abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_195864849
Wij zijn een groep studenten aan het NHL Stenden in Leeuwarden die onderzoek doen naar risicoperceptie bij packrafting. Bij de antwoorden van deze vragenlijst wordt geen gebruik gemaakt van persoonlijke informatie en identiteit, daarom is de enquête volledig anoniem. Hartelijk dank voor uw deelname aan de enquête!

De tijd die nodig is om de enquête in te vullen, zal niet meer dan een paar minuten zijn. Om de vragenlijst zo gemakkelijk mogelijk te beantwoorden, hebben we hieronder enkele definities gegeven voor belangrijke woorden.

Definities:

Packrafting is een activiteit waarbij een persoon een opblaasbare boot of ‘packraft’ gebruikt om over water te reizen. Packrafts zijn meestal erg licht van gewicht, meestal zelfs onder de drie kilogram, en kunnen overal mee naartoe worden genomen omdat ze in een rugzak passen.

Een influencer is een persoon die de mogelijkheid heeft om potentiële kopers van een product of dienst te beïnvloeden door de items op sociale media te promoten of aan te bevelen.

Outdoor activities verwijst naar vrije tijd buiten de stedelijke omgeving.

De vragenlijst is in het Engels omdat het een internationale opleiding betreft.

https://docs.google.com/f(...)viewform?usp=sf_link
  maandag 26 oktober 2020 @ 16:30:02 #2
20849 Fred
Beroepschagrijn
pi_195868228
Zou je bij deze vraag "Do you follow influencers on social media?" niet een optie moeten toevoegen waarin kan worden aangegeven dat de respondent niet weet of hij/zij influencers volgt? Voor genoeg mensen is het niet duidelijk of iemand wel of geen influencer is.
So we just called him Fred
pi_195901926
@RensAjacied is influencer misschien kan hij jou helpen
pi_195901992
@Fred
Daar zit wel wat in ja. Het is helaas al door te veel mensen ingevuld om nog verandering in te brengen.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')