quote:Op woensdag 16 september 2020 22:55 schreef Hupje het volgende:
Hartige taart, het werd spek-prei quiche.Ziet er goed uit! Heb je een recept van het deeg?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.[ afbeelding ]
Klinkt goed! Jammer dat je foto's het niet doen. Helaas is het voor ons niet meer mogelijk om de linkjes aan te passen.quote:Op woensdag 16 september 2020 22:40 schreef marc0871 het volgende:
Goulash. De soep die denkt dat die een stoofpot is.
Aangezien ik de soep heb meegedaan, ga ik dus nu voor stoofpot
[ afbeelding ]
Er zat een tomaat meer in en het bouillonblokje haalde de foto niet.
Komt goed. Die mocht in de herkansing.
[ afbeelding ]
Ui en knoflook langzaam fruiten.
[ afbeelding ]
Wortel erbij
[ afbeelding ]
Paprika
[ afbeelding ]
Paprikapoeder. Helaas geen edelsuss, marjolein/majoraam, karwijzaad en tomatenpuree.
[ afbeelding ]
Tomaat in blokjes en water.
[ afbeelding ]
Rundvlees erbij.
Bouillonblokje en laurierblad.
Peper en zout naar smaak.
[ afbeelding ]
Ik at het met basmatirijst.
Ja, ik heb wat.quote:Op woensdag 16 september 2020 23:30 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Klinkt goed! Jammer dat je foto's het niet doen. Helaas is het voor ons niet meer mogelijk om de linkjes aan te passen.
Je moet zorgen dat er '.jpg' achter de code staat. In de Imgurapp is dat soms een paar keer klikken.
Edit: het lukt me wel maar op een ingewikkelder manier dan vroeger. Ik kan het morgenochtend op de laptop wel fixen, als je het dan zelf nog niet hebt gedaan
In theorie moet je er nu bij kunnen.quote:Op woensdag 16 september 2020 23:47 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Ja, ik heb wat.
Maar ik kan er nu niet meer bij, omdat de post gesloten is door een mod (jij, denk ik?).
Yupquote:Op woensdag 16 september 2020 23:51 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
In theorie moet je er nu bij kunnen.
Welterustenquote:Op woensdag 16 september 2020 23:57 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Yup
Morgen maar ff wat rommelen.
Nu slapie doen.
Om 6 uur begint er hier weer een te janken
Ik gebruik meestal deze: https://www.laurasbakery.(...)he-en-hartige-taart/quote:Op woensdag 16 september 2020 23:01 schreef Tegan het volgende:
[..]
Ziet er goed uit! Heb je een recept van het deeg?
Het is gelukt, hoor.quote:
Het is dit spul: https://www.ah.nl/product(...)-pulled-oats-naturelquote:Op vrijdag 18 september 2020 11:02 schreef Sorella het volgende:
Wat is pulled oats ? uit elkaar getrokken havermout zal het wel niet zijn denk.
Nou moequote:Op vrijdag 18 september 2020 15:54 schreef Kaatje1 het volgende:
Geen kroketten
Ik had ergens een recept gevonden voor kroketten met een blauwe kaasvulling (geen stilton zoals bij de krokettenkunst) maar met roquefort. Gister en de salpicon gemaakt. Vond al dat het recept veel vocht vroeg en er al minder ingedaan. Op hoop van zegen laten opstijven, maar het was nog steeds erg dun, daar kroketten van maken lukte echt niet. Dus alles in een bakje. Vanavond een deel als saus over de (blauwekaas) ravioli en de rest invriezen
Ze zijn echt niet fotogeniek nee. Wel erg lekker.quote:Op vrijdag 18 september 2020 15:32 schreef Hupje het volgende:
Wentelteefjes smaken altijd zóveel beter dan ze eruit zien
Wat jammerquote:Op vrijdag 18 september 2020 15:54 schreef Kaatje1 het volgende:
Geen kroketten
Ik had ergens een recept gevonden voor kroketten met een blauwe kaasvulling (geen stilton zoals bij de krokettenkunst) maar met roquefort. Gister en de salpicon gemaakt. Vond al dat het recept veel vocht vroeg en er al minder ingedaan. Op hoop van zegen laten opstijven, maar het was nog steeds erg dun, daar kroketten van maken lukte echt niet. Dus alles in een bakje. Vanavond een deel als saus over de (blauwekaas) ravioli en de rest invriezen
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |