abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_195304215
quote:
14s.gif Op maandag 28 september 2020 12:18 schreef Anne het volgende:

[..]

^O^.

Ik doe overigens niet per se mijn best. Ik doe gewoon zoals ik altijd doe; en daar hoort in mijn trainingsbroek en slobbertrui op de bank hangen, onder een dekentje, ook bij. Gelukkig doen we dat ook gewoon samen 8-).

Wel hebben we afgesproken elkaar te waarschuwen als we allebei flink dikker worden, zodat we er wat aan kunnen doen. Maar daar hebben we allebei gelukkig geen aanleg voor. Ik schommel wel af en toe in gewicht, maar dan ben ik of érg slank of gewoon slank.
Ja dat laatste idd :Y En dat eerste ook.

Vind het wel ander verhaal als je altijd maar voor je partner 24/7 je best moet doen. Een beetje is oke, maar je moet je ook wel gwn comfortabel voelen met je partner lijkt me :)
pi_195304359
quote:
0s.gif Op maandag 28 september 2020 13:01 schreef Aiciu het volgende:

[..]

Jou
Geen disrespect ofzo (!), maar je schept hier altijd op in het forum. Is niet zo erg ofzo, maar er schuilt dan juist vaak onzekerheid achter als je het zo vaak zegt.. Alsof je dan jezelf (en anderen) moet overtuigen.
pi_195304585
quote:
0s.gif Op maandag 28 september 2020 14:09 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Geen disrespect ofzo (!), maar je schept hier altijd op in het forum. Is niet zo erg ofzo, maar er schuilt dan juist vaak onzekerheid achter als je het zo vaak zegt.. Alsof je dan jezelf (en anderen) moet overtuigen.
Valt toch best mee?
Zeg ook dingen die minder goed gaan
N A P O L I
C A M P A N I A
  maandag 28 september 2020 @ 18:28:58 #54
189961 ex
aperture science
pi_195309947
Ik doe vooral mijn best voor m'n gezondheid (3x per week hardlopen, beetje normaal eten 6 van de 7 dagen, genoeg slaap pakken) en het is prettig dat mijn vrouw hier hopelijk ook van profiteert. Daarnaast probeer ik er wel op te letten wat ik draag en kleed ik me netjes als we samen uit eten gaan etc.

Mijn vrouw doet ongeveer hetzelfde.. Als een van ons zou 'verslonzen' denk ik ook wel dat er een serieus gesprek komt. 10 jaar samen trouwens.

Ik heb trouwens een vrij veel eisende baan en ben 33.
The cake is a lie!
pi_195319671
quote:
2s.gif Op zondag 27 september 2020 19:11 schreef Chia het volgende:
Bij je best voor elkaar doen denk ik niet gelijk aan sporten. Vind je dat dan kut of zo en moet je daarom je motivatie deels uit wat je partner van je uiterlijk vindt halen? :? Dan zou ik lekker een sport gaan doen die je wel leuk vindt.

Maar ik zou sowieso niet op iemand vallen die alleen voor zichzelf kan zorgen omwille van zijn/haar marktwaarde en dat geldt voor veel mensen in mijn omgeving. Die zelf zijn vrij autonoom in voor zichzelf zorgen en het beoefenen van sport en hobby's en een relatie verandert daar dan weinig aan. Die vallen zelf ook niet op personen waarbij dat wel het geval is. Dus vandaar dat ik het sowieso niet echt herken of begrijp denk ik.

Bij aan je best doen voor elkaar denk ik meer aan dit soort dingen: R&P / Koffie op bed
Dit ja.Ik zou er zelfs aan toevoegen wanneer materiële zaken of uiterlijk vertoon belangrijker is in een relatie dan je partner bij wijze van spreke een zoen geven voor het gaan naar het werk of taken overnemen bij een griepje, het niet lang stand zal gaan houden. Door ontslag kan het zomaar zijn dat je nog maar weinig te besteden hebt of wat te denken van gewichtstoename bij ziekte/zwangerschap/stressvolle periode. Het leven is tot op zekere hoogte maakbaar, maar bovengenoemde voorbeelden zijn dingen waar je nauwelijks iets aan kan doen en bovendien geen zeldzaamheid. Een partner met een nogal oppervlakkige instelling zal je snel verlaten zodra deze omstandigheden druk gaan zetten op de relatie.
pi_195319830
Ik sport, mijn vrouw sport niet. Maar zelfs op deze manier blijft ze slanker dan ik. :P Voor de rest lopen we er beide altijd netjes bij, is zij vaak opgemaakt en zijn we beide heel verzorgd. Dus volgens mij doen wij wel ons best voor elkaar.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_195325294
quote:
1s.gif Op zondag 27 september 2020 16:15 schreef kwiwi het volgende:
Ik doe wel m'n best om er gewoon een beetje goed uit te zien, maar niet meer of minder dan toen ik single was.
Dit.
"Pools are perfect for holding water"
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')