SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.KeuzesNu doen en genieten, doodgaan kan altijd nog!
Zolang er alcohol verkocht wordt, heb ik geen probleem.
Je moet het leven nemen met een korreltje zout..... schijfje limoen en een shot tequilla
quote:Op vrijdag 9 oktober 2020 16:28 schreef uniekhoorn het volgende:
Uit etenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Keuzes
ik zou nacho's doen
sateh
daarna vijgentaartje
ziet er weer heerlijk en gezond uitquote:Op vrijdag 9 oktober 2020 17:12 schreef sigme het volgende:
Wij aten het eten dat eigenlijk voor gister gepland was, maar toen kwam er iets tussen en werd het chinees.
Vandaag de schouderkarbonade om 6u vanochtend de oven in, en rond 3u vanmiddag eruit. Ze waren vergezeld van wat siepel en pompoen, alles uit eigen tuin/wei. Spruitjes (van de supermarkt) erbij.
[ afbeelding ]
Toe was griesmeelpudding die eergister al gemaakt was, met een schep eigen kruisbessenjam.
In de oven worden ze perfect is mijn ervaringquote:Op vrijdag 9 oktober 2020 18:37 schreef Karzai het volgende:
speklapjes zijn een beetje zwart, ik heb het toch echt op het laagste vuur gebakken, zal wel aan de marinade liggen
Ik wou je nog complimenteren voor de TTquote:Op vrijdag 9 oktober 2020 19:13 schreef Molo het volgende:
[..]
In de oven worden ze perfect is mijn ervaring
Gado gado hier
Moest even terugdenken, maar dankquote:Op vrijdag 9 oktober 2020 19:18 schreef maily het volgende:
[..]
Ik wou je nog complimenteren voor de TT
OT; zelfgemaakte nasi, zelf ingelegde zoetzure komkommer, en een spiegeleitje on top
Karbonaadjes in kleine stukjes, kipdijfilet. Knoflook, sjalot, winterwortel, paprika, prei, trassi, sojasaus, sambal badjak, pindakaas, en nog een heleboel andere lekkere ingrediënten.quote:Op vrijdag 9 oktober 2020 19:19 schreef Molo het volgende:
[..]
Moest even terugdenken, maar dank
En lekker zeg! Nog vlees erin/erbij?
Lekker manquote:Op vrijdag 9 oktober 2020 19:26 schreef maily het volgende:
[..]
Karbonaadjes in kleine stukjes, kipdijfilet. Knoflook, sjalot, winterwortel, paprika, prei, trassi, sojasaus, sambal badjak, pindakaas, en nog een heleboel andere lekkere ingrediënten.
quote:Op vrijdag 9 oktober 2020 16:28 schreef uniekhoorn het volgende:
Uit etenKaaskroketjesSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Keuzes
Burger
Proeverij van zoet
Maar jij bent een soepmens dus zal wel soep zijn gewordenWat er ook gebeurt; altijd blijven lachen :-)
Heerlijk bordje!quote:Op vrijdag 9 oktober 2020 17:12 schreef sigme het volgende:
Wij aten het eten dat eigenlijk voor gister gepland was, maar toen kwam er iets tussen en werd het chinees.
Vandaag de schouderkarbonade om 6u vanochtend de oven in, en rond 3u vanmiddag eruit. Ze waren vergezeld van wat siepel en pompoen, alles uit eigen tuin/wei. Spruitjes (van de supermarkt) erbij.
[ afbeelding ]
Toe was griesmeelpudding die eergister al gemaakt was, met een schep eigen kruisbessenjam.
Lekker! Zoetzure komkommer is ook zo heerlijk bij rijst of noodlegerechten.quote:Op vrijdag 9 oktober 2020 19:18 schreef maily het volgende:
[..]
Ik wou je nog complimenteren voor de TT
OT; zelfgemaakte nasi, zelf ingelegde zoetzure komkommer, en een spiegeleitje on top
quote:Op vrijdag 9 oktober 2020 16:28 schreef uniekhoorn het volgende:
Uit etenJemig ik dacht even dat je dat allemaal gegeten had 🤮SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Keuzes
quote:Op vrijdag 9 oktober 2020 20:29 schreef maily het volgende:
[..]
Jemig ik dacht even dat je dat allemaal gegeten had 🤮
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |