Lekker!quote:Op woensdag 16 september 2020 12:49 schreef klappernootopreis het volgende:
Voor lunch vandaag fishpie met gesnipperde surimi, garnaaltjes en kabeljauw filet. Dit alles dik gekookt met dille, lenteuitjes. Geraspte oude kaas, snufje chili peper en wat overgebleven gekookte worteltjes van gisteren. Bloem en room er bij. Alles in een vorm, laagje aardappelpuree er op en 20 minuten in de oven.
Zowel vandaag als morgen heerlijk menuquote:Op donderdag 17 september 2020 19:17 schreef anndb het volgende:
Kwam iemand van de verzekering dus niet gekookt.
Frietje, stoofvlees, mayonaise. Zigeunerstick en kipnuggets.
Morgen varkenshaasje, champignonroomsaus met wat cognac en kalfsfond met truffel met verse tagliatelle.
Cam-ambert?quote:Op donderdag 17 september 2020 23:12 schreef Prego het volgende:
Ik dacht m’n covid-kilo’s goed kwijt te raken
Eten bij m’n schoonouder in de Haute Loire: apertif met tomaten uit de moestuin, gerookte ham vd buurman, brood en een fles champagne, daarna soep met kool (uit de tuin) en spek (vd buurman), daarna pasta met een groentesaus (uit de tuin), daarna kalfsvlees met pruimen (uit de tuin) en gegratineerde aardappels (ook uit de tuin), daarna kaas uit de regio en toe 3 verschillende sorbets van fruit uit de tuin.
(Ja, de moestuin is gigantisch en heel divers)
Doorgereist naar La Boutboule en uiteten: kaas, kaas, brood, aardappels, aardappels, vleeswaren, brood, kaas, brood en vleeswaren. Oh, en bier.
Ik voel me viesdik maar het is heerlijk
Morgen richting Ambert, wat bekend is om de kaas
Ohquote:Op donderdag 17 september 2020 23:50 schreef Prego het volgende:
[..]
Fourme d’Ambert (Camembert komt uit Normandië)
Kaas kaas en rode wijn
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |