote:Op zondag 15 november 2020 17:11 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
wilde ze vanmiddag nog even maken, maar had geen zin om meer kokos te halen had niet voldoende in huis..
Ik weet het niet,maar je zou denken van wel aangezien je het sws al gaat mixen tot een zachte massaquote:Op dinsdag 17 november 2020 13:29 schreef Riann het volgende:
Ik wil een cake bakken.
Maar mijn partner heeft smeerbare roomboter mee genomen dan gewone roomboter
Kan ik die toch gebruiker ervoor?
Benieuwd naar het resultaat.quote:Op vrijdag 20 november 2020 13:28 schreef FranticDJ het volgende:
[ afbeelding ]
we gaan weer een rondje
geen foto's gemaakt van eind resultaatquote:
Ohh jammer. Wat ontzettend lief van jou en je moeder Ik bak bijna elke zondag wat lekkers maar aangezien ik een paar jaar geleden een gastric bypass heb gehad kan ik niet zoveel meer op. En ik ben niet echt dol op zoet dus na een paar koekjes ben ik er wel klaar mee.quote:Op vrijdag 20 november 2020 16:46 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
geen foto's gemaakt van eind resultaat
Mijn moeder werkt met (dementerende) ouderen. Door de corona zien die een stuk minder van de buitenwereld. Helemaal in deze tijd met ook de feestdagen die er aan komen zie je daar toch wel weer een stuk eenzaamheid. Dus sinds een tijdje doet m'n moeder elke vrijdagmiddag hun wat lekkers aan bieden. Dit varieert van een paptaart van de bakker, tot zelfgebakken wafels (vorige week), soep, pannenkoeken (plan voor komende week) of zoals vandaag: een warme appelbol bij de koffie. We hebben op dit moment zo'n 15 a 20 adresjes waar we dan op vrijdag middag even langs gaan.
En aangezien ik toch zeeën van tijd heb op het moment (in between jobs), is het voor mij ook een vervullende tijdsbesteding
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |