Mn keuken is spik en span gquote:Op zondag 20 september 2020 15:32 schreef Dven het volgende:
Buiten dat het sowieso niet te vreten is gaat 11 uur in de bij jou waarschijnlijk muffe keukenlucht al helemaal niet helpen. Wegpleuren en gewoon normaal en smakelijk eten maken dus.
2 uur zou ik zonder problemen eten, 4 uur ook wel, daarna liever in de koelkast en na 11 uur zou ik het echt weggooien.quote:Op zondag 20 september 2020 15:26 schreef Mikeytt het volgende:
Op internet lees ik nu dat je dit eigenlijk na 2 uur buiten de koelkast niet meer moet eten,
Voedselvergiftiging is ook iets voor spasten!quote:Op woensdag 23 september 2020 11:44 schreef Blaadjes het volgende:
Ik heb altijd te veel macaroni als ik het maak.
Laat het gewoon op fornuis staan met deksel op de pan en eet het volgende dag nog een keer.
Niks mis mee. Spastisch gedoe altijd van mensen als iets even buiten de koelkast heeft gestaan.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |