abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_195240176
quote:
3s.gif Op donderdag 24 september 2020 20:43 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

In ieder geval niet eentje die me leuk vindt omdat ik een bepaald merk auto rijd.
Of die vindt dat je geen motor moet rijden.
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_195240191
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 19:00 schreef Generationalpha het volgende:
Het is inderdaad iets van de moderne datecultuur, mensen willen perfectie en blijven daarom eindeloos doordaten.

Voor een man is dit niet erg. Voor een vrouw wel.
  donderdag 24 september 2020 @ 20:48:06 #103
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_195240225
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 20:44 schreef El_Thijs het volgende:

[..]

Of die vindt dat je geen motor moet rijden.
Ja, true, maar die staat er dan weer wel op.. als ze dat vinden, moeten ze niet mij hebben, en het is ook wel leuk als er dames kijken die toevallig ook rijden, dus dat heeft nut.
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_195240246
quote:
7s.gif Op donderdag 24 september 2020 20:30 schreef Sounddragon het volgende:
Ik zit er al een tijdje over te denken om voor de heck of it eens te kijken wat er gebeurt als ik mijn auto op mijn profiel kegel,
wat voor auto rijd je
  donderdag 24 september 2020 @ 20:56:36 #105
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_195240374
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 20:49 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

wat voor auto rijd je
Kia Rio uit 2002. :7
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_195240443
quote:
7s.gif Op donderdag 24 september 2020 20:48 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

Ja, true, maar die staat er dan weer wel op.. als ze dat vinden, moeten ze niet mij hebben, en het is ook wel leuk als er dames kijken die toevallig ook rijden, dus dat heeft nut.
Dat is zo. Ze reageren soms heel fel, zoals ik al eens verteld heb :P
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_195240469
quote:
10s.gif Op donderdag 24 september 2020 16:09 schreef Prisha het volgende:

[..]

En?
quote:
11s.gif Op donderdag 24 september 2020 16:11 schreef S95Sedan het volgende:

[..]

Gezien haar uitbarsting van eerder zou ik er niet van opkijken als hij vastgebonden in haar kelder zit. :+
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 16:12 schreef Prisha het volgende:

[..]

:D _O-
quote:
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 16:48 schreef Duiveltja het volgende:

[..]

red flag die uitbarsting :Y
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 17:16 schreef El_Thijs het volgende:

[..]

"Dit is mijn fetish."

"Niet helemaal mijn ding."

"Had ik gezegd dat je een keus had?"
Ik heb heel hard moeten lachen, bedankt :)

Maar goed. Nu ik weer iets van mijzelf laat horen, kan ik het niet laten om nu dan ook mijn belofte in te lossen en het verslag hier neer te klakken. Ik weet niet wat de voorkeur heeft, een kort of uitgebreid verslag. Maar om jullie te verwennen, een uitgebreid verslag van de afgelopen dagen.

Dus bij deze.

UPDATE

Woensdag 24/9/2020

Nou, het is woensdagochtend. Ik ben wakker, met nog halfgeopende ogen grijp ik zoals gewoonlijk even naar mijn telefoon om de tot dan toe onbeantwoorde berichten te beantwoorden plus om even kort de digitale krant door te nemen. Tussen alle berichten door, tref ik dat mijn date nog even wilde inchecken of het allemaal nog doorgaat. Dit is dus de date waar het de vorige keer niet al té best ging vanwege haar uitbarsting, en waarbij zij niet wilde dat het game-over was maar dat ze wenste de date overnieuw te doen. Ze vond mij immers leuk. Laten we haar in deze update, date X noemen. Geverifieerd en al zet ik mijn ochtend voort. Met van alles en nog wat te doen, bevind ik mij al snel in de middaguren. Tijd om te vertrekken. Terwijl ik in mijn auto ben gestapt en deze wil starten, begin ik wat te gniffelen over haar uitbarsting en kijk of ik nog genoeg benzine heb om plankgas te geven als blijkt dat ook bij deze date red-flags boven komen drijven of dat ze tóch echt blijkt een issue te hebben met uitbarstingen.

Ik ben gearriveerd op de rendez-vous. Ditmaal spraken wij bij haar thuis af, in plaats van buiten. Leek mij ook beter, en even anders dan de dezelfde wandelroute opnieuw af te leggen. Het is geen spelletje dat het game-over is en je achteraf weer kunt inladen bij een oude checkpoint. Daarnaast, misschien ook wat comfortabeler voor haar om een thuiswedstrijd te hebben. Gewoon een drankje/brunch bij haar thuis. Ik was vrij ontspannen en belde aan, maar geïnteresseerd hoe zij deze date zal oppakken. Ze komt aanlopen, en ziet er eveneens héél ontspannen uit. Met héél refereer ik vooral naar de vorige keer waar ze ietwat gespannen leek en ook nog eens telefonisch ruzie liep te maken met haar ex. Ditmaal was het een veel leukere date, en haar persoonlijkheid sprak mij in principe wel aan. Misschien ligt het aan mij, maar die eerste indruk met haar uitbarsting bleef maar opdraven in mijn herinnering en daarom had ik aan het begin van de date nog wel is de neiging om vreselijk te lachen (wel kunnen inhouden uiteindelijk).

Waar haar persoonlijkheid mij in principe wel aansprak, vond ik het wel een tegenvaller dat ze wel snel greep om vergelijkingen te trekken met haar ex. Soms voelde het aan alsof ik een sollicitatiegesprek voerde ter vervanging van een oudgediende. Ze stelde aan het begin van de date best wat vragen alsof het een interview was. Afhankelijk van of ik bevestigend of ontkennend reageerde, zei ze iets in de trant van ''Dat is fijn, dat deed mijn ex dus nooit!'' of ''Oh dat grappig, dat deed mijn ex ook en dat vond ik wel leuk van hem''. Voor de lezers goed om te weten, ik vind het helemaal niet erg als een date/fwb/partner over haar ex spreekt. Dat hoort erbij. Het is onderdeel van haar leven geweest, hoe kort of lang de duur ook geweest mogen zijn. En dat kun je niet uitwissen en je moet je er vrij bij voelen om erover te praten. Maar daar zijn momenten voor, momenten waarbij je in retroperspectief spreekt met elkaar over elkaars leven bijvoorbeeld. Lopen vergelijken, tijdens een date, dat is wat mij tegenstaat. Zeker omdat het in deze fase nog centraal staat om elkaar te leren kennen, en te kijken of wij matchen. Niet of ik match met haar ex.

Afijn. Ze gaf best wel wat signalen om een stapje verder te gaan, maar ik was huiverig om hierin mee te gaan. Zeker omdat ik het gevoel heb dat haar hoofd nog wel zit bij dat scheidingsproces en ze het emotioneel niet heeft kunnen loslaten. Al met al, de date komt ten einde. Ik maak aanstalten om te vertrekken en precies wanneer ik eigenlijk mijzelf wil omdraaien, begint zij mij te zoenen. Ik ga hierin mee. Ze neemt initiatief om verder dan zoenen te willen, maar ik geef aan dat ik ''mij daar niet comfortabel bij voel en het rustiger aan wil doen, omdat ik niet het gevoel heb dat ze haar vorig hoofdstuk helemaal emotioneel heeft afgesloten''. Hoe geil ik ook ben, er stroomt ook wat bloed naar mijn hoofd. Ik voelde mij eerlijk gezegd totaal niet comfortabel om verder dan zoenen te gaan, voor nu. Heb liever dat zij zich 100% comfortabel voelt, en niet dat zij uit mixture-of-emotions nu aan het rebounden is.

Naar huis gegaan. In de avond, krijg ik een berichtje van mijn volgende date (laten we zeggen date Y) of het schikt om morgen (donderdag 24/9/2020) af te spreken in plaats van aanstaande vrijdag. Blijkbaar waren er wat verschuivingen in haar agenda. Kwam mij prima uit, dus hup naar bed en op naar de volgende date dag, donderdag.

Donderdag 25/9/2020
Ik had best wel zin in deze date y. Ze is even oud als ik, deelt dezelfde ambities en we lijken qua mindset op één lijn te zitten. Natuurlijk zijn dat vermoedens, dan wel hypotheses, die ik wilde toetsen bij deze date. Ik hou van een actieve date, dus ook voor deze date spraken we een wandeling af. Zij woont in een andere stad dan ik, maar wel in dezelfde stad als een fwb van mij. Met deze fwb spreek ik vrij regelmatig af, maar ook als we beiden zin hebben en één van ons in de buurt is (lees: dezelfde stad bevind). Met wat gezoen de dag ervoor, zat ik al met blauwe ballen, en ook realiserend dat deze eerste date met Y niet per sé tot iets hoeft te leiden, had ik met de fwb ook afgesproken voor later op de dag.

Wat blijkt, is dat ik met date y een hele leuke date heb. We klikken ontzettend. Voor de lezers die zichzelf afvragen hoe zij te vergelijken is met date x is mijn antwoord vrij kort en krachtig: date y maakt bij mij een hele goede indruk. Dat we ook qua levensfase goed matchen, helpt ook. Denk hierbij aan dezelfde leeftijd, zelfde carrièrestap, geen emotionele bagagge etc. We leken ook nog eens dezelfde humor te delen, waardoor we ook prima met elkaar konden lachen. Al met al een leuke date, we wandelden in zekere zin twee keer door het park. De route heen en dan weer terug, genoeg te babbelen.

Op een gegeven moment begon het te regenen, en leek het een ongelukkige wederzijdse reden te zijn om de date te beëindigen. Gezien ik met de auto was, stelde ik voor om haar naar huis te brengen. Het leek haar een goed idee om in ieder geval niet kletsnat thuis te arriveren. Op een gegeven moment, zijn we er. Ik parkeer de auto en we 'lijken' afscheid te nemen. Althans, zo leek het voor mij. Voordat mijn woorden mijn mond verlaten, vraagt ze ''wil je anders even nog wat drinken binnen?''. Ik hoefde niet lang na te denken en mijn blood flow stroomde al snel downstairs. Kort nadat we binnen waren, ging het er romantisch hevig aan toe. Volgens mij was mijn broek eerder uit dan mijn schoenen waren.

Het moment dat ik naar huis ging, was het moment dat mij ook de herinnering te binnen was geschoten dat ik met mijn fwb had afgesproken. Dus ook nog eens langs mijn fwb geweest...

Toen ik daadwerkelijk weer thuis arriveerde, ging ik nog wel even date Z berichten om concreet af te spreken waar en hoe laat we gingen afspreken. We hadden wel een dag uitgekozen zo tegen dit aankomend weekend aan, maar waar en hoe laat, dat zouden we nog afstemmen. Ik krijg al snel een respons dat ze geen zin meer heeft. Ze geeft aan dat het niet aan mij ligt, maar aan haar want ze wil verder gaan met een andere date die zij al heeft ontmoet.

Zo, en dit was de update. Ik heb een heel goed gevoel over date Y, en wil dan ook eigenlijk mij primair richten op haar voor wat betreft daten. En zodoende al die andere talloze matches, waarmee ik nog niet heb afgesproken, wil ik even laten voor wat het is.

[ Bericht 0% gewijzigd door OptimusMaximus95 op 24-09-2020 21:13:41 ]
pi_195240510
quote:
7s.gif Op donderdag 24 september 2020 20:30 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

Túúrlijk gaat het wel om innerlijk, maar alles eromheen telt gewoon voor 50% mee.

Ik zit er al een tijdje over te denken om voor de heck of it eens te kijken wat er gebeurt als ik mijn auto op mijn profiel kegel, maar eigenlijk vind ik het gewoon nasty.. Op zich wel lachen natuurlijk als experiment, maar als ik dan matches krijg die ik normaliter niet krijg, stap je meteen al met een bepaalde mindset die chat in :') Dat gaat echt niet werken als basis voor iets serieus.
Op zich een leuk experiment ja. Sowieso is het best lastig om te bepalen wanneer mensen nou echt "zichzelf" zijn. Als ik kijk naar mijn eigen persoonlijkheid dan ben ik ook een heel ander persoon als ik vol in de datemodus ben en tijdens dates mijn leukste persoontje laat zien.

Dat maakt het sowieso al een nadeel ten opzichte van een situatie waarbij je elkaar beiden al jaren kent.
pi_195240518
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 20:46 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Voor een man is dit niet erg. Voor een vrouw wel.
Want? Waarom voor een vrouw wel?
pi_195240526
Alle andere dates denken "why?",
Maar OM gaat aan de haal met date Y.
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_195240613
quote:
1s.gif Op donderdag 24 september 2020 19:27 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]

De pannenkoekendame?
Ja.
pi_195240615
quote:
1s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:02 schreef OptimusMaximus95 het volgende:

Het moment dat ik naar huis ging, was het moment dat mij ook de herinnering te binnen was geschoten dat ik met mijn fwb had afgesproken. Dus ook nog eens langs mijn fwb geweest...

Dus een uurtje nadat jij je zaad gedeponeerd had in date Y, lag je alweer bovenop je FWB? _O- Allebei zonder condoom?
pi_195240711
quote:
1s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:02 schreef OptimusMaximus95 het volgende:

[..]


[..]


[..]


[..]


[..]


[..]

Ik heb heel hard moeten lachen, bedankt :)

Maar goed. Nu ik weer iets van mijzelf laat horen, kan ik het niet laten om nu dan ook mijn belofte in te lossen en het verslag hier neer te klakken. Ik weet niet wat de voorkeur heeft, een kort of uitgebreid verslag. Maar om jullie te verwennen, een uitgebreid verslag van de afgelopen dagen.

Dus bij deze.

UPDATE

Woensdag 24/9/2020

Nou, het is woensdagochtend. Ik ben wakker, met nog halfgeopende ogen grijp ik zoals gewoonlijk even naar mijn telefoon om de tot dan toe onbeantwoorde berichten te beantwoorden plus om even kort de digitale krant door te nemen. Tussen alle berichten door, tref ik dat mijn date nog even wilde inchecken of het allemaal nog doorgaat. Dit is dus de date waar het de vorige keer niet al té best ging vanwege haar uitbarsting, en waarbij zij niet wilde dat het game-over was maar dat ze wenste de date overnieuw te doen. Ze vond mij immers leuk. Laten we haar in deze update, date X noemen. Geverifieerd en al zet ik mijn ochtend voort. Met van alles en nog wat te doen, bevind ik mij al snel in de middaguren. Tijd om te vertrekken. Terwijl ik in mijn auto ben gestapt en deze wil starten, begin ik wat te gniffelen over haar uitbarsting en kijk of ik nog genoeg benzine heb om plankgas te geven als blijkt dat ook bij deze date red-flags boven komen drijven of dat ze tóch echt blijkt een issue te hebben met uitbarstingen.

Ik ben gearriveerd op de rendez-vous. Ditmaal spraken wij bij haar thuis af, in plaats van buiten. Leek mij ook beter, en even anders dan de dezelfde wandelroute opnieuw af te leggen. Het is geen spelletje dat het game-over is en je achteraf weer kunt inladen bij een oude checkpoint. Daarnaast, misschien ook wat comfortabeler voor haar om een thuiswedstrijd te hebben. Gewoon een drankje/brunch bij haar thuis. Ik was vrij ontspannen en belde aan, maar geïnteresseerd hoe zij deze date zal oppakken. Ze komt aanlopen, en ziet er eveneens héél ontspannen uit. Met héél refereer ik vooral naar de vorige keer waar ze ietwat gespannen leek en ook nog eens telefonisch ruzie liep te maken met haar ex. Ditmaal was het een veel leukere date, en haar persoonlijkheid sprak mij in principe wel aan. Misschien ligt het aan mij, maar die eerste indruk met haar uitbarsting bleef maar opdraven in mijn herinnering en daarom had ik aan het begin van de date nog wel is de neiging om vreselijk te lachen (wel kunnen inhouden uiteindelijk).

Waar haar persoonlijkheid mij in principe wel aansprak, vond ik het wel een tegenvaller dat ze wel snel greep om vergelijkingen te trekken met haar ex. Soms voelde het aan alsof ik een sollicitatiegesprek voerde ter vervanging van een oudgediende. Ze stelde aan het begin van de date best wat vragen alsof het een interview was. Afhankelijk van of ik bevestigend of ontkennend reageerde, zei ze iets in de trant van ''Dat is fijn, dat deed mijn ex dus nooit!'' of ''Oh dat grappig, dat deed mijn ex ook en dat vond ik wel leuk van hem''. Voor de lezers goed om te weten, ik vind het helemaal niet erg als een date/fwb/partner over haar ex spreekt. Dat hoort erbij. Het is onderdeel van haar leven geweest, hoe kort of lang de duur ook geweest mogen zijn. En dat kun je niet uitwissen en je moet je er vrij bij voelen om erover te praten. Maar daar zijn momenten voor, momenten waarbij je in retroperspectief spreekt met elkaar over elkaars leven bijvoorbeeld. Lopen vergelijken, tijdens een date, dat is wat mij tegenstaat. Zeker omdat het in deze fase nog centraal staat om elkaar te leren kennen, en te kijken of wij matchen. Niet of ik match met haar ex.

Afijn. Ze gaf best wel wat signalen om een stapje verder te gaan, maar ik was huiverig om hierin mee te gaan. Zeker omdat ik het gevoel heb dat haar hoofd nog wel zit bij dat scheidingsproces en ze het emotioneel niet heeft kunnen loslaten. Al met al, de date komt ten einde. Ik maak aanstalten om te vertrekken en precies wanneer ik eigenlijk mijzelf wil omdraaien, begint zij mij te zoenen. Ik ga hierin mee. Ze neemt initiatief om verder dan zoenen te willen, maar ik geef aan dat ik ''mij daar niet comfortabel bij voel en het rustiger aan wil doen, omdat ik niet het gevoel heb dat ze haar vorig hoofdstuk helemaal emotioneel heeft afgesloten''. Hoe geil ik ook ben, er stroomt ook wat bloed naar mijn hoofd. Ik voelde mij eerlijk gezegd totaal niet comfortabel om verder dan zoenen te gaan, voor nu. Heb liever dat zij zich 100% comfortabel voelt, en niet dat zij uit mixture-of-emotions nu aan het rebounden is.

Naar huis gegaan. In de avond, krijg ik een berichtje van mijn volgende date (laten we zeggen date Y) of het schikt om morgen (donderdag 24/9/2020) af te spreken in plaats van aanstaande vrijdag. Blijkbaar waren er wat verschuivingen in haar agenda. Kwam mij prima uit, dus hup naar bed en op naar de volgende date dag, donderdag.

Donderdag 25/9/2020
Ik had best wel zin in deze date y. Ze is even oud als ik, deelt dezelfde ambities en we lijken qua mindset op één lijn te zitten. Natuurlijk zijn dat vermoedens, dan wel hypotheses, die ik wilde toetsen bij deze date. Ik hou van een actieve date, dus ook voor deze date spraken we een wandeling af. Zij woont in een andere stad dan ik, maar wel in dezelfde stad als een fwb van mij. Met deze fwb spreek ik vrij regelmatig af, maar ook als we beiden zin hebben en één van ons in de buurt is (lees: dezelfde stad bevind). Met wat gezoen de dag ervoor, zat ik al met blauwe ballen, en ook realiserend dat deze eerste date met Y niet per sé tot iets hoeft te leiden, had ik met de fwb ook afgesproken voor later op de dag.

Wat blijkt, is dat ik met date y een hele leuke date heb. We klikken ontzettend. Voor de lezers die zichzelf afvragen hoe zij te vergelijken is met date x is mijn antwoord vrij kort en krachtig: date y maakt bij mij een hele goede indruk. Dat we ook qua levensfase goed matchen, helpt ook. Denk hierbij aan dezelfde leeftijd, zelfde carrièrestap, geen emotionele bagagge etc. We leken ook nog eens dezelfde humor te delen, waardoor we ook prima met elkaar konden lachen. Al met al een leuke date, we wandelden in zekere zin twee keer door het park. De route heen en dan weer terug, genoeg te babbelen.

Op een gegeven moment begon het te regenen, en leek het een ongelukkige wederzijdse reden te zijn om de date te beëindigen. Gezien ik met de auto was, stelde ik voor om haar naar huis te brengen. Het leek haar een goed idee om in ieder geval niet kletsnat thuis te arriveren. Op een gegeven moment, zijn we er. Ik parkeer de auto en we 'lijken' afscheid te nemen. Althans, zo leek het voor mij. Voordat mijn woorden mijn mond verlaten, vraagt ze ''wil je anders even nog wat drinken binnen?''. Ik hoefde niet lang na te denken en mijn blood flow stroomde al snel downstairs. Kort nadat we binnen waren, ging het er romantisch hevig aan toe. Volgens mij was mijn broek eerder uit dan mijn schoenen waren.

Het moment dat ik naar huis ging, was het moment dat mij ook de herinnering te binnen was geschoten dat ik met mijn fwb had afgesproken. Dus ook nog eens langs mijn fwb geweest...

Toen ik daadwerkelijk weer thuis arriveerde, ging ik nog wel even date Z berichten om concreet af te spreken waar en hoe laat we gingen afspreken. We hadden wel een dag uitgekozen zo tegen dit aankomend weekend aan, maar waar en hoe laat, dat zouden we nog afstemmen. Ik krijg al snel een respons dat ze geen zin meer heeft. Ze geeft aan dat het niet aan mij ligt, maar aan haar want ze wil verder gaan met een andere date die zij al heeft ontmoet.

Zo, en dit was de update. Ik heb een heel goed gevoel over date Y, en wil dan ook eigenlijk mij primair richten op haar voor wat betreft daten. En zodoende al die andere talloze matches, waarmee ik nog niet heb afgesproken, wil ik even laten voor wat het is.
Ik haakte af bij alinea 1....al die dates en een fwb..... damn.....maar goed, als het voor jou maar goed voelt :)
pi_195240741
quote:
14s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:06 schreef El_Thijs het volgende:
Alle andere dates denken "why?",
Maar OM gaat aan de haal met date Y.
:') _!
[b] Op zondag 14 november 2010 18:11 schreef liesje1979 het volgende:[/b]
Zo is daar Godshand, met zijn sarcastische toon,
Die regelmatig een topic voorziet van spot en hoon.
pi_195240779
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:11 schreef Generationalpha het volgende:

[..]

Dus een uurtje nadat jij je zaad gedeponeerd had in date Y, lag je alweer bovenop je FWB? _O- Allebei zonder condoom?
Ach, als hij dat toch leuk vindt, prima toch?
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_195240788
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:18 schreef El_Thijs het volgende:

[..]

Ach, als hij dat toch leuk vindt, prima toch?
Uiteraard, vind het gewoon een prachtig verhaal.
  donderdag 24 september 2020 @ 21:19:19 #117
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_195240797
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:11 schreef Solid-Snake het volgende:

[..]

Ja.
Wat leuk zeg! De aanhouder wint! :P
Wie dit leest is een lezer van dit
pi_195240798
quote:
17s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:15 schreef Cinderelladreamer het volgende:

[..]

Ik haakte af bij alinea 1....al die dates en een fwb..... damn.....maar goed, als het voor jou maar goed voelt :)
Ik weet niet wat gebruikelijk is in deze reeks, wat betreft lengte van updates. Toen ik eenmaal aan het tikken was, kon ik net zo goed maar alles tikken :')
pi_195240823
quote:
1s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:19 schreef OptimusMaximus95 het volgende:

[..]

Ik weet niet wat gebruikelijk is in deze reeks, wat betreft lengte van updates. Toen ik eenmaal aan het tikken was, kon ik net zo goed maar alles tikken :')
Is geen standaard, gewoon lekker updates posten zoals jij wilt :Y
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
  donderdag 24 september 2020 @ 21:22:37 #120
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_195240889
quote:
1s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:02 schreef OptimusMaximus95 het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

Ik heb heel hard moeten lachen, bedankt :)

Maar goed. Nu ik weer iets van mijzelf laat horen, kan ik het niet laten om nu dan ook mijn belofte in te lossen en het verslag hier neer te klakken. Ik weet niet wat de voorkeur heeft, een kort of uitgebreid verslag. Maar om jullie te verwennen, een uitgebreid verslag van de afgelopen dagen.

Dus bij deze.

UPDATE

Woensdag 24/9/2020

Nou, het is woensdagochtend. Ik ben wakker, met nog halfgeopende ogen grijp ik zoals gewoonlijk even naar mijn telefoon om de tot dan toe onbeantwoorde berichten te beantwoorden plus om even kort de digitale krant door te nemen. Tussen alle berichten door, tref ik dat mijn date nog even wilde inchecken of het allemaal nog doorgaat. Dit is dus de date waar het de vorige keer niet al té best ging vanwege haar uitbarsting, en waarbij zij niet wilde dat het game-over was maar dat ze wenste de date overnieuw te doen. Ze vond mij immers leuk. Laten we haar in deze update, date X noemen. Geverifieerd en al zet ik mijn ochtend voort. Met van alles en nog wat te doen, bevind ik mij al snel in de middaguren. Tijd om te vertrekken. Terwijl ik in mijn auto ben gestapt en deze wil starten, begin ik wat te gniffelen over haar uitbarsting en kijk of ik nog genoeg benzine heb om plankgas te geven als blijkt dat ook bij deze date red-flags boven komen drijven of dat ze tóch echt blijkt een issue te hebben met uitbarstingen.

Ik ben gearriveerd op de rendez-vous. Ditmaal spraken wij bij haar thuis af, in plaats van buiten. Leek mij ook beter, en even anders dan de dezelfde wandelroute opnieuw af te leggen. Het is geen spelletje dat het game-over is en je achteraf weer kunt inladen bij een oude checkpoint. Daarnaast, misschien ook wat comfortabeler voor haar om een thuiswedstrijd te hebben. Gewoon een drankje/brunch bij haar thuis. Ik was vrij ontspannen en belde aan, maar geïnteresseerd hoe zij deze date zal oppakken. Ze komt aanlopen, en ziet er eveneens héél ontspannen uit. Met héél refereer ik vooral naar de vorige keer waar ze ietwat gespannen leek en ook nog eens telefonisch ruzie liep te maken met haar ex. Ditmaal was het een veel leukere date, en haar persoonlijkheid sprak mij in principe wel aan. Misschien ligt het aan mij, maar die eerste indruk met haar uitbarsting bleef maar opdraven in mijn herinnering en daarom had ik aan het begin van de date nog wel is de neiging om vreselijk te lachen (wel kunnen inhouden uiteindelijk).

Waar haar persoonlijkheid mij in principe wel aansprak, vond ik het wel een tegenvaller dat ze wel snel greep om vergelijkingen te trekken met haar ex. Soms voelde het aan alsof ik een sollicitatiegesprek voerde ter vervanging van een oudgediende. Ze stelde aan het begin van de date best wat vragen alsof het een interview was. Afhankelijk van of ik bevestigend of ontkennend reageerde, zei ze iets in de trant van ''Dat is fijn, dat deed mijn ex dus nooit!'' of ''Oh dat grappig, dat deed mijn ex ook en dat vond ik wel leuk van hem''. Voor de lezers goed om te weten, ik vind het helemaal niet erg als een date/fwb/partner over haar ex spreekt. Dat hoort erbij. Het is onderdeel van haar leven geweest, hoe kort of lang de duur ook geweest mogen zijn. En dat kun je niet uitwissen en je moet je er vrij bij voelen om erover te praten. Maar daar zijn momenten voor, momenten waarbij je in retroperspectief spreekt met elkaar over elkaars leven bijvoorbeeld. Lopen vergelijken, tijdens een date, dat is wat mij tegenstaat. Zeker omdat het in deze fase nog centraal staat om elkaar te leren kennen, en te kijken of wij matchen. Niet of ik match met haar ex.

Afijn. Ze gaf best wel wat signalen om een stapje verder te gaan, maar ik was huiverig om hierin mee te gaan. Zeker omdat ik het gevoel heb dat haar hoofd nog wel zit bij dat scheidingsproces en ze het emotioneel niet heeft kunnen loslaten. Al met al, de date komt ten einde. Ik maak aanstalten om te vertrekken en precies wanneer ik eigenlijk mijzelf wil omdraaien, begint zij mij te zoenen. Ik ga hierin mee. Ze neemt initiatief om verder dan zoenen te willen, maar ik geef aan dat ik ''mij daar niet comfortabel bij voel en het rustiger aan wil doen, omdat ik niet het gevoel heb dat ze haar vorig hoofdstuk helemaal emotioneel heeft afgesloten''. Hoe geil ik ook ben, er stroomt ook wat bloed naar mijn hoofd. Ik voelde mij eerlijk gezegd totaal niet comfortabel om verder dan zoenen te gaan, voor nu. Heb liever dat zij zich 100% comfortabel voelt, en niet dat zij uit mixture-of-emotions nu aan het rebounden is.

Naar huis gegaan. In de avond, krijg ik een berichtje van mijn volgende date (laten we zeggen date Y) of het schikt om morgen (donderdag 24/9/2020) af te spreken in plaats van aanstaande vrijdag. Blijkbaar waren er wat verschuivingen in haar agenda. Kwam mij prima uit, dus hup naar bed en op naar de volgende date dag, donderdag.

Donderdag 25/9/2020
Ik had best wel zin in deze date y. Ze is even oud als ik, deelt dezelfde ambities en we lijken qua mindset op één lijn te zitten. Natuurlijk zijn dat vermoedens, dan wel hypotheses, die ik wilde toetsen bij deze date. Ik hou van een actieve date, dus ook voor deze date spraken we een wandeling af. Zij woont in een andere stad dan ik, maar wel in dezelfde stad als een fwb van mij. Met deze fwb spreek ik vrij regelmatig af, maar ook als we beiden zin hebben en één van ons in de buurt is (lees: dezelfde stad bevind). Met wat gezoen de dag ervoor, zat ik al met blauwe ballen, en ook realiserend dat deze eerste date met Y niet per sé tot iets hoeft te leiden, had ik met de fwb ook afgesproken voor later op de dag.

Wat blijkt, is dat ik met date y een hele leuke date heb. We klikken ontzettend. Voor de lezers die zichzelf afvragen hoe zij te vergelijken is met date x is mijn antwoord vrij kort en krachtig: date y maakt bij mij een hele goede indruk. Dat we ook qua levensfase goed matchen, helpt ook. Denk hierbij aan dezelfde leeftijd, zelfde carrièrestap, geen emotionele bagagge etc. We leken ook nog eens dezelfde humor te delen, waardoor we ook prima met elkaar konden lachen. Al met al een leuke date, we wandelden in zekere zin twee keer door het park. De route heen en dan weer terug, genoeg te babbelen.

Op een gegeven moment begon het te regenen, en leek het een ongelukkige wederzijdse reden te zijn om de date te beëindigen. Gezien ik met de auto was, stelde ik voor om haar naar huis te brengen. Het leek haar een goed idee om in ieder geval niet kletsnat thuis te arriveren. Op een gegeven moment, zijn we er. Ik parkeer de auto en we 'lijken' afscheid te nemen. Althans, zo leek het voor mij. Voordat mijn woorden mijn mond verlaten, vraagt ze ''wil je anders even nog wat drinken binnen?''. Ik hoefde niet lang na te denken en mijn blood flow stroomde al snel downstairs. Kort nadat we binnen waren, ging het er romantisch hevig aan toe. Volgens mij was mijn broek eerder uit dan mijn schoenen waren.

Het moment dat ik naar huis ging, was het moment dat mij ook de herinnering te binnen was geschoten dat ik met mijn fwb had afgesproken. Dus ook nog eens langs mijn fwb geweest...

Toen ik daadwerkelijk weer thuis arriveerde, ging ik nog wel even date Z berichten om concreet af te spreken waar en hoe laat we gingen afspreken. We hadden wel een dag uitgekozen zo tegen dit aankomend weekend aan, maar waar en hoe laat, dat zouden we nog afstemmen. Ik krijg al snel een respons dat ze geen zin meer heeft. Ze geeft aan dat het niet aan mij ligt, maar aan haar want ze wil verder gaan met een andere date die zij al heeft ontmoet.

Zo, en dit was de update. Ik heb een heel goed gevoel over date Y, en wil dan ook eigenlijk mij primair richten op haar voor wat betreft daten. En zodoende al die andere talloze matches, waarmee ik nog niet heb afgesproken, wil ik even laten voor wat het is.
Goed verhaal, lekker kort. Druk leven zo :D _O-
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  donderdag 24 september 2020 @ 21:23:49 #121
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_195240930
quote:
17s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:15 schreef Cinderelladreamer het volgende:

[..]

Ik haakte af bij alinea 1....al die dates en een fwb..... damn.....maar goed, als het voor jou maar goed voelt :)
Geen FWB hebben :+
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  donderdag 24 september 2020 @ 21:24:34 #122
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_195240956
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:11 schreef Generationalpha het volgende:

[..]

Dus een uurtje nadat jij je zaad gedeponeerd had in date Y, lag je alweer bovenop je FWB? _O- Allebei zonder condoom?
Zelfde jongeh! binnenkant, buitenkant.. :P
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
  donderdag 24 september 2020 @ 21:26:18 #123
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_195241020
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:00 schreef El_Thijs het volgende:

[..]

Dat is zo. Ze reageren soms heel fel, zoals ik al eens verteld heb :P
Ook wel een date gehad die erover begon, valt te proberen natuurlijk. :7
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_195241143
quote:
10s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:23 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

Geen FWB hebben :+
Sommige mensen kiezen daar inderdaad heel bewust voor.....hoe gek dat ook klinkt.....
pi_195241157
quote:
17s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:31 schreef Cinderelladreamer het volgende:

[..]

Sommige mensen kiezen daar inderdaad heel bewust voor.....hoe gek dat ook klinkt.....
Saai!
  donderdag 24 september 2020 @ 21:34:13 #126
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_195241214
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:32 schreef Generationalpha het volgende:

[..]

Saai!
Behoorlijk.

Jij geen sex, die FWB ook niet.. is toch lose - lose? -O-

How ken deze? :?
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_195241233
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:32 schreef Generationalpha het volgende:

[..]

Saai!
Jammer dan, mijn keuze!
pi_195241287
quote:
7s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:34 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

Behoorlijk.

Jij geen sex, die FWB ook niet.. is toch lose - lose? -O-

How ken deze? :?
Deze hele slechte zin heb ik er in iets andere bewoordingen ook weleens uit gegooid als ik merkte dat een meisje needy was. _O- "Waarom gaan we het niet gewoon doen als we er allebei zin in hebben?"
  donderdag 24 september 2020 @ 21:40:54 #129
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_195241345
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:37 schreef Generationalpha het volgende:

[..]

Deze hele slechte zin heb ik er in iets andere bewoordingen ook weleens uit gegooid als ik merkte dat een meisje needy was. _O- "Waarom gaan we het niet gewoon doen als we er allebei zin in hebben?"
Psies! Moeilijk gedoe altijd :+
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_195241495
quote:
1s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:19 schreef MissButterflyy het volgende:

[..]

Wat leuk zeg! De aanhouder wint! :P
Dat zeker. Zouden meer mensen moeten doen. Denk dat er dan veel meer succesjes zou zijn qua daten. :+
pi_195241620
quote:
0s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:05 schreef Generationalpha het volgende:

[..]

Want? Waarom voor een vrouw wel?
is te offtopic
pi_195244432
:W
pi_195246510
quote:
7s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:34 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

Behoorlijk.

Jij geen sex, die FWB ook niet.. is toch lose - lose? -O-

How ken deze? :?
Precies! This can not
pi_195246972
Binnenkort date 2 met de dame met wie het erg goed klikte. Je kunt aannemen dat ik in redelijke mate in de roze wolken zit.
pi_195246985
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 september 2020 10:23 schreef OptimusMaximus95 het volgende:
Binnenkort date 2 met de dame met wie het erg goed klikte. Je kunt aannemen dat ik in redelijke mate in de roze wolken zit.
O+
pi_195247180
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 september 2020 10:23 schreef OptimusMaximus95 het volgende:
Binnenkort date 2 met de dame met wie het erg goed klikte. Je kunt aannemen dat ik in redelijke mate in de roze wolken zit.
Leuk man!
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
pi_195247427
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 september 2020 10:23 schreef OptimusMaximus95 het volgende:
Binnenkort date 2 met de dame met wie het erg goed klikte. Je kunt aannemen dat ik in redelijke mate in de roze wolken zit.
Klinkt goed O+
Heb je nog wel met date X gesproken na de date?
Silence breaks apart, Brightness comes to life
Stream of sounds Wash away the darkness from my soul
pi_195247551
quote:
1s.gif Op vrijdag 25 september 2020 10:23 schreef OptimusMaximus95 het volgende:
Binnenkort date 2 met de dame met wie het erg goed klikte. Je kunt aannemen dat ik in redelijke mate in de roze wolken zit.
Nice man _O_
pi_195248208
quote:
1s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:02 schreef OptimusMaximus95 het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

Ik heb heel hard moeten lachen, bedankt :)

Maar goed. Nu ik weer iets van mijzelf laat horen, kan ik het niet laten om nu dan ook mijn belofte in te lossen en het verslag hier neer te klakken. Ik weet niet wat de voorkeur heeft, een kort of uitgebreid verslag. Maar om jullie te verwennen, een uitgebreid verslag van de afgelopen dagen.

Dus bij deze.

UPDATE

Woensdag 24/9/2020

Nou, het is woensdagochtend. Ik ben wakker, met nog halfgeopende ogen grijp ik zoals gewoonlijk even naar mijn telefoon om de tot dan toe onbeantwoorde berichten te beantwoorden plus om even kort de digitale krant door te nemen. Tussen alle berichten door, tref ik dat mijn date nog even wilde inchecken of het allemaal nog doorgaat. Dit is dus de date waar het de vorige keer niet al té best ging vanwege haar uitbarsting, en waarbij zij niet wilde dat het game-over was maar dat ze wenste de date overnieuw te doen. Ze vond mij immers leuk. Laten we haar in deze update, date X noemen. Geverifieerd en al zet ik mijn ochtend voort. Met van alles en nog wat te doen, bevind ik mij al snel in de middaguren. Tijd om te vertrekken. Terwijl ik in mijn auto ben gestapt en deze wil starten, begin ik wat te gniffelen over haar uitbarsting en kijk of ik nog genoeg benzine heb om plankgas te geven als blijkt dat ook bij deze date red-flags boven komen drijven of dat ze tóch echt blijkt een issue te hebben met uitbarstingen.

Ik ben gearriveerd op de rendez-vous. Ditmaal spraken wij bij haar thuis af, in plaats van buiten. Leek mij ook beter, en even anders dan de dezelfde wandelroute opnieuw af te leggen. Het is geen spelletje dat het game-over is en je achteraf weer kunt inladen bij een oude checkpoint. Daarnaast, misschien ook wat comfortabeler voor haar om een thuiswedstrijd te hebben. Gewoon een drankje/brunch bij haar thuis. Ik was vrij ontspannen en belde aan, maar geïnteresseerd hoe zij deze date zal oppakken. Ze komt aanlopen, en ziet er eveneens héél ontspannen uit. Met héél refereer ik vooral naar de vorige keer waar ze ietwat gespannen leek en ook nog eens telefonisch ruzie liep te maken met haar ex. Ditmaal was het een veel leukere date, en haar persoonlijkheid sprak mij in principe wel aan. Misschien ligt het aan mij, maar die eerste indruk met haar uitbarsting bleef maar opdraven in mijn herinnering en daarom had ik aan het begin van de date nog wel is de neiging om vreselijk te lachen (wel kunnen inhouden uiteindelijk).

Waar haar persoonlijkheid mij in principe wel aansprak, vond ik het wel een tegenvaller dat ze wel snel greep om vergelijkingen te trekken met haar ex. Soms voelde het aan alsof ik een sollicitatiegesprek voerde ter vervanging van een oudgediende. Ze stelde aan het begin van de date best wat vragen alsof het een interview was. Afhankelijk van of ik bevestigend of ontkennend reageerde, zei ze iets in de trant van ''Dat is fijn, dat deed mijn ex dus nooit!'' of ''Oh dat grappig, dat deed mijn ex ook en dat vond ik wel leuk van hem''. Voor de lezers goed om te weten, ik vind het helemaal niet erg als een date/fwb/partner over haar ex spreekt. Dat hoort erbij. Het is onderdeel van haar leven geweest, hoe kort of lang de duur ook geweest mogen zijn. En dat kun je niet uitwissen en je moet je er vrij bij voelen om erover te praten. Maar daar zijn momenten voor, momenten waarbij je in retroperspectief spreekt met elkaar over elkaars leven bijvoorbeeld. Lopen vergelijken, tijdens een date, dat is wat mij tegenstaat. Zeker omdat het in deze fase nog centraal staat om elkaar te leren kennen, en te kijken of wij matchen. Niet of ik match met haar ex.

Afijn. Ze gaf best wel wat signalen om een stapje verder te gaan, maar ik was huiverig om hierin mee te gaan. Zeker omdat ik het gevoel heb dat haar hoofd nog wel zit bij dat scheidingsproces en ze het emotioneel niet heeft kunnen loslaten. Al met al, de date komt ten einde. Ik maak aanstalten om te vertrekken en precies wanneer ik eigenlijk mijzelf wil omdraaien, begint zij mij te zoenen. Ik ga hierin mee. Ze neemt initiatief om verder dan zoenen te willen, maar ik geef aan dat ik ''mij daar niet comfortabel bij voel en het rustiger aan wil doen, omdat ik niet het gevoel heb dat ze haar vorig hoofdstuk helemaal emotioneel heeft afgesloten''. Hoe geil ik ook ben, er stroomt ook wat bloed naar mijn hoofd. Ik voelde mij eerlijk gezegd totaal niet comfortabel om verder dan zoenen te gaan, voor nu. Heb liever dat zij zich 100% comfortabel voelt, en niet dat zij uit mixture-of-emotions nu aan het rebounden is.

Naar huis gegaan. In de avond, krijg ik een berichtje van mijn volgende date (laten we zeggen date Y) of het schikt om morgen (donderdag 24/9/2020) af te spreken in plaats van aanstaande vrijdag. Blijkbaar waren er wat verschuivingen in haar agenda. Kwam mij prima uit, dus hup naar bed en op naar de volgende date dag, donderdag.

Donderdag 25/9/2020
Ik had best wel zin in deze date y. Ze is even oud als ik, deelt dezelfde ambities en we lijken qua mindset op één lijn te zitten. Natuurlijk zijn dat vermoedens, dan wel hypotheses, die ik wilde toetsen bij deze date. Ik hou van een actieve date, dus ook voor deze date spraken we een wandeling af. Zij woont in een andere stad dan ik, maar wel in dezelfde stad als een fwb van mij. Met deze fwb spreek ik vrij regelmatig af, maar ook als we beiden zin hebben en één van ons in de buurt is (lees: dezelfde stad bevind). Met wat gezoen de dag ervoor, zat ik al met blauwe ballen, en ook realiserend dat deze eerste date met Y niet per sé tot iets hoeft te leiden, had ik met de fwb ook afgesproken voor later op de dag.

Wat blijkt, is dat ik met date y een hele leuke date heb. We klikken ontzettend. Voor de lezers die zichzelf afvragen hoe zij te vergelijken is met date x is mijn antwoord vrij kort en krachtig: date y maakt bij mij een hele goede indruk. Dat we ook qua levensfase goed matchen, helpt ook. Denk hierbij aan dezelfde leeftijd, zelfde carrièrestap, geen emotionele bagagge etc. We leken ook nog eens dezelfde humor te delen, waardoor we ook prima met elkaar konden lachen. Al met al een leuke date, we wandelden in zekere zin twee keer door het park. De route heen en dan weer terug, genoeg te babbelen.

Op een gegeven moment begon het te regenen, en leek het een ongelukkige wederzijdse reden te zijn om de date te beëindigen. Gezien ik met de auto was, stelde ik voor om haar naar huis te brengen. Het leek haar een goed idee om in ieder geval niet kletsnat thuis te arriveren. Op een gegeven moment, zijn we er. Ik parkeer de auto en we 'lijken' afscheid te nemen. Althans, zo leek het voor mij. Voordat mijn woorden mijn mond verlaten, vraagt ze ''wil je anders even nog wat drinken binnen?''. Ik hoefde niet lang na te denken en mijn blood flow stroomde al snel downstairs. Kort nadat we binnen waren, ging het er romantisch hevig aan toe. Volgens mij was mijn broek eerder uit dan mijn schoenen waren.

Het moment dat ik naar huis ging, was het moment dat mij ook de herinnering te binnen was geschoten dat ik met mijn fwb had afgesproken. Dus ook nog eens langs mijn fwb geweest...

Toen ik daadwerkelijk weer thuis arriveerde, ging ik nog wel even date Z berichten om concreet af te spreken waar en hoe laat we gingen afspreken. We hadden wel een dag uitgekozen zo tegen dit aankomend weekend aan, maar waar en hoe laat, dat zouden we nog afstemmen. Ik krijg al snel een respons dat ze geen zin meer heeft. Ze geeft aan dat het niet aan mij ligt, maar aan haar want ze wil verder gaan met een andere date die zij al heeft ontmoet.

Zo, en dit was de update. Ik heb een heel goed gevoel over date Y, en wil dan ook eigenlijk mij primair richten op haar voor wat betreft daten. En zodoende al die andere talloze matches, waarmee ik nog niet heb afgesproken, wil ik even laten voor wat het is.
Do you even adult. :{ Wordt al moe als ik het lees, maar goed dat je er allemaal nog trek in hebt. Zou mij teveel tijd kosten. :D

In mijn 20er jaren was ik ook zo'n serial dater met fwb's, maar nu ga ik liever uit eten met vrienden soms :')
  vrijdag 25 september 2020 @ 12:14:23 #140
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_195248501
quote:
9s.gif Op vrijdag 25 september 2020 01:06 schreef DeBraad het volgende:
:W
Hehe, mag je gewoon posten hoor B-)
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_195248511
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 september 2020 12:14 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

Hehe, mag je gewoon posten hoor B-)
Er valt niet zo veel te posten eigenlijk :@
  vrijdag 25 september 2020 @ 12:16:35 #142
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_195248525
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 september 2020 12:15 schreef DeBraad het volgende:

[..]

Er valt niet zo veel te posten eigenlijk :@
Ik kan je edit lezen he :D :P
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_195248565
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 september 2020 12:16 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

Ik kan je edit lezen he :D :P
_O- Het is lastig _O-
  vrijdag 25 september 2020 @ 12:24:10 #144
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_195248617
quote:
10s.gif Op vrijdag 25 september 2020 12:20 schreef DeBraad het volgende:

[..]

_O- Het is lastig _O-
Het is een uitdaging, komt goed, geduld, rustig, eerlijk en vooral jezelf blijven. ;)
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
pi_195248625
quote:
14s.gif Op vrijdag 25 september 2020 12:24 schreef Sounddragon het volgende:

[..]

Het is een uitdaging, komt goed, geduld, rustig, eerlijk en vooral jezelf blijven. ;)
Oh dat komt allemaal zeker wel goed. Maar het blijft lastig
pi_195248668
quote:
1s.gif Op donderdag 24 september 2020 21:02 schreef OptimusMaximus95 het volgende:

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

[..]

Ik heb heel hard moeten lachen, bedankt :)

Maar goed. Nu ik weer iets van mijzelf laat horen, kan ik het niet laten om nu dan ook mijn belofte in te lossen en het verslag hier neer te klakken. Ik weet niet wat de voorkeur heeft, een kort of uitgebreid verslag. Maar om jullie te verwennen, een uitgebreid verslag van de afgelopen dagen.

Dus bij deze.

UPDATE

Woensdag 24/9/2020

Nou, het is woensdagochtend. Ik ben wakker, met nog halfgeopende ogen grijp ik zoals gewoonlijk even naar mijn telefoon om de tot dan toe onbeantwoorde berichten te beantwoorden plus om even kort de digitale krant door te nemen. Tussen alle berichten door, tref ik dat mijn date nog even wilde inchecken of het allemaal nog doorgaat. Dit is dus de date waar het de vorige keer niet al té best ging vanwege haar uitbarsting, en waarbij zij niet wilde dat het game-over was maar dat ze wenste de date overnieuw te doen. Ze vond mij immers leuk. Laten we haar in deze update, date X noemen. Geverifieerd en al zet ik mijn ochtend voort. Met van alles en nog wat te doen, bevind ik mij al snel in de middaguren. Tijd om te vertrekken. Terwijl ik in mijn auto ben gestapt en deze wil starten, begin ik wat te gniffelen over haar uitbarsting en kijk of ik nog genoeg benzine heb om plankgas te geven als blijkt dat ook bij deze date red-flags boven komen drijven of dat ze tóch echt blijkt een issue te hebben met uitbarstingen.

Ik ben gearriveerd op de rendez-vous. Ditmaal spraken wij bij haar thuis af, in plaats van buiten. Leek mij ook beter, en even anders dan de dezelfde wandelroute opnieuw af te leggen. Het is geen spelletje dat het game-over is en je achteraf weer kunt inladen bij een oude checkpoint. Daarnaast, misschien ook wat comfortabeler voor haar om een thuiswedstrijd te hebben. Gewoon een drankje/brunch bij haar thuis. Ik was vrij ontspannen en belde aan, maar geïnteresseerd hoe zij deze date zal oppakken. Ze komt aanlopen, en ziet er eveneens héél ontspannen uit. Met héél refereer ik vooral naar de vorige keer waar ze ietwat gespannen leek en ook nog eens telefonisch ruzie liep te maken met haar ex. Ditmaal was het een veel leukere date, en haar persoonlijkheid sprak mij in principe wel aan. Misschien ligt het aan mij, maar die eerste indruk met haar uitbarsting bleef maar opdraven in mijn herinnering en daarom had ik aan het begin van de date nog wel is de neiging om vreselijk te lachen (wel kunnen inhouden uiteindelijk).

Waar haar persoonlijkheid mij in principe wel aansprak, vond ik het wel een tegenvaller dat ze wel snel greep om vergelijkingen te trekken met haar ex. Soms voelde het aan alsof ik een sollicitatiegesprek voerde ter vervanging van een oudgediende. Ze stelde aan het begin van de date best wat vragen alsof het een interview was. Afhankelijk van of ik bevestigend of ontkennend reageerde, zei ze iets in de trant van ''Dat is fijn, dat deed mijn ex dus nooit!'' of ''Oh dat grappig, dat deed mijn ex ook en dat vond ik wel leuk van hem''. Voor de lezers goed om te weten, ik vind het helemaal niet erg als een date/fwb/partner over haar ex spreekt. Dat hoort erbij. Het is onderdeel van haar leven geweest, hoe kort of lang de duur ook geweest mogen zijn. En dat kun je niet uitwissen en je moet je er vrij bij voelen om erover te praten. Maar daar zijn momenten voor, momenten waarbij je in retroperspectief spreekt met elkaar over elkaars leven bijvoorbeeld. Lopen vergelijken, tijdens een date, dat is wat mij tegenstaat. Zeker omdat het in deze fase nog centraal staat om elkaar te leren kennen, en te kijken of wij matchen. Niet of ik match met haar ex.

Afijn. Ze gaf best wel wat signalen om een stapje verder te gaan, maar ik was huiverig om hierin mee te gaan. Zeker omdat ik het gevoel heb dat haar hoofd nog wel zit bij dat scheidingsproces en ze het emotioneel niet heeft kunnen loslaten. Al met al, de date komt ten einde. Ik maak aanstalten om te vertrekken en precies wanneer ik eigenlijk mijzelf wil omdraaien, begint zij mij te zoenen. Ik ga hierin mee. Ze neemt initiatief om verder dan zoenen te willen, maar ik geef aan dat ik ''mij daar niet comfortabel bij voel en het rustiger aan wil doen, omdat ik niet het gevoel heb dat ze haar vorig hoofdstuk helemaal emotioneel heeft afgesloten''. Hoe geil ik ook ben, er stroomt ook wat bloed naar mijn hoofd. Ik voelde mij eerlijk gezegd totaal niet comfortabel om verder dan zoenen te gaan, voor nu. Heb liever dat zij zich 100% comfortabel voelt, en niet dat zij uit mixture-of-emotions nu aan het rebounden is.

Naar huis gegaan. In de avond, krijg ik een berichtje van mijn volgende date (laten we zeggen date Y) of het schikt om morgen (donderdag 24/9/2020) af te spreken in plaats van aanstaande vrijdag. Blijkbaar waren er wat verschuivingen in haar agenda. Kwam mij prima uit, dus hup naar bed en op naar de volgende date dag, donderdag.

Donderdag 25/9/2020
Ik had best wel zin in deze date y. Ze is even oud als ik, deelt dezelfde ambities en we lijken qua mindset op één lijn te zitten. Natuurlijk zijn dat vermoedens, dan wel hypotheses, die ik wilde toetsen bij deze date. Ik hou van een actieve date, dus ook voor deze date spraken we een wandeling af. Zij woont in een andere stad dan ik, maar wel in dezelfde stad als een fwb van mij. Met deze fwb spreek ik vrij regelmatig af, maar ook als we beiden zin hebben en één van ons in de buurt is (lees: dezelfde stad bevind). Met wat gezoen de dag ervoor, zat ik al met blauwe ballen, en ook realiserend dat deze eerste date met Y niet per sé tot iets hoeft te leiden, had ik met de fwb ook afgesproken voor later op de dag.

Wat blijkt, is dat ik met date y een hele leuke date heb. We klikken ontzettend. Voor de lezers die zichzelf afvragen hoe zij te vergelijken is met date x is mijn antwoord vrij kort en krachtig: date y maakt bij mij een hele goede indruk. Dat we ook qua levensfase goed matchen, helpt ook. Denk hierbij aan dezelfde leeftijd, zelfde carrièrestap, geen emotionele bagagge etc. We leken ook nog eens dezelfde humor te delen, waardoor we ook prima met elkaar konden lachen. Al met al een leuke date, we wandelden in zekere zin twee keer door het park. De route heen en dan weer terug, genoeg te babbelen.

Op een gegeven moment begon het te regenen, en leek het een ongelukkige wederzijdse reden te zijn om de date te beëindigen. Gezien ik met de auto was, stelde ik voor om haar naar huis te brengen. Het leek haar een goed idee om in ieder geval niet kletsnat thuis te arriveren. Op een gegeven moment, zijn we er. Ik parkeer de auto en we 'lijken' afscheid te nemen. Althans, zo leek het voor mij. Voordat mijn woorden mijn mond verlaten, vraagt ze ''wil je anders even nog wat drinken binnen?''. Ik hoefde niet lang na te denken en mijn blood flow stroomde al snel downstairs. Kort nadat we binnen waren, ging het er romantisch hevig aan toe. Volgens mij was mijn broek eerder uit dan mijn schoenen waren.

Het moment dat ik naar huis ging, was het moment dat mij ook de herinnering te binnen was geschoten dat ik met mijn fwb had afgesproken. Dus ook nog eens langs mijn fwb geweest...

Toen ik daadwerkelijk weer thuis arriveerde, ging ik nog wel even date Z berichten om concreet af te spreken waar en hoe laat we gingen afspreken. We hadden wel een dag uitgekozen zo tegen dit aankomend weekend aan, maar waar en hoe laat, dat zouden we nog afstemmen. Ik krijg al snel een respons dat ze geen zin meer heeft. Ze geeft aan dat het niet aan mij ligt, maar aan haar want ze wil verder gaan met een andere date die zij al heeft ontmoet.

Zo, en dit was de update. Ik heb een heel goed gevoel over date Y, en wil dan ook eigenlijk mij primair richten op haar voor wat betreft daten. En zodoende al die andere talloze matches, waarmee ik nog niet heb afgesproken, wil ik even laten voor wat het is.
en als 1 van de dates of jij nou corona heeft?
pi_195248683
quote:
4s.gif Op vrijdag 25 september 2020 12:28 schreef Leonos het volgende:

[..]

en als 1 van de dates of jij nou corona heeft?
Dat heppie er dan goed ingestampt :Y
pi_195248897
quote:
4s.gif Op vrijdag 25 september 2020 12:28 schreef Leonos het volgende:

[..]

en als 1 van de dates of jij nou corona heeft?
Dat is natuurlijk wel een dingetje ja. Maar je moet er maar op vertrouwen dat wanneer je verder gaat dan de 1,5 meter koffie drinken of wandelen, de ander daar zit zonder dat hij/zij beginnende symptomen heeft of huisgenoten die met een besmetting thuis zitten.

Vertrouw je dat niet, dan gewoon niet verder gaan. Simple as that!
Het is wat.......
pi_195248979
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 september 2020 12:44 schreef gooddaddy het volgende:

[..]

Dat is natuurlijk wel een dingetje ja. Maar je moet er maar op vertrouwen dat wanneer je verder gaat dan de 1,5 meter koffie drinken of wandelen, de ander daar zit zonder dat hij/zij beginnende symptomen heeft of huisgenoten die met een besmetting thuis zitten.

Vertrouw je dat niet, dan gewoon niet verder gaan. Simple as that!
Gebeurt volgens mij toch vrij vaak dat ze niet zo verstandig zijn.
"They are rage. Brutal, without mercy. But you.... You will be worse. Rip and tear, until it is done!"
"Omae wa mou shindeiru."
"All we know is... he's called The Stig!"
  vrijdag 25 september 2020 @ 12:55:29 #150
88754 Sounddragon
Dragon of sound.
pi_195249085
quote:
0s.gif Op vrijdag 25 september 2020 12:44 schreef gooddaddy het volgende:

[..]

Dat is natuurlijk wel een dingetje ja. Maar je moet er maar op vertrouwen dat wanneer je verder gaat dan de 1,5 meter koffie drinken of wandelen, de ander daar zit zonder dat hij/zij beginnende symptomen heeft of huisgenoten die met een besmetting thuis zitten.

Vertrouw je dat niet, dan gewoon niet verder gaan. Simple as that!
2 personen in close contact, of een rondje door de Appie, wat levert meer risico op denk je? O-)
De wetenschap is er nog steeds niet uit, waarom de meest gestroomlijnde vrouwen, de meeste weerstand bieden
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')