abonnement Unibet Coolblue
pi_195687419
quote:
6s.gif Op zaterdag 17 oktober 2020 01:12 schreef KingRoland het volgende:

[..]

Genot.

Er lopen nu ook users te huilen dat dit niet hetzelfde is als 2016. In 2016 stond Hillary Clinton in de meeste polls ook gewoon voor. Bijna dezelfde aantal als Biden. We zien bij de verziekingsavond wel wie het laatst lacht. Ik kan me nog herrineren dat er in 2016 alle users die zeiden dat Trump zou verliezen muisstil waren. Ik zou de namen eens noteren van de users die een grote bek hebben dat Biden dit gaat winnen, want dat gaat hij zeker niet.
Het is ook niet hetzelfde. Kiezers hebben nu 4 jaar lang het wanbeleid en het wangedrag van Trump meegemaakt. In 2016 waren er alleen nog maar beloftes. Bovendien is Biden lang niet zo impopulair bij de democraten als Clinton waardoor een groot deel toen niet ging stemmen. Het animo is nu veel groter.

Ik heb trouwens ook niemand met 'een grote bek' zien beweren dat Biden dit met zekerheid gaat winnen dus ik ben wel benieuwd naar jouw lijstje, mss heb ik iets gemist. Biden maakt wel degelijk een kans, dat wel. Daarentegen heb ik wel mensen zien beweren (waaronder jij nu dus) dat Trump net zoals in 2016 zeker weer gaat winnen.

Kan je trouwens ook normaal communiceren zonder woorden als huilen en grote bek te gebruiken als je het over anderen hebt of ben je zo gefrustreerd dat dat niet lukt? Je maakt je echt veel te druk, nergens voor nodig ;)

[ Bericht 5% gewijzigd door Kijkertje op 17-10-2020 05:52:56 ]
“The fundamental cause of the trouble in the modern world today is that the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”— Bertrand Russell
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')