abonnement Unibet Coolblue
pi_195077249
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 september 2020 19:11 schreef tstile het volgende:

[..]

Dan zou je echt wetten moeten aanpassen dat asiel er sowieso niet in zit na illegaal binnendringen.

Volgens het europees hof is dit toegestaan bij een heterdaad zoals in het geval van de enclaves melilla en ceuta meestal gebeurt.

Europees Hof laat Spaanse 'pushbacks' toe
Geld maakt meer kapot dan je lief is.
Het zijn sterke ruggen die vrijheid en weelde kunnen dragen
pi_195077486
quote:
0s.gif Op dinsdag 15 september 2020 17:52 schreef tstile het volgende:

[..]

De EU is erg groot waardoor het nogal een uitdaging is om de grenzen te bewaken.

Een dingetje waar ik zelf moeite mee heb is dat je met hekken ook de natuur flink aan het verstoren bent. Dieren moeten vrij kunnen bewegen en wat bijv. Hongarije doet is nogal zorgelijk in dat opzicht.
De wil ontbreekt gewoon bij de mensen met partner, die willen liever stoeien en spelletjes spelen dan af te dwingen dat de criminelen de grenzen respecteren, dat is het probleem.
pi_195083513
Dat proberen we met Marokko, weet je wat Marokko dan zegt, is goed maar dan krijgen alle Marokkanen in Nederland privileges die anderen niet hebben. Hogere bijstanduitkering, meer subsidies naar Marokko, Hogere AOW en WAO, etc. Met andere woorden, dit kan wel, maar het kost Nederland klauwen vol met geld, want reken maar dat elk land zijn huid voor de allerduurste prijs verkoopt.
pi_195084726
Tijd voor de deense aanpak lijkt me (asiel leidt volgens internationale verdragen niet automatisch tot recht op toegang van sociaal stelsels). Het geeft recht op bed, bad, brood, onderwijs en uiteindelijk toegang tot de arbeidsmarkt meer niet. Het deense voorbeeld toont aan dat van toegang tot sociaal stelsels een aanzienlijke aanzuigende werking uitgaat. Sinds de wijzigingen is het aantal asielaanvragen daar flink gedaald.
Geld maakt meer kapot dan je lief is.
Het zijn sterke ruggen die vrijheid en weelde kunnen dragen
  woensdag 16 september 2020 @ 10:57:08 #30
139693 Rolstoelvandaal
I once was a stuntman...
pi_195085256
de UK bied vanaf 1 januari mogelijkheden.
pi_195086567
Australië heeft enkele malen dit geregeld met landen in de regio geloof ik. Erg controversieel maar aantallen vluchtelingen die via boot arriveerden ging terug naar 0.

In principe kan het in Nederland ook, zouden bijvoorbeeld alle asielzoekers op de Antillen kunnen huisvesten.
pi_195087401
Slecht plan want dan maak je weer een probleem van een ander tot ons probleem.

Wij moeten gewoon onze grenzen sluiten voor iedere vluchteling die verder dan X kilometer van een Europese buitengrens woont. Opvang in de regio.

Wat we vooral niet moeten doen is toch weer iets gaan regelen voor mensen die we hier niet willen. Die mensen moeten zelf maar doorreizen naar een ander land, welk land moeten ze zelf weten zo lang het maar geen europa is. En hoe de regering van dat desbetreffende land omgaat met de vluchtelingenstroom moeten ze daar maar bepalen.
Don't quote me boy, cause I ain't said shit!
Send Banano to: ban_1drjycsqhpwa1i4uxo1mmqau6q8gibgbn6oabtub53zpcrabjunt3uscaqty
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')