abonnement Unibet Coolblue
pi_195882639
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 oktober 2020 12:37 schreef nixxx het volgende:

[..]

Pakistan
Dat land sowieso. Ontzettend shithole waar ze hoogstens een paar voetballen in elkaar kunnen plakken maar ze vinden wel altijd de tijd om massaal de straat op te gaan en de boel af te breken omdat een vervelende politicus in Nederland wat gemeens over de profeet zei :')

Door alle rook van het vlaggen verbranden zien ze niet dat hun land zelf in de fik staat.
Conscience do cost.
pi_195882654
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 oktober 2020 12:36 schreef Digi2 het volgende:

[..]

De zich beledigd/gekwestst voelende moslims overzien volgens mij de gevolgen niet. Een kwalijke glijdende schaal dreigt als je toegeeft aan gekwetsten/beledigden vanuit religieus perspectief. Mogen homostelletjes straks niet meer over straat omdat "men zicht gekwetst/beledigd" voelt om maar een voorbeeld te noemen. Vrouwen alleen nog maar gesluierd over straat omdat "men zicht gekwetst/beledigd" voelt vrouwen in een korte broek of kort rokje te zien.

Dit. In sommige wijken is dit al realiteit en dat moet je niet willen.
pi_195882742
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 oktober 2020 12:34 schreef ems. het volgende:
Moslims zijn gewoon over het algemeen ontzettend onzeker en compleet intolerant voor alles wat afwijkt. Vanzelfsprekend hebben zij dan, in grote lijnen, een zeer negatieve invloed op een land.

De enige manier om ze te helpen is door gelovigen zoveel mogelijk buiten de deur te houden. Dan kunnen ze in de landen waar ze nog in dergelijke kinderachtige zaken geloven blij zijn met de vruchten die dat geloof hun brengt. Want het gaat altijd zo goed in die landen.
Onzeker? dat zou ik nog niet zo snel beweren
  dinsdag 27 oktober 2020 @ 12:46:53 #54
72545 Megumi
Go Rin No Sho
pi_195882815
quote:
0s.gif Op maandag 26 oktober 2020 21:34 schreef ClubMonza het volgende:
De kwestie Charlie Hebdo gaat uiteindelijk over een probleem in de westerse integratiepolitiek; willen we nu samenleven of gescheiden leven. Samenleven betekent, hoe dan ook, dat ruimte moet worden geboden voor nieuwe waarden.

Is samenleven tenslotte niet het bereiken van een zekere culturele synthese? Het verbod op antisemitisme had natuurlijk al vóór de massavernietiging van joden gemoeten. Dit zijn terechte vragen en opmerkingen, die ook westerse moslims zich stellen. De politiek kan tot effect hebben dat rechters claims van antisemitisme, haatzaaien en groepsbelediging wel of niet-ontvankelijk verklaren. Dit is een heikele kwestie, omdat - per slot van rekening - vrijheid van expressie ook door liberalen als niet-absoluut wordt gezien. Waarom dan niet een verbod op het satirisch portretteren van de profeet?

Westerse moslims weten echter dat de grenzen van de zogeheten 'vrije expressie', als het er op aankomt, wel degelijk wordt gelimiteerd. Denk aan het spotten met de Holocaust, opruiing van allerlei soort of het schenden van de openbare zeden. Of denk aan de milde veroordeling, uiteindelijk, voor de verkiezingsbelofte van Wilders om Marokkanen te saneren. Die grenzen worden in principe door de politiek en (daarmee) het publiek bepaald.
Welke integratie politiek heb jij het eigenlijk over? Het probleem denk ik juist is dat die er dus niet is.
Wordt als iemand die voortdurend dood is. De ware volgeling van bushidõ sterft elke ochtend en avond opnieuw. En wordt niet gehinderd door angst voor de dood. Yamamoto Tsunetomo's hagakure.
pi_195888639
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 oktober 2020 11:45 schreef ClubMonza het volgende:

[..]

Rechtsradicaal Geert Wilders deelde deze week afbeeldingen waarop de Turkse president Erdogan een terrorist wordt genoemd en een bom boven zijn hoofd draagt. Deze en andere karikaturen, ook over de profeet Mohammed, die door Franse media veelvuldig worden gedeeld, tonen veel gelijkenissen met nazi cartoons over joden en de propagandaposters van de nazifilm ‘Der ewige Jude’ uit 1940.

Nu jij weer.
En rechts-radicaal Erdogan noemde uit boosheid en frustratie heel Nederland fascistisch en nazistisch. En zo'n labiel persoon heeft de leiding over een land. Heeft zichzelf dus als volwaardige gesprekspartner gediskwalificeerd.
pi_195889106
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 oktober 2020 10:30 schreef ClubMonza het volgende:
Als jullie ook maar ietsje meer jullie best zou doen om de situatie neutraal te bekijken dan zou je begrijpen dat de argumenten die je gebruikt niet valide zijn. Maar ik heb een beetje het idee dat dat momenteel neurologisch gezien niet mogelijk is gezien het feit, dat simpele retoriek herhaalt worden waarvan je nu al zou moeten doorhebben dat ze krom zijn.

Ik laat het verder hierbij. Beetje tijdverspilling dit.
Mooi.

Slotje dus.
Kut topics van kut cloontjes.

:r
Op zondag 15 januari 2017 19:21 schreef Ser_Ciappelletto het volgende:
Als je geen nazi genoemd wilt worden moet je geen achterlijke discriminerende dingen zeggen als: "de islam tast anderen aan in hun rechten".
pi_195889260
quote:
0s.gif Op maandag 26 oktober 2020 21:34 schreef ClubMonza het volgende:
De kwestie Charlie Hebdo gaat uiteindelijk over een probleem in de westerse integratiepolitiek;
Nee, het gaat om niet-Westerse problematiek: Geinstitutionaliseerde achterlijkheid ui het Oosten en Zuiden.

quote:
willen we nu samenleven of gescheiden leven. Samenleven betekent, hoe dan ook, dat ruimte moet worden geboden voor nieuwe waarden.
Nee hoor. Samenleven betekent het delen van waarden. Dus als je hier komt samenleven dan kom je onze waarden delen. Waarden zijn wat anders dan gebruiken.

quote:
Is samenleven tenslotte niet het bereiken van een zekere culturele synthese?
Nee, dat is kolonialisme.
quote:
Het verbod op antisemitisme had natuurlijk al vóór de massavernietiging van joden gemoeten.
Er was een verbod om zonder toestemming de grens te overschrijden, en zeker bewapend.

quote:
Dit zijn terechte vragen en opmerkingen, die ook westerse moslims zich stellen. De politiek kan tot effect hebben dat rechters claims van antisemitisme, haatzaaien en groepsbelediging wel of niet-ontvankelijk verklaren. Dit is een heikele kwestie, omdat - per slot van rekening - vrijheid van expressie ook door liberalen als niet-absoluut wordt gezien. Waarom dan niet een verbod op het satirisch portretteren van de profeet?
Waarom niet meisjesbesnijdenis toestaan? Waarom geen verbod op alcohol en varkensvlees? Waarom geen verbod op homoseksualiteit en geloofsafval? Waarom geen verbod om als vrouw ongesluierd over straat te gaan? Waarom geen verbod op muziek?

Als we dan toch iets van een achterlijke cultuur moeten overnemen, waarom dan niet het onderdrukken en verjagen van mensen met het verkeerde geloof?

quote:
0s.gif Op dinsdag 27 oktober 2020 12:22 schreef ClubMonza het volgende:

[..]

Sobibor begon in het Vondelpark. Met een bordje: ‘Voor Joden verboden'.
Hou nou eens op met achterlijke gelul. Niemand trapt in die Godwin+. De jodenvervolging in Nederland begon met buitenlanders met een totalitaire ideologie met jodenhaat en een verbod om die belachelijk te maken. Daar heb je je overeenkomst.

quote:
Zie hier nu de reacties, hoe blij sommigen zullen zijn als deze mensen het land zouden verlaten.
Een groot deel van de niet Westerse mensen en in meerderheid moslims past hier gewoon niet omdat ze onze waarden die Nederland tot Nederland maken niet delen. Dat geeft problemen en die zijn opgelost wanneer ze ergens gaan wonen waar hun waarden wel gedeeld worden.

quote:
Dezelfde mensen die ook niet in 'hun' parkjes en naast 'hun' huizen, mensen met een niet-Westerse achtergrond willen tegenkomen. Sta even bij stil en verwerk hoe eng je onbewuste gedachten eigenlijk zijn.
Degene met enge gedachten hier ben jij. Jijj bent zo buigend type zonder principes, die als er een bordje verboden voor joden aan het Vondelpark komt te hangen denkt 'och ja, waarom niet, samenleven met de Duitsers betekent immers het ruimte geven aan nieuwe waarden.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_195890718
Het probleem met de Islam gangers is dat ze het geloof boven alles zetten en ontzettend lange tenen met alles daarom heen hebben, geloof moet een bijzaak zijn, je past je aan aan het land waar je wordt toegelaten en woont en waar je van profiteerd en nooit andersom.
Zolang men dat niet doet moeten wij 'het gastland, het continent Europa' stoppen met het toelaten van anderen omdat men de problemen die de Islam veroorzaakt meeneemt naar hier en over 20-40 jaar is de Islamisering een feit.
En dat moet ten kosten van alles worden voorkomen.
pi_195891378
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 oktober 2020 10:12 schreef ClubMonza het volgende:

[..]

Als 500.000 Nederlandse Turken en 500.000 Nederlandse Marokkanen, nu, per direct zouden stoppen en dit land zouden verlaten. Zouden een heleboel grote bedrijven omvallen en een heleboel overheidsinstanties onbereikbaar zijn.
Er zijn dan ook veel minder allochtonen die die overheids- (lees: uitkerings) instanties hoeven te bereiken, dus dat scheelt...

Wat mij betreft mogen al die allochtonen, die Nederland of de rest van de westerse wereld zo kut en ons maar allemaal moslimbombarderende nazi's vinden, opbokken naar al die paradijselijke landen waar ze blijkbaar als prinsessen behandeld worden.

[ Bericht 0% gewijzigd door DDDDDaaf op 27-10-2020 20:28:59 ]
“[i]Waat ein waer, waat ein waer[/i]” zei Mien taege Bair en Bair neukdje Mien door ut banksjtil haer.
pi_195891674
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 oktober 2020 20:10 schreef DDDDDaaf het volgende:

[..]

Er zijn dan ook veel minder allochtonen die die overheids- (lees: uitkerings) instanties hoeven te vereiken, dus dat scheelt...

Wat mij betreft mogen al die allochtonen, die Nederland of de rest van de westerse wereld zo kut en ons maar allemaal moslimbombarderende nazi's vinden, opbokken naar al die paradijselijke landen waar ze blijkbaar als prinsessen behandeld worden.
Ja, dat verbaast me dus. Ga dan gewoon weg, maar nee, uitkering en zo, gratis geld en woning... :') Vuile parasieten zijn het.
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_195891739
Wetten van Allah --> Wetten van het Westen (door mensen gemaakt)

Alleen daarom is het duidelijk dat het nooit wat gaat worden met de islam in Europa. Fundamentele tegenstelling.
pi_195900705
Dus wij moeten waarden en normen accepteren vanuit landen waar de mensen die de waarden en normen meenemen helemaal niet willen zijn?

Wat zou toch de reden zijn dat het in de meerderheid van die landen helemaal niet zo goed toeven is?
Rik: Hey guys, wouldn't it be AMAZING if all this money was real?
Vyvyan: Rik, that is the single most predictable and BORING thing anyone could ever say whilst playing Monopoly.
pi_195903364
quote:
15s.gif Op dinsdag 27 oktober 2020 20:26 schreef SuperKaas het volgende:
Wetten van Allah --> Wetten van het Westen (door mensen gemaakt)

Alleen daarom is het duidelijk dat het nooit wat gaat worden met de islam in Europa. Fundamentele tegenstelling.
Dit, en aangezien allah zon ontzettende janknicht is gaat dat nooit wat worden.
  Moderator woensdag 28 oktober 2020 @ 15:26:40 #64
8781 crew  Frutsel
pi_195906095
Dit is geen volwaardig NWS topic - zie ook het topic NWS-FB over het openen van topics in NWS
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')