Al geprobeerd, maar dan vormt dat spul toch na een minuut én je chocolade smelt niet omdat de melk niet warm genoeg isquote:Op zaterdag 31 oktober 2020 08:09 schreef colivo het volgende:
Gadverdamme, misschien minder warm maken?
Beiden helpen niet echt tegen zo'n laagje, ook als de melk nog niet kookt vormt zich dat al. Tenzij je gewoon rustig roertquote:Op zaterdag 31 oktober 2020 08:46 schreef Jordy-B het volgende:
De melk niet aan de kook brengen.
En maak je chocolademelk met cacaopoeder ipv met chocola.
Tijdens het koken is het an sich geen probleem omdat je toch roert terwijl de chocolade smelt, maar pas in de mokquote:Op zaterdag 31 oktober 2020 08:15 schreef heywoodu het volgende:
Rustig roeren tijdens het koken. En als het er toch komt, pas eraf halen als je klaar bent ipv elke keer zodra het er is
Net geprobeerd, deed niksquote:Op zaterdag 31 oktober 2020 08:58 schreef feitcepsrep het volgende:
@:mikeyTT na het koken een beetje honing aan toevoegen. Dan heb je dat niet
Ik doe dit wel gewoon. Met water i.p.v. melk zit ook niemand op te wachtenquote:Op zaterdag 31 oktober 2020 09:15 schreef heywoodu het volgende:
[..]
Echt de beste optie, je hoeft dan niks aan de melk toe te voegen of iets dergelijks, gewoon precies doen wat je altijd doet maar ondertussen blijven roeren. En niet als een dolle, maar gewoon rustig, beetje heen en weer bewegen is voldoende.
Niet?? Oh bij mij wel.quote:
Dit...quote:Op zaterdag 31 oktober 2020 08:15 schreef heywoodu het volgende:
Rustig roeren tijdens het koken. En als het er toch komt, pas eraf halen als je klaar bent ipv elke keer zodra het er is
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |