Stanly heeft altijd gewerkt als leidinggevende in horeca gelegenheden. Hier was hij voornamelijk verantwoordelijk over het bedienend personeel, maar zijn input in de keuken werd altijd al gewaardeerd.
Vandaag de dag is Stanly eigenaar van Rumah Rasa. In zijn eten is hij op zoek naar de authentieke Indonesische keuken. Soms geeft hij aan deze pure smaken zijn eigen interpretatie/draai. Maar zijn eten blijven altijd voortkomen uit passie.
Als tastecreator van Rumah Rasa vindt hij het belangrijk om zo veel mogelijk te delen. Zijn ideeën, recepten en smaakbelevingen deelt hij graag in onder andere op Facebook, tijdens workshops, cateringklussen of als restaurant aan huis. Een bijpassende wijn- , bier- of thee arrangement is hem ook niet vreemd.
Een tastecreator is in zijn ogen iemand die smaak bij elkaar wilt brengen om alle zintuigen positief te prikkelen. Proeven, ruiken, zien, horen en voelen. Zoet, zuur, zout, bitter en umami, kortom “Heerlijke smaak”.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).