Ik vind die structuur van burrata wel echt lekker trouwens, dat vloeibare van binnen. Maar het snijdt zo kut. Dan snijd je zo'n bol doormidden en gelijk stroomt de binnenkant eruitquote:Op zaterdag 10 oktober 2020 17:49 schreef Meke het volgende:
[..]
Ja en burrata is helemaal vloeibaar vanbinnen, dus dan vind ik juist de buitenkant wel lekker Kun je beter de goedkopere mozzarella kopen
Ahh heb jij ook een pastamachine? Of rol jij het gewoon uit?quote:Op zaterdag 10 oktober 2020 17:50 schreef Em31 het volgende:
[..]
Super lekker moet ik ook weer eens doen.
Haha je en je moet hem ook op een dag opeten, mozzarella kun je nog prima bewarenquote:Op zaterdag 10 oktober 2020 17:51 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Ik vind die structuur van burrata wel echt lekker trouwens, dat vloeibare van binnen. Maar het snijdt zo kut. Dan snijd je zo'n bol doormidden en gelijk stroomt de binnenkant eruit
Oeh hutspot en Marokaans stoofpotje is ook heerlijk Wij hebben wel erg dezelfde smaak qua eten volgens mijquote:Op zaterdag 10 oktober 2020 17:50 schreef Meke het volgende:
[..]
Ah top, ik was net m'n derde recept voor volgende week aan het uitkiezen, misschien ga ik deze wel proberen, even lezen
Ik had hutspot en Marokkaans stoofpotje
Hahaha ja, burrata wordt echt hard als je het te lang laat liggenquote:Op zaterdag 10 oktober 2020 17:52 schreef Meke het volgende:
[..]
Haha je en je moet hem ook op een dag opeten, mozzarella kun je nog prima bewaren
Koenquote:
Die heb ik geGoogeld. Ziet er lekker uitquote:Op zaterdag 10 oktober 2020 17:54 schreef usagi414 het volgende:
[..]
Koen
Volgens mij was jij het die het een tijd terug over chaffles hebt gehad.
Vandaag heb ik het voor het eerst gemaakt en het is voor herhaling vatbaar.
Ook al ziet het er natuurlijk niet zo uit als op de plaatjes.
Jaquote:Op zaterdag 10 oktober 2020 17:52 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Oeh hutspot en Marokaans stoofpotje is ook heerlijk Wij hebben wel erg dezelfde smaak qua eten volgens mij
Nou ik bewaar mozzarella altijd in een bakje water, zodat het lekker zacht blijft. Alleen was toen de hele binnenkant van mijn burrata kwijtgeraakt natuurlijk. Had ik kunnen zien aankomenquote:Op zaterdag 10 oktober 2020 17:52 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Hahaha ja, burrata wordt echt hard als je het te lang laat liggen
Ohh lekker!!quote:Op zaterdag 10 oktober 2020 17:53 schreef Aoibhin het volgende:
Dit heb ik trouwens zo, maar dan de pappardelle zelfgemaakt:
https://www.ah.nl/allerha(...)le-met-paddenstoelen
Ik wist ook niet was het waren voordat Koen erover begon. Maar het is een goede vervanger voor brood.quote:Op zaterdag 10 oktober 2020 18:01 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Die heb ik geGoogeld. Ziet er lekker uit
Ja dat heb ik ook altijd met pasta en pesto; het is op zich gewoon lekker zoals het is, maar dan moet er voor mijn gevoel wel echt nog groente bijquote:Op zaterdag 10 oktober 2020 18:03 schreef Meke het volgende:
[..]
Ja
Het wordt trouwens spaghetti met pesto, want heb nog spaghetti hier liggen. Het recept is alleen met pesto, maar ik doe er ook courgette bij, want zonder groente vind ik altijd zo gek
Ja, maar ook gewoon qua voedingswaarde? Of je moet er salade ofzo bij eten denk ikquote:Op zaterdag 10 oktober 2020 18:12 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Ja dat heb ik ook altijd met pasta en pesto; het is op zich gewoon lekker zoals het is, maar dan moet er voor mijn gevoel wel echt nog groente bij
Haha, nee dat is niet handig Maar gebeurt nogal snel.quote:Op zaterdag 10 oktober 2020 18:03 schreef Meke het volgende:
[..]
Nou ik bewaar mozzarella altijd in een bakje water, zodat het lekker zacht blijft. Alleen was toen de hele binnenkant van mijn burrata kwijtgeraakt natuurlijk. Had ik kunnen zien aankomen
Bos Bos in de herfstquote:Op zaterdag 10 oktober 2020 18:04 schreef Fred_B het volgende:
Goedenavond, wij zijn weer terug uit het bos. De herfstkleuren vielen nog een beetje tegen, maar het was wel aangenaam weer.
Lijkt me ook heel tof om een keer proberen te maken!quote:Op zaterdag 10 oktober 2020 18:07 schreef usagi414 het volgende:
[..]
Ik wist ook niet was het waren voordat Koen erover begon. Maar het is een goede vervanger voor brood.
Moest wel erg zoeken waar je amandelmeel kan krijgen (alleen bij AH dus)
Ook al zei mijn diëtiste van de week nog dat kaas toch behoorlijk wat zout bevat en dat je niet te veel kaas moet eten.
Nee inderdaad. Maar op zich maakt het voor 1 dagje ook niet zo uit, of als je de rest van de dag die voedingswaardes al hebt binnengekregen.quote:Op zaterdag 10 oktober 2020 18:12 schreef Meke het volgende:
[..]
Ja, maar ook gewoon qua voedingswaarde? Of je moet er salade ofzo bij eten denk ik
Ik kan het zeker aanraden, zeker op zo’n lekker zonnige dagquote:Op zaterdag 10 oktober 2020 18:13 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Bos Bos in de herfst
Bedankt Fred, nu wil ik dus komende tijd ook een boswandeling gaan maken
Haha jaquote:Op zaterdag 10 oktober 2020 18:13 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Haha, nee dat is niet handig Maar gebeurt nogal snel.
Mozzarella bewaar ik ook altijd in het vocht wat nog in het zakje zit. Al kook ik altijd voor meerdere mensen, dus die bollen komen vaak ook wel gewoon meteen op.
Zeker! Wel fijn dat het bij jou zonnig was Hier in Utrecht was het dat niet bepaaldquote:Op zaterdag 10 oktober 2020 18:16 schreef Fred_B het volgende:
[..]
Ik kan het zeker aanraden, zeker op zo’n lekker zonnige dag
Oh, hier was het voor het eerst in tijden stralend weerquote:Op zaterdag 10 oktober 2020 18:16 schreef Aoibhin het volgende:
[..]
Zeker! Wel fijn dat het bij jou zonnig was Hier in Utrecht was het dat niet bepaald
Ja joh, lekker die bol in je eentje, je hebt groot gelijkquote:Op zaterdag 10 oktober 2020 18:16 schreef Meke het volgende:
[..]
Haha ja
Ik eet nu tegenwoordig ook wel vaak gewoon een bol in m'n eentje, want mozzarella
Voor de oplettende lezer; nee ik lust inderdaad geen kaas, maar gesmolten kaas wel. En dingen als mozzarella en halloumi smaken gewoon naar gestolde melk Dus die tellen niet
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |