Ik dacht juist later, daarom staat hij er nog niet tussen. Maar jij hebt er verstand van dus ik pas even wat aan.quote:Op vrijdag 15 januari 2021 12:05 schreef drakin het volgende:
Wilplukken is beter niet te laat in het seizoen te doen, veel kruiden laten zich begin van het jaar zien.
quote:Op vrijdag 15 januari 2021 12:09 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Ik dacht juist later, daarom staat hij er nog niet tussen. Maar jij hebt er verstand van dus ik pas even wat aan.
Edit: done.
Jij schrijft vast wel een leuk stukje over wildplukken toch?
Niet echt, maar iemand moet het doen. Ik flans zo wel wat.quote:Op vrijdag 29 januari 2021 21:02 schreef Lucky_Strike het volgende:
Heeft iemand zin om uiterlijk zondag een kort verhaaltje over dips en sauzen te schrijven?
quote:Op zaterdag 30 januari 2021 18:07 schreef sigme het volgende:
[..]
Niet echt, maar iemand moet het doen. Ik flans zo wel wat.
Neenee, niet zo makkelijk opgeven! Het gaat geen uitgebreide OP worden, maar wel een OP. Opperdepop.quote:Op zaterdag 30 januari 2021 18:47 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
We kunnen ook gewoon besluiten dat we vanaf nu zonder uitgebreide OP verder gaan. En als er dan iemand toch iets wip schijven, mag dat altijd.
quote:Op zaterdag 30 januari 2021 19:38 schreef sigme het volgende:
CUL / Kook mee met CUL: Saus en dip 1 - 7 februari
Heel graag De bedoeling is dus dat het over alle soorten fondue gaat, voor het geval dat niet duidelijk is.quote:Op maandag 8 februari 2021 10:13 schreef Myraela het volgende:
Zal ik het Fondue topic voor de week hierna maken? Of was daar al iemand voor?
Prachtige OP!quote:Op zondag 7 februari 2021 23:41 schreef Yinny het volgende:
Oef, een stukje schrijven over de Chinese keuken! Dat valt niet mee!
quote:Op zondag 14 februari 2021 17:26 schreef Knutknuttsson het volgende:
Geen Chinees, maar weet niet waar ik dit anders moet plaatsen. Ik heb namelijk een tip voor degene die in de Zweden-week een smörgåstårta wilde maken. Hier hebben ze namelijk 21 maart een online workshop.
https://www.northerndelight.nl/online-kookworkshop-zweedse-keuken-smorgastarta/
Zelf heb ik een paar weken geleden de Semla-workshop gedaan. Was erg leuk. We gaan ook met deze meedoen.
Ik zag idd al recepten voor met daslook of paardenbloemen al verschijnen!quote:Op maandag 1 maart 2021 00:22 schreef drakin het volgende:
Ik merk dat ik minder meedoe met het kook met cul, maar voor de wildpluk week straks zag ik de eerste eetbare planten hun kopje boven de modder uitsteken
Ik zag de daslook(echt een favoriet) en zevenblad weer opkomen in mijn tuin, en nog wat rare sprietjesquote:Op maandag 1 maart 2021 08:22 schreef Yinny het volgende:
[..]
Ik zag idd al recepten voor met daslook of paardenbloemen al verschijnen!
@:lonaa borrelplanktopic?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |