Vandaag wat geëxperimenteerd met m'n ijskoffie en het was een daverend succes.
Dit ga ik zeker enorm vaak maken.
Ingrediënten:
- 100ml cold brew koffie
- 3 shots espresso (Nespresso cups. Starbucks extra dark)
- 200ml havermelk (Alpro barista variant)
- 1,5 eetlepel karamelsiroop (Douwe Egberts)
- 1 eetlepel hazelnootsiroop (Douwe Egberts)
- 4 theelepels sucralose
- Heel klein scheutje simple syrup
- halve theelepel honing (10 seconden boven wat heet water gehouden zodat je het makkelijker kan roeren.
- Halve theelepel kaneel
- snufje ras el hannaut
- snufje nootmuskaat
Melk koud opschuimen en in het glas doen. Daarna alle andere ingrediënten erbij.
Uiteindelijk een beetje kaneel aan de bovenkant gesprinkeld.
1 van de beste ijskoffie's die ik ooit heb gehad.