abonnement Unibet Coolblue
pi_195937367
quote:
13s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 01:25 schreef Stray_cat het volgende:

[..]

"Vrienden" Really? Kies een kant
kies een kant? Vreemde vogel ben je, maar dat wisten we al.

Die spotprent onnodig
Die onthoofding van een leraar daarom bizar
De 231 uitzettingen een dag later, ok maar waarom pas na dit.

Een van onze beste vrienden is Afghaan, als kind gevlucht naar Rusland.

Hun en mijn conclusie, er komt hier geen gezonde gezellige asielzoeker aan.die jongens hebben een dikke error in de kop. En hun overtocht is een dank je wel naar Allah. Tja
  vrijdag 30 oktober 2020 @ 01:40:37 #52
478286 Stray_cat
Veni, vidi, vagina
pi_195937375
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 01:37 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]

kies een kant? Vreemde vogel ben je, maar dat wisten we al.

Die spotprent onnodig
Die onthoofding van een leraar daarom bizar
De 231 uitzettingen een dag later, ok maar waarom pas na dit.

Een van onze beste vrienden is Afghaan, als kind gevlucht naar Rusland.

Hun en mijn conclusie, er komt hier geen gezonde gezellige asielzoeker aan.die jongens hebben een dikke error in de kop. En hun overtocht is een dank je wel naar Allah. Tja
We? Wie zijn we ;) En elke prent is ok. :D
pi_195937421
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2020 23:49 schreef Repentless het volgende:
Tja, dat lijkt me niet wenselijk. Het maakt het ook lastig en redelijk paradoxaal. Want dat zou betekenen dat je rechten/vrijheden van bepaalde mensen inperkt met het doel om juist vrijheden te waarborgen. Dat spreekt elkaae dus tegen.
Er moet intolerant worden opgetreden tegen intolerantie. Zo kunnen we de tolerantie beschermen. De moeilijke vraag is waar leg je de grens. Wat is een onwenselijke mening doch toegestaan, en wat is een mening die moet opbokken en in de kiem moet worden gesmoord middels wetgeving.

Tot geweld oproepen zijn we het over eens. Sommige landen hebben na paar aanslagen daaraan toegevoegd; verheerlijken van terrorisme. Zo kunnen de sympathisanten niet makkelijk meer online in hun bubbel zaken verheerlijken. En Frankrijk zet ook personen uit (die veelal verblijfsvergunning hebben en nog geen nationaliteit) die zijn veroordeeld voor zaken die “fundamenteel haaks staan op de kernwaarden van de republiek”. Zie onlangs uitzetten van Bosnisch gezin omdat ze hun tiener dochter hadden kaalgeschoren vanwege vermeende relatie. Maar eerder ook imams. Mbt imams hebben ze dat beleid al paar jaar dacht ik.

quote:
Gevolg zou ook kunnen zijn dat de mensen die dit zou betreffen zich geen volwaardig onderdeel van deze maatschappij voelen en zich ervan afkeren. Dus ja, lastig.
Als je zo ver qua normen van de mainstream samenleving afstaat zie je dat men zich bijna altijd in hun eigen bubbel/zuil terugtrekt.

Wanneer je op school onderwijst dat in je ideale staat op afvalligheid de doodstraf staat, homos de doodstraf verdienen dan mag je nooit en te nimmer een vergunning hebben gekregen om deze ideeen zo aan de man te brengen. Dus giet in een wet mbt onderwijs dat opvattingen onderwijzen die strijdig zijn met de universele mensenrechten betekent dag vergunning. Ook als ze dat doen met een disclaimer; “afvalligheid wordt bestraft met de doodstraf in een Islamitische staat, maar hier leven we in NL dus gaat dat niet op”.

En ja hetzelfde geldt voor moskeen of religieuze instellingen. Verbind de voorwaarden voor vergunningen van stichtingen aan het niet ondermijnen van de universele rechten van de mens. Doe je dat wel is het bye vergunning. Een gewone burger mag nog wel de mening zijn toegedaan maar in een maatschappelijk kader ontneem je hem de mogelijkheid die mening te verspreiden via organisaties, instellingen of educatie. Zo doet men het ook in moslimlanden, onwenselijke opvattingen van moslimgroepen naar de zijkant van de maatschappij duwen. Alleen daar heb je ministerie van religieuze zaken die imams en moskeeen beheert en zo geluid X of stroming X in de gebedshuizen geen platform geeft en daarmee isoleert.
Op woensdag 26 oktober 2022 07:33 schreef Lospedrosa:
“Kan gebeuren in een live uitzending dat je je een beetje laat meeslepen er bleert dat je kinderen maar moet verbranden.”
pi_195937504
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2020 23:23 schreef Hathor het volgende:

[..]

Zo zwart wit zie ik het nou ook weer niet. Om te beginnen moet Europa eens ophouden met het binnenlaten van Noordafrikanen, er is geen enkele reden on mensen uit Marokko, Algerije of Tunesie een vluchtelingenstatus te geven, er is geen oorlog daar, ophouden met die waanzin. Willen die landen niet meewerken aan terugkeer? ecomische sancties, gewoon schijt hebben, wij hoeven niet opgezadeld te worden met hun probleemgevallen. Mensen uit dat soort landen die hier al zijn en sympathie koesteren voor jihadistische organisaties moet je oppakken en de Nederlandse nationaliteit ontnemen, geen geduld meer voor dit soort staatsondermijnende figuren. Moskeeen waar men jihad propageert voorgoed sluiten en imams uitzetten/vastzetten. Als ze daar nou eens de focus op gaan leggen zijn we al goed op weg.
Ja maar de minderheid deelt jouw mening.

Die dobberafrikanen blijven gewoon komen.
pi_195938266
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 00:58 schreef Mubassie het volgende:

[..]

Dan zou je ook inhoudelijk kunnen reageren in plaats van de dooddoener 'internetheld'.

Dus wat vind je?
Dat dat soort mensen beter thuis horen in een diep gat met stront.
pi_195939244
Als je alles wat binnenkomt van die gastjes, of het een Tjetsjeen is of een Tunesier, eerst eens twee weken in quarantaine stopt en kijkt wat je in huis haalt?
Ze jutten zichzelf op in een ander land en gaan dan naar Frankrijk of Amsterdam station om te moorden, en dat gaat extra makkelijk omdat ze helemaal niets met het land van aankomst hebben opgebouwd en nog geen politieagent hebben gezien waar ze eventueel bang van kunnen worden.

[ Bericht 10% gewijzigd door Mondkapje op 30-10-2020 09:05:20 ]
  vrijdag 30 oktober 2020 @ 09:42:35 #57
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_195939974
quote:
5s.gif Op donderdag 29 oktober 2020 21:59 schreef van_Lamehuizen het volgende:
En wat als er onder die hier geboren nieuwe Nederlanders nou veel meer draagvlak bestaat voor andere normen, waarden en daaruit voortvloeiende wetten? Een verbod op het beschimpen van religieuze figuren als de profeet Mohammed bijvoorbeeld. Moeten zij dat dan via de democratische weg wel in kunnen voeren of moet er tot een zoveelste generatie een soort van tweederangsburgerschap bestaan? :?
Dan moeten ze naar een locatie op deze aardbol verkassen waar ze die wetten/ verboden wel hebben want dan ben je het duidelijk niet eens met de normen, waarden en wetten van het land waar je woont.
  Moderator vrijdag 30 oktober 2020 @ 09:44:30 #58
8781 crew  Frutsel
pi_195940010
quote:
'Man opgepakt voor contact met aanslagpleger Nice'

In Frankrijk is een 47-jarige man aangehouden vanwege de aanslag gisteren in Nice. Hij zou contact hebben gehad met de man die drie mensen doodde in een kerk, melden Franse media op basis van anonieme bronnen.

De man is aangehouden zodat hij verder verhoord kan worden.

In Nice viel een 21-jarige Tunesir gisterochtend met een mes mensen aan bij een kerk. De man had volgens de autoriteiten een koran bij zich en schreeuwde 'Allahu Akbar' (God is de grootste). De politie schoot hem later neer. De dader zou eerder dit jaar via het Italiaanse eiland Lampedusa naar Europa zijn gekomen.

Minister van Binnenlandse Zaken Grald Darmanin zei op de radio dat Frankrijk verwikkeld is in een strijd tegen de ideologie van radicale moslims. Er moet volgens de minister rekening worden gehouden met "andere gebeurtenissen zoals deze verschrikkelijke aanval".

Onthoofding leraar
Frankrijk is de afgelopen jaren meerdere keren opgeschrikt door aanslagen van moslimextremisten. Eerder deze maand zorgde de onthoofding van leraar Samuel Paty al voor geschokte reacties. Hij had spotprenten van de profeet Mohammed laten zien in een les. Ook inwoners van Nice waren al eerder het doelwit. Daar vielen vier jaar geleden 86 doden toen een man op de Franse nationale feestdag met een vrachtwagen inreed op voetgangers.
pi_195940053
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 09:44 schreef Frutsel het volgende:

[..]

De lokale imam toevallig?
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
  vrijdag 30 oktober 2020 @ 09:56:26 #60
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_195940225
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 09:47 schreef Hathor het volgende:

[..]

De lokale imam toevallig?
Ik denk meer een soort spotter waar hij misschien ook het mes en wellicht een routebeschrijving met een doelwit van gekregen heeft. Deze vluchteling was immers nog nooit in Frankrijk geweest. Daarnaast lijkt het erop dat het toch ook wel belangrijk was om een christelijke kerk aan te vallen (nu de kerst weer een beetje aanbreekt?); een onderwerp wat ik nog nauwelijks ergens terug heb gezien in de commentaren. Deze mensen hebben toch ook duidelijk een issue met het christendom en de rol die Jezus daar in vervult. Daar hebben ze zelf een hele andere versie van de gebeurtenissen daaromtrent waarbij Jezus dan als een soort onderprofeet wordt voorgesteld.

Bij kerstmarkten worden dit soort mensen ook regelmatig actief en ambiren ze ook graag om daar op hun manier aan deel te nemen.
pi_195940577
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 01:53 schreef Aloulu het volgende:

[..]

Er moet intolerant worden opgetreden tegen intolerantie. Zo kunnen we de tolerantie beschermen. De moeilijke vraag is waar leg je de grens. Wat is een onwenselijke mening doch toegestaan, en wat is een mening die moet opbokken en in de kiem moet worden gesmoord middels wetgeving.

De paradox of tolerance

  vrijdag 30 oktober 2020 @ 10:21:41 #62
137134 Iblardi
Non semper idem
pi_195940752
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 10:14 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

De paradox of tolerance

[ afbeelding ]
Ja, natuurlijk. Net zoals er dwang nodig is om vrijheid mogelijk te maken. Mensen zijn te snel geneigd in extremen te vervallen als het gaat om de toepassing van abstracte idealen in de echte wereld.
pi_195940783
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 09:56 schreef Tengano het volgende:

[..]

Ik denk meer een soort spotter waar hij misschien ook het mes en wellicht een routebeschrijving met een doelwit van gekregen heeft. Deze vluchteling was immers nog nooit in Frankrijk geweest. Daarnaast lijkt het erop dat het toch ook wel belangrijk was om een christelijke kerk aan te vallen (nu de kerst weer een beetje aanbreekt?); een onderwerp wat ik nog nauwelijks ergens terug heb gezien in de commentaren. Deze mensen hebben toch ook duidelijk een issue met het christendom en de rol die Jezus daar in vervult. Daar hebben ze zelf een hele andere versie van de gebeurtenissen daaromtrent waarbij Jezus dan als een soort onderprofeet wordt voorgesteld.

Bij kerstmarkten worden dit soort mensen ook regelmatig actief en ambiren ze ook graag om daar op hun manier aan deel te nemen.
Ik zei gisteren al dat ik het er nog wel van zie komen dat er gewapende beveiligers nodig gaan zijn tijdens kerkdiensten, en nog dezelfde dag zag ik op NPO tekst dat Frankrijk 9000 militairen gaat inzetten om kerken te bewaken, zo diep zijn we dus al gezonken dankzij die fantastische islam. :r
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_195940928
quote:
1s.gif Op donderdag 29 oktober 2020 22:15 schreef xaban06 het volgende:
Geen terroristisch motief bij man die in Avignon mensen bedreigde met wapen

De man die donderdagochtend in de Zuid-Franse stad Avignon omstanders bedreigde met een wapen, was in behandeling bij een psychiater, meldt de Franse justitie aan lokale media. Volgens de politie had hij geen terroristisch motief. Wel zou hij volgens getuigen een nazigroet hebben gebracht.

Eerder meldden Franse media dat hij "Allahoe akbar" (God is de grootste) zou hebben geroepen, maar de officier van justitie benadrukt dat dit niet klopt. De politie gaat er nu van uit dat er geen terroristische motieven in het spel waren, schrijft persbureau AFP.

https://www.nu.nl/buitenl(...)eigde-met-wapen.html
Dus als iemand "Allahoe Akbar" roept is er een terreurmotief. Zegt het voort! Internationale media erbij!
En als iemand een nazi-groet brengt is het een verward persoon.
Niks aan de hand mensen. Doorlopen....
Je kunt beter n kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
  vrijdag 30 oktober 2020 @ 10:34:47 #65
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_195941021
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 10:30 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

Dus als iemand "Allahoe Akbar" roept is er een terreurmotief. Zegt het voort! Internationale media erbij!
En als iemand een nazi-groet brengt is het een verward persoon.
Niks aan de hand mensen. Doorlopen....
Nou wat je wel vaak ziet is als die mensen insteken op hun medeburgers of ze onthoofden dat ze dan graag allah akbar roepen. Daar lijkt toch wel een soort verband of associatie mee te bestaan. Als iemand dat dus zomaar in het openbaar roept is het dan wel handig om bijvoorbeeld even je telefoon weg te leggen en een beetje op te letten.
pi_195941093
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 10:34 schreef Tengano het volgende:

[..]

Nou wat je wel vaak ziet is als die mensen insteken op hun medeburgers of ze onthoofden dat ze dan graag allah akbar roepen. Daar lijkt toch wel een soort verband of associatie mee te bestaan. Als iemand dat dus zomaar in het openbaar roept is het dan wel handig om bijvoorbeeld even je telefoon weg te leggen en een beetje op te letten.
Wellicht dat dat net zo vaak voorkomt in combinatie met een nazi-groet.
Maar dat dat gewoon niet zo snel en graag door internationale media wordt opgepikt.
Het is een beetje cherrypicking.
Je kunt beter n kaars opsteken dan duizend maal de duisternis vervloeken.
pi_195941119
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 10:23 schreef Hathor het volgende:

[..]

Ik zei gisteren al dat ik het er nog wel van zie komen dat er gewapende beveiligers nodig gaan zijn tijdens kerkdiensten, en nog dezelfde dag zag ik op NPO tekst dat Frankrijk 9000 militairen gaat inzetten om kerken te bewaken, zo diep zijn we dus al gezonken dankzij die fantastische islam. :r
Als kerken te zwaar beveiligd zijn dan zoeken ze wel weer wat anders... Drukke winkelstraat of Mall...
Vannacht was op de radio een stelling: "Is er een oplossing voor Islamterrorisme in Europa (Wereld)"?
Nee, dat was er dus niet want de laatste tijd zijn het de lone wolves die aanslagen plegen...

Volgens mij is de enige oplossing, de China manier zoals zij omgaan met de Oeigoeren... Gevangen zetten en 'omscholen' zogezegd! Wat is vreselijk natuurlijk!

Zie je het al voor je? Alle Islam-aanhangers (ja ook de goeden moeten er onder lijden) uit de samenleving trekken en... Dat kan ook niet.....

Maar de Islam aanhangers die aanslagen plegen 'Don't give a fuck!'.
Dan moeten wij (Europa, Wereld) er ook maar zo in staan... "Oog om oog, tand om tand!"
Misschien een speciale doodstraf voor islamterroristen? Dood door ophanging?

Of ben ik nu aan het bazelen? :') :')

[ Bericht 0% gewijzigd door Bocaj op 30-10-2020 10:48:14 ]
pi_195941143
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 10:30 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

Dus als iemand "Allahoe Akbar" roept is er een terreurmotief. Zegt het voort! Internationale media erbij!
En als iemand een nazi-groet brengt is het een verward persoon.
Niks aan de hand mensen. Doorlopen....
In Holland is die eerste ook al een verward persoon.... Weil wir es nicht wahrhaben wollen!
pi_195941180
Stotteren is een belemmering van de vrijheid van meningsuiting.
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
  vrijdag 30 oktober 2020 @ 11:03:53 #70
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_195941460
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 10:39 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

Wellicht dat dat net zo vaak voorkomt in combinatie met een nazi-groet.
Maar dat dat gewoon niet zo snel en graag door internationale media wordt opgepikt.
Het is een beetje cherrypicking.
Wellicht een grote duim waar iemand van alles uit zuigt.

Als je wat harde cijfers hebt, dan hoor ik het graag, maar dit is vooralsnog puur speculeren en hypothetisch.
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
pi_195941511
quote:
0s.gif Op donderdag 29 oktober 2020 23:33 schreef Hathor het volgende:

[..]

Syriers, Libiers of Irakezen idem, niet compatible met Europa, gewoon niet binnenlaten, vlucht maar naar een land in je regio. Oh ben je homo? Sneu voor je, niet ons probleem, doei.
Was het maar zo'n feest. Ik zou er ook nog Eritrea en Somali aan toe willen voegen.
pi_195941519
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:03 schreef thedeedster het volgende:

[..]

Wellicht een grote duim waar iemand van alles uit zuigt.

Als je wat harde cijfers hebt, dan hoor ik het graag, maar dit is vooralsnog puur speculeren en hypothetisch.
En tevens een walgelijke poging om die slachtpartij te downplayen. Maar hunnie doen het ook.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_195941523
Er is geen ruimte voor de islam in West-Europa!

Stop met het importeren van islamieten, en stop met het faciliteren van de islam in Nederland.
  vrijdag 30 oktober 2020 @ 11:10:34 #74
182233 thedeedster
IWAB: Ik Weet Alles Beter...
pi_195941578
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:07 schreef Hathor het volgende:

[..]

En tevens een walgelijke poging om die slachtpartij te downplayen. Maar hunnie doen het ook.
Dergelijke "argumentatie" begint onderhand vermoeiend te worden. Echt vechten tegen de bierkaai.
Als mijn post niet duidelijk is, moet je misschien even je sarcasmeradar aanzetten.
  vrijdag 30 oktober 2020 @ 11:11:43 #75
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_195941600
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 10:30 schreef Twentsche_Ros het volgende:

Dus als iemand "Allahoe Akbar" roept is er een terreurmotief. Zegt het voort! Internationale media erbij!
En als iemand een nazi-groet brengt is het een verward persoon.
Niks aan de hand mensen. Doorlopen....
Wat is je punt?
  vrijdag 30 oktober 2020 @ 11:11:50 #76
52811 DustPuppy
The North Remembers
pi_195941604
Liefst ban je alle religie uit, maar goed we hebben wel wat culturele bagage t.o.v. het christendom.

Alhoewel ons dat in principe natuurlijk ook gewoon opgelegd is vanuit Rome in eerste instantie.
"The north remembers, Lord Davos. The north remembers, and the mummer’s farce is almost done.”
pi_195941607
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 10:39 schreef Twentsche_Ros het volgende:

[..]

Wellicht dat dat net zo vaak voorkomt in combinatie met een nazi-groet.
Maar dat dat gewoon niet zo snel en graag door internationale media wordt opgepikt.
Het is een beetje cherrypicking.
De tering zeg. Jouw kop zit zo ver in het zand dat jij onderhand China moet zien.
  vrijdag 30 oktober 2020 @ 11:14:14 #78
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_195941714
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:08 schreef AToontje87 het volgende:
stop met het faciliteren van de islam in Nederland.
Het staat bij ons in de wet, vrijheid van godsdienst... Daar wordt door sommigen misbruik van gemaakt om haat te prediken! Maar ik denk dat Holland daar wel redelijk goed bovenop zit. (weten wat er speelt)
Maar dat Islam gebeuren is een vermoeiende business... Je kunt ze niet loslaten... Je moet altijd maar weer controleren... Ik zou er zat van worden!
pi_195941729
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 10:23 schreef Hathor het volgende:

[..]

Ik zei gisteren al dat ik het er nog wel van zie komen dat er gewapende beveiligers nodig gaan zijn tijdens kerkdiensten, en nog dezelfde dag zag ik op NPO tekst dat Frankrijk 9000 militairen gaat inzetten om kerken te bewaken, zo diep zijn we dus al gezonken dankzij die fantastische islam. :r
Er is al veel meer gaande dankzij die fantastische islam;
twitter
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_195941737
quote:
Wat heeft dit met de situatie hier in Europa te maken? Het begint een beetje sneu te worden hoe je overal vandaan dingen er bij probeert te betrekken om de olifant in de kamer maar niet te hoeven benoemen.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
pi_195941746
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:14 schreef AchJa het volgende:

[..]

Een bijzondere grafiek. In 2001 een miniscuul stukje "religious"... :')
Ja dat vond ik ook opmerkelijk. Zo te zien is er in Amerika in 2001 vrij weinig gebeurt als het gaat om terreur met religieus motief. Okee.
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_195941750
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:17 schreef Bocaj het volgende:

[..]

Het staat bij ons in de wet, vrijheid van godsdienst... Daar wordt door sommigen misbruik van gemaakt om haat te prediken! Maar ik denk dat Holland daar wel redelijk goed bovenop zit. (weten wat er speelt)
Maar dat Islam gebeuren is een vermoeiende business... Je kunt ze niet loslaten... Je moet altijd maar weer controleren... Ik zou er zat van worden!
Vrijheid van Godsdienst is niet hetzelfde als faciliteren van Godsdienst. Stop met de bouw van moskeen (en kerken). Stop met de discussie of islamitische feesten algemene feestdagen moeten worden. Verbied onverdoofd slachten. Etc.
pi_195941760
quote:
4s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:18 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Er is al veel meer gaande dankzij die fantastische islam;
[ twitter ]
Dat is gewoon in en in triest, en ondertussen blijven we ze maar met bakken tegelijk naar binnen halen, Europa is echt de gekke henkie van de klas geworden, tegen het suicidale aan.
Much like down syndrom, red hair is a genetic mutation, and it occurs when a human has unprotected sex with a clown.
pi_195941828
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:21 schreef Hathor het volgende:

[..]

Dat is gewoon in en in triest, en ondertussen blijven we ze maar met bakken tegelijk naar binnen halen, Europa is echt de gekke henkie van de klas geworden, tegen het suicidale aan.
Dit boekje al gelezen?
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
  vrijdag 30 oktober 2020 @ 11:25:51 #86
13456 AchJa
Shut up!!!
pi_195941855
quote:
4s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:19 schreef SpaceOddity het volgende:

Ja dat vond ik ook opmerkelijk. Zo te zien is er in Amerika in 2001 vrij weinig gebeurt als het gaat om terreur met religieus motief. Okee.
Buiten dat, er zal ook wel van alles en nog wat meegenomen worden wat onder een "attack" of "plot" oid valt, bv het gooien van een baksteen naar een politieauto of er alleen maar aan denken ofzo?

Als je naar de hoeveelheid slachtoffers kijkt liggen de kaarten plotseling een stuk anders:

Deaths in Terrorist Attacks by the Ideology of the Attacker Excluding 9/11 and Oklahoma City, 1992-2017


Injuries in Terrorist Attacks by the Ideology of the Attacker Excluding 9/11 and Oklahoma City,1992-2017
pi_195941859
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:21 schreef Hathor het volgende:

[..]

Dat is gewoon in en in triest, en ondertussen blijven we ze maar met bakken tegelijk naar binnen halen, Europa is echt de gekke henkie van de klas geworden, tegen het suicidale aan.
Komt gewoon door links democraten. Politiek correct.
Ook gisteren weer, iedereen (incluis EU parlement) huilie huilie huilie doen... ze hebben allemaal boter op hun hoofd!
pi_195941928
quote:
4s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:24 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Dit boekje al gelezen?
quote:
...en het gecultiveerde zelfwantrouwen en zelfhaat hebben er samen voor gezorgd dat Europeanen niet meer voor zichzelf opkomen. Ze zijn niet meer in staat om de eigen omvattende maatschappelijke veranderingen te weerstaan.
Hoe komt dat?
pi_195942019
quote:
4s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:24 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Dit boekje al gelezen?
Staat al een tijdje op mijn lijst

pi_195942080
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:35 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Staat al een tijdje op mijn lijst

[ afbeelding ]
Het lijkt mij geen fijn boek om te lezen... Je eigen destructie lezen... Wetende dat je als individu er nix aan kan doen... ;(
  vrijdag 30 oktober 2020 @ 11:46:14 #91
137134 Iblardi
Non semper idem
pi_195942215
quote:
4s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:24 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]

Dit boekje al gelezen?
Wel van gehoord, niet gelezen, maar dat is ook niet echt nodig om te concluderen dat Europa zichzelf minimaal in een lastig parket heeft gewerkt en dat de Europese beschaving in haar huidige vorm wellicht zelfvernietigend is.
  vrijdag 30 oktober 2020 @ 11:48:19 #92
307331 aloa
Steeds harder, steeds sneller
pi_195942256
Bekend verhaal wel dat het allemaal georganiseerde protesten zijn.

twitter
94257 - 478969
In my dreams I'm dying all the time
pi_195942344
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:39 schreef Bocaj het volgende:

[..]

Het lijkt mij geen fijn boek om te lezen... Je eigen destructie lezen... Wetende dat je als individu er nix aan kan doen... ;(
Het is geen feelgood maar goede boeken zijn wel vaker confronterend
  vrijdag 30 oktober 2020 @ 12:08:53 #94
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_195942565
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:35 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Staat al een tijdje op mijn lijst

[ afbeelding ]
Is dit door een Amerikaan geschreven?
Wie dit leest is een lezer van dit
pi_195942579
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 12:08 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]

Is dit door een Amerikaan geschreven?
Brit.
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_195942609
quote:
1s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 12:08 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]

Is dit door een Amerikaan geschreven?
Een Brit en hij is nog homo ook
  vrijdag 30 oktober 2020 @ 12:12:21 #97
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_195942621
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 11:54 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Het is geen feelgood maar goede boeken zijn wel vaker confronterend
Ik kan mezelf niet zo goed voorstellen dat je zo'n boek nodig hebt om er achter te komen dat we niet helemaal de goeie kant op gaan. Zelf ben ik ook meer genteresseerd in hoe je de huidige situatie kunt verbeteren of oplossen. Prio 1 lijkt mij daarom te focussen op hoe je nog een beetje bij kunt sturen. En dan is iets doen nog beter dan niets doen en de huidige koers te blijven volgen.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_195942667
ben dat Alluha ook wel zat. hier wat andere akbar's

• burj 'iifil 'akbar
• qum biziadat almasafat baynak wabayn hulanda

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


[ Bericht 15% gewijzigd door spectrumanalyser op 30-10-2020 12:20:06 ]
Roses are red, violets are blue. Invalid character '}' at line 32
pi_195942678
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 12:12 schreef Tengano het volgende:

[..]

Ik kan mezelf niet zo goed voorstellen dat je zo'n boek nodig hebt om er achter te komen dat we niet helemaal de goeie kant op gaan. Zelf ben ik ook meer genteresseerd in hoe je de huidige situatie kunt verbeteren of oplossen. Prio 1 lijkt mij daarom te focussen op hoe je nog een beetje bij kunt sturen. En dan is iets doen nog beter dan niets doen en de huidige koers te blijven volgen.

Misschien is het boek meer gericht op de wegkijk-wappies, maar die keuren de inhoud sowieso af en zetten het weg als xenofobie. Dat het niet de goede kant opgaat is wel duidelijk en daar heb ik zo'n boek niet voor nodig, maar ik ben wel benieuwd hoe het zo gekomen is en of wij inderdaad verdoemd zijn in Europa
  vrijdag 30 oktober 2020 @ 12:17:40 #100
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_195942718
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 oktober 2020 12:11 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Een Brit en hij is nog homo ook
Wat doet z’n geaardheid ertoe?
Wie dit leest is een lezer van dit
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')