abonnement Unibet Coolblue
pi_195976254
quote:
0s.gif Op zondag 1 november 2020 09:31 schreef MakkieR het volgende:
Een betere vraag die je moet stellen is: Is een volledige lockdown te handhaven in Italië.

We doen nu net of Italianen zeer gedisciplineerd zijn zoals de Chinezen, Japanners of Noord Koreanen. Maar de waarheid is dat Italianen veel erger zijn dan Nederlanders. Italianen kennen geen discipline, ze kennen geen autoriteit en ze kennen geen respect voor de wet en de overheid. Italianen zijn echte alfa mannetjes die schijt hebben aan de wereld. Denk aan de maffiosi, de grootschalige fraude en minachting aan de belastingdienst etc.

Dus als de Italianen geen steek beter zijn dan de Nederlanders, de handhaving daar nog slechter is dan hier, waarom denk je dat het dan niet in Nederland zou lukken als het wel in een jungle als Italië lukt.
Er is wel 'n verschil tussen Noord-Italië en Zuid-Italië.
  zondag 1 november 2020 @ 11:00:24 #127
160086 GemMagic
Summum ius summa iniura
pi_195976726
Gelukkig speelt dit niet. Het kost al zo veel moeite om de weekend vol te plannen deze periode.

Ik verwacht niet dat een lockdown te handhaven is en dat moet je eigenlijk ook niet willen. In stadscentra of andere drukke plekken kun je wel makkelijker ingrijpen als er een lockdown of avondklok actief is, maar dat is in principe nu ook mogelijk als de richtlijnen niet worden nageleefd. Verwacht vanuit de politiek eerder dat ze de reden voor verplaating gaan wegnemen (bijvoorbeeld de bouwmarkt en ikea dicht) dan dat ze burgers gaan proberen te overtuigen thuis te blijven.

Wij vullen dit nu zo in, dat we geplande activiteiten aanpassen zodat de aspecten die nu onmogelijk zijn gemaakt, zoals ergens uit eten of naar een attractie, worden vervangen door activiteiten bij iemand thuis.
Wel nog illegaal :') gewandeld met 5 mensen, op 1.5 meter afstand, in de openbare ruimte. Dat is in dit trieste land nu eigenlijk ook al verboden.
Sui cuique mores fingunt fortunam
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')